Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσύ έλλην της διασποράς μην χαίρεσαι κ πολύ γιατί αν βγούμε από την Ε.Ε. θα πάρεις δρόμο για εδώ.

Ούτε κ οι υπόλοιποι (ευρω)παίοι είναι να χαίρονται γιατί θα τους πάρουμε μαζί μας στον δρόμο προς την κόλαση....... :grin:

η σύζυγος είναι US citizen και ρυθμίζεται το θέμα αυτόματα ..... nema problema ....

αλλά δεν αναφέρομαι στα προσωπικά θέματα .... ευρύτερα υπάρχει μεγα πρόβλημα ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η σύζυγος είναι US citizen και ρυθμίζεται το θέμα αυτόματα ..... nema problema ....

αλλά δεν αναφέρομαι στα προσωπικά θέματα .... ευρύτερα υπάρχει μεγα πρόβλημα ...
αααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βλάκα μην καρφώ γιατι υπάρχουν και άλλοι με γυναίκες τέτοιες....... και δεν είναι νοου προμπλέμα.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οχι φίλε μου , δεν το δέχομαι . Κουράστηκα , σπούδασα , δούλεψα για να κάνω πέντε πράγματα , δεν προσκύνησα κανέναν.
Δεν θα γίνω αλβανός στη χώρα μου επειδή το αποφάσισαν κάποια αρχίδια .
Αν είναι να πέσω , θα πέσω όπως το θέλω εγώ , με ψηλά το κεφάλι.

δεν θα ήθελα να πω οτι σε καταλαβαίνω αλλά .... δεν βλέπω δρόμο - ατραπό διαφυγής ...

μιλάς για αλαβανούς και το σχετικό prestige ...  θα γνωρίζεις υποθέτω οτι greek origin τείνει να εξομοιωθεί με αλαβανός στον ευρύτερο ευρωπαικό χώρο .... μιλάς σε Τσέχους και Σλοβάκους και σε οικτίρουν κοιτωντας σε με μισλο μάτι .... το φτωχαδάκι της παρέας .... σου έχει συμβεί ?

τι εννοείς με το κεφάλι ψηλά ?  υπάρχουν περιθώρια προσωπικής πρωτοβουλίας και αυτενέργειας σήμερα εν ελλάδι ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βλάκα μην καρφώ γιατι υπάρχουν και άλλοι με γυναίκες τέτοιες....... και δεν είναι νοου προμπλέμα.....

ηρεμα με τις εκφράσεις ... δεν ειναι η ώρα για αντεκλήσεις .....

έχω green card και σύντομα και us citizenship ... οπότε ζώ ΕΕ χωρίς θέμα gr citizenship

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ηρεμα με τις εκφράσεις ... δεν ειναι η ώρα για αντεκλήσεις .....

έχω green card και σύντομα και us citizenship ... οπότε ζώ ΕΕ χωρίς θέμα gr citizenship
us citizenship πως θα πάρεις ; επειδή είναι  η γυναίκα σου ;

για πε για πε;
αααααααααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Y.Γ.
green card έχω και γω του βάζελα.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτός πήρε από Χίμπρο ρε ....

δεν ξέρω απο πού πήρε πάντως us citizenship επειδή παντρεύτηκε αμερικάνα δεν παίρνειπου να χτυπάει τον κώλο του κάτω....

Are marriage to U.S. citizen based Green Cards only temporary?

Yes, marriage to U.S. citizen based Green Cards are temporary in nature. The United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) grants Conditional Permanent Residency for two years, after which you need to file for Removal of Conditions to get a permanent Green Card. The USCIS does a second check on the marriage after two years because marriage is a relatively easy route to get permanent residency in the U.S.

Note: If you have already been married for two years when you apply for a marriage to U.S. citizen based Green Card the USCIS will grant you a permanent Green Card.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν ξέρω απο πού πήρε πάντως us citizenship επειδή παντρεύτηκε αμερικάνα δεν παίρνειπου να χτυπάει τον κώλο του κάτω....

Are marriage to U.S. citizen based Green Cards only temporary?

Yes, marriage to U.S. citizen based Green Cards are temporary in nature. The United States Citizenship and Immigration Services (USCIS) grants Conditional Permanent Residency for two years, after which you need to file for Removal of Conditions to get a permanent Green Card. The USCIS does a second check on the marriage after two years because marriage is a relatively easy route to get permanent residency in the U.S.

Note: If you have already been married for two years when you apply for a marriage to U.S. citizen based Green Card the USCIS will grant you a permanent Green Card.

Θα μπει και με γέλιο το 2012  :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΑΠΆΝΤΗΣΗ στο Νίκο Παπανδρέου στο FACEBOOK

"Ρέ κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?

Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμανγκά, που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.
Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.
Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Μέ εταιρείες στην Ελβετία .Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.
ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ?"

ΕΙΣΑΙ Θ-Ε-Ο-Σ ΠΑΝΟ......

Επισκέπτης
Πολύδωρας: "Ήθελαν να κάψουν τον Καραμανλή!"

Συνέντευξη-ποταμός του τότε Υπουργού Δημοσίας Τάξεως...

Σας το είχαμε γράψει και τώρα δικαιωνόμαστε. Πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν σε επαφή με τον Βύρωνα Πολύδωρα, μετά τις δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ , καθώς ο πρώην υπουργός ήξερε πολλά για την περίοδο εκείνη...

Τώρα , ο Βύρων Πολύδωρας αποφάσισε να μιλήσει και με συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" , 4,5 χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές, ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξης, απαντά σε όσους τον χλεύαζαν τότε, για όσα είχε πει περί "ασύμμετρης απειλής". Επιπλέον εξαπολύει επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για την τότε στάση του και σχολιάζει τις δηλώσεις Γιλμάζ, περί Τούρκων πρακτόρων - αυτουργών των εμπρησμών.

Ο κ. Πολύδωρας δηλώνει απολύτως βέβαιος, ότι οι πυρκαγιές που κατέκαιαν τη χώρα το 2007, ήταν μέρος οργανωμένου σχεδίου, με στόχο την ανατροπή του Κώστα Καραμανλή.  "Πού είναι σήμερα οι συκοφάντες μου;", διερωτάται.

Διαβάστε τι λέει:

"Να σας δώσω τη συμβολαιογραφική πράξη εκτελέσεως εμπρησμού, δεν την έχω. Όμως το ανακριτικό της Πυροσβεστικής τότε, είχε γεμίσει στοιχεία. Με άπειρες ενδείξεις. Μη φαντάζεστε τον δράστη, με τον δαυλό να βάζει φωτιά. Μπορεί να τον φανταστείτε όμως, και με ωρολογιακούς εμπρηστικούς μηχανισμούς, οι οποίοι πρώτη τους δουλειά είναι, να καίγονται αυτοί, ώστε να μην αφήνουν ίχνη", σημειώνει.

Όπως τονίζει ....αυτανάφλεξη στις 2 το πρωί και σε 50 διαφορετικές εστίες, που δεν είχαν καμία μεταξύ τους σχέση, δεν γίνεται να γίνει...

"Ασφαλώς δεν μπορώ να πιάσω τον δράστη, τον εκτελεστή την ώρα που βάζει τη φωτιά. Όμως να ξέρετε κάτι. Στην πατρίδα μου την Ανδρίτσαινα, ξέρουν ότι δεν είναι υπαίτια για την καταστροφή η γιαγιά με τα κόλλυβα", λέει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας λέει πως στόχος ήταν η αποδόμηση τόσο η δική του , όσο και του Κώστα Καραμανλή!

"Να καεί η χώρα. Αποδόμηση Πολύδωρα. Αποδόμηση Καραμανλή. Ανατροπή της κυβέρνησης. Είναι βέβαιο, πως κάποιοι έπαιξαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή", προσθέτει, επικαλούμενος και το έγγραφο της Wikileaks, που δημοσίευσε το περιοδικό "Επίκαιρα" για το σχέδιο "Πυθία".

Όπως δηλώνει ο πρώην υπουργός, είπε την αλήθεια και για τις "ασύμμετρες απειλές" και με τον "στρατηγό άνεμο" και αν τον χλέυαζαν τότε, σήμερα νοιώθει δικαιωμένος.

"Το έβλεπα μπροστά μου, ότι δεν ήταν τυχαίες οι φωτιές. Καιγόταν η Ελλάδα από τον Γράμμο μέχρι το Γύθειο", λέει χαρακτηριστικά.

Τι λέει για την Τουρκία

Ο κ. Πολύδωρας επιτίθεται σε όσους τότε τον χλεύαζαν για τις δηλώσεις του και "σήμερα δίχως ίχνος ντροπής τις ασπάζονται".

"Πού είναι τώρα όλοι οι συκοφάντες μου; Γιατί προσπάθησαν να με ψαλιδίσουν μόλις μίλησα για ασύμμετρες απειλές; Μήπως ήταν συνήγοροι ή σύμμαχοι των εκτελεστών σχεδίων; Αφήνω στην κρίση της Ιστορίας, την υπεραντίδραση ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ για την απόκρουση των όρων 'ασύμμετρη απειλή' και 'στρατηγός άνεμος'", προσθέτει.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μεσούτ Γιλμάζ, απαντά:

"Ο Τούρκος παίζει παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όσο πιο ήρεμα το αντιμετωπίσουμε, στην παρούσα φάση, τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν χρειάζονται εξαλλοσύνες. Όσο για τη δικαίωση... Όποτε μου τη λένε αυτήν τη λέξη, ένα πράγμα σκέφτομαι. Χίλιες φορές να είχε σωθεί ο τόπος μου και να μην είχα δικαιωθεί", καταλήγει.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

H επικείμενη άφιξη της τρόικας στα μέσα Ιανουαρίου, θα συνοδευτεί από...
τελεσίγραφα η σφοδρότητα των οποίων θα ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο Πολ Τόμσεν, ο Ματίας Μορς και ο Κλάους Μαζούχ επικεντρώνουν την προσοχή τους στην περιστολή των δημοσίων δαπανών, κατανοώντας ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει πλέον πρόσθετους φόρους. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έσπευσε να… προλάβει, με την παράλογη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, προκειμένου να μην ακυρώσουν τις σχετικές προθέσεις του οι εκπρόσωποι των δανειστών.

Στο δικό τους μυαλό, περιστολή δαπανών σημαίνει μείωση του δημοσίου τομέα, που αντικειμενικά είναι διογκωμένος. Επομένως, απευθείας απολύσεις, μετά το φιάσκο του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας, που έδειξε πόσο απέχουν η κυβέρνηση και τα στελέχη της που ανέλαβαν να το υλοποιήσουν, από την… πραγματικότητα.

Απολύσεις ωστόσο θα συνεπάγονται δυσλειτουργίες στο δημόσιο, που… έχει συνηθίσει να δουλεύει σε άλλους ρυθμούς, κατακόρυφη μείωση της αγοραστικής δύναμης εκείνων που θα χάσουν τη δουλειά τους, περαιτέρω πτώση στον τζίρο των καταστηματαρχών, θυελλώδη αύξηση της ανεργίας, ο δείκτης της οποίας επηρεάζει την εθνική συνοχή.

Γιατί, μια συρρίκνωση του δημοσίου, θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα αν υπήρχε στην Ελλάδα ένας ιδιωτικός τομέας υγιής και καινοτόμος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
«Να ξεπεράσουμε στείρους ανταγωνισμούς»

Για μια «πολύ δύσκολη χρονιά» προειδοποιεί ο Λουκάς Παπαδήμος στο μήνυμα του για το 2012.

Ο πρωθυπουργός τονίζει πως «η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά και διαβεβαιώνει πως η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό χιλιάδων οικογενειών που υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. |Μια πολύ δύσκολη χρονιά έρχεται. Πρέπει να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα την προσπάθεια. Για να μην πάνε οι ως τώρα θυσίες χαμένες. Για να μην μεταβληθεί η κρίση σε μια άτακτη, καταστροφική χρεοκοπία. Για να παραμείνουμε στο ευρώ Για να επανέλθουμε σε τροχιά ανάπτυξης και να μειώσουμε την ανεργία».

Όπως αναφέρει, οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν την πορεία της Ελλάδας τις επόμενες δεκαετίες. «Οφείλουμε να εργαστούμε συστηματικά. Με σχέδιο, συλλογική προσπάθεια, σαφείς στόχους, επιμονή στην υλοποίησή τους, με την ευθύνη και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, μπορούμε να μετατρέψουμε το 2012 σε χρονιά ελπίδας».

Στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, τονίζει πως «το 2012 μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον κάνουμε τα θαρραλέα βήματα που απαιτούνται, εφόσον δουλέψουμε μαζί, εφόσον ξεπεράσουμε στείρους ανταγωνισμούς, εφόσον πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας».

Οι εκλογές μάλλον θα πάνε περίπατο,αφού έχουμε: ''Να ξεπεράσουμε στείρους ανταγωνισμούς''. :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom