Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
αδιασειστα οικονομικα και πολιτικα επιχειρηματα....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

προσκυνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενα αρθρο που ειχαν ποσταρει σχετικα με την αργεντινη πρεπει να ειναι η απαντηση...
να φτασουμε σε πρωτογεννες πλεονασμα 1-2% και μετα να γινει αλλαγη του νομισματος...
αλλα δεν το θυμαμαι καλα... :think: :think:
παντως τωρα θα μ πεις κα πως θα παμε σε πρωτογεννες πλεονασμα?
ελα μ ντε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ενα αρθρο που ειχαν ποσταρει σχετικα με την αργεντινη πρεπει να ειναι η απαντηση...
να φτασουμε σε πρωτογεννες πλεονασμα 1-2% και μετα να γινει αλλαγη του νομισματος...
ελα μ ντε!

εδώ θέλω τα φώ τα των κκ Καζάκη και λοιπών...

εντιτ..

γιατί αμα έχεις πρωτογενή πλεονάσματα τραβάς και μια χρεωκοπία και από δώ παν και οι άλλη.. και haircut κάνεις με τσαμπουκά.. και ότι γουστάρεις.. αλλά με 5 δις ευρώπουλα πρωτογενές έλλειμα...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
αδιασειστα οικονομικα και πολιτικα επιχειρηματα....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

προσκυνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φίλε μου, αφού δε θες να καταλάβεις !

στο λένε όλοι, εχθροι και φίλοι ότι πρέπει να φτάσεις σε επίπεδο Βουλγαροαλβανίας κι ακομη πιο κάτω, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ κι εσυ επιμενεις στο ευρω!

και σου λεω χωρις καμια ελπιδα ανακαμψης γιατι βλεπεις ότι το ιδιο πολιτικο κατεστημενο που μας χρεοκοπησε, τωρα μας ....σωζει !

ειναι ποτε δυνατον αυτο ; ξεχασε τις διαφορες μας και βαλε την απλη κοινη σου λογικη :
ειναι δυνατον ποτε ενας κατα συρροην δολοφονος/παιδοφιλος/νταβας/λωποδυτης να γινει αρνακι όσο εχει το πιτσιρικι στα γονατα του και το νταχτιρντιζει ;;;;;;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ελα μ ντε!

δεν το θυμασαι καλά :

τραβας μια χρεοκοπία τώρα αμέσως, χθες για την ακρίβεια !
τυπώνεις το δικό σου νομισμα και ξεκινας από την αρχη, τα πάντα όλα !

Όπως ακριβως κι ο Καποδιστριας κι ο καθε άλλος που παρελαβε καμμενη γη (κυριολεκτικα) κι ορθοποδησε !

Κανεις δεν ειπε οτι θα ζησουμε σαν κροισοι στο εξης με τη χρεοκοπια ΑΛΛΑ 370+ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ !

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
«Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012, 10:51

Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει τις χειροπέδες του ευρώ για να επιβιώσει, εάν δεν θέλει να ζητά συνεχώς οικονομική βοήθεια από τις χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της γερμανικής τράπεζας Commerzbank, Κλάους - Πέτερ Μίλερ.

Ο κ. Μίλερ δήλωσε ότι δεν θα είναι καλό για την Ελλάδα, εάν οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης συνεχίσουν να την αναγκάζουν να φορά τις "χειροπέδες", ενός νομίσματος που επιτρέπει μόνο την εσωτερική προσαρμογή μέσω περικοπών των δαπανών και μείωσης των μισθών.

«Θα επανέλθουν ζητώντας και άλλα χρήματα και δεν θα υπάρχει τέλος, εκτός και αν εφαρμόσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν θα πάρει δύο έως τρία χρόνια - μιλάμε για 20, 30 ή 40 χρόνια για την Ελλάδα. Οι Έλληνες χρειάζονται τελικά ένα νόμισμα, το οποίο θα μπορούν να το υποτιμούν», δήλωσε ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας σε εκδήλωση που έγινε στη Φρανκφούρτη.

Ο κ. Μίλερ δεν θεωρεί ότι μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλέσει παγκόσμιο χάος και ότι θα ωθήσει τους επενδυτές να απαλλαγούν από τα ομόλογα άλλων χωρών της περιφέρειας της Ευρωζώνης, όπως της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ειπαμε να τα γραφουμε σωστα, ετσι ;!

"[size=18pt]Η ΕΚΤ εξαιρείται της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, δηλώνει ο Έντ. Νοβότνυ[/size]

Στην διευκρίνιση ότι οι τρέχουσες συζητήσεις για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν περιλαμβάνουν την ΕΚΤ προχώρησε σήμερα το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας Έντβαλντ Νοβότνυ μιλώντας στο αυστριακό κρατικό ραδιόφωνο ORF.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα ο Νοβότνυ τόνισε πως οι τωρινές διαπραγματεύσεις για το PSI έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα και [size=18pt]«ασφαλώς»[/size] η ΕΚΤ δεν συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις. "

ασφαλώς..... κι εφοσον τα ζαγαρια οι Ελληνες εχουν ακομη κατω το κεφαλι.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

στο λένε όλοι, εχθροι και φίλοι ότι πρέπει να φτάσεις σε επίπεδο Βουλγαροαλβανίας κι ακομη πιο κάτω, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ κι εσυ επιμενεις στο ευρω!

και σου λεω χωρις καμια ελπιδα ανακαμψης γιατι βλεπεις ότι το ιδιο πολιτικο κατεστημενο που μας χρεοκοπησε, τωρα μας ....σωζει !

ειναι ποτε δυνατον αυτο ; ξεχασε τις διαφορες μας και βαλε την απλη κοινη σου λογικη :
ειναι δυνατον ποτε ενας κατα συρροην δολοφονος/παιδοφιλος/νταβας/λωποδυτης να γινει αρνακι όσο εχει το πιτσιρικι στα γονατα του και το νταχτιρντιζει ;;;;;;

το έχω διαβάσει πολλές μα πάρα πολλές φορές... δεν δίνει ΠΟΥΘΕΝΑ απάντηση με ποιόν τρόπο θα καλύψεις το πρωτογενές έλλειμα που έχεις..

το κάνει γαργάρα (ευνοήτως άλλωστε) αφού προυπόθεση για να πας σε ένα δικό σου νομισματικό σύστημα και να επιβιώσεις είναι να μην έχεις πρωτογενές έλλειμα ...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
το έχω διαβάσει πολλές μα πάρα πολλές φορές... δεν δίνει ΠΟΥΘΕΝΑ απάντηση με ποιόν τρόπο θα καλύψεις το πρωτογενές έλλειμα που έχεις..

το κάνει γαργάρα (ευνοήτως άλλωστε) αφού προυπόθεση για να πας σε ένα δικό σου νομισματικό σύστημα και να επιβιώσεις είναι να μην έχεις πρωτογενές έλλειμα ...

το πρωτογενες ελλειμμα που εχεις θα το καλυψεις με πείνα και στερήσεις !
με κοψιμο ολων των παραλογων του ελληνικου κρατιδίου....
πολλη δουλεια
λιγες απαιτησεις
αλλά σιγουρη ανασταση !

γιατι θα εχεις τη χωρα και τον πλουτο της υπο τον ελεγχο σου αντι να ξεπουληθεις οπως τωρα αντι πινακιου φακης....

ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν
κι οποιος δε θελει να ζυμωσει, 10 χρονια πιπιλαει το πρωτογενες ελλειμμα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε δυο τρια δυνατα πονταρισματα να καναμε σε συγκεκριμμενους τομεις, το μονακο θα ηταν λιανοκλαδι λαμιας μπροστα μας. ειναι τρελο να τα βλεπεις, να τα ξερεις και να κοιτας μετα ποια ειναι η πραγματικοτητα μπροστα μας.
μια και άρθρωσες πολιτικά σεντόνια, να σου απαντήσω κι εγώ
1. συμφωνούμε, φταίνε οι κάποιοι που παίζουνε στις πλάτες της πραγματικής οικονομίας.
2. συμφωνούμε, ο λαός γενικά ψήφιζε (και μάλλον ακόμα ψηφίζει) ανάλογα με τα μικροσυμφέροντά του
3. επομένως συμφωνούμε πως έχει σαφώς μερίδιο ευθύνης, ειδικά όταν προσπαθεί ανάλογα με τις φανφαροπαπάρες του οιουδήποτε πολιτικάντη και οιουδήποτε κόμματος να "μαυρίσει" κάστες ανθρώπων (είτε λέγονται ιδ. επιχειρηματίες, είτε υπάλληλοι είτε οτιδήποτε άλλο)

4. ε, δεν μπορεί να μη συμφωνούμε λοιπόν πως, όταν ο λαός αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή πως οι παπάρες που τον κυβερνάνε τόσα χρόνια απλά τον εκμεταλλεύονται, ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει και να πράξει εναντίον αυτού του συστήματος. Δεν μπορεί, όταν ξυπνάει ο κόσμος, να κάθεται να αναλογίζεται πως έχει μερίδιο ευθύνης. Προφανώς και αυτό το έχει σκεφτεί για να φτάσει στο συμπέρασμα πως πρέπει να αλλάξει το σύστημα και να βρει δικαιότερο και πρακτικότερο να το αντικαταστήσει.

5. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ενώ όλοι μπορούν εύκολα να βρούνε 15-20 πράγματα που θα έφερναν ακαριαία ανάπτυξη στο γαμοΓιουνανιστάν, ποτέ και τίποτα από αυτά δεν γίνεται.

ΕΓΩ προσωπικά ΘΕΛΩ:
- σαν μέτοχος της γαμωχώρας να ξέρω πού πάνε τα λεφτά που δανειζόμαστε μέχρι τελευταίας δεκάρας, ΠΛΗΡΗ απολογισμό με αιτιολογία.
- σαν μέτοχος αυτής της γαμογώρας να ξέρω πού πάνε τα λεφτά που πληρώνει ο κάθε μέτοχος - φορολογούμενος της γαμωχώρας, μέχρι τελευταίας δεκάρας
- σαν μέτοχος αυτής της γαμωχώρας να ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πλάνο επενδύσεων και ανάπτυξης και πόσο μπάτζετ θα διατεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ για την κάθε ενέργεια του πλάνου

οι παπάρες που είναι επάνω δεν βρίσκονται για να μας πουλάνε φιρφιρίκια ούτε για να μας λένε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Βρίσκονται για να κάνουνε διαχείριση του κράτους σαν εταιρία.
Και αν δεν κάνουνε τη δουλειά τους πρέπει να απολύονται. Και αν δεν το καταλαβαίνουνε με το καλό, πρέπει να το καταλάβουνε με το κακό.

Και επειδή το καλό δεν το καταλαβαίνουνε, έφτασε το χρονικό σημείο που πρέπει να καταλάβουνε με το κακό.

Και το κακό δεν σημαίνει να μιλάμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πολλη δουλεια
λιγες απαιτησεις
αλλά σιγουρη ανασταση !

γιατι θα εχεις τη χωρα και τον πλουτο της υπο τον ελεγχο σου αντι να ξεπουληθεις οπως τωρα αντι πινακιου φακης....

αυτό ακριβώς δεν προσπαθούμε να κάνουμε?? να μηδενίσουμε το πρωτογενές έλλειμα... (δεν εξετάζω αν ο τρόπος είναι σωστός είναι άλλη συζήτηση αυτό)

δηλαδή τι διαφορά θα έχει αν μειώσεις μισθούς στο δημόσιο με ευρώ ή με δραχμή ?? θα αλλάξει τίποτε??
τι διαφορά θα έχει αν πουλήσεις το Ελληνικό σε ευρώ ή σε δραχμές ?? (καλύτερα θα το πουλήσεις σε ευρώ παρά σε δραχμές)..

ο Σκαπέρδας λέει πολλά και μεταξύ αυτών και τις δέουσες παπαριές ενός καθηγητή πανεπιστημίου που ποτέ μα ποτέ στην ζωή του δεν έχει δεί πως λειτουργεί στην πράξη η οικονομία...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
-αλλη μια μπατσοκικη κωλοτουμπα επικων διαστασεων...Το τελευταιο διαστημα ο κυβ.θιασος με τα εξεχουσα και εκλεκτα στελεχη του δινει ρεσιταλ κωλοτουμπας και μεταμελειας -ΜΠΑΣ και παρουν καναν ψηφο και διασωθουν ως βουλευτες τουλαχιστον...
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ...
-Ο ενας λεει δεν διαβασα ειχα δουλειες,αλλα αναγνωριστε μου οτι ειμαι ειλικρινης. :jerking:
-Ο βοθρος λεει οτι ειμαστε ο πιο σκληρα εργαζομενος λαος,τωρα μαλλον γιναμε επι των ημερων του-πριν ειμασταν κοπριτες,φαγανες,λαμογια και μαλακες... :jerking:
-Η νεκροκεφαλη εντρομη οτι ο δονητης της εξουσιας, που την καυλωνει αμετρητα, οπου να ναι ξεμενει απο μπαταριες,ορκιζεται οτι εκλασε-σορυ εκλαψε -επειδη δεν ειχαν βιβλια οι μαθητες,χεστηκε επειδη δεν εχουν να φανε ,αλλα γενικα ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ.... :jerking: :jerking:
ΓΙΑ μπιρμπιλω γερουλανους δεν μπαινω καν στον κοπο να γραψω...οταν αυτος ο θιασος θα παψει να παιζει την κυβερνηση ξερουν οτι θα πρεπει οντως να βρουν αληθινη δουλεια να κανουν,αλλιως ολη μερα  :jerking: :jerking: ειναι αφταστοι αλλωστε..
ΚΑΙ μετα εχουμε και τους βαρωνους,ΑΥΤΟΙ ειναι μια κατηγορια μονοι τους...Κανουν βαρυγδουπες-αρχηγικες δηλωσεις του υφους -μακελειο,κοκκινη γραμμη,κομματικη πειθαρχεια.ΜΠΑΣ και γινουν αρχηγοι-οποτε εξασφαλισμενη εκλογη,καρεκλα,προνομια ,μισθος, κτλ κτλ.
ΜΠΑΤΣΟΚ η ωρα τους τελειωσε.ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ξεπεσμενοι ρεμπεσκεδες,σαπιοι καρεκλοκενταυροι!
μπα
πραγματική δουλειά όταν θα τους θρέφεις με τις συντάξεις που θα παίρνουνε;
μπα, δεν νομίζω....

και από τον τάφο τους θα σε αρμέγουνε
απλά αν τους έχεις πάει εσύ στον τάφο, θα έχεις την ηθική ικανοποίηση

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια και άρθρωσες πολιτικά σεντόνια, να σου απαντήσω κι εγώ
1. συμφωνούμε, φταίνε οι κάποιοι που παίζουνε στις πλάτες της πραγματικής οικονομίας.
2. συμφωνούμε, ο λαός γενικά ψήφιζε (και μάλλον ακόμα ψηφίζει) ανάλογα με τα μικροσυμφέροντά του
3. επομένως συμφωνούμε πως έχει σαφώς μερίδιο ευθύνης, ειδικά όταν προσπαθεί ανάλογα με τις φανφαροπαπάρες του οιουδήποτε πολιτικάντη και οιουδήποτε κόμματος να "μαυρίσει" κάστες ανθρώπων (είτε λέγονται ιδ. επιχειρηματίες, είτε υπάλληλοι είτε οτιδήποτε άλλο)

4. ε, δεν μπορεί να μη συμφωνούμε λοιπόν πως, όταν ο λαός αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή πως οι παπάρες που τον κυβερνάνε τόσα χρόνια απλά τον εκμεταλλεύονται, ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει και να πράξει εναντίον αυτού του συστήματος. Δεν μπορεί, όταν ξυπνάει ο κόσμος, να κάθεται να αναλογίζεται πως έχει μερίδιο ευθύνης. Προφανώς και αυτό το έχει σκεφτεί για να φτάσει στο συμπέρασμα πως πρέπει να αλλάξει το σύστημα και να βρει δικαιότερο και πρακτικότερο να το αντικαταστήσει.

5. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ενώ όλοι μπορούν εύκολα να βρούνε 15-20 πράγματα που θα έφερναν ακαριαία ανάπτυξη στο γαμοΓιουνανιστάν, ποτέ και τίποτα από αυτά δεν γίνεται.

ΕΓΩ προσωπικά ΘΕΛΩ:
- σαν μέτοχος της γαμωχώρας να ξέρω πού πάνε τα λεφτά που δανειζόμαστε μέχρι τελευταίας δεκάρας, ΠΛΗΡΗ απολογισμό με αιτιολογία.
- σαν μέτοχος αυτής της γαμογώρας να ξέρω πού πάνε τα λεφτά που πληρώνει ο κάθε μέτοχος - φορολογούμενος της γαμωχώρας, μέχρι τελευταίας δεκάρας
- σαν μέτοχος αυτής της γαμωχώρας να ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πλάνο επενδύσεων και ανάπτυξης και πόσο μπάτζετ θα διατεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ για την κάθε ενέργεια του πλάνου

οι παπάρες που είναι επάνω δεν βρίσκονται για να μας πουλάνε φιρφιρίκια ούτε για να μας λένε ο καθένας το μακρύ και το κοντό του. Βρίσκονται για να κάνουνε διαχείριση του κράτους σαν εταιρία.
Και αν δεν κάνουνε τη δουλειά τους πρέπει να απολύονται. Και αν δεν το καταλαβαίνουνε με το καλό, πρέπει να το καταλάβουνε με το κακό.

Και επειδή το καλό δεν το καταλαβαίνουνε, έφτασε το χρονικό σημείο που πρέπει να καταλάβουνε με το κακό.

Και το κακό δεν σημαίνει να μιλάμε.

δεν το κατάλαβα αυτό??? φταίει ο κοινοβουλευτισμός αν εσύ απέλυσες τον προηγούμενο διαχειριστή και στην θέση του έβαλες έναν χειρότερο ??

υποψήφιοι είναι όπως υποψήφιοι για να προσληφθούνε υπάρχουνε για κάθε θεση σε μια επιχείρηση..

τώρα αν η γενική συνέλευση των μετόχων έκανε λάθος επιλογή δεν φταίει το καταστατικό ούτε η ύπαρξη της αλλά οι μέτοχοι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
δεν το κατάλαβα αυτό??? φταίει ο κοινοβουλευτισμός αν εσύ απέλυσες τον προηγούμενο διαχειριστή και στην θέση του έβαλες έναν χειρότερο ??

υποψήφιοι είναι όπως υποψήφιοι για να προσληφθούνε υπάρχουνε για κάθε θεση σε μια επιχείρηση..

τώρα αν η γενική συνέλευση των μετόχων έκανε λάθος επιλογή δεν φταίει το καταστατικό ούτε η ύπαρξη της αλλά οι μέτοχοι...

Σαφώς. Με την διαφορά ότι για θέματα μείζονος σημασίας όπως η παραχώρηση-εκχώρηση δικαιωμάτων των μετόχων σε τρίτους, πρέπει να αποφασίσει η Γ.Σ. έστω και με έκτακτη συνεδρίαση και όχι μόνον το Δ.Σ. Και από ότι βλέπουμε η Γ.Σ. αργεί...  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βαρεθηκα ρε,βαρεθηκα σου λεω....
ολο λεω να τους γραψω στα αρχιδια μου και να τουμπεκιαστω,να μην μιλαω,να μην ασχολουμε
να κοιταω την παρτη μου και την οικογενεια...και οπου βγει

ελα μου ντε που δεν μπορω....οπως και εσυ εξαλλου,οπως και ο αλλος ο καραφλας...
το ίδιο λέω κι εγώ
αλλά είναι δυνατόν να μην γυμνάσεις τα δάχτυλά σου όταν μπαίνει ο κάθε τζώνης για τον ΓΑΠ και ο κάθε παλέρμο για τον Αντωνάκη;για να μη συζητήσω για τους υπέρμαχους της εργατικής τάξης και πολέμιους του κατεστημένου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαφώς. Με την διαφορά ότι για θέματα μείζονος σημασίας όπως η παραχώρηση-εκχώρηση δικαιωμάτων των μετόχων σε τρίτους, πρέπει να αποφασίσει η Γ.Σ. έστω και με έκτακτη συνεδρίαση και όχι μόνον το Δ.Σ. Και από ότι βλέπουμε η Γ.Σ. αργεί...  ;)

εξαρτάται από το καταστατικό και τα δικαιώματα που δίνει στο ΔΣ...  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως ενημέρωσε την Βουλή η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου - απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των κρουσμάτων υποσιτισμού παιδιών - από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο το υπουργείο Παιδείας να προσφέρει κολατσιό σε 18 σχολεία εννέα περιοχών.
Μεταξύ αυτών εν πρώτοις και πιλοτικά το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στον Ταύρο, τα Κάτω Πατήσια, τα Εξάρχεια, το Μενίδι και την Πλατεία Βάθη και θα επεκταθεί στο Μοσχάτο, τη Νίκαια, τον Ασπρόπυργο και τον Αυλώνα.
Τα μικρογεύματα θα προσφέρονται δωρεάν με κουπόνια σε όλους τους μαθητές των σχολείων και θα περιλαμβάνουν υγιεινές τροφές, όπως γάλα, μπισκότα με δημητριακά, φρούτα, σάντουιτς κλπ.
Εξάλλου, η υφυπουργός - παρότι γνωστοποίησε ότι η αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας εξαντλείται στο να προσφέρει αυτά τα μικρά γεύματα - ενημέρωσε ότι παράλληλα συνεργάζεται με τον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη, ο οποίος είναι αρμόδιος για το πρόγραμμα καταπολέμησης της παιδικής φτώχιας μέσω του οποίου η βοήθεια θα δίνεται απευθείας στις οικογένειες «γιατί είναι αντιπαιδαγωγικό κι επικίνδυνο να στιγματίζονται τα παιδιά».

Αυτά γιατί όταν κάποιοι μιλούσαν για λιποθυμίες λόγω ασιτίας γίνονταν υπερβολικοί.
πες μου σε παρακαλώ
πώς είναι δυνατόν να βρίσκουνε ξαφνικά μπικικίνια για να το κάνουνε αυτό;
γιατί δεν τα εξοικονομούσανε πιο πριν για να έχουνε τα παιδάκια το κολατσιό το σπιτικό;

από πού θα έρχεται το κολατσιό αυτό; με τι σύμβαση; με τι έλεγχο;

απλά για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτό ακριβώς δεν προσπαθούμε να κάνουμε?? να μηδενίσουμε το πρωτογενές έλλειμα... (δεν εξετάζω αν ο τρόπος είναι σωστός είναι άλλη συζήτηση αυτό)

δηλαδή τι διαφορά θα έχει αν μειώσεις μισθούς στο δημόσιο με ευρώ ή με δραχμή ?? θα αλλάξει τίποτε??
τι διαφορά θα έχει αν πουλήσεις το Ελληνικό σε ευρώ ή σε δραχμές ?? (καλύτερα θα το πουλήσεις σε ευρώ παρά σε δραχμές)..

ο Σκαπέρδας λέει πολλά και μεταξύ αυτών και τις δέουσες παπαριές ενός καθηγητή πανεπιστημίου που ποτέ μα ποτέ στην ζωή του δεν έχει δεί πως λειτουργεί στην πράξη η οικονομία...

Αδελφέ, για να μην μου συγχίζεσαι και μου κουράζεσαι απαντώντας σε καζάκηδες, σε παραπέμπω στην υπογραφή μου και ο νοών νοείτω..
Τώρα αν κάποιοι από αφέλεια ή ιδεοληψία φαντάζονται μια ελλάδα όπου όλοι θα εργαζόμαστε με περηφάνεια στις μπριγάδες- κολλεκτίβες υπό την πεφωτισμένη καθοδήγηση κάποιας συλλογικότητας και θα ζούμε όλοι αγαπημένοι και μονιασμένοι σε κοινόβια και κάθε βράδυ θα τραγουδάμε το αστράφτει ο όλυμπος γύρω από τη φωτιά είναι μια άλλη ιστορία...
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι αφενός άλλες  περικοπές σε μισθούς ΔΕΝ μπορούν να γίνουν, νέοι φόροι δεν έχει καν νόημα να επιβληθούν και το μόνο που μπορεί να γίνει (καταπολέμηση φοροδιαφυγής και είσπραξη βεβαιωθέντων φόρων παρελθόντων ετών με κάθε μέσο) αρκετοί δεν θέλουν να γίνει...
Παράλληλα, τουμπεκί ψιλοκομμένο από τους καζάκηδες για τα 10 δις ευρώ που χάνονται εξαιτίας του παραεμπορίου (να δεις ποιοι το κάνουν υπό την προστασία ποιων....) για χιλιάδες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις (από μαρίνες και κρουαζιέρες μέχρι δικαστήρια) που τρομοκρατούν όποιον θέλει να κάνει μια μπίσνα με την καλή έννοια στο γιουνανιστάν ή έστω να έρθει για διακοπές...

Οι δε ευρωπαίοι που τα έχουν ολίγον χαμένα γιατί οι νεοφιλελεύθερες συνταγές ΔΕΝ βγαίνουν πανευρωπαϊκά αλλα η ιδεοληψία δύσκολα καταπολεμιέται,  κάθε φορά που μιλάνε με έλληνα εγείρουν παράλογες απαιτήσεις γιατί ο γκαπ φρόντισε να εξανεμίσει την απειροελάχιστη αξιοπιστία που είχαν αφήσει οι κυβερνήσεις μετά το 1981 και ζητούν πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν αλλά ακόμη και αν μπορούσαν να γίνουν, δεν θα είχαν κανένα αποτέλεσμα... Μα κανενα όμως...

Επομένως το ζήτημα δεν είναι αν μας συμφέρει η δραχμή ή όχι αλλά αν μπορούμε αντικειμενικά να παραμείνουμε στο ευρώ αφού η ανεξέλεγκτη χρεωκοπία είναι πλέον προ των πυλων...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

3η φορά ή 4η που το ποστάρεις.
και είναι ένα κείμενο που λέει μόνο γενικές μαλακίες.

2 φορές σε έχω ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θα βρεις ανάπτυξη για να στηρίξεις τη χρεοκοπία σου και την υποτίμησή σου σε άλλο νόμισμα εκτός ευρώ.

και διαρκώς κάνεις γαργάρα και μας λες διάβασε.
εσύ που διάβασες γράψε 3 γραμμές πώς θα το κάνεις.

γιατί δεν βγαίνει με καμία παναγία, τουλάχιστον όχι με τις υπάρχουσες συνθήκες.

το Ιράν την έκλεισε την κάνουλα ή ακόμα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
εξαρτάται από το καταστατικό και τα δικαιώματα που δίνει στο ΔΣ...  ;)

Καταστατικό και δικαιώματα που έχει το Δ.Σ. είναι γνωστά και σαφέστατα διατυπωμένα, όπως γνωστές επίσης και οι καταχρήσεις-παρανομίες που ανέκαθεν γίνονται από τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και από πολύ μεγάλο μέρος των μετόχων.

Παραμένει όμως το θέμα των μετόχων που δεν συμμετείχαν-συμμετέχουν εις το γνωστόν αλισβερίσι.  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εξαρτάται από το καταστατικό και τα δικαιώματα που δίνει στο ΔΣ...  ;)

Για ορισμένα ζητήματα πρέπει να αποφασίσει η γενική συνέλευση και η απόφαση να δημοσιευτέι και σε ΦΕΚ, ό,τι και να λέει το καταστατικό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολλη δουλεια
λιγες απαιτησεις
αλλά σιγουρη ανασταση !

σόρρυ αλλά και τώρα το ίδιο έχεις.
πρωτογενώς ΔΕΝ έχεις πλεόνασμα όμως.
Γιατι απλά δεν έχεις φρέσκο χρήμα
έχεις μόνο δανεικό και χρήμα που το βρίσκεις από ό,τι έχει μαζέψει ο άλλος στην άκρη.

Πώς θα απορροφήσεις την ανεργία σου;
καλλιεργώντας πατάτες; ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom