Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
εγώ δράττομαι της ευκαιρίας και σχολιάζω αυτά που θεωρώ ουσίας.
για παράδειγμα το 2012 για να πας σοτν ευαγγελισμό και να παρκάρεις το παρκινγκ πλησίον είναι 13 ευρώ την πρώτη ώρα.

και προφανώς για να είναι ακόμα 13 ευρώ την πρώτη ώρα υπαρχουν πολλοί που τα δινουν ακόμα.

Έχει POLIS-PARK στα 200 μέτρα
με λιγότερα.
Στη ΝΥ στην Times Square το πάρκιγκ είναι 12$ το 1ο μισάωρο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
-ΜΕ εισητηριο μετρο 1,40ε συμφερει να πηγαινεις με αυτοκινητο λεμε η να μην πηγαινεις καθολου για δουλεια πλεον-οταν βρισκεις!ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ!

Βγάζεις μια μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα και καθάρισες.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• NY.jpg
    NY.jpg
    182 KB · Εμφανίσεις: 39

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.778
Πόντοι
2.606
Ευχαριστω πολυ ρε συ αορατε με εσωσες!νομιζω η συμβουλη σου θα με σωσει!αυτο ειναι!οχι δεν ειναι ολα πανακριβα με εξτρα φορους για να τσονταρουμε στη χλιδη των μουναπαναδων...ειναι θεμα μηνιαιας καρτας!!!! :2funny: :2funny: θενκς ε λοτ μαι μαν!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Στη ΝΥ στην Times Square το πάρκιγκ είναι 12$ το 1ο μισάωρο.

ακριβως
το ιδιο ειναι σε μια πολη-μεγαθηριο σαν την Ν.Υ των 20 μυριων ανθρωπων σε εργασιμες μερες
και στην Αθηνα των 5

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σήμερα έχουν γαμηθεί κυριολεκτικά βασικές αρχές.
Ας δούμε μερικές από τις παπαροαρχές που δεν ομολογούσαν αλλά εννοούσαν:
1.Αυτοί που υπάρχουν είναι οι καλύτεροι δυνατοί(τα αρχίδια μας τα δυο)
2.Ο λαός είναι σοφός
3.Τελικά οι νόμοι της ζωής πάντα επικρατούν.

Πέουλες και σκατίδια παντός είδους αυτή τη στιγμή επιβάλλονται νόμοι θανάτου γιατί έτσι μας αρέσει.Ξεσκίζουμε τις βασικές αρχές γαμάμε το περιτύλιγμα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ ρε συ αορατε με εσωσες!νομιζω η συμβουλη σου θα με σωσει!αυτο ειναι!οχι δεν ειναι ολα πανακριβα με εξτρα φορους για να τσονταρουμε στη χλιδη των μουναπαναδων...ειναι θεμα μηνιαιας καρτας!!!! :2funny: :2funny: θενκς ε λοτ μαι μαν!

:grin:

Εντάξει ρε. Μια λύση πρότεινα να αποφύγεις κάποια έξοδα. Δεν είπα ότι ανακάλυψα τον τροχό.  :cheesy:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
δε θα μπω ξανά σε αντιπαραθέσεις με κανέναν
απλά θα παραθέτω τη θέση μου/αποψή μου.

δεν ξερω τι λεει ο τράνυ
εγω ξέρω ότι όταν κάποιοι πουλούσαν καφέδες νερά και ξαπλώστρες στην παραλία με 20 ευρώ έκαστος καποιοι υπήρχαν (πολλοί) που τα πλήρωναν. Εαν δεν τα πλήρωναν δε θα τα πουλούσαν.
ΑΡΑ
εάν εβγαζες λχ 340 χιλιάρικα το μήνα προ ευρώ και στην παραλία πλήρωνες τα προαναφερθέντα 1.5 χιλιάρικο και μετά το ευρώ έβγαζες πάλι 1000 ευρώ δλδ 340 χιλιάρικα αλλά πλήρωνες τα προαναφερθέντα 7 χιλιάρικα δε σου φταίει ούτε ο κερδοσκόπος ούτε το κρατος που είσαι μαλακας ωχαδερφιστής και καλοπερασακιας χωρίς να διαισθάνεσαι τις συνέπειες και το αντινομικόν του θέματος
σωστο αυτο που λες αλλα σκεψου το εξης..
αν ολοι ξεραμε τι εποχες ερχοντουσαν δεν θα τα εδινε κανεις τοσα λεφτα...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
μετα τον μεγαλο στοχαστη Καζακη, ασχολεισαι και με τις Ιουδαικες σεκτες τωρα;  :grin:

Τύπε μου, εγω το' χω πει !

Από τότε που ο κλασικός κόσμος υπέκυψε στις δεισιδαιμονίες των Ιουδαίων κι ο Χριστιανισμός απλώθηκε παντού όπως η πανώλις, οι Εβραίοι είναι πίσω από όλα !

Και μπραβο τους και μαγκιά τους !

Ποιος σου είπε να αφήσεις το 12θεο και τους καυλιάρηδες Ολύμπιους θεούς, για να αυτομαστιγώνεσαι κάθε μερα, βουτηγμένος στις ενοχές, επειδη σου σηκώνεται το πουλί σου και μετα να νηστευεις και να προσκυνας τραγο-παπάδες !
Τα λεει κι ο Theodo, αλλα δεν τον ακουτε!

Για το μεγάλο όμως μύστη των Οικονομικών, τον τρισμέγιστο Καζάκη, ακόμη το ψάχνω ! Για την ώρα δεν εχω βρει ακομη τον εβραικο δακτυλο, πισω απο το ΕΠΑΜ, αλλά που θα μου παει !

Εσύ ομως, ευρώ και ξερό ψωμί , έτσι ;
Χαρά στο κουράγιο σου !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τύπε μου, εγω το' χω πει !

Από τότε που ο κλασικός κόσμος υπέκυψε στις δεισιδαιμονίες των Ιουδαίων κι ο Χριστιανισμός απλώθηκε παντού όπως η πανώλις, οι Εβραίοι είναι πίσω από όλα !

Και μπραβο τους και μαγκιά τους !

Ποιος σου είπε να αφήσεις το 12θεο και τους καυλιάρηδες Ολύμπιους θεούς, για να αυτομαστιγώνεσαι κάθε μερα, βουτηγμένος στις ενοχές, επειδη σου σηκώνεται το πουλί σου και μετα να νηστευεις και να προσκυνας τραγο-παπάδες !
Τα λεει κι ο Theodo, αλλα δεν τον ακουτε!

Για το μεγάλο όμως μύστη των Οικονομικών, τον τρισμέγιστο Καζάκη, ακόμη το ψάχνω ! Για την ώρα δεν εχω βρει ακομη τον εβραικο δακτυλο, πισω απο το ΕΠΑΜ, αλλά που θα μου παει !

Εσύ ομως, ευρώ και ξερό ψωμί , έτσι ;
Χαρά στο κουράγιο σου !
ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει αδερφέ πώς θα αλλάξει η δραχμή τη σύσταση της κοινωνίας
πώς θα κάνεις παραγωγή αφού το κόστος σου θα παραμένει ίδιο (και ψηλότερο αφού εσύ θα είσαι υποτιμημένος)
πώς στον κόρακα θα κάνεις παραγωγή αφού θα έχεις τους ίδιους να φτιάχνουνε νόμους και να σε κυβερνάνε
πώς θα κάνεις παραγωγή αφού θα έχεις τα ίδια προβλήματα (γραφειοκρατία, αστάθεια φορολογική, συνδικάτα και απεργίες, κόμματα κλπ κλπ)

εκτός αν θεωρείς επειδή είσαι στην Κρήτη εσύ, πως όλοι οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πάνε στα χτήματά τους (αν έχουνε - όποιοι έχουνε) και να το ρίξουνε στα καπνά, τις πορτοκάλες και τις μελιτζάνες και να κάνουμε "παραγωγή"

Θα σε πληροφορήσω πως παραγωγή ΔΕΝ είναι αυτή. Παραγωγή είναι να φέρεις βιομηχανικές μονάδες που θα σου απορροφήσουνε εργατικό δυναμικό από τους ανέργους που έχεις.

Να στο πω λιγάκι πρακτικά. Αν οι 900,000 άνεργοι που έχεις σαν κράτος δούλευαν με τον κατώτατο, θα είχες από φόρο 4 δις έσοδα και από τον ΟΑΕΔ λιγότερα άλλα 3 έξοδα (δεν θα πλήρωνες άνεργο). Σύνολο 7 δις κέρδος που θα σου έφερνε τούμπα τον προϋπολογισμό.

Με το να κάνει ο καθένας το χτηματάκι του οι 900,000 δεν απορροφούνται.

Η ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ σε βοηθάει ΠΟΥΘΕΝΑ σε αυτό.
ΠΟΥΘΕΝΑ
(ξανά μανά) ΠΟΥΘΕΝΑ.

Γιατί η απορρόφηση των ανέργων και η προσέλκυση επενδύσεων (βιομηχανικών παραγωγών) ΔΕΝ είναι θέμα κόστους ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Ελλάδα.  Είναι θέμα όλων των άλλων που ανέφερα, τα οποία ΔΕΝ τα φτιάχνεις ούτε με τη μείωση των μισθών ΟΥΤΕ με αλλαγή νομίσματος.

Περιμένω τώρα απάντηση πώς στον κόρακα θα σε βοηθήσει η δραχμή.
ή η μνα ή η πεσέτα ή αν θες να έχεις νόμισμά σου τα κουκιά τα μετρημένα.

Εκτός αν θεωρείς πως η Ελλάδα είναι αυτάρκης έχοντας ακόμα και στο κρέας 90% εισαγωγή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει αδερφέ πώς θα αλλάξει η δραχμή τη σύσταση της κοινωνίας
πώς θα κάνεις παραγωγή αφού το κόστος σου θα παραμένει ίδιο (και ψηλότερο αφού εσύ θα είσαι υποτιμημένος)
πώς στον κόρακα θα κάνεις παραγωγή αφού θα έχεις τους ίδιους να φτιάχνουνε νόμους και να σε κυβερνάνε
πώς θα κάνεις παραγωγή αφού θα έχεις τα ίδια προβλήματα (γραφειοκρατία, αστάθεια φορολογική, συνδικάτα και απεργίες, κόμματα κλπ κλπ)

εκτός αν θεωρείς επειδή είσαι στην Κρήτη εσύ, πως όλοι οι Έλληνες είναι έτοιμοι να πάνε στα χτήματά τους (αν έχουνε - όποιοι έχουνε) και να το ρίξουνε στα καπνά, τις πορτοκάλες και τις μελιτζάνες και να κάνουμε "παραγωγή"

Θα σε πληροφορήσω πως παραγωγή ΔΕΝ είναι αυτή. Παραγωγή είναι να φέρεις βιομηχανικές μονάδες που θα σου απορροφήσουνε εργατικό δυναμικό από τους ανέργους που έχεις.

Να στο πω λιγάκι πρακτικά. Αν οι 900,000 άνεργοι που έχεις σαν κράτος δούλευαν με τον κατώτατο, θα είχες από φόρο 4 δις έσοδα και από τον ΟΑΕΔ λιγότερα άλλα 3 έξοδα (δεν θα πλήρωνες άνεργο). Σύνολο 7 δις κέρδος που θα σου έφερνε τούμπα τον προϋπολογισμό.

Με το να κάνει ο καθένας το χτηματάκι του οι 900,000 δεν απορροφούνται.

Η ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ σε βοηθάει ΠΟΥΘΕΝΑ σε αυτό.
ΠΟΥΘΕΝΑ
(ξανά μανά) ΠΟΥΘΕΝΑ.

Γιατί η απορρόφηση των ανέργων και η προσέλκυση επενδύσεων (βιομηχανικών παραγωγών) ΔΕΝ είναι θέμα κόστους ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Ελλάδα.  Είναι θέμα όλων των άλλων που ανέφερα, τα οποία ΔΕΝ τα φτιάχνεις ούτε με τη μείωση των μισθών ΟΥΤΕ με αλλαγή νομίσματος.

Περιμένω τώρα απάντηση πώς στον κόρακα θα σε βοηθήσει η δραχμή.
ή η μνα ή η πεσέτα ή αν θες να έχεις νόμισμά σου τα κουκιά τα μετρημένα.

Εκτός αν θεωρείς πως η Ελλάδα είναι αυτάρκης έχοντας ακόμα και στο κρέας 90% εισαγωγή...

πως περιμένεις να εξηγήσει τα ανεξήγητα ρε μοικάνε????

με την δραχμή θα πάμε καλά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
με την δραχμή θα αυξηθούνε οι εξαγωγές  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
με την δραχμή θα ξεπληρώσουμε το χρέος μας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

μπορεί κανένας να τα εξηγήσει όταν

(1) οι εξαγωγές από το 2001 έως το 2008, υπό καθεστώς «σκληρού» ευρώ υπερδιπλασιάστηκαν, από 10,4 δισ. δολ. το 2001 σε 25,5 δισ. δολάρια το 2008
(2) ενώ η δραχμή μεταξύ των ετών 1980-2000 καταβαράθρωσε την ισοτιμία της από 42,5 δρχ./δολάριο (1980) σε 308,93 δρχ./δολάριο (2000) το έλλειμα του ισοζυγίου εμπορικών συναλαγών αντί να μειωθεί αυξήθηκε (5,4 δισ. δολάρια το 1980, 18,6 δισ.δολάρια το 2000)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom