Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καμαράντ, εδώ έχει γίνει γνωστό και το όνομα του φερόμενου πατέρα αλλά η είδηση έχει "εξαφανιστεί"...
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν ήταν άλλο ένα ράδιο αρβύλα (όχι η εκπομπή) ή οι επικίνδυνες σχέσεις αλα γκρέκα..
εμένα πάλι με ενδιαφέρει περισσότερο πού βρίσκεται ο Ζαχόπουλος
όχι για να δούμε που είναι η ερωμένη του αλλά για να μας πει τι γινότανε στο υπουργείο

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
206
Πόντοι
1.886

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με βάση το δωμάτιο που παίρνεις είναι η αμοιβή του γιατρού και τα έξοδα για το μαιευτήριο.
να στο πω με κάτι πιο σκληρό.
όπως ξέρεις στον καρκίνο η άμεση αντιμετωπιση και η χημειοθεραπεία όταν είναι νωρίς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.
η εισαγωγή στον άγιο σάββα χρειάζεται μέσο με αντίστοιψη βαρύτητα όπως στο στρατό για να πας ΓΕΣ.
Στο μετροπόλιταν με θέα το ΣΕΦ και τον Πειραιά μπαίνεις σε σουίτα χαλαρά και πεθαίνεις όμορφα βλέποντας όμορφες νοσοσκόμες να σε ρωτάνε κάθε 15 λεπτά εάν είσαι καλά.
κάνε τις αναγωγές σου.  :grin:

μη ξηγιεσαι ετσι εχει καλα ονοματα γιατρους στο μετροπολιταν. πανε και σοβαρα ονοματα εκει πελατες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εμένα πάλι με ενδιαφέρει περισσότερο πού βρίσκεται ο Ζαχόπουλος
όχι για να δούμε που είναι η ερωμένη του αλλά για να μας πει τι γινότανε στο υπουργείο

Άλλο ένα γιγάντιο σκάνδαλο της περιόδου του κουρασμένου...
Δεν πειράζει όμως, τον στείλαμε σπίτι του!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
γιατι καταστροφη ηταν ποτε φτιαγμενα και καναν καμια σοβαρη ερευνα;ειχαμε σιλικον βαλει ελληνικη και μου διαφευγει; :grin:κι αμα η γιαγια μου ειχε καρουλια....ρε ιπποτη σοβαρεψου....και πορτοκαλια και μηλα και πατατες εχουμε αλλα δεν πουλανε φιλε και πανε στην χωματερη ελεω ΕΕ........εδω μας πληρωναν για να τα θαβουμε αντι να ταισουμε εστω κανα σχολειο.θα μας τρελανετε τωρα;θα σας αφηναν να εχετε και σοβαρη βιομηχανια; και αυτοι που θα πουλουσαν τα τηλεφωνα και τα αμαξια τους και τα τανκς τους;

παρτε το χαμπαρι.....για γκασταρμπαιτερ μας θελαν και για γκαρσονια.....και για φτηνο τουριστικο προορισμο για τα γεραματα των συνταξιουχων τους...... :grin:

Δεν είναι ότι ΑΥΤΟΙ δεν άφησαν! Κάποιο δικοί μας εδώ δεν άφηναν! ώστε να κερδίσουν αυτοί προσωπικά! αλλά με τη χώρα να χάνει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά τα νούμερα αλλά ο μύθος του παραγόμενου προιοντος και του βιοτικού επιπέδου καταρρίπτονται απο το κυπριακό μοντέλο.
χώρα με το 1/10 των δυνατοτήτων σου με μέγεθος όσο 2 κρήτες έχει διπλάσιο βιοτικό επιπεδο απο σένα, παράγει λιγότερα απο σένα έχει λιγότερες βιομηχανίες απο σένα και δεν έχει ούτε καν διυλιστήρια και μεγάλο λιμάνι πχ σαν τον Πειραιά.
ΑΡΑ
κάτι αλλο συμβαίνει και όχι το τι έγινε με τις επιχειρήσεις.
Είναι μεν θέμα αλλά όχι το κεντρικό.
Η ΕΛΛΑΣ χρεοκόπησε γιατί κάποια μουνιά ΕΝΤΟΣ ΕΕ την είχαν κάνει πλυντήριο. Χρεοκόπησαν τα φαντς απο αμέρικα στείλαν το λογαριασμό στο μαλάκα ελληνα πολίτη.
Χρόνια γνωρίζαν ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ οι μερκελοσαρκοζήδες τι ΤΕΚΤΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ποιά ΜΟΥΝΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ και πού έχουν πάει όλα τα ΛΕΦΤΑ.
Το ίδιο θα γινόταν και στην Κύπρο εάν χρεοκοπούσαν τα φάντς των ρώσσων βαρόνων.
ΞΕΚΟΛΛΑ λοιπόν .
σαφώς και το μοντελο είναι αποτυχημένο, σαφώς και κάποιοι πρέπει να πάνε στο απόσπασμα.
ΑΛΛΑ.
επειδή ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ κάποια μουνιά απο τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
Αντι λοιπον να ζητατε ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...40... ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΚΥΡΑ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΚΔΟΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΟΥΣΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΠΕΧΘΕΣ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΕΤΑ.
Τρεχατε τώρα να ανοιξετε τα κανάλι ανα σας πουν εάν θα σας κόψουν το 20% ή το 40% των δώρων.
είδες που μπορείς να πεις σωστά πράγματα;
+1000
τι λείπει στην Ελλάδα; δικαιοσύνη

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
γιατι καταστροφη ηταν ποτε φτιαγμενα και καναν καμια σοβαρη ερευνα;ειχαμε σιλικον βαλει ελληνικη και μου διαφευγει; :grin:κι αμα η γιαγια μου ειχε καρουλια....ρε ιπποτη σοβαρεψου....και πορτοκαλια και μηλα και πατατες εχουμε αλλα δεν πουλανε φιλε και πανε στην χωματερη ελεω ΕΕ........εδω μας πληρωναν για να τα θαβουμε αντι να ταισουμε εστω κανα σχολειο.θα μας τρελανετε τωρα;θα σας αφηναν να εχετε και σοβαρη βιομηχανια; και αυτοι που θα πουλουσαν τα τηλεφωνα και τα αμαξια τους και τα τανκς τους;

παρτε το χαμπαρι.....για γκασταρμπαιτερ μας θελαν και για γκαρσονια.....και για φτηνο τουριστικο προορισμο για τα γεραματα των συνταξιουχων τους...... :grin:

ασε ρε μπρο που φταινε οι 'κουτοφραγκοι' για τις υποδομες Αφρικης, την ανυπαρκτη ερευνα και την βλαχομπαροκ κουλτουρα της..Ζησιμοπουλου και του Ναμμος

ουτε για γκαρσονια δεν κανουμε, ουτε τουριστικος προορισμος ειμαστε...ολη τη πλεμπα της Κεντρικης Ευρωπης μαζευουμε στη Χερσονησο και στο Φαληρακι

ξεφτιλισμενη ρατσα που ονειρευεται συνομωσιες και Κοκκινες Μηλιες...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακυρο τελειως. πως διαολο λες οτι εχεις γνωση απο γιατρους αμα λες κατι τετοιο. οι γυναικολογοι μαιευτηρες στα δημοσια ειναι οι γενικοι γαμαολες. αν γινει στραβη επιπλοκη σε ιδιωτικο φευγει το νεογεννητο σουμπιτο για αλεξανδρα.
έκτορα
η ΦΗΜΗ (για αυτό μιλούσαμε) δεν έρχεται σε μαιευτήρα από το δημόσιο.
Γιατί οι περισσότερες κυρίες ΔΕΝ πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο για το γυναικολόγο, πάνε σε ιδιώτη

ουρά τα γιατρεία των μαιευτήρων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
είδες που μπορείς να πεις σωστά πράγματα;
+1000
τι λείπει στην Ελλάδα; δικαιοσύνη
εμένα προσωπικά μου λείπει η γκιλοτίνα.
εσένα μπορεί να σου λείπει η δικαιοσύνη.

Επισκέπτης
Kαι οσο γι αυτους που κολυμπανε απο την βροχη...ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!

«Πράσινο κάστρο» και με βούλα Ευρωεκλογών, αναδείχθηκε ο νομός Ηλείας μέσα από την κάλπη της 7ης Ιουνίου, αφού μετά από δύο συνεχείς εκλογικές ευρω- αναμετρήσεις ( 1999 και 2004), το ΠΑΣΟΚ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή που επεδίωκε και που ήταν άλλωστε αναμενόμεν.

[size=12pt]2009: ΠΑ.ΣΟ.K  47,69 %[/size]

Στην Πελοπόνησο , μόνο η ΛΑΚΩΝΙΑ αξίζει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
έκτορα
η ΦΗΜΗ (για αυτό μιλούσαμε) δεν έρχεται σε μαιευτήρα από το δημόσιο.
Γιατί οι περισσότερες κυρίες ΔΕΝ πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο για το γυναικολόγο, πάνε σε ιδιώτη

ουρά τα γιατρεία των μαιευτήρων
τωρα με τον ΕΟΠΥΥ που θα πληρωνουν και με το που θα φτωχυνουμε και δεν θα υπαρχει μια θα γνωρισουν και τις χαρες τους δημοσιου νοσοκομειου.....

ηδη οι τοκετοι σε δημοσια μαιυετηρια αυξανονται χρονο με τον χρονο και δεν ειναι πλεον αθιγγανοι και αποροι οι μονοι ''πελατες'' ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τωρα με τον ΕΟΠΥΥ που θα πληρωνουν και με το που θα φτωχυνουμε και δεν θα υπαρχει μια θα γνωρισουν και τις χαρες τους δημοσιου νοσοκομειου.....

ηδη οι τοκετοι σε δημοσια μαιυετηρια αυξανονται χρονο με τον χρονο και δεν ειναι πλεον αθιγγανοι και αποροι οι μονοι ''πελατες'' ;)
γιατί δε μας λες ότι στο ΙΚΑ στοιχίζει περισσότερο ο τοκετός σε δημόσιο απο ιδιωτικό;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μας χωρίζει τάφρος οικονομική κοινωνικη μορφωτική και περιβάλλοντος.
γιατρός ΔΕΝ είσαι (μάλλον κάνα ιατρικό επισκέπτη σε κόβω) οπότε εγώ με γιατρό α βαθμού συγγενείας ΣΙΓΟΥΡΑ εσύ ως πλασιέ θα ξέρεις περισσότερα.
άει γαμήσου τώρα.
δεν ειμαι ρατσιστής αλλά με σένα πρέπει να γίνω.
βαρέθηκα να ασχολούμαι με μικροαστά κακομοίρια που επειδή δεν με βλέπυον φάτσα μουρη μου πουλάνε ειρωνεία και μαγκιά κλανιά. 
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχα

ναι, ακριβώς, αυτό είμαι...ιατρικός επισκέπτης, το βρήκες
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα
άντε....για σένα μόνο
3 συγγενείς α βαθμού συγγένειας ιατρούς.
2 συγγενείς εξ αγχιστείας ιατρούς
ας μην μιλήσουμε και για πτυχία προσωπικά τι σχέση έχουνε με το αντικείμενο, γιατί ως γνωστόν δεν έχω τελιώσει δημοτικό κατεσέ

σου το έχω ξαναπεί, μην κάνεις τον ξερόλα. Το οτι έχεις διαφορετική άποψη δεν σημαίνει πως τα ξέρεις καλά ή πως έχεις πάντα δίκιο. Όταν θα το αντιληφθείς αυτό, θα είναι καλύτερα

η δε απόστασή μας η κοινωνική, μορφωτική και περιβάλλοντος δεν ξέρω πόση είναι
αλλά η απόσταση παιδείας είναι τεράστια. Γιατί ένα βασικό θέμα παιδείας είναι να μπορείς να συνδιαλλέγεσαι πρωτίστως ακούγοντας τι σου λέει ό άλλος και όχι ακούγοντας μόνο αυτά που λες εσύ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και κανα σιδερικο σου λειπει και κανα λαμακι για την ωρα την καλη  :grin:
αληθές....
δεν έκανα σωστές προβλέψεις...
ζητούσα απο τον μπάρμπα το περίστροφο απο το βασιλικό άγημα αλλά μου είπε ότι το είχε επιστρέψει.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom