The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
μέχρι το 2112 έχω .. για το 2113 το συζητάμε...
εσύ θα προλάβεις χριστούγεννα?
Beati possidentes.
μέχρι το 2112 έχω .. για το 2113 το συζητάμε...
εσύ θα προλάβεις χριστούγεννα?
αν εισαι πατριωτης κλαψε
αν εισαι ξενολατρης γελασε
απλο
εκεί κόλλησες ε;καλα θα σε πλερώσουν την Δεκέμβρη εσένα...
κλάψε τώρα και σα μνημονιακός μαλακοπίτουρας που είσαισαν πατριώτης κλαίω για την κατάντια των κρατικών επιχειρήσεων οι οποίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατάφεραν να είναι πραγματικές επιχειρήσεις...
σαν πατριώτης γελάω με την βλακεία ορισμένων που θέλουν να τις παρουσιάσουν σαν εθνικούς θησαυρούς...
καναρινοδολοφόνε έρχεται η αναρχολι-νάτσος απο βδομάδα.αν εισαι πατριωτης κλαψε
αν εισαι ξενολατρης γελασε
απλο
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωααααι κάτι γιαυτούς που επιμένουν ότι μόνο οι πολιτικοί φάγανε
Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι οι συνταξιούχοι «δεν έχουν πλέον περιθώρια για, ούτε ένα ευρώ, μείωση των συντάξεών τους». Αντί γι' αυτό, όπως είπε, θα ενταθεί ο αγώνας κατά της εισφοροδιαφυγής και της εξάλειψης των «μαϊμού» συντάξεων.
Ήδη με την απογραφή εντοπίσθηκαν αρχικά 100.000 περιπτώσεις, στις οποίες καταβάλλονταν οι συντάξεις, αλλά οι δικαιούχοι δεν προσήλθαν. Μέχρι σήμερα 20.000 δικαιούχοι δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί και πιστεύεται ότι έχουν πεθάνει και άλλοι παράνομα εισέπρατταν τις συντάξεις τους.
Η ετήσια επιβάρυνση του ΙΚΑ απ' αυτές τις συντάξεις «μαϊμού», υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ και για τα οποία, από 1η Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η διεκδίκησή τους νομικά από εκείνους που παρανόμως τα εισέπρατταν.
όσο γιαυτό τα αρχίδια τους θα πάρουνε
ααααι κάτι γιαυτούς που επιμένουν ότι μόνο οι πολιτικοί φάγανε
Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι οι συνταξιούχοι «δεν έχουν πλέον περιθώρια για, ούτε ένα ευρώ, μείωση των συντάξεών τους». Αντί γι' αυτό, όπως είπε, θα ενταθεί ο αγώνας κατά της εισφοροδιαφυγής και της εξάλειψης των «μαϊμού» συντάξεων.
Ήδη με την απογραφή εντοπίσθηκαν αρχικά 100.000 περιπτώσεις, στις οποίες καταβάλλονταν οι συντάξεις, αλλά οι δικαιούχοι δεν προσήλθαν. Μέχρι σήμερα 20.000 δικαιούχοι δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί και πιστεύεται ότι έχουν πεθάνει και άλλοι παράνομα εισέπρατταν τις συντάξεις τους.
Η ετήσια επιβάρυνση του ΙΚΑ απ' αυτές τις συντάξεις «μαϊμού», υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ και για τα οποία, από 1η Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η διεκδίκησή τους νομικά από εκείνους που παρανόμως τα εισέπρατταν.
καναρινοδολοφόνε έρχεται η αναρχολι-νάτσος απο βδομάδα.
κανόνισε στράκι να έχεις ακόμα αμυγδαλές.
ααααι κάτι γιαυτούς που επιμένουν ότι μόνο οι πολιτικοί φάγανε
Το πρόβλημα ήταν γνωστό εδώ και χρόνια. Για να γίνει έλεγχος όμως, κάποιος πρέπει να τον διατάξει. Γιατί δεν γινόταν έλεγχος τόσα χρόνια; Τόσοι διοικητές πέρασαν. Και μην μου πείτε ότι η θέση του διοικητή δεν είναι πολιτικά ελεγχόμενη.
ειναι προφανης η πρεμουρα σου να δικαιολογησεις τα "φαγωμενα" σου
το εχουμε καταλαβει,παρολες τις στεντορειες διαψευσεις σου
μυριζουμε τα ενοχικα σου
και δε μου λες ρε ξυπνοπουλε????
τις συνταξεις μονοι τους τις πηρανε????
καποιοι δεν ελεγξαν τα πλαστα χαρτια???
καποιοι (του κρατους) για "αλλους" λογους,δεν εξεδωσαν τις βεβαιωσεις???
αμα εγω στα 42 παρουσιασω (στην Σουηδια φερ'ειπειν) χαρτια οτι εχω 11.000 ενσημα
θα γινω πιστευτος????? (απλοικοτατο το παραδειγμα μου,για πιο συνθετο δεν θα το "πιασεις")
που ειναι οι ελεγκτικοι μηχανισμοι του γαμωκρατους σου????
καποιοι δεν εξεδιδαν και υπογραφαν "πετσινες" συνταξεις (και ενα σωρο αλλα χαρτια) για
τους γνωστους λογους????
να το παω και παρακατω????
Καλλιεργησε καμμια κυβερνηση κλιμα και παιδεια "Ευνομιας" στους μαθητες,ωστε να
εκπαιδευσουν μια γενια πειθαρχημενη????
με τα συγγραμματα τα ξερεις πιστευω,
ασε τις μαλακιες με το "μαζι τα φαγαμε"
Το πρόβλημα ήταν γνωστό εδώ και χρόνια. Για να γίνει έλεγχος όμως, κάποιος πρέπει να τον διατάξει. Γιατί δεν γινόταν έλεγχος τόσα χρόνια; Τόσοι διοικητές πέρασαν. Και μην μου πείτε ότι η θέση του διοικητή δεν είναι πολιτικά ελεγχόμενη.
ασε μην μπαίνεις σε αυτά τα χωράφια άγιε.. θα αρχίσουν πάλιΑααααα.... Θα σας μαλώσω... Μην το λέτε αυτό.
Καλλιέργησε.
Θυμάστε το "Άν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις" για τα αυθαίρετα κτίσματα;
Πλήρωνες για την παρανομία σου και είχες προσωρινή ασυλία. (Βέβαια, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού)
Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τους ημιυπαίθριους χώρους και τα "διάφορα παρακολουθήματα" όπως πισίνες κ.λ.π. Πληρώνεις την παρανομία και γίνεσαι νόμιμος.
Πολύ παιδαγωγικό.
Καλλιέργησε.
ας μου πεί πότε τιμωρήθηκε μαθητής στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια για κάτι που έκανε...
ανεξάρτητα από αυτό εγώ υποψιάζομαι ότι πολλοί από τους 20.000 αετονύχηδες που εισέπρατταν τις συντάξεις του πεθαμένου παπου, πατέρα, μάνας, θείου ήταν ανάμεσα στους αγανακτησμένους της πλατείας Συντάγματος... παρέα με τους τυφλούς της Ζακύνθου, τους αναπήρους της Κρήτης, τους παραπληγικούς της Καρπάθου και τους ασθματικούς των Θηβών...
και κάτι ακόμη.. μονός καυγάς δεν γίνεται... έτσι και κανένας δεν γίνεται κλέφτης αν το αμπέλι είναι καλά φυλαγμένο.. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν βρούμε αφύλακτο μποστάνι μπαίνουμε και το τρυγάμε ...
και όσο για το κλίμα ευνομίας που λέει ο γκάμπα... (ανεξάρτητα από τις διαφορές μας είναι καλός φίλος)...
ας μου πεί πότε τιμωρήθηκε μαθητής στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια για κάτι που έκανε...
ασε μην μπαίνεις σε αυτά τα χωράφια άγιε.. θα αρχίσουν πάλι
"που ήταν το κράτος όταν το έχτισε"
"να γκρεμίσει πρώτα τις σπιταρώνες των πλουσίων και μετά το καλύβι του φτωχού"
"που να ξέρει η γιαγια που αγόρασε το διαμέρισμα ότι έχει παράνομα κλεισμένο ημιυπαίθριο"
"οι εργολάβοι και οι κατασκευαστές φταίνε που κονομάγανε σε βάρος του κοσμάκη"
"σιγά μην γίνω ρουφιάνος και τον δώσω επειδή χτίζει αυθαίρετο"
και λοιπές παπαριές...
άξιοι της μοίρας μας είμαστε... έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε...
Οχι στους μαθητες.....
Στους πολιτες..
Στους πολιτες που εχτιζαν αυθαιρετα μην εχοντας ελεγχο απο Δασαρχεια και Αστυνομια
αλλο πραμα
έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουνε...
Οχι στους μαθητες.....
Στους πολιτες..
Στους πολιτες που εχτιζαν αυθαιρετα μην εχοντας ελεγχο απο Δασαρχεια και Αστυνομια
αλλο πραμα