Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τι διάολο έκανε πάλι?? :think:

Ένα θα σου πω: αποφάσισα πως αν καμια απο τις γνωστές πουστρες εμφανιστεί ποτέ στα ραντεβού που τάζουν, δεν θα τον ακουμπήσω. Θα τον βάλω σε μία καρέκλα και απέναντι το γέρο να του μιλάει. Τέλος.

Επισκέπτης
Ένα θα σου πω: αποφάσισα πως αν καμια απο τις γνωστές πουστρες εμφανιστεί ποτέ στα ραντεβού που τάζουν, δεν θα τον ακουμπήσω. Θα τον βάλω σε μία καρέκλα και απέναντι το γέρο να του μιλάει. Τέλος.

Όχι ρε μαλάκα.
Όσο σκατόψυχος και να'ναι ο άλλος δεν αξίζει τέτοια τιμωρία :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πακια επτα νομα σ'ενα δωμα κι ετσι?

Καθολου Φιλε μου,καθολου..
  Στο σουπερ μαρκετ παιρνουνε τα προιοντα 365 του Βασιλοπουλου
  τετοια φαση λεμε
  και εξοδος για καφε μια φορα την εβδομαδα
  υπαρχουνε τυπακια που την βγαζουνε στο ετσι,ακου που σου λεωωωωωωω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μην κανεις πολλή παρέα με το γέρο. Σε βλέπω να παίρνεις απογευματινά τέια σε σαλονάκια Οίκων.

Ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τι τέια ρε παπαρα
ο γέρος γράφει στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα πλέον.

Γιατί?
Τι άλλο θα μπορούσε να πάρει ο γέρος σε οίκο??

ti malake einai toytoi reeeee
  τα στρακια...κοβει το ενα ραβει το αλλο

ααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

ti malake einai toytoi reeeee
  τα στρακια...κοβει το ενα ραβει το αλλο

ααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Α εσύ είσαι ο γέρος το κομμούνι....είπα κ γω ποιον εννοούν. :birdman:

Πόσο γέρος είσαι;;;; :birdman:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Α εσύ είσαι ο γέρος το κομμούνι....είπα κ γω ποιον εννοούν. :birdman:

Πόσο γέρος είσαι;;;; :birdman:

το βυζι της αδελφης σου που ειμαι εγω ο γερος,τζιτζιφιογκο

αλλον λενε,αλλα δεν σου λεω να σκασεις :birdman:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την εφημερίδα... New York Times, ενώ η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας περιγράφεται τόσο ζοφερή που τον έλεγχο της κυβέρνησης θα καταλάβει ο στρατός.

Τι γράφει το άρθρο των New York Times:

«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ» αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times, ενώ περιγράφει αναλυτικά τι θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το σενάριο «Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα».

Αυτή είναι μόλις η αρχή του άρθρου, αφού στη συνέχεια περιγράφει με ζοφερό τρόπο πως θα γίνει ο έλεγχος της εξουσίας, αλλά και το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.

Όπως γράφει λοιπόν, η ανακοίνωση της εξόδου από το ευρώ θα προκαλέσει πανικό στους καταθέτες, οι οποίοι θα κάνουν ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματά τους, αφού η αξία του νέου - παλαιού νομίσματος θα έχει υποτιμηθεί κατά 60% σε σχέση με το ευρώ.

Στη συνέχεια, όπως λέει το άρθρο, τα δάνεια προς τη χώρα μας θα «παγώσουν», αφού οι δανειστές δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει πτώχευση, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι "καθώς η χώρα θα εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός".

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
διάβασα ρε παπάρια τι γράφετε ....
περί καταναλωτισμού και λοιπών παπαριών....
και θα πω την άποψή μου.
ως πλήρως αντιδραστικός τύπος έχω μια τάση ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ....
κι ας εχω τη δυνατότητα να πάρω καλύτερα....
ιδού λοιπόν τι έχω να αντιμετωπίσω σήμερα ...
χάλασε το λαπτοπ 3ετίας.... η είσοδος φορτιστή στην πλακέτα.
και στο σέρβις μου είπαν ότι πιο φθηνά έχει ένα καινούργιο.
χάλασε η μπαταρια στο κινητό διετίας και μου είπαν ότι δε θα βρω τέτοιες μπαταρίες και δεν αξίζει τον κόπο, ή θα έχει η μπαταρία περισσότερο απο ενα καινούργιο κινητό.
χάλασε ο πνεύμονας στο τουτού που κράτησα του θείο για συναισθηματικούς λόγους και μου είπαν ότι επειδή στα ανταλλακτικά οι πουστογερμανοι έχουν κατατάξει το αυτοκίνητο 18ετιας στα Museum spare parts είναι προτιμώτερο να το πετάξω.
χάλασε η πλαμα σαμσουνγκ 3ετίας και μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει για αλλαγή μαζί με το σέρβις 2 φορές η καινούργια πλάσμα.
χάλασε το ψυγείο πενταετίας του κωτσόβολου και μου είπαν ότι η αντιπροσωπεία έκλεισε και δε θα βρω ανταλλακτικα

ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ?

δε γαμιέστε.
σαςε αναγκάζουν να γίνεστε αυτό που θέλουν και μετά σας λένε και μαλάκες.

+10000

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την εφημερίδα... New York Times, ενώ η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας περιγράφεται τόσο ζοφερή που τον έλεγχο της κυβέρνησης θα καταλάβει ο στρατός.

«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ» αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times, ενώ περιγράφει αναλυτικά τι θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το σενάριο «Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα».

Αυτή είναι μόλις η αρχή του άρθρου, αφού στη συνέχεια περιγράφει με ζοφερό τρόπο πως θα γίνει ο έλεγχος της εξουσίας, αλλά και το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.

Όπως γράφει λοιπόν, η ανακοίνωση της εξόδου από το ευρώ θα προκαλέσει πανικό στους καταθέτες, οι οποίοι θα κάνουν ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματά τους, αφού η αξία του νέου - παλαιού νομίσματος θα έχει υποτιμηθεί κατά 60% σε σχέση με το ευρώ.

Στη συνέχεια, όπως λέει το άρθρο, τα δάνεια προς τη χώρα μας θα «παγώσουν», αφού οι δανειστές δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει πτώχευση, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι "καθώς η χώρα θα εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός".

α ρε μουνι,τωρα που θα ρθουν τα στρατα και εμεις στα κουμαντα
  σε βλεπω να κανεις οικονομικες μελετες για την διαβιωση σας μεσα στην βαρκα για το ξερονησι
  ο τραμουντανας στα πηδαλια και ο Ισιος (κλασικα..για ΔΑΠιτης)στα κουπια

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Βάλε ρε καραγκιόζη τα websites από τα οποια κανεις copy paste και πουλάς πνεύμα. Γελοίε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom