Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχεις δικιο.Πως στον πουτσο φτασαμε καναλαρχης του 0,5% θεαματικοτητα, να κανει (περιπου) κουμαντο ολοκληρη χωρα?Να μου πεις εδω βγαλαμε τον θεοχαρη βουλευτη επειδη ηταν αδεκαστος στην λαμψη και ανατολακη που στης 5 κουβεντες οι 7 ειναι εεεεεεε ο καραπαπαρας μας πειραξε?Α εχουμε και υπουργο εναν ηλιθιο που πουλαει βιβλια. Γαματα με εριξες παω για σουβλακια και ερχομαι

αυτό σε χαλάει;
εδώ ολόκληρος Ψαριανός αριστερός επαναστάτης δήλωσε ότι δεν είναι όλοι του ΛΑΟΣ φασίστες.

αλλά εγώ προσπάθησα να κάνω μετάφραση και τελικά τα κατάφερα.
ο Ψαριανός ήθελε να πει:
"ΟΛΟΙ οι αριστεροί μόλις γλείψουμε το μέλι θέλουμε όλο το βαρέλι."
:grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Tώρα το να ευχηθεί κάποιος καλή χρονιά όπως έγιναν τα πράγματα παίζει να θεωρείται και ειρωνεία..
υπάρχει πρόοδος απ το 09 και το 10...
τότε όταν τους ελεγες καλή χρονιά αλλά κάτι γαργαλάει τον κώλο σου σου έλεγαν χου ρε οι ελληνάρες είμαστε ανίκητοι.
τώρα τους λες καλή χρονιά και βάζουν τα κλάματα απο τον πόνο.
Εχει και πολλές νευρικές απολήξεις το ορθόν  :2funny:

Επισκέπτης
Εκτός εάν ο στόχος δεν είναι η διάσωση της ελληνικής οικονομίας

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα....
Δεν το πιστεύω..
Σίγουρα πάντως αυτό που προέχει για τους "άρχοντες" είναι το να διασώσουν την Ελληνική κοινωνία.
Αν βλέπατε με τα μάτια σας την εγκύκλιο που είδα εγώ σήμερα παίζει να είχε ζωστεί κι ο φπ με εκρηκτικά..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
κολατσοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

α ρε ευρωαλβανοι
που πατε κι δινετε τα 5αρακια σας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα....
Δεν το πιστεύω..
Σίγουρα πάντως αυτό που προέχει για τους "άρχοντες" είναι το να διασώσουν την Ελληνική κοινωνία.
Αν βλέπατε με τα μάτια σας την εγκύκλιο που είδα εγώ σήμερα παίζει να είχε ζωστεί κι ο φπ με εκρηκτικά..

Για πε, για πε...
Αν και όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το αρ. 99 δεν χρειάζεται άλλο λόγο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπερδεύτηκα...
Αυτός μέχρι χθες δεν ζητούσε παράταση του κυβερνητικού βίου;
Τόσες κωλοτούμπες ούτε η κομανέντσι και ο μελισσανίδης μαζί!

Υ/γραφο: καλή χρονιά πέρσυ, με υγεία, μουνιά και λιγότερες στεναχώριες για τις μαλακίες/ αμαρτίες αλλωνών...

καλη χρονια παιχτεςςςςς

ο καρατζαφεροτυπος δε λιποθυμαει με τιποτα λεμε  :headbang:

Επισκέπτης
Για πε, για πε...
Αν και όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το αρ. 99 δεν χρειάζεται άλλο λόγο...

Ποινικοποιείται η οικιακή αγροτική οικονομία σε λίγο.
Θα μπορείς για παράδειγμα να καλλιεργείς φούντα νόμιμα, αλλά αν κάνεις το λάθος και βάλεις μαρουλάκι για να φας θα διώκεσαι ποινικά.
Η εγκύκλιος αυτή υπάρχει ήδη.
Όποιος ζητήσει λινκ, απλά γαμιέται..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα μπορείς για παράδειγμα να καλλιεργείς φούντα νόμιμα, αλλά αν κάνεις το λάθος και βάλεις μαρουλάκι για να φας θα διώκεσαι ποινικά.

ε νταξει αν γινει και αυτο ας πανε να πιασουνε οποιους μπορουνε. οποιος δε ντουφεκαει σε ποδια θα ειναι μαλακας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Tώρα το να ευχηθεί κάποιος καλή χρονιά όπως έγιναν τα πράγματα παίζει να θεωρείται και ειρωνεία..

Κακώς...
Δεν είναι η ζωή μόνο τα οικονομικά και ας την επηρρεάζουν αρκετά...
Επομένως εύχομαι και σε σένα καλή χρονιά...

Το είχα ακούσει ήδη από το καλοκαίρι ότι παίζει να θεσπιστεί τέτοιο μέτρο αλλά το θεώρησα ράδιο αρβύλα γιατί μου φάνηκε εντελώς κουλό, έως και αντισυνταγματικό...
Στο ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κάτι παρά μόνο αναφορές σε διάφορες ιστοσελίδες αμφίβολης αξιοπιστίας.
Αν υπάρχει σοβαρή πηγή, θα ήθελα να την δω...
Και όχι, μια εγκύκλιος δεν είναι νόμος ούτε και μπορεί να απαγορεύσει ο,τιδήποτε- οι εγκύκλιοι συνήθως δίνουν διευκρινίσεις σε διαδικαστικά ζητήματα...

Επισκέπτης
Επομένως εύχομαι και σε σένα καλή χρονιά...

Επίσης.
Καλά να είμαστε και να μας σηκώνεται που θα'λεγε κι ο πόντικας.

Αν υπάρχει σοβαρή πηγή, θα ήθελα να την δω...
Και όχι, μια εγκύκλιος δεν είναι νόμος ούτε και μπορεί να απαγορεύσει ο,τιδήποτε- οι εγκύκλιοι συνήθως δίνουν διευκρινίσεις σε διαδικαστικά ζητήματα...

Μόλις μπορέσω θα τη σκανάρω και θα στη στείλω.
Έχουν βρει το πάτημα της πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων. Βέβαια σε καμία χώρα του κόσμου πλην του μπουρδέλου δεν είναι υποχρεωτική η πιστοποίηση όταν τα προϊόντα προορίζονται για οικιακή χρήση. Παγκοσμίως, αυτό που ισχύει για την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων είναι ότι ισχύει κι εδώ για το ελαιόλαδο. Δε μπορείς να εμπορευτείς νόμιμα χωρίς τυποποίηση/πιστοποίηση. Για δική σου χρήση όμως δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.. 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επίσης.

Έχουν βρει το πάτημα της πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων. Βέβαια σε καμία χώρα του κόσμου πλην του μπουρδέλου δεν είναι υποχρεωτική η πιστοποίηση όταν τα προϊόντα προορίζονται για οικιακή χρήση. Παγκοσμίως, αυτό που ισχύει για την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων είναι ότι ισχύει κι εδώ για το ελαιόλαδο. Δε μπορείς να εμπορευτείς νόμιμα χωρίς τυποποίηση/πιστοποίηση. Για δική σου χρήση όμως δε χρειάζεσαι κάτι τέτοιο.. 

Είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν περιορισμοί (και ορθώς) στο εμπόριο αλλά η οικιακή χρήση για ιδία κατανάλωση είναι απολύτως ελεύθερη...Αν κάποιος τρίπουστας ζητάει πιστοποίηση για το ατομικό μποστάνι, σε λίγο θα ζητήσει και haccp για την κουζίνα μου, ίσως και κανά iso γαι τη χέστρα!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτό σε χαλάει;
εδώ ολόκληρος Ψαριανός αριστερός επαναστάτης δήλωσε ότι δεν είναι όλοι του ΛΑΟΣ φασίστες.

αλλά εγώ προσπάθησα να κάνω μετάφραση και τελικά τα κατάφερα.
ο Ψαριανός ήθελε να πει:
"ΟΛΟΙ οι αριστεροί μόλις γλείψουμε το μέλι θέλουμε όλο το βαρέλι."
:grin:

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο στιχουργός του τραγουδιού "Εκλογές" που ερμηνεύει ο Τζιμακος.
Εκεί υπάρχει μεταξυ αλλων κι ο αποκαλυπτικος στιχος :

"Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα"

Μπήκε λοιπόν κι ο Γρηγόρης στη Βουλή και γλυκάθηκε στο ...κλάσιμο και στην εξουσία - χρήμα.

Έτσι τώρα βρίσκει τον Παπαδήμιο ικανό για Πρωθυπουργό και στηρίζει το κόμμα-καπότα του Κουβέλη (καπότα, διότι με το δικό του ιδεολογικό περιτυλιγμα, χρυσώνεται η πούτσα της ΕΕ και του ευρώ με αριστερή παπαρολογία φουλ... και διδεται γερο δεκανικι στο Πασοκοσύστημα !  ).

Κουράγιο λοιπόν Γρηγόρη, συνέχισε γερά στα χνάρια της πουλημένης αριστεράς, που μόλις μπήκε στη Βουλή και λάδωσε το κωλάντερο της με το κρατικό χρήμα, έβαλε και την αριστερή παρωπίδα και αποστράβωσε τον Έλληνα-χαϊβάνι - ψηφοφορο !

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Για το "Καλά" και το "Με Υγεία" θα πρέπει να παλέψετε μόνοι σας !
Όποιος περιμενει απο τα Μνημόνια, ας ετοιμάζεται για ...Μνημόσυνα από πείνα....

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
72
Like
3.032
Πόντοι
13.025
Επίσης.

Agenda 21 ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ,ξέρεις του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
72
Like
3.032
Πόντοι
13.025
Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ο στιχουργός του τραγουδιού "Εκλογές" που ερμηνεύει ο Τζιμακος.
Εκεί υπάρχει μεταξυ αλλων κι ο αποκαλυπτικος στιχος :

"Στης βουλής τα έδρανα
αχ κι εγώ να έκλανα"

Μπήκε λοιπόν κι ο Γρηγόρης στη Βουλή και γλυκάθηκε στο ...κλάσιμο και στην εξουσία - χρήμα.

Έτσι τώρα βρίσκει τον Παπαδήμιο ικανό για Πρωθυπουργό και στηρίζει το κόμμα-καπότα του Κουβέλη (καπότα, διότι με το δικό του ιδεολογικό περιτυλιγμα, χρυσώνεται η πούτσα της ΕΕ και του ευρώ με αριστερή παπαρολογία φουλ... και διδεται γερο δεκανικι στο Πασοκοσύστημα !  ).

Κουράγιο λοιπόν Γρηγόρη, συνέχισε γερά στα χνάρια της πουλημένης αριστεράς, που μόλις μπήκε στη Βουλή και λάδωσε το κωλάντερο της με το κρατικό χρήμα, έβαλε και την αριστερή παρωπίδα και αποστράβωσε τον Έλληνα-χαϊβάνι - ψηφοφορο !

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Για το "Καλά" και το "Με Υγεία" θα πρέπει να παλέψετε μόνοι σας !
Όποιος περιμενει απο τα Μνημόνια, ας ετοιμάζεται για ...Μνημόσυνα από πείνα....
ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Κρητικέ τι παίζει με τα Γαλλάκια ρε?
Και 200φραγκα ετοιμάζουν λέει??
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δε σας λέω, δε σας λέω....αλλά φέτος λήγουν οι προθεσμιές που μπορεί κάποιος να αλλάξει τα παλιά εθνικά νομίσματα σε ευρώ στα καταστήματα των κεντρικών τραπεζών.
Η δικιά μας ημερομηνία ξέρετε πότε είναι??
Συμπίπτει, περίπου, με κάτι άλλο  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
Είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν περιορισμοί (και ορθώς) στο εμπόριο αλλά η οικιακή χρήση για ιδία κατανάλωση είναι απολύτως ελεύθερη...Αν κάποιος τρίπουστας ζητάει πιστοποίηση για το ατομικό μποστάνι, σε λίγο θα ζητήσει και haccp για την κουζίνα μου, ίσως και κανά iso γαι τη χέστρα!
Περίμενέ τα.
Τώρα εγώ γιατί μυρίζομαι αναθεώρηση της ήδη αναθεωρημένης ΚΑΠ (όσο ισχύει ακόμα το Κ), δεν ξέρω.
Καχύποπτος είμαι? συνωμοσιολάγνος είμαι? Δεν ξέρω.
Βλέπω πάντως πως σύντομα, εκτός από τα σκόρδα Κίνας θα συστηθούμε και με τα μπαγκλαντεσιανά μαρούλια και τα θιβετιανά αντίδια..
Κάτσε να δεις για πότε βγαίνουμε πλεονασματικοί στα κηπευτικά και για πότε πέφτουν περιορισμοί παραγωγής να κλάσεις στο γέλιο..

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
72
Like
3.032
Πόντοι
13.025
Περίμενέ τα.
Τώρα εγώ γιατί μυρίζομαι αναθεώρηση της ήδη αναθεωρημένης ΚΑΠ (όσο ισχύει ακόμα το Κ), δεν ξέρω.
Καχύποπτος είμαι? συνωμοσιολάγνος είμαι? Δεν ξέρω.
Βλέπω πάντως πως σύντομα, εκτός από τα σκόρδα Κίνας θα συστηθούμε και με τα μπαγκλαντεσιανά μαρούλια και τα θιβετιανά αντίδια..
Κάτσε να δεις για πότε βγαίνουμε πλεονασματικοί στα κηπευτικά και για πότε πέφτουν περιορισμοί παραγωγής να κλάσεις στο γέλιο..
Ντομάτες ΠΟΛΩΝΙΑΣ,Κρεμύδια ΟΛΑΝΔΙΑΣ,τα ξέχασες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Δε σας λέω, δε σας λέω....αλλά φέτος λήγουν οι προθεσμιές που μπορεί κάποιος να αλλάξει τα παλιά εθνικά νομίσματα σε ευρώ στα καταστήματα των κεντρικών τραπεζών.
Η δικιά μας ημερομηνία ξέρετε πότε είναι??
Συμπίπτει, περίπου, με κάτι άλλο  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
1η Μαρτιου 2012.
Και συμπιπτει περιπου με τις εκλογες υποτιθεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom