Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αποβολές πολλές. Εκτός αν νομίζετε ότι πρέπει να νομοθετηθεί μαστίγωμα, αφαλοκόψιμο κ.λ.π.

Δείτε... Σε αυτές τις ηλικίες οι τιμωρίες πρέπει και επιβάλλεται να είναι σωφρονιστικές και όχι εκδικητικές.

και σαφώς πρέπει να είναι σωφρονιστικές... αλλά αποβολές ελάχιστες.. ακόμη και για συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια (και πολλές φορές τα ξεπερνούν) του ποινικού κώδικα

Άλλο εννοούσα. Ότι το κράτος φροντίζει να καλλιεργεί την νοοτροπία του ότι η παρανομία δεν τιμωρείται άν πληρώσεις ή αν έχεις μέσον. Μας έχει εκπαιδεύσει κοντολογίς στο να ξέρουμε τους νόμους και τις συνέπειές τους, αλλά να τους αγνοούμε.

το κράτος είναι πλασμένο καθ εικόνα και ομοίωσιν των πολιτών του και τούμπαλιν...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σε αυτές τις ηλικίες οι τιμωρίες πρέπει και επιβάλλεται να είναι σωφρονιστικές και όχι εκδικητικές.

Μας έχει εκπαιδεύσει κοντολογίς στο να ξέρουμε τους νόμους και τις συνέπειές τους, αλλά να τους αγνοούμε.

Συμπλευσις αποψεων σημερις,Αγιε μου...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"εσυ"
οχι "εγω"...
Πολυ μοιρολατρικο,πολυ ραγιαδικο,πολυ "συμβιβασμενο"

δεν έχω δει να κάνεις όμως κάτι για να βρείς τους καλύτερους.. να προτείνεις κάποιον καλύτερο.. να τον υποστηρίξεις...
και όχι μόνο εσύ.. .και πολλοί αλλοι που λένε τις ίδιες μεγαλοστομίες αυτές εκ του (τέως) ασφαλούς το οποίο επέτυχαν γλύφοντας τους πολιτικούς αυτούς....

αοριστολογίες του τύπου "ας φύγουν αυτοί και τα βρίσκουμε μετά", "να ξεκουμπιστούν και όλα θα γίνουν", "κρεμάλες και μετά τα βρίσκουμε".. εκτός φυσικά αν στο βάθος του μυαλού υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο το οποίο εξυπηρετείται τα μάλα από μία ανατροπή χωρίς σχεδιασμό της επομένης ημέρας... ίσως υπάρχουν άλλα σχέδια τα οποία εξυπηρετούν άλλες καταστασεις...

το προφητικό έργο του Οργουελ "Η φάρμα των ζώων" το γνωρίζεις φαντάζομαι...  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
γκάμπα
απίστευτα τα κοινωνικά σκουπίδια που κυκλοφοράνε....
πρέπει να κοπούν κώλοι στα πιτσιρίκια και να τιμωρείται η γιαγια που έκλεισε τον ημιυπαίθριο για να κάνει αποθήκη....
σιγά μην ξεκινήσουμε απ τους πλούσιους........

:dancing:
:helpplea:
:jerking:

ΥΓ
προς όλα τα στράκια που σας παρασύρουν τα σκουπίδια.
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ στιε προηγμένες κοινωνίες ο σωφρονισμός και όχι η τιμωρία αποτελεί τη μόνη λύση προόδου της κοινωνίας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν έχω δει να κάνεις όμως κάτι για να βρείς τους καλύτερους.. να προτείνεις κάποιον καλύτερο.. να τον υποστηρίξεις...
και όχι μόνο εσύ.. .και πολλοί αλλοι που λένε τις ίδιες μεγαλοστομίες αυτές εκ του (τέως) ασφαλούς το οποίο επέτυχαν γλύφοντας τους πολιτικούς αυτούς....

αοριστολογίες του τύπου "ας φύγουν αυτοί και τα βρίσκουμε μετά", "να ξεκουμπιστούν και όλα θα γίνουν", "κρεμάλες και μετά τα βρίσκουμε".. εκτός φυσικά αν στο βάθος του μυαλού υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο το οποίο εξυπηρετείται τα μάλα από μία ανατροπή χωρίς σχεδιασμό της επομένης ημέρας... ίσως υπάρχουν άλλα σχέδια τα οποία εξυπηρετούν άλλες καταστασεις...

εχουμε εσένα που συμπλέεις με το μάνο.
έλεος γαμώ το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. σας μουνόπανα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
το κράτος είναι πλασμένο καθ εικόνα και ομοίωσιν των πολιτών του και τούμπαλιν...

Ομολογώ ότι έχω αρχίσει και το βαριέμαι αυτό το
violin-011.gif

Και θα έπρεπε να είναι έτσι;

Άλλος ο ρόλος του κράτους και άλλος ο ρόλος των πολιτών.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
violin-011.gif

μην συγχέεις ρόλους και συμπεριφορές με το ουσιαστικό υπόβαθρο του τι είναι κράτος...

αλλοίμονο αν το κράτος είναι κάτι αποστασιοποιημένο από τον πολίτη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
violin-011.gif

ο,τι μαλακία θες εδώ θα τη διαβάσεις.
Στο Μονακό οι πολίτες είναι πιο μετριοπαθείς και πιο σωστοί απ τον κάθε καραγκιόζη έλληνα που γράφει στ αρχίδια του κάθε εννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
απ την άλλη το κράτος είναι ο φορολογικός παράδεισος όλων των απανταχού απατεώνων....
αρα σύμφωνα μρ τη γνωστή μαλακία όλοι οι πολίτες του Μονακό είναι απατεώνες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μην συγχέεις ρόλους και συμπεριφορές με το ουσιαστικό υπόβαθρο του τι είναι κράτος...

αααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Νομίζω ότι σας έδωσε απάντηση ο Ανεπιθύμητος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ειναι προφανες οτι εισαι (σχετικα) λατρης των πρακτικων της Εκκλησιας του Δημου των Αρχαιων Αθηνων

Εμενα θα μου επιτρεψεις να ειμαι (απολυτος ομως..) λατρης της Απελλας των αρχαιων Σπαρτιατων...

Ο νοων,νοειτο

και δεν δυναμαι να στο εξηγησω πληκτρολογωντας
 καποια στιγμη απο κοντα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Edit

Άν και νομίζω ότι εσείς κάνετε σύγχυση μεταξύ κράτους και καθεστώτος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο,τι μαλακία θες εδώ θα τη διαβάσεις.
Στο Μονακό οι πολίτες είναι πιο μετριοπαθείς και πιο σωστοί απ τον κάθε καραγκιόζη έλληνα που γράφει στ αρχίδια του κάθε εννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
απ την άλλη το κράτος είναι ο φορολογικός παράδεισος όλων των απανταχού απατεώνων....
αρα σύμφωνα μρ τη γνωστή μαλακία όλοι οι πολίτες του Μονακό είναι απατεώνες

λατρεια τι σημαινει μετριοπαθεις πολιτες του μονακο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

να σου πω άγιε..

ήμουν είμαι και θα είμαι εναντίον κάθε μορφής πατερούλη,θεοφώτιστου ηγέτη, ηγετικής ομάδας, κλειστών μηχανισμών και λοιπών χουντοειδών επινοήσεων...

το κράτος και η διακυβέρνηση πρέπει να είναι of/by/for....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
να σου πω άγιε..

ήμουν είμαι και θα είμαι εναντίον κάθε μορφής πατερούλη,θεοφώτιστου ηγέτη, ηγετικής ομάδας, κλειστών μηχανισμών και λοιπών χουντοειδών επινοήσεων...

το κράτος και η διακυβέρνηση πρέπει να είναι of/by/for....

Συμφωνώ. Το Ελληνικό κράτος όμως ήταν και παραμένει άϊ φορ (Ι 4).  Στρατιωτικώς  Γιώτα τέσσερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Edit

Άν και νομίζω ότι εσείς κάνετε σύγχυση μεταξύ κράτους και καθεστώτος.
ακριβώς.

ο μέσος μαλάκας έλληνας έχει χάσει την έννοια του τι είναι κράτος.
το κράτος στη σχέση του με τον πολίτη υπάρχει για να τον προστατεύει και να τον υπηρετεί.
είναι λχ αδιανόητο να ακούς το μέσο μαλάκα έλληαν να λεει..
πωωωωωωωωωωωωωω
πωωωωωωωωωωωωωω
πρέπει να πάω στην εφορία σήμερα. δε θα ξεμπλέξω ποτέ.
και εκεί αρχίζει η παράνοια.
Μα αφού ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ τον δημόσιο υπάλληλο ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, δλδ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ του για να ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΚΕΙ.
ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ τον έχουν πείσει τα λαμόγια ότι το ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΣ.....
Λογικό....
όταν ο μέσος μαλάκας ακούει ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....
ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ.πρόχειρα

αφεντικό κατά λάθος πήρα απ το ταμείο 4 μισθούς αλλά μιας και θα με πληρώνεις και στο μέλλον θα τα κρατήσω και θα τα βρούμε μετά.
και το αφεντικό απαντά ΟΚ κανένα πρόβλημα αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom