1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ααααααααααααααααααααΖιγκ Χάιλ.
δλδ έτσι φώναζαν και στον περικλέα οι δούλοι και οι γυναίκες που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου;
ααααααααααααααααααααΖιγκ Χάιλ.
Είναι διαφορετικό να μην έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση των πολλών,ανησυχώντας φαντάζομαι για τους μηχανισμούς επηρεασμού τους και διαφορετικό να προτείνεις ένα μοντέλο, όπου ο καθένας για να εκφέρει την άποψή του(βλ ψήφο) θα πρέπει να πληρεί κάποια,άγνωστα ποια,κριτήρια.γιατί όχι;
έτσι γινόταν και στην Αρχάια Αθήνα που εξυμνείτε.
είναι σαφές πως ο τρόπος που διεξάγονται οι εκλογές στην ελληνική δημοκρατία χρεοκόπησε προ πολλού.
έχω πάψει να πιστεύω στις παπαριές του κυρίαρχου λαού.
ο λαός είναι περισσότερο ηλίθιος και απο τη μενεγάκη.
λάθος.
δεν έδωσες τον ορισμό της βάσης του κόμματος.
έδωσες τον ορισμό της βάσης του εκλογικού σώματος.
σαφώς.Σε ενοχλεί ότι, αν και οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι,πρέπει να τους αντιμετωπίζει το πολίτευμα ως ίσους;
Προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, οπότε δεν θα ισχυσει ποτέ.και όπως έχω πολλάκις πει...
δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
για παράδειγμα οι συνταξιούχοι δε μπορεί να καθορίζουν το μέλλον του πιτσιρικά με το ένα πόδι στον τάφο.
απλά και χιτλερικά και σε όποιον αρέσει.
στ αρχίδια μου τι αρέσει.Προφανως δεν αρεσει σε κανεναν, οπότε δεν θα ισχυσει ποτέ.
και όπως έχω πολλάκις πει...
δικαίωμα του εκλέγειν ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
για παράδειγμα οι συνταξιούχοι δε μπορεί να καθορίζουν το μέλλον του πιτσιρικά με το ένα πόδι στον τάφο.
απλά και χιτλερικά και σε όποιον αρέσει.
αααααααααααααααααααα
δλδ έτσι φώναζαν και στον περικλέα οι δούλοι και οι γυναίκες που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου;
Ωραιο παραδειγμα.ας πούμε αλεξούλη κάποιος μαλάκας πριν πολλα πολλά χρόνια εντελώς αυθαίρετα καθόρισε ότι ένας νέος 16 χρόνων δεν ειναι αρκετά ώριμος να εκλέγει και να εκλέγεται.
κατά τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο η γιαγιά που είναι 70 χρόνων και πάσχει απο αλσχάιμερ μπορεί άνετα να εκλέγει και να εκλέγεται μέχρι να πεθάνει.
γαμάτο μου ακούγεται.
και άκρως λογικό και δημοκρατικό.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο συνταξιούχος υποτίθεται ότι αποσύρθηκε απο τα κοινά και σε μια ευνομούνενη κοινωνία δράττει τους καρπούς της συσσωρευμένης αποταμίευση που έκανε καθόλη τη δοάρκεια της ενεργούς ζωής του.Ο συνταξιούχος χρίζεται αυτομάτως ανάξιος κρίσης? Πιο κάτω που είπες για τη γριά βέβαια συμφωνώ. Άρα καλύτερα θα ήταν κανά χαρτί που να δηλώνει ότι το άτομο που ψηφίζει έχει σώας τας φρένας ξερωγώ .
Δεν τα μπορώ αυτά με την πνευματική ελίτ ρε μάστορα.σαφώς.
για να γίνεις λχ γιατρός πρέπει να περάσεις απο ένα κάρο εξετάσεις και δοκιμασίες.
το αυτό και για να οδηγήσεις αυτοκίνητο.
σαφώς και θα έπρεπε αυτός που ψηφίζει να πληροί ορισμένες προυποθέσεις.
ας πούμε είναι αδιανόητο ο μακακας κομματόσκυλας να κουβαλαει την ανάπηρη γιαγια με το ψηφοδέλτιο έτοιμο στο χέρι να ψηφίσει τον βουλευτή που θα τον βαλει στο δημόσιο......
δε μίλησα για πνευματική ελίτΔεν τα μπορώ αυτά με την πνευματική ελίτ ρε μάστορα.
Η ανάπηρη γιαγιά μπορεί να έχει το ίδιο νοθευμένη ή ανόθευτη κρίση με τον γιατρό που πέρασε εξετάσεις κτλ.
Τα δεινά του κόσμου δεν προέρχονται από τη δημοκρατία.
Βρείτε άλλο άλλοθι εσείς στην ελίτ και δημιουργείστε και ανθρωπομετρικά κριτήρια κι αξιολογήσεις,όπως το πολύ αξιόπιστο iq τεστ που λέει κι καρδιοκατακτητής τύπος,για να απλουστευτούν οι διαδικασίες παράκαμψης της ελεύθερης βούλησης.
Καληνύχτα από μένα γιατί θα ξημερώσουμε κι άκρη δε θα βγει.
μπορώ εναλλακτικά και πολύ εύκολα να σου βγάλω ένα κατάλογο με αυτούς που ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουν.Ωραιο παραδειγμα.
Με εκμηδενισες τωρα.
Βγαλε σε παρακαλω εναν καταλογο ποιοι πρεπει να ψηφιζουν και ανεβασε τον να μαζεψει likes στο facebook. Μπορεί να εισακουστείς.
Δεν τα μπορώ αυτά με την πνευματική ελίτ ρε μάστορα.
Η ανάπηρη γιαγιά μπορεί να έχει το ίδιο νοθευμένη ή ανόθευτη κρίση με τον γιατρό που πέρασε εξετάσεις κτλ.
Τα δεινά του κόσμου δεν προέρχονται από τη δημοκρατία.
Βρείτε άλλο άλλοθι εσείς στην ελίτ και δημιουργείστε και ανθρωπομετρικά κριτήρια κι αξιολογήσεις,όπως το πολύ αξιόπιστο iq τεστ που λέει κι καρδιοκατακτητής τύπος,για να απλουστευτούν οι διαδικασίες παράκαμψης της ελεύθερης βούλησης.
Καληνύχτα από μένα γιατί θα ξημερώσουμε κι άκρη δε θα βγει.
ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
Ναι.μπορώ εναλλακτικά και πολύ εύκολα να σου βγάλω ένα κατάλογο με αυτούς που ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουν.
είσαι λχ πολύ ψηλά στη λίστα.
Δεν εισαι φασιστας.ξέρω ξέρω είμαι φασίστας.
μόνο που ακόμα και εάν διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με τον ίσιο λχ θα έβαζα στην ψήφο του και συντελεστή βαρύτητας 2πλάσιο απο άλλους όπως και στον πιπίκο που και με αυτόν διαφωνώ σε πολλά.