Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...
Και αρκετός κόσμος και κουμάντα έκανε και έβλεπε και πιο μακρυά και δεν δανείστηκε υπέρμετρα και αποταμίευσε...
Ε, λοιπόν αυτός ο κόσμος δεν αξίζει να τιμωρηθεί...

αυτοι τον ηπιαν περισσοτερο. ο φεσατζης ειναι μαθημενος στα φεσια και εχει μαθει να κοιμαται με αυτα. τωρα υπαρχουν τυποι που δε τη βγαζουν και χρωστανε για πρωτη φορα. μεγαλο λουκι το πρωτο σπασιμο της παρθενιας στο φεσι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.418
Πόντοι
25.467
Μεταξύ μας όμως, η οικονομική συμπεριφορά κράτους προς πολίτες, πολιτών και τραπεζών προς πολίτες και κράτους προς κράτη και αγορές είχε σημαντικές ομοιότητες...

Δεν το αρνούμαι. Απλώς ο "λογαριασμός" πήγαινε (και πρέπει να πηγαίνει) σε αυτούς που "έκαναν την κατανάλωση" Και επίσης αναλάμβαναν (και πρέπει να αναλαμβάνουν) το ρίσκο της χασούρας όσοι "σέρβιραν τα πρός κατανάλωση" χωρίς να έχουν κάποια εχέγγυα. Αυτή την στιγμή βρισκόμεθα στο "'οποιον πάρει ο χάρος".  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τύπε, ξέρεις ότι στα περισσότερα συμφωνούμε...
Αλλά όχι, δεν φάγανε όλοι- ίσως φάγανε αρκετοί αλλά ένα σεβαστό ποσοστό ΔΕΝ έφαγε, μάλλον τάιζε αυτούς που έτρωγαν.
Και δεν θα κάνω τον διαχωρισμό ι/υ και δ/υ γιατί όπως υπήρξε κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας που απομυζούσε το κράτος με τη βοήθεια αυτών που θα έπρεπε να το προστατεύουν, αιρετών ή μη, έτσι υπήρξαν και δ/υ που δικαιολογούσαν το μισθό τους και παράλληλα άντεχαν τον πόλεμο από τη συνομωσία των ανίκανων. διεφθαρμένων και μετρίων...
Και αρκετός κόσμος και κουμάντα έκανε και έβλεπε και πιο μακρυά και δεν δανείστηκε υπέρμετρα και αποταμίευσε...
Ε, λοιπόν αυτός ο κόσμος δεν αξίζει να τιμωρηθεί...

διαφωνούμε ως προς το ποσοστό... κατ εμέ δεν είναι σεβαστό...

και για αποφυγήν παρερμηνειών κατ εμέ "έφαγε" και αυτός που είχε ημιυπαίθριο, και αυτός που έκανε αυθαίρετο και αυτός που έσβησε τις κλήσεις του, και αυτός που εισέπρατε την σύνταξη του πεθαμένου θείου του κλπ κλπ κλπ κλπ κάνοντας χρήση του πελατειακού καθεστώτος...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπααααααααα αποκλειεται ρε αφου ειπαμε οι ρωσοι ειναι νεαντερνταλ σε θεματα τεχνολογιας  :2funny: :2funny:
τελειωμένοι λέμε.
δεν έχει σημασία που έχουν τους καλύτερους μαθηματικούς διαχρονικά.....σε βάθος αιώνα.....
ούτως ή αλλως καμμιά απο τις τεχνολογικές και φυσικές επιστήμες δε στηρίζεται στα ααθηματικά...
αααααααααχααχαχχααχαχαχα
μιας και τόχα ξεχάσει τότε........

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010
"Ο κορυφαίος εν ζωή μαθηματικός αρνήθηκε χρηματικό έπαθλο ενός εκατομμυρίου δολαρίων!"

"Το όνομά του είναι Γκριγκόρι Πέρελμαν, είναι 44 χρόνων και είναι από τη Ρωσία. Έχει χαρακτηριστεί από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ως ο ευφυέστερος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αφού κατάφερε να λύσει ένα από τα δυσκολότερα μαθηματικά προβλήματα όλων των εποχών, την περίφημη «Υπόθεση Πουανκαρέ». Ο 44χρονος Ρώσος επιστήμονας απέδειξε με μαθηματικό τύπο το πότε ένα συμπαγές αντικείμενο είναι...

τοπολογικά ισοδύναμο με μία σφαίρα. Η Υπόθεση Πουανκαρέ αποτελούσε ένα από τα επτά μεγάλα μαθηματικά προβλήματα που παρέμεναν άλυτα έως και την αρχή του αιώνα μας. Το 2002 ο Πέρελμαν απέδειξε τη λύση της «Υπόθεσης Πουανκαρέ», η οποία είχε διατυπωθεί το 1904 από τον ομώνυμο Γάλλο μαθηματικό. Το μαθηματικό πρόβλημα ήταν τόσο περίπλοκο, ώστε κορυφαίοι μαθηματικοί χρειάστηκε να εργαστούν επί τέσσερα χρόνια για να ελέγξουν την εγκυρότητα της 500σέλιδης (!) απόδειξης του Πέρελμαν. Η επιβεβαίωση της λύσης του γρίφου βρίσκει εφαρμογή στον ορισμό του χώρου, αλλά και στην κατανόηση του σχήματος του σύμπαντος.
Το 2006 απονεμήθηκε στον Πέρελμαν το βραβείο Φιλντς, ανάλογο του βραβείου Νόμπελ. Ο Ρώσος επιστήμονας άφησε τους πάντες άναυδους όταν αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο και το χρηματικό έπαθλο που το συνόδευε. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως «δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα και η δόξα. Δεν θέλω να με επιδεικνύουν λες και είμαι κανένα ζώο σε ζωολογικό κήπο. Όχι μόνο δεν είμαι ήρωας των μαθηματικών, αμφιβάλλω κιόλας αν είμαι καν τόσο καλός μαθηματικός». Αργότερα παραιτήθηκε από τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Αγ. Πετρούπολης, εξηγώντας πως δεν τον συγκινούσαν πλέον τα μαθηματικά.
Ο εξαίρετος επιστήμονας παραμένει άνεργος μέχρι σήμερα και ζει σε ένα φτωχικό διαμέρισμα μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του. Η φτωχική ζωή που επέλεξε να ζει θα μπορούσε να αλλάξει σήμερα, όταν το Ινστιτούτο Μαθηματικών Κλέι αποφάσισε να του απονείμει το χρηματικό έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, επειδή έλυσε ένα από τα «επτά προβλήματα της χιλιετίας». Ο Πέρελμαν κατέπληξε εκ νέου τους πάντες με την απόφασή του να αρνηθεί το βραβείο. Έξω από το σπίτι του έχει δημιουργηθεί ένα στρατόπεδο από δημοσιογράφους, από τους οποίους ο Πέρελμαν καταφέρνει συνήθως να ξεφεύγει. Μια μέρα ένας ρεπόρτερ τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά ο 44χρονος επιστήμονας του ζήτησε να μην τον ενοχλεί γιατί εκείνη την ώρα μάζευε μανιτάρια. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ορδές προέδρων μη κυβερνητικών οργανώσεων πιέζουν τον Πέρελμαν να αποδεχτεί το βραβείο και να δωρίσει τα χρήματα στους συλλόγους που αυτοί εκπροσωπούν. Οργανώσεις για την προστασία των παιδιών, κοινωφελή ιδρύματα, ακόμη και το τοπικό Κομμουνιστικό Κόμμα απαίτησε να δοθούν τα χρήματα για τη συντήρηση του μαυσωλείου του Λένιν. Τα αιτήματα δεν έχουν τελειωμό, όμως ο Πέρελμαν δεν έχει μέχρι στιγμής αποφασίσει τι θα κάνει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να διανοηθούν πώς είναι δυνατόν κάποιος να αρνείται ένα τέτοιο έπαθλο, όπως δεν μπορούν να καταλάβουν και τη λύση του γρίφου του Πουανκαρέ. Την ίδια στιγμή όμως αναρωτιέται κανείς αν ένας από τους εξυπνότερους ανθρώπους έχει βρει τη φόρμουλα της ευτυχίας πέρα από τα χρήματα, τη δόξα και την πολυτέλεια."

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αυτοι τον ηπιαν περισσοτερο. ο φεσατζης ειναι μαθημενος στα φεσια και εχει μαθει να κοιμαται με αυτα. τωρα υπαρχουν τυποι που δε τη βγαζουν και χρωστανε για πρωτη φορα. μεγαλο λουκι το πρωτο σπασιμο της παρθενιας στο φεσι.

Από τη μία ο κατσελονόμος και από την άλλη το άρθρο 99 (και το όλο συστημα αναγκαστικής εκτέλεσης), ο φεσατζής πλέον είναι άρχοντας, δεν τον αγγίζει κανείς και το παίζει περίπου αντιστασιακός.

για τον φίλο μου και cg πολυτελείας...

Λες να κάνουμε κανά καλό χριστουγεννιάτικο δώρο στον γκάμπα μπας και τον πάρουμε μεταγραφή στην υπόγα;  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λες να κάνουμε κανά καλό χριστουγεννιάτικο δώρο στον γκάμπα μπας και τον πάρουμε μεταγραφή στην υπόγα;  :grin:

θα του κάνω δώρο μια στομομένη λεπίδα για να ξύνει τα αρχίδια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ θέλω και εγώ δώρο καθήκια...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

καπου το ειχα ξαναγραψει,το ιδιο ακριβως...

«…και ζώμεν δημητσανίτικα,πότε με μολόχες,πότε με τζικνίδες,πότε με λάπαθα,πότε με βρούβες,πότε με σαλάγκους,πότε με αβρονιές,πότε με αριάνι,πότε με μοναχόν ψωμι.Εκ τούτου δεν μας μέλλει πόσα έρχονται και από πού έρχονται,ωσάν και με τα λίγα αρκούμεθα ωσάν και με τα πολλά….»

για τον φίλο μου και cg πολυτελείας...

και αμα σου λεω οτι εισαι εξπερ στο συστημα "εξυπηρετητη-εξυπηρετουμενου" παρεξηγιεσαι... :boobies: :boobies:

ασε να μου λειπει..τα ξερω τα δικα σου τα "πολυτελειας",θα το φαω το φαι μου το μεσημερι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ακόμη μεγαλύτερο το πρώτο ποινικό με καταδίκη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 και αμα σου λεω οτι εισαι εξπερ στο συστημα "εξυπηρετητη-εξυπηρετουμενου" παρεξηγιεσαι... :boobies: :boobies:

ασε να μου λειπει..τα ξερω τα δικα σου τα "πολυτελειας",θα το φαω το φαι μου το μεσημερι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι να κάνω ρε.. αφού τα φιλοζωικά μου αισθήματα δεν με αφήνουν να σου φερθώ αλλιώς  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ακόμη μεγαλύτερο το πρώτο ποινικό με καταδίκη.

Αν είναι για ακάλυπτη επιταγή, το 90% νιώθει απλά ένα μικρό τσούξιμο και μετά ζητάει και άλλο!

Και η πρωτη διαταγη πληρωμης.

Το αυτό ως άνω...
Το πρώτο πρόγραμμα πλειστηριασμού πονάει κάπως αλλά πλέον δεν θεωρείται ταμπού- σαν το πρωκτικό ένα πράμα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
θα του κάνω δώρο μια στομομένη λεπίδα για να ξύνει τα αρχίδια του

μια στομωμενη λεπιδα μου προκαλει τα αντανακλαστικα και τρεχω στις πετρες κατευθειαν
δεν το κανεις καλυτερα μια τσουγκρανα????

εγω εχω υπ'οψιν μου το δωρο που σου πρέπει,αλλα θα το πω μονο στον Ισιο
θα σου κανουμε εκπληξη

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μια στομωμενη λεπιδα μου προκαλει τα αντανακλαστικα και τρεχω στις πετρες κατευθειαν
δεν το κανεις καλυτερα μια τσουγκρανα????

θα σε δώκω ένα θηκούλι

θα σου κανουμε εκπληξη

καθήκια φροντίστε να είναι καλό γιατί σήμερις έχω γενέθλια...

Επισκέπτης

Θα μου επιτρέψεις να σου το προσφέρω εγώ..

URL]]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα σου κανουμε εκπληξη

Σε προειδοποιώ, αν περιλαμβάνει απαγωγή αρκούδας ή θαλασσίου θηλαστικού για τοποθέτηση στο κρεβάτι του τραμού, δεν θα συμμετέχω!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα μου επιτρέψεις να σου το προσφέρω εγώ..

http://[URL unfurl="true"]www.cardboard-casket.com/photo/b42c266228f95d0c1ffe6347e656c49b/Assembled-Ready-coffin.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

κράτησε το για την πάρτη σου .. να μην στο στερήσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom