stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ΤοσοΔέν κατάλαβες ....... τό κορμάκι μου θέλη νά γευθή !!!!!!!!τσ τσ τσ τσ μά τόσοοοοοοοοοο
ΤοσοΔέν κατάλαβες ....... τό κορμάκι μου θέλη νά γευθή !!!!!!!!τσ τσ τσ τσ μά τόσοοοοοοοοοο
Πιστεύω, με κάθε ειλικρίνεια, ότι ο μόνος χώρος που μπορεί να λειτουργήσει σήμερα κινηματικά για τις μεγάλες μικροαστικές μάζες είναι εκείνος της λαικής δεξιάς !!!!!!!!
Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν είναι τής ώρας.
Πάντως αυτή είναι, σωστή ή λανθασμένη, ή πεποίθηση που έχω σχηματίσει.
Όσο για τους δήθεν άριστερούς , του κώλου, καλοβολεμένοι μικροαστούληες είναι κι αυτοί, που βιώνουν στο διαδίκτυο μέ ένα πληκτρολόγιο την έπανάστασή τους, λέω και ξαναλέω, αλλά δεν λένε να το καταλάβουν...
Τι να κάνω Η ΚΑΨΕΡΗ ??????????
Να τους το ζωγραφίσω????????
Το ΠαΠακι πρωθυπουργος!
Άκουσε με λίγο.. (πέρα από πεποιθήσεις)
Το σύνταγμα μας έχει πρόβλημα (το είπε και το ΚΚΕ.. )
Δυστυχώς έχουμε κοινοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ. (και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν καταργήθηκε)
Πρέπει να Αναθεωρηθεί...το συνταγμα Αλλιώς ότι και να λέμε περί πεποιθήσεων είναι ΜΟΥΦΑ.
Το πρόβλημα μας είναι η λειτουργία της δημοκρατίας μας και οι επιλογές που αυτή μας δίνει.
Το αν έχουμε ΧΟΥΝΤΑ ή όχι τώρα... Εξαρτάται πως το βλέπει ο κάθε ένας μας.
Το θέμα είναι ότι εδώ και 30 χρόνια έγιναν ΡΕΜΟΥΛΕΣ και κανείς δεν δικάστηκε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ;)
και τώρα τα ζητάνε από όλους μας.
αν αυτό είναι η δημοκρατία που θέλουμε ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ
Αυτό έχω να πω ως ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Επίσεις αυτό που βλέπω είναι ότι αυτό δεν έχει αλλάξει 30 χρόνια τώρα.
οπότε δεν ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΠΛΕΟΝ
θέλω να φάνε ξύλο και να ΦΥΓΟΥΝ...
Αλλά δεν βλέπω και ποιος μπορεί να τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ..
γιαυτό ΞΕΝΕΡΩΝΩ
Ναι συμφωνώ για τους μεγαλό/μεσαίους αστούς μια χαρά είναι η δέξια.Πιστεύω, με κάθε ειλικρίνεια, ότι ο μόνος χώρος που μπορεί να λειτουργήσει σήμερα κινηματικά για τις μεγάλες μικροαστικές μάζες είναι εκείνος της λαικής δεξιάς !!!!!!!!
Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν είναι τής ώρας.
Επειδη ο ραφμαν Δεν ειναι μπεκρης ειναι κλαμπακιας
οι προλεταριοι να μαθουν να δουλευουν πρωτα και μετα να απαιτουν δικαιωματα στην τεμπελια!Ναι συμφωνώ για τους μεγαλό/μεσαίους αστούς μια χαρά είναι η δέξια.
Οι άλλοι φυσικά ας κόψουν τον λαίμο τους!!!
Αυτοί δουλεύουν χειρότερα,περίσσοτερο από όλους κ με μικρή αμοιβή,αν δεν το έχεις καταλάβει!!!οι προλεταριοι να μαθουν να δουλευουν πρωτα και μετα να απαιτουν δικαιωματα στην τεμπελια!
Το ΠαΠακι πρωθυπουργος!
θα μας αυτοπροσδιορισει σε Κινεζους και θα βρεθουμε εν μια νυκτι με πλεονασμα 1 τρις δολλαρια!
Tώρα ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν θα παει ποτε φυλακή
που? στα εργοστασια που λεει και το ΚΚΕ?Αυτοί δουλεύουν χειρότερα,περίσσοτερο από όλους κ με μικρή αμοιβή,αν δεν το έχεις καταλάβει!!!
που? στα εργοστασια που λεει και το ΚΚΕ?
οποιος εργαζομενος θελει να βγαλει λεφτα, να ανοιξει επιχειρηση αν εχει τα αντερα! Πλουσιος υπαλληλος ειναι αδιανοητο σε ολα τα πολιτικα συστηματα ανεξαιρετως!
Ε, υπάλληλος από υπάλληλο έχει διαφορά!!!
δες περσόνα π.χ.
ε οχι και υπαλληλος ο περσονακος!Ε, υπάλληλος από υπάλληλο έχει διαφορά!!!
δες περσόνα π.χ.
Να εγκαταλειφθεί λοιπόν η παραγωγική μονάδα φυτικών προιόντων στην Ελλάδα,το μόνο που εξάγουμε και να κλείσει μία πηγή εσόδων για το κράτος!!!που? στα εργοστασια που λεει και το ΚΚΕ?
οποιος εργαζομενος θελει να βγαλει λεφτα, να ανοιξει επιχειρηση αν εχει τα αντερα! Πλουσιος υπαλληλος ειναι αδιανοητο σε ολα τα πολιτικα συστηματα ανεξαιρετως!