skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Ρε το ξέρω.
Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που πρέπει να τα ζήσεις από κοντά όμως![]()
![]()
Μετά και απο το κυριακάτικο, δεν είμαι σίγουρος πλέον.
Ρε το ξέρω.
Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που πρέπει να τα ζήσεις από κοντά όμως![]()
![]()
Μετά και απο το κυριακάτικο, δεν είμαι σίγουρος πλέον.
Τι διάολο έκανε πάλι??![]()
Ένα θα σου πω: αποφάσισα πως αν καμια απο τις γνωστές πουστρες εμφανιστεί ποτέ στα ραντεβού που τάζουν, δεν θα τον ακουμπήσω. Θα τον βάλω σε μία καρέκλα και απέναντι το γέρο να του μιλάει. Τέλος.
Πακια επτα νομα σ'ενα δωμα κι ετσι?
Μην κανεις πολλή παρέα με το γέρο. Σε βλέπω να παίρνεις απογευματινά τέια σε σαλονάκια Οίκων.
Ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι τέια ρε παπαρα
ο γέρος γράφει στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα πλέον.
Γιατί?
Τι άλλο θα μπορούσε να πάρει ο γέρος σε οίκο??
Α εσύ είσαι ο γέρος το κομμούνι....είπα κ γω ποιον εννοούν.
ti malake einai toytoi reeeee
τα στρακια...κοβει το ενα ραβει το αλλο
ααααααααααααααααχαχαχαχχααχχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Α εσύ είσαι ο γέρος το κομμούνι....είπα κ γω ποιον εννοούν.
Πόσο γέρος είσαι;;;;![]()
Δηλαδή δεν είσαι γέρος;;;το βυζι της αδελφης σου που ειμαι εγω ο γερος,τζιτζιφιογκο
αλλον λενε,αλλα δεν σου λεω να σκασεις![]()
«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ»
αλλου λεει σαββατο,αλλου κυριακη...Tι ώρα??
διάβασα ρε παπάρια τι γράφετε ....
περί καταναλωτισμού και λοιπών παπαριών....
και θα πω την άποψή μου.
ως πλήρως αντιδραστικός τύπος έχω μια τάση ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ....
κι ας εχω τη δυνατότητα να πάρω καλύτερα....
ιδού λοιπόν τι έχω να αντιμετωπίσω σήμερα ...
χάλασε το λαπτοπ 3ετίας.... η είσοδος φορτιστή στην πλακέτα.
και στο σέρβις μου είπαν ότι πιο φθηνά έχει ένα καινούργιο.
χάλασε η μπαταρια στο κινητό διετίας και μου είπαν ότι δε θα βρω τέτοιες μπαταρίες και δεν αξίζει τον κόπο, ή θα έχει η μπαταρία περισσότερο απο ενα καινούργιο κινητό.
χάλασε ο πνεύμονας στο τουτού που κράτησα του θείο για συναισθηματικούς λόγους και μου είπαν ότι επειδή στα ανταλλακτικά οι πουστογερμανοι έχουν κατατάξει το αυτοκίνητο 18ετιας στα Museum spare parts είναι προτιμώτερο να το πετάξω.
χάλασε η πλαμα σαμσουνγκ 3ετίας και μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει για αλλαγή μαζί με το σέρβις 2 φορές η καινούργια πλάσμα.
χάλασε το ψυγείο πενταετίας του κωτσόβολου και μου είπαν ότι η αντιπροσωπεία έκλεισε και δε θα βρω ανταλλακτικα
ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ?
δε γαμιέστε.
σαςε αναγκάζουν να γίνεστε αυτό που θέλουν και μετά σας λένε και μαλάκες.
Τον μήνα τουλάχιστον τον έχουμε;;;;αλλου λεει σαββατο,αλλου κυριακη...
αρχιδια,εδω δε ξερουν τη μερα,θα ξερουν την ωρα?![]()
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την εφημερίδα... New York Times, ενώ η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας περιγράφεται τόσο ζοφερή που τον έλεγχο της κυβέρνησης θα καταλάβει ο στρατός.
Τι γράφει το άρθρο των New York Times:
«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ» αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times, ενώ περιγράφει αναλυτικά τι θα ακολουθήσει.
Σύμφωνα με το σενάριο «Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα».
Αυτή είναι μόλις η αρχή του άρθρου, αφού στη συνέχεια περιγράφει με ζοφερό τρόπο πως θα γίνει ο έλεγχος της εξουσίας, αλλά και το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.
Όπως γράφει λοιπόν, η ανακοίνωση της εξόδου από το ευρώ θα προκαλέσει πανικό στους καταθέτες, οι οποίοι θα κάνουν ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματά τους, αφού η αξία του νέου - παλαιού νομίσματος θα έχει υποτιμηθεί κατά 60% σε σχέση με το ευρώ.
Στη συνέχεια, όπως λέει το άρθρο, τα δάνεια προς τη χώρα μας θα «παγώσουν», αφού οι δανειστές δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει πτώχευση, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι "καθώς η χώρα θα εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός".
αλλου λεει σαββατο,αλλου κυριακη...
αρχιδια,εδω δε ξερουν τη μερα,θα ξερουν την ωρα?![]()
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την εφημερίδα... New York Times, ενώ η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας περιγράφεται τόσο ζοφερή που τον έλεγχο της κυβέρνησης θα καταλάβει ο στρατός.
Τι γράφει το άρθρο των New York Times:
«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ» αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times, ενώ περιγράφει αναλυτικά τι θα ακολουθήσει.
Σύμφωνα με το σενάριο «Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα».
Αυτή είναι μόλις η αρχή του άρθρου, αφού στη συνέχεια περιγράφει με ζοφερό τρόπο πως θα γίνει ο έλεγχος της εξουσίας, αλλά και το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.
Όπως γράφει λοιπόν, η ανακοίνωση της εξόδου από το ευρώ θα προκαλέσει πανικό στους καταθέτες, οι οποίοι θα κάνουν ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματά τους, αφού η αξία του νέου - παλαιού νομίσματος θα έχει υποτιμηθεί κατά 60% σε σχέση με το ευρώ.
Στη συνέχεια, όπως λέει το άρθρο, τα δάνεια προς τη χώρα μας θα «παγώσουν», αφού οι δανειστές δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει πτώχευση, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι "καθώς η χώρα θα εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός".