πςςςςςςςςςςςςςςς αυτά που λεμε παρα πεντε τα λες και τέταρτο;
εσύ δεν ήσουνες που έλεγες ότι χωρίς ΔΝΤ καταστροφή;
πάμε άλλη μια γιατί είσαι ανεπίδεκτος.
λουκέτο.
δραχμή.
ρώσσοι κινέζοι
φορολογικός παράδεισος.
φθηνός τουρισμός.
περαστικούλια.
[/quote
δυο ειναι οι λυσεις που θα μας επιβαλουν οι κηδεμωνες μας δηλαδη αυτοι που χρωσταμε
1( δντ) που δεν ειμαι σιγουρος εαν θα πετυχει
2,αναδιαρθωση χρεους
αυτο που τονισα ειναι οτι ειναι μονοδομος το δντ αυτη την στιγμη εφοσον δεν μας ζητησαν αναδιαρθωση και ουτε εμεις ζητησαμε...
μετα απο 3 χρονια βλεπουμε...
αλλα εσυ θα μπορουσες να μας υποβαλεις την προταση σου απολυτα τεκμηριωμενα και οχι με σλογκαν τι θα εκανες εαν ησουν πρωθυπουργος και εδεν ειχες 9 δις για να ταισεις 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλληλους και δυομισυ εκατομμυρια συνταξιουχους μεχρι τηε 9 μαιου?? και αλλα 130 δισ για τα επομενα 3 χρονια
ασε τι επρεπε να γινει ...το συζηταμε αλλη στιγμη??
διοτι μεχρι στιγμη μας εχει μπερδεψει με σλογκαν τυπου να μην πληρωσουμε και χωρις να μας απαντησεις τεκμηριωμενα...και με επιχειρηματα
επισης εχεις κατα καιρο αναφερθει σε φασιστικα καθεστωτα με λιαν κολακευτικα λογια τυπου κουβας που περιμενουν για ενα σουβλακι στην ουρα??
αυτη ειναι η ελπιδα σου για την σωτηρια του εθνους??
τελος παντων περιμενω χωρις υβρεις και ειρωνεια την απαντηση σου...διοτι τις υβρεις και τα μπινελικια που μου εχεις ριξει εδω μεσα ακομη και οταν ημουν banned δηλαδη δεμενος χειροποδαρα και με χτυπουσες δεν τις εχω ακουσει πουθενα αλλου οπως και 100δες μελη..
και φυσικα με εχεις αναγκασει να σου ριξω μπινελικα και βρισιες που δεν εχω ριξει πουθενα αλλου πραμα που δεν μου αρεσει...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ???
η κριτικη απεχει πολλα χιλιομετρα απο την πραξη