Επισκέπτης
Είτε το κατάλαβες είτε οχι, ψόφα να ησυχάσουμε απο τις μαλακίες, συγγνώμη αναλύσεις σου.
Και το κασόνι δώρο από πάρτη μου..
Είτε το κατάλαβες είτε οχι, ψόφα να ησυχάσουμε απο τις μαλακίες, συγγνώμη αναλύσεις σου.
Ευτυχώς που εσυ ξέρεις και να διαβάζεις και δεν είσαι και καθόλου μαλάκας, συγγνώμη βλάκας.
Disposable income το λεπόν σημαίνει το συνολικό εισόδημα ΜΕΙΟΝ τους ΦΟΡΟΥΣ και ΟΥΧΙ το περισσευούμενο μετά την όποια κατανάλωση.
Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα.ηλίθιε καραμήτρο μια ζωή μαλάκας θα είσαι...
ο πίνακας περιλαμβάνει την εξέλιξη του κατα κεφαλήν ΑΕΠ από το 1980 σε ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ... και δείχνει καθαρά ότι το διαθέσιμο εισόδημα αυξήθηκε σε μονάδες αγοραστικής δύναμης...
αντίθετα όμως η ιδιωτική αποταμίευση μειώθηκε και η διαφορά μεταφράστηκε δεόντως σε κατανάλωση πάσης φύσεως αηδιών...
Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
Στο ποστ που εχω κάνει παράθεση γράφω ξεκάθαρα τι μαλακία έχεις γράψει.
Αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις, ναι σωστά το μάντεψες, ΨΟΦΑ...
Δεν μπορει να ειναι ΜΕΙΩΣΗ του πραγματικου μισθου δηλαδη?
Δεν μπορει να ειναι ΑΥΞΗΣΗ του κοστους ζωης που δεν αφηνει περιθωρια για αποταμιευση?
Και επιπλεον αναμενω να βρεις που λεει ο(κατα τα αλλα τρομπας,αλλα δεν ειναι εκει το ζητημα)Λαπαβιτσας κατι τετοιο.
Οτι δηλαδη παλια αποταμιευοταν εισοδημα αλλα τωρα το εισοδημα που θα επρεπε να αποταμιευεται γινεται καγιεν,μπουζουκια κλπ.,μια ξεκαθαρη αποπειρα ηθικολογιας της ΠΛΑΚΑΣ.
Η,να παραδεχτεις οτι ερμηνευεις οπως σε ΒΟΛΕΥΕΙ και ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ τα λεγομενα του οποιουδηποτε.
(να θυμηθούμε ότι στα μέσα του 1980 - αρχές '90 η κατοχή βίντεο ήταν στατους συμπολ, υπήρχε ένα σταθερό τηλέφωνο ανα νοικυριο το οποίο σου το έβαζαν μετά από έτη αναμονής και η πιστωτική κάρτα φάνταζε αξεσουάρ του Λουκ Σκαϊγουώκερ)
κυριοι το προβλημα ειναι οτι ακομα δεν μπορουμε να αντιληφθουμε τη διαφορα μεταξυ πραγματικης οικονομιας και οικονομικης θεωριας.
Tι να κανουμε κυρ-ισιε,δεν ζουμε στο 1942 να ακουμε τις ειδησεις με το χωνι,τοτε που το λαμπατο ραδιοφωνο ηταν επισης ειδος για τα καταναλωσκυλα...και πλεον κινητο δεν εχει μονο η μανα μου που ειναι 75 χρονων,παροτι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ το χωνι μπορει μια χαρα να μεταδιδει ειδησεις και στη τελικη το κινητο δεν ειναι εξαρτημα ζωης και θανατου.
Συγχωρεσε μας λοιπον που πηραμε κινητο και τηλεοραση(εγχρωμη κιολας,γιατι ειμαστε ηδονιστες)-ασε δε για το πισι και την συνδεση στο ιντερνετ-αντι να την βολεψουμε με το λαμπατο ραδιοφωνο που μαζευει σκονη πλεον και μεταβληθηκαμε,τα παλιοκαθικια,σε καταναλωτες...αλλωστε ηρθε το μνημονιο για τιμωρια των αμαρτηματων μας.
Βοήθησέ με λίγο γιατί κάπου κάνει διακοπές και σε χάνω.
Επίσης το 1891 τα ΔΧ ήσαν κάρα μουλαροκίνητα, δεν υπήρχαν αεροπλάνα, ούτε κοντέινερς καθώς επίσης η διαδρομή Λουτράκι-Αθήνα διαρκούσε πάνω από 7 ώρες και μόνο αν δεν έφτανες στον πάτο του Σαρωνικού κάπου στην κακιά σκάλα.
Μήπως να ξηλώναμε την εθνική οδό και να καταργούσαμε τα αεροπλάνα??
Στα παπαρια μας αν αγορασες κινητο για να σε βλεπουν στο κοκουν.Πάρε το 0 που παίρναμε μικροί...
Δες τι λέω στον υ/π και εσένα επειδή τα πιάνεις λίγο πιο γρήγορα θα σου το πω πιο άμεσα: 'Αλλο κινητό που μου καλύπτει τις ανάγκες και κάνω τη δουλειά μου και άλλο κινητό για να με βλέπουν στο κοκουν...
Και άλλο αγοράζω το καλύτερο δυνατό κινητό μετρητοίς και άλλο βάζω δόσεις μέχρι το 2024 μην και ξεεμείνουν από ρευστό οι κληρονόμοι του τζομπς.
Με πιάνεις;
Κάτσε ρε ίσιε τί θες να μας πεις τώρα,ότι από τον εργάτη μέχρι τον μεγαλοδικηγόρο/εφοπλιστή γίναμε καταναλωτικά όργια κ επομένως καλά να πάθουμε;;;Πάρε το 0 που παίρναμε μικροί...
Δες τι λέω στον υ/π και εσένα επειδή τα πιάνεις λίγο πιο γρήγορα θα σου το πω πιο άμεσα: 'Αλλο κινητό που μου καλύπτει τις ανάγκες και κάνω τη δουλειά μου και άλλο κινητό για να με βλέπουν στο κοκουν...
Και άλλο αγοράζω το καλύτερο δυνατό κινητό μετρητοίς και άλλο βάζω δόσεις μέχρι το 2024 μην και ξεεμείνουν από ρευστό οι κληρονόμοι του τζομπς.
Με πιάνεις;
Kαθολου.Μήπως ζεις λίγο στην κοσμάρα σου;;;
Για να ελαφρύνει συνείδηση ή στρατευμένα;Kαθολου.
Λεει ψεματα συνειδητα.
Το ιδιο και αρκετα ακομη καθεστωτοσκυλα,αν οχι ολα.