Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
γνωρίζεις πολλούς σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με την πολιτική στην ελλάδα και να εξαρτώνται από την ψήφο του έλληνα???

Ναι γνωριζω πολλους αξιολογους και σοβαρους ανθρωπους,με γνωσεις και θεληση να ασχοληθουν με την πολιτικη
  αλλα...

να τους κουνάνε το δάχτυλο και να λένε "Εγώ που σε ψήφισα ρε .. θα μου διορίσεις το παιδί γιατί δεν θα ξανδείς ψήφο"... "Εγώ που σε ψήφισα ρε... θα μου σβήσεις το πρόστιμο γιατί θα σε πάρει ο διάλος στις άλλες εκλογές" ???????????????????????????

...αλλα ΟΧΙ σε τετοιο κλιμα...

Αυτο το πελατειακο συστημα,δεν το δημιουργησε ο γκαμπα ο τραμου ο ισιος ο περσονας ο ποντικας κτλ κτλ κτλ,αλλα οι
  ιδιοι πολιτικοι προς ιδιον οφελος...Ουτε εγω και εσυ δημιουργησαμε το αρθρο 99,ουτε τις παραγραφες των βουλευτων
  και τοσα αλλα....

Αλλα αυτο αδυνατεις να το καταλαβεις,οποτε.....

Αμολα τις μαλακιες σου τωρα περι "μαζι τα φαγαμε"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην πραγματικότητα όμως οι Ρώσοι έχουν βάλει το χεράκι τους καθώς πριν από 6 εβδομάδες είχαν παραδώσει στο Ιράν αδιευκρίνιστο αριθμό συστημάτων ELINT τα οποία λόγω της φύσης τους δεν εμπίπτουν στο εμπάργκο όπλων που έχει επιβάλει ο ΟΗΕ. Το Kvant 1L222 Avtobaza, όπως ονομάζεται το ρωσικό σύστημα αποτελεί ένα από τα πλέον εξελιγμένα στην κατηγορία του. Πιο συγκεκριμένα το Kvant 1L222 Avtobaza αποτελείται από δύο υποσυστήματα τον αισθητήρα και τον Παρεμβολέα εγκατεστημένα και τα δύο επί οχημάτων. Όπως αναφέρουν πηγές πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα εντοπισμού ραντάρ αεροσκαφών, πλευρικών ραντάρ αεροσκαφών, ζεύξεων δεδομένων και παρεμβολών κλπ. Μετά τον εντοπισμό της εκπομπής ο αισθητήρας του Kvant 1L222 Avtobaza μεταδίδει τα στοιχεία στον παρεμβολέα ο οποίος την σειρά του αναλαμβάνει την πραγματοποίηση της παρεμβολής κατά του στόχου.

μπααααααααα αποκλειεται ρε αφου ειπαμε οι ρωσοι ειναι νεαντερνταλ σε θεματα τεχνολογιας  :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  Ναι γνωριζω πολλους αξιολογους και σοβαρους ανθρωπους,με γνωσεις και θεληση να ασχοληθουν με την πολιτικη
  αλλα...

...αλλα ΟΧΙ σε τετοιο κλιμα...

Αυτο το πελατειακο συστημα,δεν το δημιουργησε ο γκαμπα ο τραμου ο ισιος ο περσονας ο ποντικας κτλ κτλ κτλ,αλλα οι
  ιδιοι πολιτικοι προς ιδιον οφελος...Ουτε εγω και εσυ δημιουργησαμε το αρθρο 99,ουτε τις παραγραφες των βουλευτων
  και τοσα αλλα....

Αλλα αυτο αδυνατεις να το καταλαβεις,οποτε.....

Αμολα τις μαλακιες σου τωρα περι "μαζι τα φαγαμε"

σαφώς και δεν το δημιούργησαν αυτοί... αλλά δυστυχώς ΚΑΙ αυτοί το συνεχίζουν...

η ερώτηση είναι απλή.. "Είναι ο λαός διατεθειμένος να απέχει του συστήματος τούτου?"

δυστυχώς η απάντηση είναι δύσκολη (και κατά την γνώμη μου είναι αρνητική και έχω πολλά μα πάρα πολλά παραδείγματα για μερικά σου έχω ήδη μιλήσει κιόλας που να το στηρίζουν)...

την καλημέρα μου... 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.415
Πόντοι
25.467
και για λεμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μην μιλάμε αλληγορικά..

γνωρίζεις πολλούς σοβαρούς ανθρώπους οι οποίοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με την πολιτική στην ελλάδα και να εξαρτώνται από την ψήφο του έλληνα???

γνωρίζεις πολλούς σοβαρούς που να εχουν την διάθεση να ανεχτούν τον γκάμπα, τον τραμουντάνα, τον ίσιο, τον πόντικα, τον λάκη κλπ κλπ κλπ κλπ να τους κουνάνε το δάχτυλο και να λένε "Εγώ που σε ψήφισα ρε .. θα μου διορίσεις το παιδί γιατί δεν θα ξανδείς ψήφο"... "Εγώ που σε ψήφισα ρε... θα μου σβήσεις το πρόστιμο γιατί θα σε πάρει ο διάλος στις άλλες εκλογές" ???????????????????????????

Να κάνω μια ερώτηση που μου ήρθε έτσι... ρηξικέλευθη;

Είναι υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουν τις παράλογες απαιτήσεις του Γαμβαντούιου, του Ανεπιθύμητου, του Άγιου κ.λ.π.;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να κάνω μια ερώτηση που μου ήρθε έτσι... ρηξικέλευθη;

Είναι υποχρεωμένοι να ικανοποιήσουν τις παράλογες απαιτήσεις του Γαμβαντούιου, του Ανεπιθύμητου, του Άγιου κ.λ.π.;

φυσικά και όχι.. αλλά τότε θα εγκαταλείψουν κάθε σκέψη ενασχόλησης με την πολιτική...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.415
Πόντοι
25.467
μπααααααααα αποκλειεται ρε αφου ειπαμε οι ρωσοι ειναι νεαντερνταλ σε θεματα τεχνολογιας  :2funny: :2funny:

Δεν θα το έλεγα. Απλώς έχουν διαφορετικό σκεπτικό και άλλες προτεραιότητες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
Δουλειά δέν έχουμε ξύνουμε τά άρχίδια μας ,έκατσα λιγο με χαρτί και με μολύβι καί ύπολόγισα τα εξής........
ένας συνταξιούχος άς πούμε ότι είσέπραττε μια χαμηλή σύνταξη της τάξης των 500Ε,
σάν μέσος όρο..........
Έπί 14 συντάξεις τον χρόνο μάς κάνουν 7000Ε τόν χρόνο :tickedoff: :tickedoff:
7000Ε το χρόνο έπί 20.970 τέτοιων μαιμουδένιων συνταξιούχων μάς κάνει έτήσια δαπάνη 146.790.000 .........
Έκατον σαράντα έξι έκατομμύρια έπτακόσιες ένενήντα χιλιάδες εύρώ παρακαλώ το χρόνο.
Όλοι αύτοί δέν εισέπρατταν την σύνταξή τους τουλάχιστον για μιά πενταετία στήν καλύτερη των περιπτώσεων ????????
733 εκατομμύρια 950 χιλιάδες Ευρώ...τής πουτάνας λοιπόν τό κάγκελο..........

Μετά άπο αύτά τα άπλά μαθηματικά, και διορθώστε με άν έκανα κάπου λάθος
τά ακούω όλα βερεσέ ότι φταίνε για την κατάστασή μας οί κάτοικοι τής χαμένης
Άτλαντίδας!!!!!!!!!

Μόνοι μας αύτοκαταστραφήκαμε οίκονομικώς..............

Και κάτι τελευταίο ...........................
Όλοι αύτοί που παρέλασαν είτε ώς διοικητές του ΙΚΑ, είτε ώς έποπτεύοντας ύπουργοί,
δεν πρέπει να πάνε κατηγορούμενβοι γιά διασπάθηση δημόσιου χρήματος
καί πώς άλλιώς τίς λένε οί δικηγόροι τίς κατηγορίες...

ΜΟΝΟ οι εισπράττοντες φέρουν ευθύνη ?????????????
ΟΙ άρμόδιοι που είτε τά  έδιναν, είτε δέν ήξεραν για το φαγοπότι αύτό ,
ούδεμία ποινική εύθύνη φέρουν ???????????????????????????????????? :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.415
Πόντοι
25.467
φυσικά και όχι.. αλλά τότε θα εγκαταλείψουν κάθε σκέψη ενασχόλησης με την πολιτική...

Και τι μας νοιάζει; Μήπως είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν εκ νέου υποψηφιότητα για Βουλευτικό αξίωμα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και τι μας νοιάζει. Μήπως είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν εκ νέου υποψηφιότητα για Βουλευτικό αξίωμα;

μάλιστα... και νομίζεις ότι η δεξαμενή σοβαρών ανθρώπων είναι αστείρευτος..??

και κάτι ακόμη...

οι πελατειακές σχέσεις έχουν δύο άκρες.. του εξυπηρετητή και του εξυπηρετούμενου...  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σαφώς και δεν το δημιούργησαν αυτοί... αλλά δυστυχώς ΚΑΙ αυτοί το συνεχίζουν...

παντως ο απλος Λαος,οι συνταξιουχοι,οι απολυμενοι,οι της εφεδρειας,οι χαρατσωμενοι,δεν συνεχιζουν τιποτα
  το μονο που θελουν να ξεκινησουν (και οχι να συνεχισουν) ειναι κατι νιτερεσσα με τους λεβεντες που ελεγαν
  ψεμματα τοσα χρονια και εκλεβαν με 70 χερια...

η ερώτηση είναι απλή.. "Είναι ο λαός διατεθειμένος να απέχει του συστήματος τούτου?"

Λαθος
 η ερωτηση σου δεν ηταν αυτη,η σχετικη με το Λαο ή τουλαχιστον δεν την διατυπωσες ετσι
 θυμιζω η ερωτηση ηταν :

...και σου απαντησα
 Τωρα στην εκ νεου ερωτηση σου σχετικα με την διαθεση του Λαου να απεχει του συστηματος  εχω να πω αυτο:

Ας αλλαξουν οι κυριοι μουνοπανιδιδες που κυβερνουν και οποιοι θα κυβερνησουν,ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ καποιους νομους
 οπως περι ευθυνης Υπουργων-παραγραφες-αρθρα 99 ας κανουν και μια αναθεωρηση Συνταγματος με αρθρα που θα
 βγουν αλα Ισλανδια κτλ κτλ κτλ κτλ ...με λιγα λογια,ας δειξουν ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ αυτοι που στρωνουν το παιχνιδι
 τους ορους με τους οποιους αυτο θα πρεπει να παιζεται,και μετα θα δουμε τι θα κανει ο Λαος,και αν
 πειθαρχησει (που θα πειθαρχησει..).

Παραδειγματα σωστα μας λειπουν

δυστυχώς η απάντηση είναι δύσκολη

καθολου δυσκολη,απλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

και κάτι ακόμη...

οι πελατειακές σχέσεις έχουν δύο άκρες.. του εξυπηρετητή και του εξυπηρετούμενου...  ;)

στο ξανα'χα πει,η πρεμουρα σου να τους δικαιολογεις ασταματητα προφανως καταδεικνυει
την σχεση σου στο συστημα ως εξυπηρετουμενου.... ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δουλειά δέν έχουμε ξύνουμε τά άρχίδια μας ,έκατσα λιγο με χαρτί και με μολύβι καί ύπολόγισα τα εξής........
ένας συνταξιούχος άς πούμε ότι είσέπραττε μια χαμηλή σύνταξη της τάξης των 500Ε,
σάν μέσος όρο..........
Έπί 14 συντάξεις τον χρόνο μάς κάνουν 7000Ε τόν χρόνο :tickedoff: :tickedoff:
7000Ε το χρόνο έπί 20.970 τέτοιων μαιμουδένιων συνταξιούχων μάς κάνει έτήσια δαπάνη 146.790.000 .........
Έκατον σαράντα έξι έκατομμύρια έπτακόσιες ένενήντα χιλιάδες εύρώ παρακαλώ το χρόνο.
Όλοι αύτοί δέν εισέπρατταν την σύνταξή τους τουλάχιστον για μιά πενταετία στήν καλύτερη των περιπτώσεων ????????
733 εκατομμύρια 950 χιλιάδες Ευρώ...τής πουτάνας λοιπόν τό κάγκελο..........

Μετά άπο αύτά τα άπλά μαθηματικά, και διορθώστε με άν έκανα κάπου λάθος
τά ακούω όλα βερεσέ ότι φταίνε για την κατάστασή μας οί κάτοικοι τής χαμένης
Άτλαντίδας!!!!!!!!!

Μόνοι μας αύτοκαταστραφήκαμε οίκονομικώς..............

Και κάτι τελευταίο ...........................
Όλοι αύτοί που παρέλασαν είτε ώς διοικητές του ΙΚΑ, είτε ώς έποπτεύοντας ύπουργοί,
δεν πρέπει να πάνε κατηγορούμενβοι γιά διασπάθηση δημόσιου χρήματος
καί πώς άλλιώς τίς λένε οί δικηγόροι τίς κατηγορίες...

ΜΟΝΟ οι εισπράττοντες φέρουν ευθύνη ?????????????
ούδεμία ποινική εύθύνη φέρουν ????????????????????????????????????
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

μονός καυγάς δεν γίνεται...  ;)

αλλά δυστυχως κάποιοι απαιτούνε μονόμπαντη την τιμωρία..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
στο ξανα'χα πει,η πρεμουρα σου να τους δικαιολογεις ασταματητα προφανως καταδεικνυει
την σχεση σου στο συστημα ως εξυπηρετουμενου.... ;)

μήπως εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια φίλτατε  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
στην προηγουμενη σελιδα γραφεις :

Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει ό Έλληνας .
Δεν κοιτάει τήν δική του τήν καμπούρα ............
Για όλα φταίνε οί άλλοι, καί να το πάμε άκόμα πιό πίσω οί Πέρσες καί
οί κάτοικοι τής χαμένης Ατλαντίδας..........

Γουστάρουμε τίς θεωρείες συνωμοσίας , καί γιά να δικαιολογήσουμε
τά άδικαιολόγητα πάντα πρέπει να ύπάρχει κάποιος άλλος πού μας έπιβουλεύεται
καί θέλει να μάς καταστρέψει .

Και έτσι άντί να βάλει τον κώλο του κάτω καί να στρωθεί στήν δουλειά ,
προτιμάει να μήν άποδίδει ΦΠΑ , νά μήν πληρώνει δίοδια , νά άποκρύπτει
(ότι γαμμάη στό Αμνεζια).............τό είσόδημα στήν εφορία ,
να βγάζει τά λεφτά του (τά κλεμένα) στήν Ελβετία , να χτίζει αύθαίρετα μέσα σε δάση ,
νά άγοράζει Καγιέν καί όταν ζορίζεται νά τούς βάζη φωτιά γιά νά είσπράτη τήν άσφάλεια
καί ένα σωρό άλλα πράγματα πού μας χαρακτηρίζουν σάν Έλληνες .

Αν δέν δούμε τά μούτρα μας στόν καθρέπτη , καί να άποφασίσουμε νά άλλάξουμε , τότε ότι καί νά συζητάμε πάει τσάμπα .

Άρε κομμούνι πόσο δίκιο έχεις !!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τωρα μας λες:

ούδεμία ποινική εύθύνη φέρουν ????????????????????????????????????

κατσε σε ενα μερος,με ζαλισες ρε!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  αμα πατησα καλο,σορυ νταρλινγκ!!!!!!

δν διαθέτω τέτοιου είδους κάλους φίλτατε... άλλοι εδώ μέσα θα έπρεπε να κοιτάνε τα πόδια τους  ;) (ευνοημένοι από όλες τις μπάντες του πολιτικού φάσματος)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.415
Πόντοι
25.467

Όχι. Αλλά νομίζω ότι είναι ικανή για να τροφοδοτήσει 3-4 τετραετίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα ορισμένες νοοτροπίες θα έχουν αλλοιωθεί και όλο και κάποιοι θα βρεθούν, ούτως ώστε να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν την νέα αυτή τακτική.

και κάτι ακόμη...

οι πελατειακές σχέσεις έχουν δύο άκρες.. του εξυπηρετητή και του εξυπηρετούμενου...  ;)

Ακριβώς. Μόνο που από τις δύο αυτές άκρες, μόνο η μία έβαλε υποψηφιότητα και υποσχέθηκε συγκρούσεις με τα μεγάλα συμφέροντα, διαφάνεια, πάταξη φοροδιαφυγής, διάλυση πελατειακών σχέσεων, σεμνότητα, ταπεινότητα κ.λ.π. Η άλλη άκρη δεν υποσχέθηκε τίποτα, ούτε έθεσε υποψηφιότητα. Συνέχισε απλά, να κάνει αυτό που έκανε, και που κανένας μέχρι στιγμής δεν της το έχει απαγορεύσει, παρά τις όποιες εξαγγελίες.

Και να μην ξεχνάμε κάτι αυτονόητο. Μόνο η μία άκρη έχει εξουσία (με την καθαρά νομική υπόσταση).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom