ονοματα δε λεμε. μαλακα εξωφρενικο. να πληρωνεις γαμαω σουιτες ιδιωτικα και φουμαρα και στη στραβη να σου λενε 'ξερετε θα στειλουμε στο δημοσιο για αυτη την περιπτωση που εξειδικευεται να αποκλεισουμε ρισκα μπλα μπλα. τον πιανεις και του ξεγεννας τα ζωτικα οργανα του γιατρου η οχι?
συμπερασμα. τα ιδιωτικα λουσατα ειναι ξενοδοχεια.
πολύπλοκο θέμα
και δεν έχει ποτέ μόνο μία απάντηση να ξέρεις.
η ιατρική είναι η μόνη επιστήμη (την πολιτική δεν τη θεωρώ επιστήμη) που αυτό που λέει είναι πάντα με πιθανότητες σωστού ή λάθους αλλά ποτέ με 100%. Ακόμα και πονοκέφαλο να έχεις και να είσαι γρυπωμένος, υπάρχει η πιθανότητα να έχεις και κάτι άλλο.
Στο δημόσιο υπάρχει η ανωνυμία - γενικώς οι περιθαλπώμενοι θέλουνε να ξέρουνε το γιατρό τους και να θεωρούνε πως προσέχει ειδικά αυτούς. Πάνε στο νοσοκομείο και θέλουνε μία νοσοκόμα από πάνω τους.
Στο δημόσιο θεωρητικά (όχι πρακτικά) όμως υπάρχουνε όλα τα απαιτούμενα μηχανήματα για εξετάσεις που δεν υπάρχουνε σε όλα τα ιδιωτικά (και δεν πληρώνονται το ίδιο).
Η δική μου η άποψη συνοψίζεται σε αυτό που έγραψα πιο πριν. Τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια θα βρεις αλμπάνηδες και θα βρεις και εξαίρετους επιστήμονες.
Ενδεικτικά, ο πολυδιαφημισμένος Δάρρας του Ολυμπιακού (και Ιατρικού Κέντρου βεβαίως βεβαίως) κατά τη γνώμη κάποιων συναδέλφων του είναι Αλμπάνης. Εγώ υπολήψεις δεν θα θίξω, την προσωπική μου άποψη την κρατώ για τον εαυτό μου. Απλά υποδεικνύω την αντίφαση φήμης και γνώμης συναδέλφων.