Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και όπως έχω πολλάκις πει...
δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
για παράδειγμα οι συνταξιούχοι δε μπορεί να καθορίζουν το μέλλον του πιτσιρικά με το ένα πόδι στον τάφο.
απλά και χιτλερικά και σε όποιον αρέσει.

Επισκέπτης
γιατί όχι;
έτσι γινόταν και στην Αρχάια Αθήνα που εξυμνείτε.
είναι σαφές πως ο τρόπος που διεξάγονται οι εκλογές στην ελληνική δημοκρατία χρεοκόπησε προ πολλού.
έχω πάψει να πιστεύω στις παπαριές του κυρίαρχου λαού.
ο λαός είναι περισσότερο ηλίθιος και απο τη μενεγάκη.
Είναι διαφορετικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση των πολλών,ανησυχώντας φαντάζομαι για τους μηχανισμούς επηρεασμού τους και διαφορετικό να προτείνεις ένα μοντέλο, όπου ο καθένας για να εκφέρει την άποψή του(βλ ψήφο) θα πρέπει να πληρεί κάποια,άγνωστα ποια,κριτήρια.
Σε ενοχλεί ότι, αν και οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι,πρέπει να τους αντιμετωπίζει το πολίτευμα ως ίσους;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε ενοχλεί ότι, αν και οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι,πρέπει να τους αντιμετωπίζει το πολίτευμα ως ίσους;
σαφώς.
για να γίνεις λχ γιατρός πρέπει να περάσεις απο ένα κάρο εξετάσεις και δοκιμασίες.
το αυτό και για να οδηγήσεις αυτοκίνητο.
σαφώς και θα έπρεπε αυτός που ψηφίζει να πληροί ορισμένες προυποθέσεις.
ας πούμε είναι αδιανόητο ο μακακας κομματόσκυλας να κουβαλαει την ανάπηρη γιαγια με το ψηφοδέλτιο έτοιμο στο χέρι να ψηφίσει τον βουλευτή που θα τον βαλει στο δημόσιο......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
για παράδειγμα οι συνταξιούχοι δε μπορεί να καθορίζουν το μέλλον του πιτσιρικά με το ένα πόδι στον τάφο.
Προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, οπότε δεν θα ισχυσει ποτέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, οπότε δεν θα ισχυσει ποτέ.
στ αρχίδια μου τι αρέσει.
και άλλωστε πώς να αρέσει σε μια κοινωνία που το 50% της είναι συνταξιούχοι;

γάματα με μεγάλα γράμματα δλδ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ο συνταξιούχος χρίζεται αυτομάτως ανάξιος κρίσης?  Πιο κάτω που είπες για τη γριά βέβαια συμφωνώ. Άρα καλύτερα θα ήταν κανά χαρτί που να δηλώνει ότι το άτομο που ψηφίζει έχει σώας τας φρένας  ξερωγώ .

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
αααααααααααααααααααα

δλδ έτσι φώναζαν και στον περικλέα οι δούλοι και οι γυναίκες που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου;

Eγω συμφωνω τυπε μαζι σου να ξερεις, το εχω πει και στο παρελθον. Διαβασα οτι ο μεσος ορος του ανθρωπινου iq ειναι 90, ενω συμφωνα με ερευνες απο κει και κατω ξεκιναει κατι που το λεμε "καθυστερηση". Με απλα λογια, στατιστικα το μεγαλυτερο μερος των ανθρωπων ειναι (σχεδον) ηλιθιοι, πραγμα το οποιο αλλωστε φαινεται και στην Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια. Αυτοι ας βγαλουν δικη τους κυβερνηση, δεν ειμαι υποχρεωμενος να λουζομαι το παραμυθι του καθε μαλακα με το πλαστικο σημαιακι που θελει να μπει δημοσιο ή εφαγε κολλημα οτι ο χ-ψ θα μας σωσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ας πούμε αλεξούλη κάποιος μαλάκας πριν πολλα πολλά χρόνια εντελώς αυθαίρετα καθόρισε ότι ένας νέος 16 χρόνων δεν ειναι αρκετά ώριμος να εκλέγει και να εκλέγεται.
κατά τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο η γιαγιά που είναι 70 χρόνων και πάσχει απο αλσχάιμερ μπορεί άνετα να εκλέγει και να εκλέγεται μέχρι να πεθάνει.

γαμάτο μου ακούγεται.
και άκρως λογικό και δημοκρατικό.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ας πούμε αλεξούλη κάποιος μαλάκας πριν πολλα πολλά χρόνια εντελώς αυθαίρετα καθόρισε ότι ένας νέος 16 χρόνων δεν ειναι αρκετά ώριμος να εκλέγει και να εκλέγεται.
κατά τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο η γιαγιά που είναι 70 χρόνων και πάσχει απο αλσχάιμερ μπορεί άνετα να εκλέγει και να εκλέγεται μέχρι να πεθάνει.

γαμάτο μου ακούγεται.
και άκρως λογικό και δημοκρατικό.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ωραιο παραδειγμα.
Με εκμηδενισες τωρα.
Βγαλε σε παρακαλω εναν καταλογο ποιοι πρεπει να ψηφιζουν και ανεβασε τον να μαζεψει likes στο facebook. Μπορεί να εισακουστείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο συνταξιούχος χρίζεται αυτομάτως ανάξιος κρίσης?  Πιο κάτω που είπες για τη γριά βέβαια συμφωνώ. Άρα καλύτερα θα ήταν κανά χαρτί που να δηλώνει ότι το άτομο που ψηφίζει έχει σώας τας φρένας  ξερωγώ .
ο συνταξιούχος υποτίθεται ότι αποσύρθηκε απο τα κοινά και σε μια ευνομούνενη κοινωνία δράττει τους καρπούς της συσσωρευμένης αποταμίευση που έκανε καθόλη τη δοάρκεια της ενεργούς ζωής του.

ειναι σαφώς βδελυγματικό και απαράδεκτο να αποφασίζει ένας απόστρατος του στρατεύματος για τον τρόπο που θα εκτελέσουν μια στρατιωτική επιχείριση οι εν ενεργεία αξιωματικοί και στρατιώτες.
πιο απλό παράδειγμα δε μπορώ να φέρω.

Επισκέπτης
σαφώς.
για να γίνεις λχ γιατρός πρέπει να περάσεις απο ένα κάρο εξετάσεις και δοκιμασίες.
το αυτό και για να οδηγήσεις αυτοκίνητο.
σαφώς και θα έπρεπε αυτός που ψηφίζει να πληροί ορισμένες προυποθέσεις.
ας πούμε είναι αδιανόητο ο μακακας κομματόσκυλας να κουβαλαει την ανάπηρη γιαγια με το ψηφοδέλτιο έτοιμο στο χέρι να ψηφίσει τον βουλευτή που θα τον βαλει στο δημόσιο......
Δεν τα μπορώ αυτά με την πνευματική ελίτ ρε μάστορα.
Η ανάπηρη γιαγιά μπορεί να έχει το ίδιο νοθευμένη ή ανόθευτη κρίση με τον γιατρό που πέρασε εξετάσεις κτλ.
Τα δεινά του κόσμου δεν προέρχονται από τη δημοκρατία.
Βρείτε άλλο άλλοθι εσείς στην ελίτ και δημιουργείστε και ανθρωπομετρικά κριτήρια κι αξιολογήσεις,όπως το πολύ αξιόπιστο iq τεστ που λέει κι καρδιοκατακτητής τύπος,για να απλουστευτούν οι διαδικασίες παράκαμψης της ελεύθερης βούλησης.
Καληνύχτα από μένα γιατί θα ξημερώσουμε κι άκρη δε θα βγει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Η ανάπηρη γιαγιά μπορεί να έχει το ίδιο νοθευμένη ή ανόθευτη κρίση με τον γιατρό που πέρασε εξετάσεις κτλ.
Βρείτε άλλο άλλοθι εσείς στην ελίτ και δημιουργείστε και ανθρωπομετρικά κριτήρια κι αξιολογήσεις,όπως το πολύ αξιόπιστο iq τεστ που λέει κι καρδιοκατακτητής τύπος,για να απλουστευτούν οι διαδικασίες παράκαμψης της ελεύθερης βούλησης.
δε μίλησα για πνευματική ελίτ
αλλά για νορμάλ εκλογικό σώμα.
ένας άρρωστος εγκεφαλικά γιατρός δεν έχει θέση την οποία μπορει καλλιστα να πάρει ένας υγιέστατος πνευματικά οικοδόμος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ωραιο παραδειγμα.
Με εκμηδενισες τωρα.
Βγαλε σε παρακαλω εναν καταλογο ποιοι πρεπει να ψηφιζουν και ανεβασε τον να μαζεψει likes στο facebook. Μπορεί να εισακουστείς.
μπορώ εναλλακτικά και πολύ εύκολα να σου βγάλω ένα κατάλογο με αυτούς που ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουν.
είσαι λχ πολύ ψηλά στη λίστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
μόνο που ακόμα και εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με τον ίσιο λχ θα έβαζα στην ψήφο του και συντελεστή βαρύτητας 2πλάσιο απο άλλους όπως και στον πιπίκο που και με αυτόν διαφωνώ σε πολλά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ε. Βενιζέλος: Τέλος Απριλίου οι εκλογές

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως οι εκλογές προγραμματίζονται για το τέλος του Απρίλη.
Ε. Βενιζέλος: Τέλος Απριλίου οι εκλογές

«Ο πολιτικός ορίζοντας της κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί. Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου», τόνισε κατά την τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών.

Την πρότασή του για να μην υπάρξει η εσωστρέφεια, ο κ. Βενιζέλος τη συνόδευσε και με τις υποχρεώσεις του ως σημαντικού στελέχους της κυβέρνησης, εκτιμώντας ότι ο ίδιος θα δυσκολευτεί να ηγείται της προσπάθειας σε διαδικασίες όπως το PSI και, ταυτόχρονα, να μετέχει σε εσωκομματικές διαδικασίες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Και τώρα, πείτε μου τι θέλετε να κάνω. Να ασχοληθούν κάποιοι με την Κυβέρνηση και την διαπραγμάτευση, όπως εγώ που έχω την ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών και κάποιοι με την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ; Δεν το βρίσκω σωστό και δίκαιο, κάποιοι να αναλαμβάνουν το βάρος των δύσκολων χειρισμών και αποφάσεων και κάποιοι να φλερτάρουν, υποτίθεται, με το μέλλον».

Και πρόσθεσε: «Άρα, σε κάθε περίπτωση, πρέπει η κατάσταση να αποσαφηνιστεί τώρα, με καθαρό τρόπο, καταστατικά οργανωμένο, ευρύτερης αποδοχής, με σεβασμό σε όλους, χωρίς να χρειάζεται κανείς να πιεστεί ή να εκβιαστεί».

Ο Απρίλης άνετα μπορεί να γίνει Μάης,ο Μάης Σεπτέμβρης-Οκτώμβρης γιατί καλοκαιράκι διακοπές δεν γίνονται...και ο Σεπτέμβρης-Οκτώμβρης καλή χρονιά,δεν το χουν σκοπό να πάνε σε εκλογές εύκολα,ξέρουν την νίλα που τους περίμενει..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μπορώ εναλλακτικά και πολύ εύκολα να σου βγάλω ένα κατάλογο με αυτούς που ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουν.
είσαι λχ πολύ ψηλά στη λίστα.
Ναι.
Δεν θα ψηφιζω εγω, και θα ψηφιζει ο 16χρονος.
Μπραβο.
Προφανως ειμαι ακαταλληλος επειδη πιστευω στη Δημοκρατια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
μόνο που ακόμα και εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με τον ίσιο λχ θα έβαζα στην ψήφο του και συντελεστή βαρύτητας 2πλάσιο απο άλλους όπως και στον πιπίκο που και με αυτόν διαφωνώ σε πολλά.
Δεν εισαι φασιστας.
Ό,τι ναναι εισαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom