Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα

ναι, ακριβώς, αυτό είμαι...ιατρικός επισκέπτης, το βρήκες
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
άντε....για σένα μόνο
3 συγγενείς α βαθμού συγγένειας ιατρούς.
2 συγγενείς εξ αγχιστείας ιατρούς
ας μην μιλήσουμε και για πτυχία προσωπικά τι σχέση έχουνε με το αντικείμενο, γιατί ως γνωστόν δεν έχω τελιώσει δημοτικό κατεσέ

σου το έχω ξαναπεί, μην κάνεις τον ξερόλα. Το οτι έχεις διαφορετική άποψη δεν σημαίνει πως τα ξέρεις καλά ή πως έχεις πάντα δίκιο. Όταν θα το αντιληφθείς αυτό, θα είναι καλύτερα

η δε απόστασή μας η κοινωνική, μορφωτική και περιβάλλοντος δεν ξέρω πόση είναι
αλλά η απόσταση παιδείας είναι τεράστια. Γιατί ένα βασικό θέμα παιδείας είναι να μπορείς να συνδιαλλέγεσαι πρωτίστως ακούγοντας τι σου λέει ό άλλος και όχι ακούγοντας μόνο αυτά που λες εσύ.
οκ με κέρδισες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έχω αρχίσει να πείθομαι ότι και να χρεωκοπήσουμε δεν θα δραχμοποιηθούν οι καταθέσεις- γιατί να χάσεις τόσο συνάλλαγμα στην τελική...
Απλά όπως σε κάθε πρώην σοβιετία θα έχεις παράλληλα "εθνικό" νόμισμα αλλά οι συναλλαγές θα γίνονται σε ευρώ...
Μόλις το διασφαλίσω αυτό, έχω να ρίξω κάτι θυμούς!  :2funny:

εμένα προσωπικά μου λείπει η γκιλοτίνα.
εσένα μπορεί να σου λείπει η δικαιοσύνη.

Τα έχω ξαναγράψει που οδηγουν οι γκιλοτίνες...
Και άνθρωποι που δεν ξέρουν να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα και τους δουλευαν ψιλο γαζί έως σήμερα και πιθανότατα θα τους ξαναδουλέψουν, μάλλον λάθους ανθρώπους θα στείλουν εκεί...

Αν δεν καταλάβεις τί έφταιξε δεν πρόκειται να το διορθώσεις ποτέ...
Και φοβούμαι ότι δύο χρόνια μετά δεν έχουμε καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Έχω αρχίσει να πείθομαι ότι και να χρεωκοπήσουμε δεν θα δραχμοποιηθούν οι καταθέσεις- γιατί να χάσεις τόσο συνάλλαγμα στην τελική...
χαχα καλο το ανεκδοτο σου φιλε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αληθές....
δεν έκανα σωστές προβλέψεις...
ζητούσα απο τον μπάρμπα το περίστροφο απο το βασιλικό άγημα αλλά μου είπε ότι το είχε επιστρέψει.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σε φτιαχνω και κει που εισαι αντρα μου.  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Κάτω ο κομμουνισμός  :bounce: :bounce: :bounce:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απλά όπως σε κάθε πρώην σοβιετία θα έχεις παράλληλα "εθνικό" νόμισμα αλλά οι συναλλαγές θα γίνονται σε ευρώ...
Μόλις το διασφαλίσω αυτό, έχω να ρίξω κάτι θυμούς!  :2funny:

ακούς τον κάθε μαλάκα που λεει οτι περιμένουν να χρεοκοπήσουμε να τα φέρουν πίσω;
ρε μαλάκα ο πατέρας μου και όλοι οι φίλοι του πλέρωναν τα δολλάρια χρυσάφι και εκ περιτροπής ένας πήγαινε όλα τα λεφτά όλων στην ελβετία.
νομίζεις ότι μετά απο όλα αυτά ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΥΡΩ Η ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σε φτιαχνω και κει που εισαι αντρα μου.  :grin:
το θέμα είναι ότι το θέλω καθαρό (χωρίς βολή) και θέλω να το χρησιμοποιήσω στην ελλάδα.
στο τυρόνησο μου ειναι απλά για διακόσμηση (φορ δε ταιμ μπιινγκ).  :uglystupid:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ετυχε σε φιλο και το ξερω. τον στειλανε πακετο απο το ιδιωτικο στο αλεξανδρα σε μια επιπλοκη στη γεννα και ειχε σβερκωσει και τον μαιευτηρα να τον ληξει επι τοπου. ψαχτηκε μετα και τα εμαθε καλα τα πραματα και το δευτερο παιδι το γεννησε αλεξανδρα ασυζητητι. και απο λεφτα μας αγοραζει ολους να σκεφτεις.
παίρνεις ένα περιστατικό και γενικεύεις
αλλά μπερδεύεις τη συζήτηση που κάναμε περί φήμης των γιατρών (και γιατί πάνε από το δημόσιο σε ιδιωτικά) με άλλα πράγματα.

Αυτό που λες ισχύει γενικά λόγω νόμων και όχι λόγω αξίας γιατρού.
Με πιο απλά λόγια. Όταν ο φίλος σου θα έχει ένα θεματάκι με το παιδί του (ποτέ να μην του τύχει τίποτα σοβαρό του εύχομαι), ας πούμε ένα βαρύ κρυολόγημα, τότε ο ιδιώτης παιδίατρος θα τον στείλει για εξετάσεις και διάγνωση στο δημόσιο νοσοκομείο. Δεν παίρνει την ευθύνη να κάνει εκείνος κάτι, γιατί εκείνον τον μπουζουριάζουνε, στο δημόσιο....ό,τι και να γίνει είναι αέρας.

τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση
η ουσία όμως είναι πως οι γιατροί δημοσίου βρίσκουνε δουλειά στο ιδιωτικό για δύο λόγους, ο ένας είναι λόγω φήμης και ο άλλος είναι οτι εν μπορούνε να μπούνε όλοι στο δημόσιο λόγω περιορισμένων θέσεων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το θέμα είναι ότι το θέλω καθαρό (χωρίς βολή) και θέλω να το χρησιμοποιήσω στην ελλάδα.
στο τυρόνησο μου ειναι απλά για διακόσμηση (φορ δε ταιμ μπιινγκ).  :uglystupid:

μη λεμε τα αυτονοητα. καθαρο και παρθενο σαν κορη δικτατορα στην εφηβεια

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
παίρνεις ένα περιστατικό και γενικεύεις
αλλά μπερδεύεις τη συζήτηση που κάναμε περί φήμης των γιατρών (και γιατί πάνε από το δημόσιο σε ιδιωτικά) με άλλα πράγματα.

Αυτό που λες ισχύει γενικά λόγω νόμων και όχι λόγω αξίας γιατρού.
Με πιο απλά λόγια. Όταν ο φίλος σου θα έχει ένα θεματάκι με το παιδί του (ποτέ να μην του τύχει τίποτα σοβαρό του εύχομαι), ας πούμε ένα βαρύ κρυολόγημα, τότε ο ιδιώτης παιδίατρος θα τον στείλει για εξετάσεις και διάγνωση στο δημόσιο νοσοκομείο. Δεν παίρνει την ευθύνη να κάνει εκείνος κάτι, γιατί εκείνον τον μπουζουριάζουνε, στο δημόσιο....ό,τι και να γίνει είναι αέρας.

τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση
η ουσία όμως είναι πως οι γιατροί δημοσίου βρίσκουνε δουλειά στο ιδιωτικό για δύο λόγους, ο ένας είναι λόγω φήμης και ο άλλος είναι οτι εν μπορούνε να μπούνε όλοι στο δημόσιο λόγω περιορισμένων θέσεων.

πες μου οτι ασχολεισαι με στεντ.... :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ακούς τον κάθε μαλάκα που λεει οτι περιμένουν να χρεοκοπήσουμε να τα φέρουν πίσω;
ρε μαλάκα ο πατέρας μου και όλοι οι φίλοι του πλέρωναν τα δολλάρια χρυσάφι και εκ περιτροπής ένας πήγαινε όλα τα λεφτά όλων στην ελβετία.
νομίζεις ότι μετά απο όλα αυτά ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΕΥΡΩ Η ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;

Δεν θα τα φέρουν ακριβώς πίσω...
Αρκετοι μεγαλοφειλέτες θα ξεπληρώσουν μπιτ παρά τα χρέη τους και αυτοί και μερικοί άλλοι θα αγοράσουν επίσης μπιτ παρά φιλέτα...
Και αν θεωρείς ότι τώρα οι τιμές έχουν κατρακυλήσει, περίμενε να δεις τί θα γίνει τότε...
Το όποιο ελληνικό κράτος θα είναι απελπισμένο για συνάλλαγμα ώστε θα δέχεται τα ψίχουλα αυτά ως ευλογία...
Ταξιδεμένος είσαι, δες τί γινόταν στις σοβιετίες αρχές '90 με μάρκα και δολάρια...

Απλά σκέφτομαι ότι από τη στιγμή που το ευρώ θα εξακολουθεί να υφίσταται ως νόμισμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δραχμοποιήσεις αυτούς τους λογαριασμούς....
Τυχόν έξοδος από το ευρώ δεν θα είναι αντεστραμμένη η είσοδος σε αυτό- τότε τα νομίσματα που αντικατέστησε έπαψαν να υπάρχουν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν θα τα φέρουν ακριβώς πίσω...
Αρκετοι μεγαλοφειλέτες θα ξεπληρώσουν μπιτ παρά τα χρέη τους και αυτοί και μερικοί άλλοι θα αγοράσουν επίσης μπιτ παρά φιλέτα...
Και αν θεωρείς ότι τώρα οι τιμές έχουν κατρακυλήσει, περίμενε να δεις τί θα γίνει τότε...
Το όποιο ελληνικό κράτος θα είναι απελπισμένο για συνάλλαγμα ώστε θα δέχεται τα ψίχουλα αυτά ως ευλογία...
Ταξιδεμένος είσαι, δες τί γινόταν στις σοβιετίες αρχές '90 με μάρκα και δολάρια...

Απλά σκέφτομαι ότι από τη στιγμή που το ευρώ θα εξακολουθεί να υφίσταται ως νόμισμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δραχμοποιήσεις αυτούς τους λογαριασμούς....
Τυχόν έξοδος από το ευρώ δεν θα είναι αντεστραμμένη η είσοδος σε αυτό- τότε τα νομίσματα που αντικατέστησε έπαψαν να υπάρχουν...
σωστόστ.
αυτό που έγινε στη σοβιετία δε θα γίνει σε σένα.
εκτός εάν πέφτω τελείως έξω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ονοματα δε λεμε. μαλακα εξωφρενικο. να πληρωνεις γαμαω σουιτες ιδιωτικα και φουμαρα και στη στραβη να σου λενε 'ξερετε θα στειλουμε στο δημοσιο για αυτη την περιπτωση που εξειδικευεται να αποκλεισουμε ρισκα μπλα μπλα. τον πιανεις και του ξεγεννας τα ζωτικα οργανα του γιατρου η οχι?
συμπερασμα. τα ιδιωτικα λουσατα ειναι ξενοδοχεια.
πολύπλοκο θέμα
και δεν έχει ποτέ μόνο μία απάντηση να ξέρεις.
η ιατρική είναι η μόνη επιστήμη (την πολιτική δεν τη θεωρώ επιστήμη) που αυτό που λέει είναι πάντα με πιθανότητες σωστού ή λάθους αλλά ποτέ με 100%. Ακόμα και πονοκέφαλο να έχεις και να είσαι γρυπωμένος, υπάρχει η πιθανότητα να έχεις και κάτι άλλο.

Στο δημόσιο υπάρχει η ανωνυμία - γενικώς οι περιθαλπώμενοι θέλουνε να ξέρουνε το γιατρό τους και να θεωρούνε πως προσέχει ειδικά αυτούς. Πάνε στο νοσοκομείο και θέλουνε μία νοσοκόμα από πάνω τους.
Στο δημόσιο θεωρητικά (όχι πρακτικά) όμως υπάρχουνε όλα τα απαιτούμενα μηχανήματα για εξετάσεις που δεν υπάρχουνε σε όλα τα ιδιωτικά (και δεν πληρώνονται το ίδιο).

Η δική μου η άποψη συνοψίζεται σε αυτό που έγραψα πιο πριν. Τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια θα βρεις αλμπάνηδες και θα βρεις και εξαίρετους επιστήμονες.
Ενδεικτικά, ο πολυδιαφημισμένος Δάρρας του Ολυμπιακού (και Ιατρικού Κέντρου βεβαίως βεβαίως) κατά τη γνώμη κάποιων συναδέλφων του είναι Αλμπάνης. Εγώ υπολήψεις δεν θα θίξω, την προσωπική μου άποψη την κρατώ για τον εαυτό μου. Απλά υποδεικνύω την αντίφαση φήμης και γνώμης συναδέλφων.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Γιατί τώρα τι γίνεται δλδ?

Προχθές έστειλα σε μία κόρη σε πρώην σοβιετία κάτι χαρτονομίσματα που μου περίσσευαν από την τελευταία επίσκεψη στα μέρη της, και μου απάντησε ότι την επόμενη φορά θέλει να της στείλω την εισφορά σε Euro!

:grin: :grin: :grin:

μη λεμε τα αυτονοητα. καθαρο και παρθενο σαν κορη δικτατορα στην εφηβεια
Πεντακάθαρο? Γιατί αυτά μας τα είπαν και άλλοι και τελικά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom