Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν τα μπορώ αυτά με την πνευματική ελίτ ρε μάστορα.
Η ανάπηρη γιαγιά μπορεί να έχει το ίδιο νοθευμένη ή ανόθευτη κρίση με τον γιατρό που πέρασε εξετάσεις κτλ.
Τα δεινά του κόσμου δεν προέρχονται από τη δημοκρατία.
Βρείτε άλλο άλλοθι εσείς στην ελίτ και δημιουργείστε και ανθρωπομετρικά κριτήρια κι αξιολογήσεις,όπως το πολύ αξιόπιστο iq τεστ που λέει κι καρδιοκατακτητής τύπος,για να απλουστευτούν οι διαδικασίες παράκαμψης της ελεύθερης βούλησης.
Καληνύχτα από μένα γιατί θα ξημερώσουμε κι άκρη δε θα βγει.

Καληνυχτα τυπε, αν με το καλο βρεθουμε αυριο, αυτο το "ελευθερη βουληση" θελω να το κουβεντιασουμε γιατι ειμαι της αποψης οτι η βουληση των ηλιθιων δεν ειναι ελευθερη αλλα χαλιναγωγειται.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο συνταξιούχος υποτίθεται ότι αποσύρθηκε απο τα κοινά και σε μια ευνομούνενη κοινωνία δράττει τους καρπούς της συσσωρευμένης αποταμίευση που έκανε καθόλη τη δοάρκεια της ενεργούς ζωής του.

ειναι σαφώς βδελυγματικό και απαράδεκτο να αποφασίζει ένας απόστρατος του στρατεύματος για τον τρόπο που θα εκτελέσουν μια στρατιωτική επιχείριση οι εν ενεργεία αξιωματικοί και στρατιώτες.
πιο απλό παράδειγμα δε μπορώ να φέρω.

Από που πηγάζει το ότι ο συνταξιούχος αποσύρθηκε από τα κοινά?  :think:

Οι όποιες αποφάσεις σε ένα κράτος αφήνουν τους συνταξιούχους ανεπηρέαστους?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
μόνο που ακόμα και εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με τον ίσιο λχ θα έβαζα στην ψήφο του και συντελεστή βαρύτητας 2πλάσιο απο άλλους όπως και στον πιπίκο που και με αυτόν διαφωνώ σε πολλά.
''πιπίκος'';;;

who is ''πιπίκος''???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι.
Δεν θα ψηφιζω εγω, και θα ψηφιζει ο 16χρονος.
Μπραβο.
Προφανως ειμαι ακαταλληλος επειδη πιστευω στη Δημοκρατια.
είσαι ακατάλληλος επειδή εξακολουθείς να μου λες (προφανώς γιατί κάποιο όφελος σιχαμένης διαπλοκής θα έχεις) ότι ο αντωνάκης μετά απο όλα αυτά αποτελεί πολιτική λύση στην κατάσταση της χώρας.

δεν είναι τι ψηφίζεις ή πιστεύεις. είναι ότι δεν έχεις την παραμικρή λογική επιχειρηματολογία για το υποστηρίξεις.
όπως η κυρά μάρω που ψηφίζει αβραμό γιατί ειναι ωραίος άντρας.
σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται.
αυτή λόγω βλακείας εσύ λόγω λαμογιάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Από που πηγάζει το ότι ο συνταξιούχος αποσύρθηκε από τα κοινά?  :think:

Οι όποιες αποφάσεις σε ένα κράτος αφήνουν τους συνταξιούχους ανεπηρέαστους?
το είπα.
θα έπρεπε οι συνταξιούχοι να ιδιωτεύουν με θεσμικά κατοχυρωμένο τρόπο.
αξιοπρεπώς και εντίμως. όχι να αποφασίζουν εξαθλιωμένοι όπως τυη σήμερον.
πολλές φορές να ξέρεις μια αξιοπρεπής στέρηση είναι πολύ πιο χρήσιμη απο μια αναξιοπρεπή παροχή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
είσαι ακατάλληλος επειδή εξακολουθείς να μου λες (προφανώς γιατί κάποιο όφελος σιχαμένης διαπλοκής θα έχεις) ότι ο αντωνάκης μετά απο όλα αυτά αποτελεί πολιτική λύση στην κατάσταση της χώρας.

δεν είναι τι ψηφίζεις ή πιστεύεις. είναι ότι δεν έχεις την παραμικρή λογική επιχειρηματολογία για το υποστηρίξεις.
όπως η κυρά μάρω που ψηφίζει αβραμό γιατί ειναι ωραίος άντρας.
σε αυτή την κατηγορία κατατάσσεται.
αυτή λόγω βλακείας εσύ λόγω λαμογιάς.
Αυτό με τα συμφερόντα-μέσα στην διαπλοκή κτλ μην το δένεις κόμπο,υπάρχουν κ ιδεολόγοι στα δύο μεγάλα κόμματα,λιγότεροι από τους διαπλεκόμενους αλλά υπάρχουν.

Έχω κ έναν θειο μου πασόκο,δράμα η κατάσταση.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αυτό με τα συμφερόντα-μέσα στην διαπλοκή κτλ μην το δένεις κόμπο,υπάρχουν κ ιδεολόγοι στα δύο μεγάλα κόμματα,λιγότεροι από τους διαπλεκόμενους αλλά υπάρχουν.

Έχω κ έναν θειο μου πασόκο,δράμα η κατάσταση.....
αλλο ιδεολογία και αλλο βλακεία.
κι αυτός στην κατηγορία της κυρά μάρως που ψηφίζει αβραμό κατατάσσεται.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το είπα.
θα έπρεπε οι συνταξιούχοι να ιδιωτεύουν με θεσμικά κατοχυρωμένο τρόπο.
αξιοπρεπώς και εντίμως. όχι να αποφασίζουν εξαθλιωμένοι όπως τυη σήμερον.
πολλές φορές να ξέρεις μια αξιοπρεπής στέρηση είναι πολύ πιο χρήσιμη απο μια αναξιοπρεπή παροχή.

Με αυτά τα κριτήρια που έθεσες συμφώνω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καληνύχτα μάγκες.
ωραία συζήτηση είχαμε σήμερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αλλο ιδεολογία και αλλο βλακεία.
κι αυτός στην κατηγορία της κυρά μάρως που ψηφίζει αβραμό κατατάσσεται.
Ε λοιπον τοτε αφαιρεσε οσους ψηφιζουν λογω βλακειας, λογω λαμογιας, λογω κολληματος, λογω συμφεροντος, λογω, λογω, λογω, βρες τα χίλια ατομα που απομενουν να δικαιουνται κατα τη γνωμη σου να αποφασισουν για το μελλον των 10 εκατομμυριων ελληνων και καθαρισαμε...
Αντε...

Επισκέπτης
ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
μόνο που ακόμα και εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με τον ίσιο λχ θα έβαζα στην ψήφο του και συντελεστή βαρύτητας 2πλάσιο απο άλλους όπως και στον πιπίκο που και με αυτόν διαφωνώ σε πολλά.
Τύπε,άστο φασίστας στην άκρη,ας είσαι ότι είσαι.
Γιατί να μην υπάρχουν αντίστοιχα "κριτήρια καταλληλότητας" και για την αντιμετώπιση του νόμου απέναντι στους πολίτες;
Να υπάρχει διαφορετική προβλεπόμενη τιμωρία για το ίδιο αδίκημα ανάμεσα σε κάποιον "εκλέκτορα" και σε κάποιον μη "εκλέκτορα".
Αν έχεις iq 136 πχ να έχεις το ελαφρυντικό του "εκλέγειν" ας πούμε όταν παρανομήσεις.
Καληνυχτα τυπε, αν με το καλο βρεθουμε αυριο, αυτο το "ελευθερη βουληση" θελω να το κουβεντιασουμε γιατι ειμαι της αποψης οτι η βουληση των ηλιθιων δεν ειναι ελευθερη αλλα χαλιναγωγειται.
Από μη ηλιθίους που κερδίζουν από αυτό τύπε.
Καληνύχτα οριστική γιατί αύριο έχει μεροκάματο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ε λοιπον τοτε αφαιρεσε οσους ψηφιζουν λογω βλακειας, λογω λαμογιας, λογω κολληματος, λογω συμφεροντος, λογω, λογω, λογω, βρες τα χίλια ατομα που απομενουν να δικαιουνται κατα τη γνωμη σου να αποφασισουν για το μελλον των 10 εκατομμυριων ελληνων και καθαρισαμε...
Αντε...
πολλα λες 1000.....

ουτε οι αριστεροι πρεπει να ψηφιζουν  :zfuck:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αντε...
Παρεξηγήθηκες;;; :rolleyes:

Σιγά μην ψηφίζουν 1000 άτομα ρε,θα κυβερνάει μόνος του ο Περσόνας να πάμε μπροστά,να προκόψουμε. :sunglasses: :grin:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αντιλαμβάνεστε βεβαίως ότι ο Πέρσι μιλάει ουτοπικά έτσι? Είναι σαν τον αναρχισμό . Καταπληκτικό  παραμύθι , αλλά παραμύθι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom