Επισκέπτης
Σκασε ρε καταναλωσκυλο,τα Πακια δειχνουν το δρομο για τα πρωτογενη πλεονασματα.πάλι εκτροχιάστηκε το έλλειμμα
αααααααααααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχα
Σκασε ρε καταναλωσκυλο,τα Πακια δειχνουν το δρομο για τα πρωτογενη πλεονασματα.πάλι εκτροχιάστηκε το έλλειμμα
αααααααααααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχα
μισό να σε κάνω ποουκ και λαικ στο φεισμπουκ να με αγαπήσεις.Έτσι. Άντε να λυθεί και το τζυμπριακόν - να δώκωμεν και την άλλην μισήν νήσον.
Οχι ολη.Έτσι. Άντε να λυθεί και το τζυμπριακόν - να δώκωμεν και την άλλην μισήν νήσον.
των μπαζοκυνηγώνΤο πρωτογενές ή το άλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
Εξοδος απο το Ευρω?
Τσιμπα αλλη μια υποτιμησαρα στους μισθους,ασε που δεν καλυπτονται ουτε οι αναγκες σε τροφιμα.
Για την οικονομια ρε γαμωτο-θα λενε τα απανταχου καθεστωτοσκυλα.
Αμε.
Με νοιάζει ο τύπος που πήγε συνετά και έντιμα, μπάι δε μπουκ, δεν έκανε κραιπάλες και χλιδές, έκανε κάποια αποταμίευση και είδε και την επόμενη μέρα και τώρα τον φέρνουν στην αφετηρία με τον ψευτοχλιδάτο και κάποιοι πανηγυρίζουν κιόλας.
μισό να σε κάνω ποουκ και λαικ στο φεισμπουκ να με αγαπήσεις.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
Να γίνουμε όλοι πάκια;;;Σκασε ρε καταναλωσκυλο,τα Πακια δειχνουν το δρομο για τα πρωτογενη πλεονασματα.
Υπαρχουν αυτα που λεγονται,υπαρχουν και αυτα που δεν λεγονται.Και μιας και μιλήσαμε για τεφτέρια, ρίξε κανά ποστ μου που ζητάω απολύσεις, μισθούς € 400, κι άλλους φόρους...
θες εκείνο που ζητάς καμιά 100στη νεκρούς κ τραυματίες προς παραδειγματισμό...ρίξε κανά ποστ μου που ζητάω απολύσεις, μισθούς € 400, κι άλλους φόρους...
Τα μουνάκιαααααααααααααααααααααααααααα............γάματα.....
δεν είναι απλά γκόμενοι
είναι
ΚΥΝΗΓΟΙ οι τύποι ρε.
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχχααχχααχχααχαχαχαχαχχαχα
Και αργο...Ειδικά οι τελευταίοι εντελώς στ'αρχίδια μου κι αν είναι δυνατόν κακό ψόφο.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxa
ti malaka einai
Θα σε κάνω μπλοκ και ριπορτ.
ααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εμένα πάλι με νοιάζει ο καθένας που στερείται το δικαίωμα της επιβίωσης.
Ο καθένας που έχει φτάσει σε απόγνωση χωρίς ουσιαστικά να έχει ωφεληθεί πουθενά.
Κι από πάνω κάποιοι αέρα πατέρα του χρεώνουν άπλωμα ποδιών έξω απ'την κουβέρτα και λοιπές νοστιμιές περηφανευόμενοι για τις καβάντζες τους.
Ειδικά οι τελευταίοι εντελώς στ'αρχίδια μου κι αν είναι δυνατόν κακό ψόφο.
fuck faceΚαι τί θα πουν οι μιουτσουαλ, ε?
Κάποιοι όμως είχαν απλώσει όχι μόνο πόδια αλλά και κώλο έξω από τις κουβέρτες...
fuck face
get a book