Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τις αναγωγές μου τις έχω κάνει και έχω καταλήξει.
η ελλάδα θα αλλάξει όταν αλλάξει η παιδεία και η νοοτροπία του νεοέλληνα.
μέχρι τώρα ο νεοέλληνας έλεγε
στ αρχίδια μου το κράτος στ αρχίδια μου ο γείτονας εγώ να κάνω τη δουλειά μου και οι άλλοι να πα να γαμηθούν.
έχω γίνει μάρτυρας τσακωμού γιατί ο μαλάκας δεν ήθελε τον κάδο σκουπιδιών έξω απο την πολυκατοικία του εκεί που προέβλεπε ο δήμος και το μετακινούσε κάθε μέρα στο παρακάτω σπίτι που έμεναν.....ξένοι που εργάζονταν στην Ελλάδα....
κάποια στιγμή ο δήμος του πήρε τελείως τον κάδο απο εκεί και έπρεπε να περπατάει 300 μέτρα πιο κάτω και πήγε και ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ.

με απλά λόγια.
όταν ο έλληνας ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ το να πηγαίνει καλά το κράτος είναι υπέρ του και ότι εάν δεν εχει αξιοπιστο καλά οργανωμένο κράτος και σωστή συμπεριφορά όπως ο γερμανός ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
και πρόχειρα. εάν ο έλληνας δεν πεινάσει μυαλό ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ.
οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε, άσε την παιδεία, αργεί. Άσε που αυτοί που την έχουν αναλάβει εργολαβία, ούτε βιβλία δεν μπορούν να τυπώσουν.
Φωτιά και τσεκούρι μόνο πλέον.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα ....η πεινα ειναι ακρως παιδευτικη :grin:  και για τα γκομενακια με τα ακριβα γουστα και την ματαιοδοξια και για τους καγκουρες και για πολλους :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τύπε, άσε την παιδεία, αργεί. Άσε που αυτοί που την έχουν αναλάβει εργολαβία, ούτε βιβλία δεν μπορούν να τυπώσουν.

Ενοικιάζεται υπόγα για συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις λόγω αποχώρησης και των τελευταίων ενοίκων.  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αδερφέ υπάρχουν και οι αυτοδίδακτοι....
οι έλληνες της κατοχής ήταν οι περισσότεροι αμόρφωτοι αγράμματοι ταλαίπωροι ...
η πείνα τους δίδαξε πολλά περισσότερα απο ότι η γενιά του πολυτεχνίου τα φοιτητάκια που αργότερα διέλυσαν τη χώρα με την παιδεία τους και την ελευθερία τους........

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ενοικιάζεται υπόγα για συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις λόγω αποχώρησης και των τελευταίων ενοίκων.  :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε άσε, λόγω κρίσης θα μείνει για πολύ καιρό αδιάθετο.
Άσε που πέφτει και το χαράτσι...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αδερφέ υπάρχουν και οι αυτοδίδακτοι....
οι έλληνες της κατοχής ήταν οι περισσότεροι αμόρφωτοι αγράμματοι ταλαίπωροι ...
η πείνα τους δίδαξε πολλά περισσότερα απο ότι η γενιά του πολυτεχνίου τα φοιτητάκια που αργότερα διέλυσαν τη χώρα με την παιδεία τους και την ελευθερία τους........

Τύπε, άσε, η κατάσταση είναι τραγική και εμείς μιλάμε για χειριστές κλαρκ.

Προχθές με πήρε τηλέφωνο συγγενής μου, να με ρωτήσει αν έχει μείνει καμιά άκρη από τον πατέρα μου στον Πειραιά.
Ήθελε να μπαρκάρει. Τα λεφτά τελείωσαν, είναι ένα χρόνο απλήρωτος στην δουλειά. Και είναι και κοντά στα 60.

Παλαιότερα μπορεί να μας ζητούσαν δανεικά 2-3 συγγενείς ή φίλοι το χρόνο. Τώρα κάθε μήνα, τουλάχιστον ένας...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.773
Πόντοι
10.225

Τα νέα απο το ΜΕΤΩΠΟ.

- Κλείσιμο φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα με άμεσες απολύσεις.

- Μισθολογικές περικοπές και στα ειδικά μισθολόγια. Ουσιαστικά ζητούν ρυθμίσεις για μείωση των μισθών 20% κατά μέσο όρο.

- Αυστηρότερος έλεγχος του κανόνα της μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις και αυστηρότερος έλεγχος στις εισαγωγές στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές.

- “Μαχαίρι” στις πρόσθετες αμοιβές και αλλαγές στους κανονισμούς εργασίας στις ΔΕΚΟ. Δηλαδή μειώσεις μισθών-επιδομάτων και ελαστικό ωράριο.

- Αλλαγή νομοθετικού πλαισίου για τη διευκόλυνση των απολύσεων και την μείωση των αμοιβών στον τραπεζικό κλάδο.

- Δημιουργία ενός ενιαίου επικουρικού ταμείου και μείωση των επικουρικών συντάξεων. Σε όσα Ταμεία είναι στο “κόκκινο” η μείωση θα είναι 15% κατά μέσο όρο.

- Παράλληλα ζητούν μείωση ασφαλιστικών εισφορών τουλάχιστον κατά 5% επικαλούμενοι την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

- Επιμένουν στη μείωση ως 25% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα με παράλληλη κατάργηση 13ου και 14ου ή μείωση ως 40% σε περίπτωση, που η ελληνική πλευρά επιμείνει στη διατήρηση δώρων και επιδομάτων

- Αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25% από τον Ιούνιο με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τύπε, άσε, η κατάσταση είναι τραγική και εμείς μιλάμε για χειριστές κλαρκ.

Προχθές με πήρε τηλέφωνο συγγενής μου, να με ρωτήσει αν έχει μείνει καμιά άκρη από τον πατέρα μου στον Πειραιά.
Ήθελε να μπαρκάρει. Τα λεφτά τελείωσαν, είναι ένα χρόνο απλήρωτος στην δουλειά. Και είναι και κοντά στα 60.

Παλαιότερα μπορεί να μας ζητούσαν δανεικά 2-3 συγγενείς ή φίλοι το χρόνο. Τώρα κάθε μήνα, τουλάχιστον ένας...
Γ Α Μ Α Τ Α
αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι η κατάσταση βαίνει απ το καό στο χειρότερο.  :rolleyes:
σε λίγο προβλέπω να με βρίζουν οι γύρω γύρω μου που έχω ακόμα να φάω...
το άκουσα και αυτό και έχω βαρεθεί να το ακούω....

ΜΙΑ χαρα είσαι εσύ εκεί πουστράκι..
δλδ έχουν αρχίσει και με θεωρούν βολεμένο επειδή σηκώθηκα κι έφυγα.
γάματα δλδ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τα νέα απο το ΜΕΤΩΠΟ.

- Κλείσιμο φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα με άμεσες απολύσεις.

- Μισθολογικές περικοπές και στα ειδικά μισθολόγια. Ουσιαστικά ζητούν ρυθμίσεις για μείωση των μισθών 20% κατά μέσο όρο.

- Αυστηρότερος έλεγχος του κανόνα της μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις και αυστηρότερος έλεγχος στις εισαγωγές στις αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές.

- “Μαχαίρι” στις πρόσθετες αμοιβές και αλλαγές στους κανονισμούς εργασίας στις ΔΕΚΟ. Δηλαδή μειώσεις μισθών-επιδομάτων και ελαστικό ωράριο.

- Αλλαγή νομοθετικού πλαισίου για τη διευκόλυνση των απολύσεων και την μείωση των αμοιβών στον τραπεζικό κλάδο.

- Δημιουργία ενός ενιαίου επικουρικού ταμείου και μείωση των επικουρικών συντάξεων. Σε όσα Ταμεία είναι στο “κόκκινο” η μείωση θα είναι 15% κατά μέσο όρο.

- Παράλληλα ζητούν μείωση ασφαλιστικών εισφορών τουλάχιστον κατά 5% επικαλούμενοι την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

- Επιμένουν στη μείωση ως 25% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα με παράλληλη κατάργηση 13ου και 14ου ή μείωση ως 40% σε περίπτωση, που η ελληνική πλευρά επιμείνει στη διατήρηση δώρων και επιδομάτων

- Αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25% από τον Ιούνιο με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο.
πάλι ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γ Α Μ Α Τ Α
αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι η κατάσταση βαίνει απ το καό στο χειρότερο.  :rolleyes:
σε λίγο προβλέπω να με βρίζουν οι γύρω γύρω μου που έχω ακόμα να φάω...
το άκουσα και αυτό και έχω βαρεθεί να το ακούω....

γάματα δλδ.

καιρός σου είναι να λουστείς αυτά που έλεγες για άλλους  :birdman:

το είπα ρε δεν άντεξα..

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
98
Like
4.838
Πόντοι
22.915
ε φταίει και η ράτσα....
εσύ δλδ πιστεύεις ότι ΔΥ με 3 χιλιάρικα μισθό ελληνικό διαβατήριο και μονιμότητα θα δούλευε περισσότερο απο οσο με 1.5 χιλιάρικο;
δε νομίζω τάκη.....
Τώρα να δεις πως θα δουλέψει, μετά τις περικοπές. Θα πηγαίνει το πρωί, θα πίνει το καφέ του και το μεσημέρι θα γυρίζει σπίτι.
Αλλού είναι το πρόβλημα δεν το βλέπετε; ή δεν θέλετε να το δείτε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γάματα δλδ.

Εσένα θα σε σφάξουμε πρώτο ρε!

Πλάκα πλάκα, ένα φιλαράκι από το πανεπιστήμιο την έκανε για Ελβετία εδώ και 6 χρόνια.
Κάθε χρόνο η (κλασσική ελληνίδα) μάνα του, όταν με έβλεπε μου έλεγε να τον πείσω να γυρίσει.
Φέτος δεν μου είπε κουβέντα. Του χρόνου μπορεί να μου ζητήσει να μεσολαβήσω στην νύφη να τους κάνει χώρο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τώρα να δεις πως θα δουλέψει, μετά τις περικοπές. Θα πηγαίνει το πρωί, θα πίνει το καφέ του και το μεσημέρι θα γυρίζει σπίτι.
Αλλού είναι το πρόβλημα και το βλέπετε ή δεν θέλετε να το δείτε.

δηλαδή ρε φίλε ποιό είναι το πρόβλημα του και δεν δουλεύει??? τι θέλει για μισθό τον μισό κρατικό προυπολογισμό??/

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.773
Πόντοι
10.225
πάλι ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.  :2funny:
Persona άραξε οι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ,έχουν κόκινες γραμές οι άνθρωποι,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ προσπαθούν να την ΣΩΣΟΥΝ,ας μην είμαστε προκαταλειμένοι,για τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κατά τα άλλα μας φταίει η τρόικα το ΔΝΤ και ο κακός μας ο φλάρος

Μεγάλος επιχειρηματίας ελληνικής καταγωγής, που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και ενδιαφέρεται για την είσοδό του στις αερομεταφορές αλλά και για την αγορά των call centers μιλώντας στην «Κ» επεσήμανε κάτι που συχνά ξεφεύγει την προσοχή των αναλυτών. «Μπορώ στο business plan μου να προεξοφλήσω ακόμα και το αθέμιτο κόστος για πληρωμές κάτω από το τραπέζι. Αυτό που δεν μπορώ να προεξοφλήσω είναι το πότε θα τελεσιδικήσει η κάθε προσφυγή του οποιοδήποτε συλλόγου ή τοπικής αρχής, με αποτέλεσμα να απειλείται ολόκληρη η επένδυση», υπογραμμίζει.

Το κόστος μεταφοράς ενός φορτίου με φορτηγό από την Αθήνα μέχρι την Πάτρα, δηλαδή για μια απόσταση 215 χλμ., κοστίζει 382 ευρώ ή 1,78 ευρώ/χλμ. Εάν το φορτίο έχει τελικό προορισμό τη Ρόδο τότε το κόστος ανεβαίνει στα 1.900 ευρώ (!) ή 3,91 ευρώ/χλμ. Την ίδια ώρα το κόστος μιας εμπορευματικής μεταφοράς από τη Μασσαλία στο Μιλάνο, για μια απόσταση δηλαδή 587 χλμ., κοστίζει 620 ευρώ ή 1,06 ευρώ/χλμ. Την ίδια ώρα, το κόστος μεταφοράς από την Κρήτη στον Πειραιά είναι το ίδιο όσο εάν τα προϊόντα έφθαναν στον Πειραιά από την Ολλανδία.  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Πλώρη για τις μαρίνες της Τουρκίας και εκείνες των δαλματικών ακτών, του Μαυροβουνίου και της Κροατίας βάζουν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ιδιωτικών σκαφών αναψυχής, που δεν επιλέγουν τις ελληνικές για τον ελλιμενισμό τους..Ενδεικτικά, ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 20 μ. με σημαία εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ελλιμενίζεται σε ελληνική μαρίνα της περιφέρειας, για βασικές υπηρεσίες χρεώνεται με 5.000 ευρώ ετησίως για ελλιμενισμό, ενώ καταβάλλει άλλα 2.500 ευρώ σε φόρους και εισφορές.
Επιπλέον αντικίνητρο αποτελεί ο συνδυασμός υψηλού ΦΠΑ και γραφειοκρατίας. Στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες ελλιμενισμού και οι παροχές των ιδιωτικών σκαφών επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ σε συνδυασμό με έκτακτες εισφορές και ειδικούς φόρους, ενώ τα σκάφη με σημαία τρίτης χώρας (εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης) υποχρεούνται σε ανταποδοτική εισφορά, ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους.Αντίθετα, στην Τουρκία δεν χρεώνεται ΦΠΑ στον ελλιμενισμό ξένων ιδιωτικών σκαφών αναψυχής, οι διαδικασίες ελέγχου εγγράφων είναι απλούστερες και η βίζα (κάρτα προσωρινού επισκέπτη) εκδίδεται άμεσα.

Και κάτι θετικό.... να πάει το παράβολο σε 5000 ευρώ να ησυχάσουμε....

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι μηνύσεις στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχουν μειωθεί κατά 30% από τον Ιανουάριο του 2011, όταν με απόφαση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη και του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη αυξήθηκαν τα παράβολα για υποβολή μηνύσεων από 10 σε 100 ευρώ και τα παράβολα για τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής από 10 ευρώ σε 50 ευρώ. Στόχος ήταν η επιτάχυνση της Δικαιοσύνης, αλλά και η μείωση των μηνύσεων που το δικαστικό έτος 2010-2011 έφτασαν τις 290.000 μόνο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας! Το μέτρο ήταν αποδοτικό, χωρίς ωστόσο ο αριθμός των μηνύσεων που κατατίθενται καθημερινά να είναι αμελητέος.

εντιτ.. συγνώμη η πηγή news.kathimerini.gr

Επισκέπτης
Το μόνο καλό πως βρίσκουνε δουλειά κάποιοι άνθρωποι και (νομίζω) πληρώνονται στην ώρα τους - απλά μη με ρωτήσετε πόσα παίρνουνε, θα σας γελάσω.

Aπό το χειρουργό του ΕΣΥ παίρνουν περισσότερα.
Και από τον Ίκαρο παίρνουν περισσότερα.

Αλλά βέβαια οι υπάλληλοι των διοδίων θυσιάζονται για την πατρίδα,
ενώ οι Ίκαροι είναι αντιπαραγωγικοί ...

σύμφωνα με ένα ΒΟΔΙ ...

Επισκέπτης
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΛΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.

Δια την ιστορική ακρίβεια,
υπενθυμίζω

[size=15pt]ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ
ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΗΣΑΝ Η 3η ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΦΑΓΗ ...[/size]

[size=20pt]ΠΡΟΗΓΉΘΗΣΑΝ ΆΛΛΕΣ 2 [/size]

Επισκέπτης
όπως τα λές.. μεγάλο μέρος της έκτασης που σήμερα κατέχει το Ισραήλ έχει αγορασθεί από μέτοικους Εβραίους από τους Παλαιστίνιους βοσκούς που το κατείχαν...

Έχω την "εντύπωση" ότι τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη γης
σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
δεν προβλέπουν τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ
ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.

Πολλοί μεγαλοιδιοκτήτες παγκοσμίως κατείχαν ολόκληρες περιοχές κατά 100%
αλλά δεν τις ανακύρηξαν κράτη.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ...

Επισκέπτης
οι καλύτεροι έλληνες γιατροί δουλεψαν και δουλεύουν σε δημόσια νοσοκομεία.
το λόγο και να στον εξηγήσω δεν θα τον καταλάβεις.

Όσοι κάνουν ανακαλύψεις και έρευνα αναγνωρισμένα διεθνώς
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Για να πάρεις θέση σε ελληνικό πανεπιστήμιο
ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ.
Μόνο παιδιά καθηγητάδων , γκόμενες και κομματόσκυλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom