Επισκέπτης
Το 1950 δεν ήταν τόσο άσχημα.Πρακτικά η χώρα καταρρέει και με Παπαδήμο ....
τι περιμένετε ? σε 1-2 χρόνια να αγγίξετε την ελλάδα του 50 ?
Σε εποχές αποκλεισμού του 1917 θα γυρίσουμε ...
Το 1950 δεν ήταν τόσο άσχημα.Πρακτικά η χώρα καταρρέει και με Παπαδήμο ....
τι περιμένετε ? σε 1-2 χρόνια να αγγίξετε την ελλάδα του 50 ?
στον αυτοματο παει η χωρα
οταν πεσουν οι μισθοι και οι συνταξεις εκει που θελουν, και οταν διαλυθει η μεσαια ταξη θα ερθει η αναπτυξη της πεινας..δουλειες με 400ε
Γ.Προβόπουλος: Εφιαλτικό σενάριο η επιστροφή στη δραχμή
www.pixhost.org/show/654/10793406_tromaktiko.jpg][/url]
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος περιγράφοντας γλαφυρά τα αποτελέσματα... τυχόν επιστροφής της χώρας στη δραχμή.
Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο κ. Προβόπουλος μιλάει για "αληθινή κόλαση", επισημαίνοντας ότι θα παρουσιαστούν ελλείψεις σε πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα. "Τα σχολεία, τα νοσοκομεία και οι δημόσιες υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη λειτουργία τους, ενώ ελλείψει καύσιμων ο στρατός και η αστυνομία δεν θα μπορούν να κινούν τα οχήματά τους".
Αναφερόμενος στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ο διοικητής της ΤτΕ προβλέπει ότι θα βυθιστεί, καθώς το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί σημαντικά έως και 70%.
Ακόμα, ο κ. Προβόπουλος κάνει λόγο για εικόνες που οδηγούν σε επάνοδο της δεκαετίας του ’50 και εκτιμά ότι οι Έλληνες δε θα ήθελαν να ζήσουν ένα τέτοιο "εφιαλτικό σενάριο, που θα εγκυμονούσε -όπως εκτιμά- επιπλέον τεράστιους κινδύνους για την εξωτερική ασφάλεια και τη θέση της χώρας". nooz.gr.
γαμσ τα..δυσκολα τα πραματαΚαι θα είναι ζωή αυτή ? η απλά Επιβίωση ?
γαμστατους..δυσκολα τα πραματα
Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει κόλαση όπως λέει ο κύριος φίλος των τραπεζίτων,αλλά ο δρόμος προς την κόλαση ίσως είναι κ ο μόνος δρόμος διαφυγής.Γ.Προβόπουλος: Εφιαλτικό σενάριο η επιστροφή στη δραχμή
www.pixhost.org/show/654/10793406_tromaktiko.jpg][/url]
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος περιγράφοντας γλαφυρά τα αποτελέσματα... τυχόν επιστροφής της χώρας στη δραχμή.
Σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο κ. Προβόπουλος μιλάει για "αληθινή κόλαση", επισημαίνοντας ότι θα παρουσιαστούν ελλείψεις σε πρώτες ύλες και αγροτικά προϊόντα. "Τα σχολεία, τα νοσοκομεία και οι δημόσιες υπηρεσίες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στη λειτουργία τους, ενώ ελλείψει καύσιμων ο στρατός και η αστυνομία δεν θα μπορούν να κινούν τα οχήματά τους".
Αναφερόμενος στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, ο διοικητής της ΤτΕ προβλέπει ότι θα βυθιστεί, καθώς το νέο νόμισμα θα υποτιμηθεί σημαντικά έως και 70%.
Ακόμα, ο κ. Προβόπουλος κάνει λόγο για εικόνες που οδηγούν σε επάνοδο της δεκαετίας του ’50 και εκτιμά ότι οι Έλληνες δε θα ήθελαν να ζήσουν ένα τέτοιο "εφιαλτικό σενάριο, που θα εγκυμονούσε -όπως εκτιμά- επιπλέον τεράστιους κινδύνους για την εξωτερική ασφάλεια και τη θέση της χώρας". nooz.gr.
Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει κόλαση όπως λέει ο κύριος φίλος των τραπεζίτων,αλλά ο δρόμος προς την κόλαση ίσως είναι κ ο μόνος δρόμος διαφυγής.
Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει κόλαση όπως λέει ο κύριος φίλος των τραπεζίτων,αλλά ο δρόμος προς την κόλαση ίσως είναι κ ο μόνος δρόμος διαφυγής.
Ο δρόμος διαφυγής όπως λες σηματοδοτεί ταυτόχρονα το θάνατο της γενιάς μας , το καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι ?
Είσαι τόσο έτοιμος να μας πετάξεις στα σκουπίδια ?
Είτε φτάσει ο βασικός 400-500e κ 35% ανεργία,είτε χρεοκοπία κ δραχμή,δεν έχει σημαντικές διαφορές.Ο δρόμος διαφυγής όπως λες σηματοδοτεί ταυτόχρονα το θάνατο της γενιάς μας , το καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι ?
Είσαι τόσο έτοιμος να μας πετάξεις στα σκουπίδια ?
Καλά εσύ έλλην της διασποράς μην χαίρεσαι κ πολύ γιατί αν βγούμε από την Ε.Ε. θα πάρεις δρόμο για εδώ.κάποιος πρέπει να θυσιασθεί ...
κάποιος πρέπει να θυσιασθεί ...
έτσι ακριβώς.......Είτε φτάσει ο βασικός 400-500e κ 35% ανεργία,είτε χρεοκοπία κ δραχμή,δεν έχει σημαντικές διαφορές.
Και στις δυο περιπτώσεις ψοφάς στην πείνα.
Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει καν δίλλημα;;;
Δεν θα φτάσει ο βασικός 400-500e κ η ανεργία 35%;;;
Αμφιβάλλω
Οχι φίλε μου , δεν το δέχομαι . Κουράστηκα , σπούδασα , δούλεψα για να κάνω πέντε πράγματα , δεν προσκύνησα κανέναν.
Δεν θα γίνω αλβανός στη χώρα μου επειδή το αποφάσισαν κάποια αρχίδια .
Αν είναι να πέσω , θα πέσω όπως το θέλω εγώ , με ψηλά το κεφάλι.
Είτε κινεζοποιηθείς μέσω του e,είτε μέσω δραχμής δεν υπάρχει κ μεγάλη διαφορά.Οχι φίλε μου , δεν το δέχομαι . Κουράστηκα , σπούδασα , δούλεψα για να κάνω πέντε πράγματα , δεν προσκύνησα κανέναν.
Δεν θα γίνω αλβανός στη χώρα μου επειδή το αποφάσισαν κάποια αρχίδια .
Αν είναι να πέσω , θα πέσω όπως το θέλω εγώ , με ψηλά το κεφάλι.
ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ.