Επισκέπτης
Αυτο δεν εχει σημασια.Για να ελαφτρύνει συνείδηση ή στρατευμένα;
Αποκλειεται παντως μετα απο ΤΟΣΟ καιρο καποιοι να κανουν"λαθος"επαναλαμβανοντας τα ιδια και τα ιδια.
Αυτο δεν εχει σημασια.Για να ελαφτρύνει συνείδηση ή στρατευμένα;
Στα παπαρια μας αν αγορασες κινητο για να σε βλεπουν στο κοκουν.
Κάτσε ρε ίσιε τί θες να μας πεις τώρα,ότι από τον εργάτη μέχρι τον μεγαλοδικηγόρο/εφοπλιστή γίναμε καταναλωτικά όργια κ επομένως καλά να πάθουμε;;;
Μήπως ζεις λίγο στην κοσμάρα σου;;;
Καλά βέβαια εσύ θεωρείς κ ότι η μέση ελληνική οικογένεια έχει ένα σπίτι,ένα καμπριολέ(25.000e) κ καταθέσεις καμιά 100.000e.
Καλά,ό,τι πεις.Βαθειά νυχτωμένος, τραγικά άσχετος και προσπάθεια να πουλήσεις και πνεύμα...
Και φυσικά δεν κατάλαβες λέξη.
Kαθολου.
Λεει ψεματα συνειδητα.
Το ιδιο και αρκετα ακομη καθεστωτοσκυλα,αν οχι ολα.
καλα τα λες αλλα την σημερινη κατασταση μπορουσε να την προβλεπψει κανεις?Πάρε το 0 που παίρναμε μικροί...
Δες τι λέω στον υ/π και εσένα επειδή τα πιάνεις λίγο πιο γρήγορα θα σου το πω πιο άμεσα: 'Αλλο κινητό που μου καλύπτει τις ανάγκες και κάνω τη δουλειά μου και άλλο κινητό για να με βλέπουν στο κοκουν...
Και άλλο αγοράζω το καλύτερο δυνατό κινητό μετρητοίς και άλλο βάζω δόσεις μέχρι το 2024 μην και ξεεμείνουν από ρευστό οι κληρονόμοι του τζομπς.
Με πιάνεις;
Ριξε ενα αυτομαστιγωμα που πηρες κινητο και ασε τις μαλακιες.καλα τα λες αλλα την σημερινη κατασταση μπορουσε να την προβλεπψει κανεις?
πιστευε δηλ ο ΔΥ το '90 οτι σημερα θα τραβαε τετοιο λουκι?οι διαφημισεις καθε ποτε δειχναν και απο ενα δανειο(μεχρι και διακοποδανειο νομιζω διαφημιζαν)?
καποιο δεν δωσαν ενα πακτωλο χρηματων κατευθειαν προς υπερκαταναλωση?
Απατεωνας θα ηταν πιο σωστο.Εγώ λέω ότι υπήρξε έκρηξη καταναλωτισμού, εσύ αρχίζεις τα κλαψομούνικα περί χωνιού και κινητού και μετά με λες και ψεύτη...
Φυσικά κ φταίει ο Δ.Υ.,ο Ι.Υ.,ο αυτοαπασχολούμενος κ ο ελεύθερος επαγγελματίας ρε συ.καλα τα λες αλλα την σημερινη κατασταση μπορουσε να την προβλεπψει κανεις?
πιστευε δηλ ο ΔΥ το '90 οτι σημερα θα τραβαε τετοιο λουκι?οι διαφημισεις καθε ποτε δειχναν και απο ενα δανειο(μεχρι και διακοποδανειο νομιζω διαφημιζαν)?
καποιο δεν δωσαν ενα πακτωλο χρηματων κατευθειαν προς υπερκαταναλωση?
Εγώ λέω ότι υπήρξε έκρηξη καταναλωτισμού
ρε μαλεα...μεχρι και εμεις που ειμαστε φοιτητες ξερεις με τι ευκολια βγαζαμε φοιτητικη-πιστωτικη καρτα με οριο 1000 ευρω μεχρι πριν 2 χρονια?Φυσικά κ φταίει ο Δ.Υ.,ο Ι.Υ.,ο αυτοαπασχολούμενος κ ο ελεύθερος επαγγελματίας ρε συ.
Είναι δυνατόν να φταίει κάποιος άλλος;;;
Μέτα πρέπει να γίνουμε απαίσια κουμμούνια,αν ασπαστούμε ότι φταίει κ κάποιος άλλος.
Ε, πάντως δεν είναι και άμοιρος ευθυνών ο "κοσμάκης". Κανένας δεν υποχρέωσε τον οποιοδήποτε να πάρει δάνειο, πιστωτική ή τα κέρατά μου τα τράγια. Αν μπαίνει ζήτημα ότι θα έπρεπε να τον αποτρέψει, τότε μπαίνουμε σε ζητήματα πατερναλιστικής ηθικής, με την οποία δεν τα πάω καθόλου καλά...
αυτο που λες ειναι ΙΜΟ λαθος..Ε, πάντως δεν είναι και άμοιρος ευθυνών ο "κοσμάκης". Κανένας δεν υποχρέωσε τον οποιοδήποτε να πάρει δάνειο, πιστωτική ή τα κέρατά μου τα τράγια. Αν μπαίνει ζήτημα ότι θα έπρεπε να τον αποτρέψει, τότε μπαίνουμε σε ζητήματα πατερναλιστικής ηθικής, με την οποία δεν τα πάω καθόλου καλά...
so what???ρε μαλεα...μεχρι και εμεις που ειμαστε φοιτητες ξερεις με τι ευκολια βγαζαμε φοιτητικη-πιστωτικη καρτα με οριο 1000 ευρω μεχρι πριν 2 χρονια?
εμενα στο διαδρομο του τει μου μια αιτηση μονο χρειαζοσουν να συμπληρωσεις...
κ ειχε κατι μωρα να τις διαφημιζουν!!
Οι χειροτεροι ηθικολογοι ειναι τα καθεστωτοσκυλα που ενω στηριζαν φουλ την"ευμαρεια"και τα ρεστα οταν,και καλα,δενονταν τα σκυλια με τα λουκανικα ερχονται ΤΩΡΑ να κουνησουν το δαχτυλο γιατι ορισμενοι(λογω αναγκης,λογω βλακειας,λογω...λογω...)βγηκαν απο το σκηνικο του χρηματοπιστωτισμου χρεωμενοι μεχρι το λαιμο.Ε, πάντως δεν είναι και άμοιρος ευθυνών ο "κοσμάκης". Κανένας δεν υποχρέωσε τον οποιοδήποτε να πάρει δάνειο, πιστωτική ή τα κέρατά μου τα τράγια. Αν μπαίνει ζήτημα ότι θα έπρεπε να τον αποτρέψει, τότε μπαίνουμε σε ζητήματα πατερναλιστικής ηθικής, με την οποία δεν τα πάω καθόλου καλά...
κανενας δεν τον υποχρεωσε αλλα και ολοι οι κυβερνωντες του ελεγαν οτι το χρημα θα
ρεει αφθονο γιατι η ελλαδα γαμαει κιετσ
Οι χειροτεροι ηθικολογοι ειναι τα καθεστωτοσκυλα που ενω στηριζαν φουλ την"ευμαρεια"και τα ρεστα οταν,και καλα,δενονταν τα σκυλια με τα λουκανικα ερχονται ΤΩΡΑ να κουνησουν το δαχτυλο γιατι ορισμενοι(λογω αναγκης,λογω βλακειας,λογω...λογω...)βγηκαν απο το σκηνικο του χρηματοπιστωτισμου χρεωμενοι μεχρι το λαιμο.
Το ειπαν πολλα και"υπευθυνα"χειλη.Εεεεεεεεε, και ποιός είπε να είναι ο καθείς τόσο ευκολόπιστος στα μουνόπανα?
Εεεεεεεεε, και ποιός είπε να είναι ο καθείς τόσο ευκολόπιστος στα μουνόπανα?
Κατ' εμέ, η μαγαλύτερη επένδυση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος αυτά τα χρόνια, δεν ήταν να αποταμιεύει, αλλά όταν όλα γύρω του ξεφεύγουν, να μάθει να ζει με τα λίγα.