Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Βάλε ρε καραγκιόζη τα websites από τα οποια κανεις copy paste και πουλάς πνεύμα. Γελοίε

το ειπε στην αρχη οτι ηταν απο ΝΥΤ
  λεει ψεμματα ο Τραστης???
  Ποτε!!!!!!

Επισκέπτης
Ρε μαλάκα τράστη μην κάνεις το δύσκολο και πες μας ποιο Σάββατο και τι ώρα θα γίνει το μπατιρντί.
Τι λένε στο σίτι κιετσ' ναουμ' ??

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Βάλε ρε καραγκιόζη τα websites από τα οποια κανεις copy paste και πουλάς πνεύμα. Γελοίε

Τι γίνεται πιά με αυτούς τους δημοσιογράφους. 3 σάιτ και κανένα δεν έχει λίνκ στο άρθρο των new york times. Πετάνε ένα γνωστό όνομα να ανεβάσουν την αξιοπιστία τους απο το 0 (πανθεσσαλική εφημερίδα? την έχετε ξανακούσει?) στο 95% και τρέχει ο Θέμος να το αναπαράγει. Λοιπόν το σάιτ των times είναι και το ψάχνω 20 λεπτά. Όποιος το βρεί το άρθρο ΟΛΟΚΛΗΡΟ να μου δώσει λίνκ. Δέν δίνω πάνω απο 20 λεπτά να ψάχνω αυτό που κάθε τσουτσέκι μπορεί να βγάλει από την κοιλιά του. Μέχρι να δώ λίνκ ή σκανάρισμα απο εφημερίδα εγώ αυτό το λέω ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τον τρομάξατε κ έφυγε,μαλάκες. :birdman: :birdman: :birdman:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Η (πρωην) νοσοκομα/μηχανικος/δικηγορος που πλεον δουλευει στη χρεοκοπημενη μπανανια για να ζησει την οικογενεια πισω, ειναι λογικο να αναπολει τις παλιες 'καλες' εποχες - το οποιο στοιχειωδες κοινωνικο κρατος ειναι προτιμητεο απο την κατα κανονα χειρωνακτικη/ανασφαλιστη/χαμηλα αμειβομενη δουλεια που εχει αναγκαστει να επιλεξει

Eίπα ότι οι γυναικες αυτες διάλεγαν τον υπαρκτό, από τον καπιταλισμο που γνωρισαν στις ιδιες τους τις χωρες μετα το '89 ! Ο καπιταλισμός που αναπτύχθηκε στο ανατολικο μπλοκ τις αναγκασε να φυγουν, οχι ο χρεωκοπημένος υπαρκτός !
Διαφορετικά, θα είχαν μεινει στις πατριδες τους και θα χαιρονταν τα ...καλά του καπιταλισμου και της κοινοβουλευτικής δημοκρατιας, αντι να ξεσκατιζουν γριές ή να κανουν πιπες στη δυση....

οσον αφορα το κοινωνικο κρατος, επειδη το εχω ζησει, ηταν αυτο του ζεστου νερου/ηλεκτρικου για μερικες ωρες την ημερα, της 2ημερης ουρας για βασικα καταναλωτικα αγα8α, της απολυτης γκριζιλας του 25οροφου γκετο, της μονοκαναλικης ενημερωσης (κολ μι προπαγανδα) για 2-3 ωρες την ημερα (μετα το σημα 'επεφτε') και βεβαιως βεβαιως του ακρατου χαφιεδισμου/μαυρης αγορας για το κατι παραπανω (μια κουτα Marlboro, ενα...καλτσον κλπ)..α, να μην ξεχασω...το κα8εστως τους εδινε και απο ενα διαμερισμα (μετα απο κληρωση) μολις αποκτουσαν το πρωτο τους παιδι

ολα αυτα ενοσω μια καστα κρατικων/κομματικων λειτουργων κ αξιωματουχων πασης φυσεως υπηρεσιων απολαμβανε τα καλα της...Κασπιας 9αλασσας...αντιτ μπονους: η οικοιοποιηση/πωληση κρατικης περιουσιας με την καταρρευση του κα8εστωτος

Πιθανώς αναφέρεσαι στα χρόνια της μεγαλης κατρακύλας γυρω απο την πτώση του υπαρκτού.

ο/η 35/45 που δραστηριοποιειται στον ακρατο καπιταλισμο (οπως εσυ τον αποκαλεις), κα8ε βραδυ αναβει και απο μια λαμπαδα στους πρωην (και νυν) διοικητες της FED για τη δυνατοτητα να επιλεγει αυτος/η πως 8α ζησει τη ζωη του

Αν με το 35/45 αναφερεσαι στους ανθρωπους της παραγωγικης ηλικιας, επιτρεψε μου να διαφωνήσω για το σε ποιον αναβουν τη λαμπαδα και στο αν ζουν αυτο που θα επέλεγαν !
Οι καθε λογής FED, το μονο που κανουν είναι να κινουν κατα το συμφερον της κορυφης της πυραμίδας τη χρηματοπιστωτική ροδα/φούσκα με αυτα τα IOY πράσινα χαρτάκια χωρίς αντίκρυσμα....

οσον αφορα το παραδειγμα της Ινδονησιας ειναι μαλλον αστοχο, εφοσον σε επιπεδο οικονομικων/εμπορικων ροων, σκιλσετ/'στησιματος' της οικονομιας και μιας πλη8ωρας αλλων συντελεστων ειναι σε προφανη πλεονεκτικη 8εση εναντι της Ελλαδας - για να μην κουραζουμε το 8ρεντ, κατεβασε το The Atlas of economic complexity ( ) μια εξαιρετικη μελετη του Harvard για να κατανοησεις που 8α καταληξει/καταντησει ο 'περιουσιος' λαος

Αναφέρθηκα στην Ταϋλάνδη και στο φτηνό σεξοτουρισμό.
Σου λεει ο Γερμανός , "που να τρεχω τωρα στην ασια για αγορακια, καλοί ειναι κι αυτοι οι γκρίχεν !".
Το ειπε με αλλα λόγια ο Καρατζαφερης στον Παπαδακη χτες το πρωί - προφανώς εν τη ρημη του βλακωδους λόγου του και μη συνειδητοποιώντας τι μαλακία πέταξε ον εαρ...

Για την καταληξη μας, ορα το παραδειγμα της Αργεντινης - δε μας χρειαζεται το Χαρβαρντ για να καταλαβουμε τι σκουπιδοφαγια εχει να πέσει εδώ, ενω ο τραστης θα τσακιζει τις πραλινες του στας ευρωπας.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

[size=18pt]Στο πάγκο του χασάπη ο βασικός

Της Μιχαλούς
[/size]

Η Κυβέρνηση του Παπαδήμ(ι)ου θα γραφτεί στην ιστορία για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας! Αγνοεί ότι ο βασικός μισθός των εργαζομένων είναι μία κατάκτηση χρόνων, ο οποίος διασφάλιζε στον εργαζόμενο ένα ελάχιστό βασικό μεροκάματο, κάτω του οποίου κανένας εργοδότης δεν είχε δικαίωμα να πληρώσει.

Προς το παρόν δείχνουν να αντιδρούν δήθεν στις διαταγές της τρόικας , αλλά επί της ουσίας έχουν προχωρήσει σε ένα καλό σχεδιασμό για την δουλοποιήση των εργαζομένων σύμφωνα με τους  μεγαλοεπιχειρηματίες ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους κατά το δυνατόν καλύτερα

Σχεδιάζουν λοιπόν να ρίξουν το κατώτερο μισθό στα ...675 ευρω μικτά (450 ευρώ καθαρά) από ... 751 (μικτά) που είναι σήμερα... ώστε  να  γίνουμε  σ΄αυτή τη φάση Πορτογαλία και στο αμέσως  επόμενο στάδιο ... Ταυλάνδη με βασικό μισθό …350 ευρώ! Στις άμεσες προθέσεις τους βέβαια είναι η  πλήρη ανατροπή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  , με το επιχείρημα ότι η ΣΣΕ του 2010  προβλέπει  αύξηση  των κατώτερων  μισθών κατά  ...1,7% και δεν είναι καιρός για τέτοια.

Ακόμη ετοιμάζει ρύθμιση για  τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους (ασφαλιστικές εισφορές), με δραστική περικοπή της εργοδοτικής συμμετοχής στην χρηματοδότηση της Εργατικής Κατοικίας και της Εργατικής Εστίας. Στην κατεύθυνση αυτή πιέζει για την ενίσχυση των επιχειρησιακών και ατομικών και της εκ περιτροπής εργασίας.

Όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται σε μια τυχαία χρονική στιγμή αλλά την ώρα που η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινα και οι πολίτες οδηγούνται σε ακραίες λύσεις: H οικονομική κρίση έχει «γονατίσει» άνεργους, δημόσιους υπαλλήλους, φοιτητές αλλά και οικογενειάρχες οι οποίοι προκειμένου να βρουν δουλειά στέλνουν βιογραφικά ακόμη σε εταιρείες παραγωγής «ροζ» ταινιών.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  το βυζι της αδελφης σου που ειμαι εγω ο γερος,τζιτζιφιογκο

αλλον λενε,αλλα δεν σου λεω να σκασεις :birdman:

ο γέρος μυστήριο είναι γαμιάς μαρτύριο.
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 α ρε μουνι,τωρα που θα ρθουν τα στρατα και εμεις στα κουμαντα
 σε βλεπω να κανεις οικονομικες μελετες για την διαβιωση σας μεσα στην βαρκα για το ξερονησι
 ο τραμουντανας στα πηδαλια και ο Ισιος (κλασικα..για ΔΑΠιτης)στα κουπια

Δηλαδή δεν θα πάμε με το γιωτ μου;
(αφού εχω και κάμπριο να μην έχω και ένα πλεούμενο της προκοπής; Σε θαλάσσιο ποδήλατο θα διαβάζω τα νιτρο σαμερ εντίσιον; )
Και επειδή ο τραμού δεν είναι ακριβώς έφηβος ο κλήρος πέφτει στο νέο για κουπί;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο γέρος μυστήριο είναι γαμιάς μαρτύριο.
ααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πρόσεχε τί λες γιατί σε 4-5 χρονάκια έρχεται και η σειρά σου! Θα πιάσεις τα χρόνια του Γκάμπα!  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρόσεχε τί λες γιατί σε 4-5 χρονάκια έρχεται και η σειρά σου! Θα πιάσεις τα χρόνια του Γκάμπα!  :grin:
Και συ ξέρεις ρε;;; :crazy:

Ρε πείτε μου κ εμένα κάποιος,να με στολίζετε δεν με πειράζει ντιπ,αλλά όταν δεν μαθαίνω είμαι να σκάσω!!!!! :cussing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom