Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Υ.Γ.

αυριο θα παω για καφε εκει που πηγαμε και τις προαλλες,κανονισε

Αύριο είναι μια μέρα γαμημένη. Βέβαια αν πάει καλά κάτι που περιμένω, από τις 12 κατεβάζω ρολά μέχρι το νέο έτος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
  νομιζεις φιλαρακι
  ξερω πολλους που την βγαζουν με 700 (ανυπαντροι εννοειται)
  και με νοικι παρακαλω!!!
Καλά που υπάρχουν οι φίλοι μας οι μετανάστες κ κρατάνε τα νοίκια χαμηλά σε ορισμένες γειτονιές. :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μπρο, σ' εχω για πιο ξύπνιο από αυτό !

Κανείς δε μίλησε να γίνουμε Ρουμανία του Τσαουσέσκου ! (αν και θα μας κανουν ...Ταϋλάνδη οσονούπω με το ευρω....το ειπε κι ο Καρατζαφερης χθες : ας θωπευθεί και κανας παιδικος κώλος, για να μην πεινασουμε-πεθανουμε ! Αλλά πάντα εντός ευρω, αν με πιάνεις....).

Για τις δημοσκοπήσεις που λες, διαφωνώ, απο προσωπικα ιντερβιου που εχω κανει σε εν Ελλαδι Ρωσσο-Ουκρανο-Γεωργιανες : προτιμούν το κοινωνικο κράτος, έστω και σαν δικτατορία από τον ακρατο καπιταλισμό και μια κατ'επιφαση δημοκρατια, που τους απεκλεισε κοινωνικα ηδη στις χωρες τους.

Τα υπόλοιπα που λες ρε αδερφακι μου για τα Κιροβ και τα ουισκια δεν τα πολυκαταλαβα. Ισως να φταίει το εισόδημα μου ! ;)

Η (πρωην) νοσοκομα/μηχανικος/δικηγορος που πλεον δουλευει στη χρεοκοπημενη μπανανια για να ζησει την οικογενεια πισω, ειναι λογικο να αναπολει τις παλιες 'καλες' εποχες - το οποιο στοιχειωδες κοινωνικο κρατος ειναι προτιμητεο απο την κατα κανονα χειρωνακτικη/ανασφαλιστη/χαμηλα αμειβομενη δουλεια που εχει αναγκαστει να επιλεξει

οσον αφορα το κοινωνικο κρατος, επειδη το εχω ζησει, ηταν αυτο του ζεστου νερου/ηλεκτρικου για μερικες ωρες την ημερα, της 2ημερης ουρας για βασικα καταναλωτικα αγα8α, της απολυτης γκριζιλας του 25οροφου γκετο, της μονοκαναλικης ενημερωσης (κολ μι προπαγανδα) για 2-3 ωρες την ημερα (μετα το σημα 'επεφτε') και βεβαιως βεβαιως του ακρατου χαφιεδισμου/μαυρης αγορας για το κατι παραπανω (μια κουτα Marlboro, ενα...καλτσον κλπ)..α, να μην ξεχασω...το κα8εστως τους εδινε και απο ενα διαμερισμα (μετα απο κληρωση) μολις αποκτουσαν το πρωτο τους παιδι

ολα αυτα ενοσω μια καστα κρατικων/κομματικων λειτουργων κ αξιωματουχων πασης φυσεως υπηρεσιων απολαμβανε τα καλα της...Κασπιας 9αλασσας...αντιτ μπονους: η οικοιοποιηση/πωληση κρατικης περιουσιας με την καταρρευση του κα8εστωτος

ο/η 35/45 που δραστηριοποιειται στον ακρατο καπιταλισμο (οπως εσυ τον αποκαλεις), κα8ε βραδυ αναβει και απο μια λαμπαδα στους πρωην (και νυν) διοικητες της FED για τη δυνατοτητα να επιλεγει αυτος/η πως 8α ζησει τη ζωη του

οσον αφορα το παραδειγμα της Ινδονησιας ειναι μαλλον αστοχο, εφοσον σε επιπεδο οικονομικων/εμπορικων ροων, σκιλσετ/'στησιματος' της οικονομιας και μιας πλη8ωρας αλλων συντελεστων ειναι σε προφανη πλεονεκτικη 8εση εναντι της Ελλαδας - για να μην κουραζουμε το 8ρεντ, κατεβασε το The Atlas of economic complexity ( ) μια εξαιρετικη μελετη του Harvard για να κατανοησεις που 8α καταληξει/καταντησει ο 'περιουσιος' λαος

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  νομιζεις φιλαρακι
  ξερω πολλους που την βγαζουν με 700 (ανυπαντροι εννοειται)
  και με νοικι παρακαλω!!!

Εγώ ξέρω και κάποιους που με 1000 συντηρούν οικογένειες. Και με νοίκι παρακαλώ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ ξέρω και κάποιους που με 1000 συντηρούν οικογένειες. Και με νοίκι παρακαλώ.
Καλό είναι πάντως που αν κ golden boy πολυεθνικής είσαι κοντά στον απλό λαό κ δεν την έχεις ψωνίσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
διάβασα ρε παπάρια τι γράφετε ....
περί καταναλωτισμού και λοιπών παπαριών....
και θα πω την άποψή μου.
ως πλήρως αντιδραστικός τύπος έχω μια τάση ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ....
κι ας εχω τη δυνατότητα να πάρω καλύτερα....
ιδού λοιπόν τι έχω να αντιμετωπίσω σήμερα ...
χάλασε το λαπτοπ 3ετίας.... η είσοδος φορτιστή στην πλακέτα.
και στο σέρβις μου είπαν ότι πιο φθηνά έχει ένα καινούργιο.
χάλασε η μπαταρια στο κινητό διετίας και μου είπαν ότι δε θα βρω τέτοιες μπαταρίες και δεν αξίζει τον κόπο, ή θα έχει η μπαταρία περισσότερο απο ενα καινούργιο κινητό.
χάλασε ο πνεύμονας στο τουτού που κράτησα του θείο για συναισθηματικούς λόγους και μου είπαν ότι επειδή στα ανταλλακτικά οι πουστογερμανοι έχουν κατατάξει το αυτοκίνητο 18ετιας στα Museum spare parts είναι προτιμώτερο να το πετάξω.
χάλασε η πλαμα σαμσουνγκ 3ετίας και μου είπαν ότι η οθόνη κοστίζει για αλλαγή μαζί με το σέρβις 2 φορές η καινούργια πλάσμα.
χάλασε το ψυγείο πενταετίας του κωτσόβολου και μου είπαν ότι η αντιπροσωπεία έκλεισε και δε θα βρω ανταλλακτικα

ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ?

δε γαμιέστε.
σαςε αναγκάζουν να γίνεστε αυτό που θέλουν και μετά σας λένε και μαλάκες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε, πάντως δεν είναι και άμοιρος ευθυνών ο "κοσμάκης". Κανένας δεν υποχρέωσε τον οποιοδήποτε να πάρει δάνειο, πιστωτική ή τα κέρατά μου τα τράγια. Αν μπαίνει ζήτημα ότι θα έπρεπε να τον αποτρέψει, τότε μπαίνουμε σε ζητήματα πατερναλιστικής ηθικής, με την οποία δεν τα πάω καθόλου καλά...

Θα κατηγορηθείς για νεοφιλελεύθερη απόκλιση...
+1 από μένα πάντως με τη συμπλήρωση ότι η ευθύνη των τραπεζών δεν αποκλείει την ευθύνη των καταναλωτών και τούμπαλιν.

Απατεωνας θα ηταν πιο σωστο.

Βάλε και κλέφτης, εκβιαστής, τοκοφλύφος, τοκιστής, σουλατσαδόρος, πειθήνιο όργανο του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, πολέμιος της εργατιάς, αντικομμουνιστής...

Φυσικα τυπακια απατεωνιστικα δεν ειχαν λογο να μην χαιρονται τον θριαμβο της"δημοκρατιας"και να υπενθυμιζουν οτι"θα γεμιζαν με τις αδερφες μας και τις κορες μας τα μπουρδελα και τα κωλομπαρα".

Ξεπέρασε επιτέλους την πτώση του τείχους...Είκοσι βάλε χρόνια έχουν περάσει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πακια επτα νομα σ'ενα δωμα κι ετσι?
Όχι ρε,τα πάκια συντηρούν οικογένειες με ακόμα λιγότερα...

Για νεοέλληνες καταναλωτικά όργια από αυτούς που λέει ο ίσιος ότι καλά την πάθανε μιλάει προφανώς.

Επισκέπτης
Η (πρωην) νοσοκομα/μηχανικος/δικηγορος που πλεον δουλευει στη χρεοκοπημενη μπανανια για να ζησει την οικογενεια πισω, ειναι λογικο να αναπολει τις παλιες 'καλες' εποχες - το οποιο στοιχειωδες κοινωνικο κρατος ειναι προτιμητεο απο την κατα κανονα χειρωνακτικη/ανασφαλιστη/χαμηλα αμειβομενη δουλεια που εχει αναγκαστει να επιλεξει

οσον αφορα το κοινωνικο κρατος, επειδη το εχω ζησει, ηταν αυτο του ζεστου νερου/ηλεκτρικου για μερικες ωρες την ημερα, της 2ημερης ουρας για βασικα καταναλωτικα αγα8α, της απολυτης γκριζιλας του 25οροφου γκετο, της μονοκαναλικης ενημερωσης (κολ μι προπαγανδα) για 2-3 ωρες την ημερα (μετα το σημα 'επεφτε') και βεβαιως βεβαιως του ακρατου χαφιεδισμου/μαυρης αγορας για το κατι παραπανω (μια κουτα Marlboro, ενα...καλτσον κλπ)..α, να μην ξεχασω...το κα8εστως τους εδινε και απο ενα διαμερισμα (μετα απο κληρωση) μολις αποκτουσαν το πρωτο τους παιδι
Απο τωρα θα παιξει κασετα"θυμιστε τους τον (αν)υπαρκτο"?

Σκουρα τα πραματα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μάριε το γαμάς είπαμε,ένα στουντιάκι ή δυαράκι βρίσκεις με κανένα 250-300e.(αν είναι παλιό κ σε υποβαθμισμένη γειτονιά το δεύτερο).

Εεε έχεις κ 400e για φως/νερό/τηλ/ενδυσή/μάρκετ....μια χαρά χλιδή.

Ααα να χαθείτε πιαα,καταναλωτικά όργια νεοέλληνες!!!!!!

Αυτο ομως δεν λεγεται ζωη αλλα ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
Ελεος δηλαδη που θα μας πειτε τον μισθο πανω απο 1000 ευρο πολυτελεια.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Καλό είναι πάντως που αν κ golden boy πολυεθνικής είσαι κοντά στον απλό λαό κ δεν την έχεις ψωνίσει.

Κι όμως... ετοιμάζομαι για ταξίδι για pre christmass shopping στο London, και για ρεβεγιόν βλέπουμε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βάλε και κλέφτης, εκβιαστής, τοκοφλύφος, τοκιστής, σουλατσαδόρος, πειθήνιο όργανο του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, πολέμιος της εργατιάς, αντικομμουνιστής...
Εεε καλά αυτό το τελευταίο είσαι κ το χεις καμάρι σου...τίτλο τιμής,δεν μπορείς να το αρνηθείς. :grin: :grin: :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι όμως... ετοιμάζομαι για ταξίδι για pre christmass shopping στο London, και για ρεβεγιόν βλέπουμε...
aifel1.jpg

Τί λες;;;

Να νιώσεις κ συ σαν τον ''εθνάρχη''.

Επισκέπτης
Όχι ρε,τα πάκια συντηρούν οικογένειες με ακόμα λιγότερα...
Πακης σε φαση"τελω παρει τελεφωνο αν ξερει για ντουλεια,οτι ντουλεια να'ναι"την βγαζει με αλλους 6(η 7,δεν θυμαμαι καλα),230 ευρω νοικι το μηνα.

Καλη φαση.

Εχει και κινητο...μεγαλεια λεμε.

Επισκέπτης
Κανε ενα δεκσο κλωναρι,ριξε καμμια 50αρια ποστ,και στειλε πιμι στον στραπονιαρη.

Μην πας σα μαλακας και σε πιασουν κωτσο οι Αγγλοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πακης σε φαση"τελω παρει τελεφωνο αν ξερει για ντουλεια,οτι ντουλεια να'ναι"την βγαζει με αλλους 6(η 7,δεν θυμαμαι καλα),230 ευρω νοικι το μηνα.

Καλη φαση.

Εχει και κινητο...μεγαλεια λεμε.
Το πακι ζει την μεγαλη ζωη.
Ολοι οι μισθοι πρεπει να πεσουν κατω απο τα 800 ευρω!
Αυτες οι πολυτελειες δημιουργησαν το προβλημα στην Ελλαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom