str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δε μ ενδιαφέρει εάν η κότα έκανε τ αυγό ή το αυγό την κότα.
ούτε με ενδιαφέρει εάν η κρίση χρεους δημιουργήθηκε απο τα λαμόγια για να κλέβουν ή κλείσαν τις βιομηχανίες για να μπορούν να κλέβουν αφού θα έπρεπε ντε και καλά να δανειστούν.
ούτε με ενδιαφέρει για ποιούς λόγους οι τούρκοι μας πήγαιναν πιπα κώλο 400 χρόνια.
με ενδιαφέρει ότι κάποια στιγμή υπήρξκαν κάποιοι Αγιοι Ανθρωποι όπως ο Κολοκοτρώνης που έκοψαν ΚΩΛΟΥΣ μεσα και ΟΞΩ και φώναζα ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
δεν ξέρω τι λένε οι δημαγωγοί και εάν λένε τα ίδια με μένα έχω όμως μια απορία....
εάν ο Κολοκοτρώνης διάβαζε σήμερα εμένα και τον Σάμσουνγκ για παράδειγμα ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΛΕΣ;
γιατί για να μπορεί να λέει Ο ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ο λαλάκης-πρεζάκης και κάτι αλλα προσκυνητάρια τις μαλακίες που λένε ελεύθερα σε ένα ελληνικό κράτος κάποιοι θυσιάστηκαν φυλακίστηκαν και έδωσαν τη ζωή τους για να μην έχουμε νταβά στ αρχίδια μας.
Βεβαίως κάτι Κουντουριώτηδες και κάτι τυπάκια τύπου Σάμσουνγκ γκάλαξυ και λοιπα είναι ακριβώς υπεύθυνοι που ήρθε ο εγκεφαλικά νεκρός Οθωνας να μας κάνει "ανθρώπους" και που θα ρθει ο Μερκέλωνας να μας σώσει εξαθλιώνοντάς μας.
πρόχειρα.
εάν ήταν ζωντανοί σε σύγχρονη βερζιόν οι κολοκοτρωνοκαραισκάκηδες θα απαντούσαν μεγαλοπρεπώς σε όλα τα εγχώρια και εισαγώμενα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (αφού καθάριζαν ΟΛΑ τγα λαμόγια εντός βουλής)
ΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΑΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΛΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.
τόσο απλό είναι.
και για να τελειώνει αυτή η μαλακισμένη κουβέντα.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ λαού προυποθέτει θάρρος, επίγνωση, τσαμπουκά και ηθική.
Κάτι το οποιο σκουλικάκια που παρακαλάνε να τους σώσουν αυτοί που καταστρέφουν παγκοσμίως κόσμο και κοσμάκη είναι αγνωστη λέξη.
Ανεπιθύμητε μην θυμώνεις γιατί την τελευταία φορά που θύμωσες, έδωσες αγώνα υπέρ γκαπ...
Να τους σφάξουμε τους προσκυνημένους, καμια αντίρρηση αλλά επειδή σημασία δεν έχει μόνο ποιοι φεύγουν αλλα και το ποιοι έρχονται, θέλει προσοχή μήπως από τους προσκυνημένους πάμε στα εντελώς πουλητάρια όπως πριν 2,5 χρόνια από τους απλά ανίκανους πήγαμε στους arch villains...