1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ΜΝΑ θα ειναι το νέο ελληνικό νόμισμα....![]()
σύντμηση του ΜουΝιΑ ειναι αυτό;
ΜΝΑ θα ειναι το νέο ελληνικό νόμισμα....![]()
ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΑΠΑΡΗΓΑ
κ.α.
Το νου σου στο κεχρί κουφάλα.![]()
Μαλάκα μου για φαντάσου να βγει καμιά εγκύκλιος που ν'απαγορεύει να γαμάς τη γυναίκα σου και να είσαι υποχρεωμένος να βρεις μουνί στο εμπόριο..
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό το μέτρο θα έκανε πολλούς άνδρες ευτυχισμένους;![]()
![]()
![]()
Δεν φταίω εγώ αγάπη μου, η αναθεματισμένη εγκύκλιος!
ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΑΠΑΡΗΓΑ
κ.α.
Κατεβαίνεις στις εκλογές με τέτοια δέσμευση.
Σαρώνεις, χωρίς διορισμούς, χωρίς ψέματα και χωρίς να επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό ούτε μιά δεκάρα.
Τι διάολο, τόσο μαλάκες είναι και δεν το έχουν σκεφτεί ακόμα??
Είναι και η γυναίκεια ψήφος γαμώτο!
Άσε που στα εκλογικά κέντρα θα έπεφτε έλεγχος ψήφου επιπέδου Λάκη με έξτρα την παντόφλα!![]()
![]()
![]()
Μην τα λες αυτά.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ,ΦΥΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑΡΟΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.![]()
ναι ναι, αυτοι που πηγαν να χαιρετισουν και να φωτογραφηθουν παρεα με τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ και προϊον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ νεο Πρωθυπουργο και αμεσως μετα αρχισαν τις δηλωσεις περι μαυρων και κυβερνησης τραπεζιτων και κολοκυθια τουμπανα... Αμα δεν αναγνωριζεις καποιον ως εξουσια δεν πας να του σφιξεις το χερι ούτε να του ευχηθεις καλη επιτυχια στο εργο του!
Αλλα, ειναι πολλα τα λεφτα των κρατικων προϋπολογισμων και των ευρωκονδυλιων....που μυαλο για επανασταση...
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το 2012
- 20 δισ. δολάρια τα κέρδη σε βάθος 20ετιας εκτιμά η κυβέρνηση
- 600 δισ. ευρώ τα κέρδη σε βάθος 20ετιας λένε οι επιστήμονες
τον κοβω οτι ακομα κι ν αρχισουν να βγαζουν πετρελαια ο ελληνας δεν θα δει καμια διαφορα στην ζωη του..θα πουν οτι θα πανε στο τεραστιο δυσβασταχτο χρεος..καποια μυρια θα πανε σε καποια λαμογια και τα κοπροσκυλα τους που θα σπουδασουν στα καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου..Ακόμα και αν το μεγάλο νούμερο μοιάζει υπερβολικό ,υπάρχει τεράστια απόκλιση ανάμεσα στα δυο νούμερα ... κάποιος καχύποπτος θα έλεγε πως την διαφορά θέλουν να την καρπωθούν κάποιοι και να ρίξουν και μερικά αποφάγια στη χώρα και τον κόσμο της .
Και όποιο στράκι δεν πιστεύει σε Ε, Ελ και τα τοιαύτα ας πάει να γαμηθεί πάραυτα...
![]()
Μέχρι να τελειώσει το 2012 δε θα έχει μείνει ούτε ένας πουστοναζίς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2081219/Is-super-volcano-Laacher-See-lake-Germany-blow.html]Διαβάστε και τίποτα[/url]