1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πες τα σοτυε στόκους που το παίζουν και γνώστες.καταστηματα που στην ελλαδα κανουν 72 δοσεις στο εξωτερικο δουλευουν μονο με μετρητα[ σατουρν στην γερμανια]
πες τα σοτυε στόκους που το παίζουν και γνώστες.καταστηματα που στην ελλαδα κανουν 72 δοσεις στο εξωτερικο δουλευουν μονο με μετρητα[ σατουρν στην γερμανια]
Με τόσα αριστεριστήρια εδω μέσα, κάτι άρπαξα! Από δω και μπρος σερφαρισμα στο μπου μόνο με καπότα!ω
Ναι αλλά μην ελπίζεις,πολύ δύσκολο!!!Αυτό ισχύει??
το αποφάσισε μόνος του.Αυτό ισχύει??
Αυτό ισχύει??
και να μην καταπίνεις ότι σου σερβίρουν!!!
τα σατουρν στην γερμανια δεχονται μονο ΜΕΤΡΗΤΑ, μπορουν να σου κανουν δοσεις, οχι μεσω πιστωτικης αλλα απο την καρτα σου για αναληψη μετρητων που εχεις απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας σου!!! κανεις αιτηση και αν θα την δεχθουν εξαρταται απο την δουλεια σου και το υψος του μισθου σου!!πες τα σοτυε στόκους που το παίζουν και γνώστες.
Αυτήν την απορία την είχα και όσους έχω ρωτήσει (τραπεζικούς) μου έχει πει ο καθένας άλλα αντί άλλωντο αποφάσισε μόνος του.
λες και κανείς θ ασχοληθεί με το σπίτι και το ΙΒΑΝ του.
ααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαααααα
Άλλοι κάνουν cim με swallow και μάλιστα σε άτομα του ιδίου φύλου αλλά διαφορετικής φυλής και θρησκευματος φίλε Πι- Πι...Αν είσαι στα γραφεία της ΜΚΟ κοίτα γύρω σου και θα δεις μερικούς!
Αν τυχόν αύριο μεθαύριο πάω στην ΤοΜουνίΤηςΜαναςΤης Μπανκ
τα σατουρν στην γερμανια δεχονται μονο ΜΕΤΡΗΤΑ, μπορουν να σου κανουν δοσεις, οχι μεσω πιστωτικης αλλα απο την καρτα σου για αναληψη μετρητων που εχεις απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας σου!!! κανεις αιτηση και αν θα την δεχθουν εξαρταται απο την δουλεια σου και το υψος του μισθου σου!!
Η κατάθεση είναι οφειλή της τράπεζας προς εσένα...Το δάνειο οφειλή δική σου προς την τράπεζα...
Αν τυχόν αύριο μεθαύριο πάω στην ΤοΜουνίΤηςΜαναςΤης Μπανκ να σηκώσω λεφτά και μου πούνε "δυστυχώς δεν έχουμε! θα σας ενδιέφερε να βγάλετε μια καρτούλα και το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα που μας δίνετε ό,τι έχετε και μετά από 50 χρόνια σας επιστρέφουμε τ' @@ μας" , επέρχεται αμοιβαίος συμψηφισμός των εκατέρωθεν απαιτήσεων...Στην αναγκη και με δικαστική απόφαση.
Αυτά είναι που δε θέλω..Στην αναγκη και με δικαστική απόφαση.
έτσι .τα σατουρν στην γερμανια δεχονται μονο ΜΕΤΡΗΤΑ, μπορουν να σου κανουν δοσεις, οχι μεσω πιστωτικης αλλα απο την καρτα σου για αναληψη μετρητων που εχεις απο τον λογαριασμο μισθοδοσιας σου!!! κανεις αιτηση και αν θα την δεχθουν εξαρταται απο την δουλεια σου και το υψος του μισθου σου!!
Αυτήν την απορία την είχα και όσους έχω ρωτήσει (τραπεζικούς) μου έχει πει ο καθένας άλλα αντί άλλων
αυτό είναι και το κουμπί στην καταλωτικη πίστη... εκριναν ότι η εκχώρηση των απαιτήσεων στις τράπεζες (factoring) δεν είναι συμφέρουσα (γιατί θα έπρεπε είτε να μειώσουν τα κέρδη είτε να αυξήσουν τις τιμές) και κάνουν την χρηματοδήτηση μόνοι τους, ή πάλι μέσω τραπέζης αλλά με πραγματικές εγγυήσεις....
Αυτά είναι που δε θέλω..
Δε γαμιόστε ρε χασοδίκηδες....από παντού να μασουλήσετε!
ενίοτε δεν δείχνεις τόσο χασοδίκης όσο σου προσάπτουν...
Ασε τα τρελλα σου και την Κυριακη θα ειμαι απο πρωιας στον Πλατανο
Στον Κορινθιακο..
Στο "Λιονταρι" του Πλατανου αν ξερεις (περισσοτερα δεν λεω μην μαθουν το μερος και αλλοι..)
Θα ψαρευω
Θα εχω και τσιπρο απο πανω,γιαννιωτικο
Ελα να συζητησουμε για την κριση
Οτι βγαλουμε θα καταναλωθει επιτοπου
Αν σκεφτείς ποιοι μου το προσάπτουν και γιατί, θα καταλάβεις...
Πάνε μπας και του φτιάξεις και την κεραίαΑσε τα τρελλα σου και την Κυριακη θα ειμαι απο πρωιας στον Πλατανο
Στον Κορινθιακο..
Στο "Λιονταρι" του Πλατανου αν ξερεις (περισσοτερα δεν λεω μην μαθουν το μερος και αλλοι..)
Θα ψαρευω
Θα εχω και τσιπρο απο πανω,γιαννιωτικο
Ελα να συζητησουμε για την κριση
Οτι βγαλουμε θα καταναλωθει επιτοπου