You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε παπαζολη θα ακουσεις 'κανα χοντρο τετοια ωρα..τι ακομη και να δεχτεις οτι ειπε οχι, σχολειο πηγες;;την επετειο του οχι τι γιορταζες;;;το οχι απο την γκομενα που ζητησες να τα φτιαξεις;; πας καλα ρε;;; και σημερα οικονομικη υποδουλωση δεν εχουμε;; ειχε τα αρχιδια το ζαβο να πει οχι στους αμερικανους;;;Ακόμα και να δεχτώ ότι ο Μεταξάς είπε όχι,οι σημερινοί δεν είχαν να αντιμετωπίσουν κάτι τέτοιο,οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης πατριωτισμού καν.
Επισκέπτης
¨και αν ο μεταξας δεν ειχε πει το οχι τοτε, θα παιζαμε στο καμπιονατο τωρα, που ειπε και ο γεωργιου
ο Παπαζολης ειναι ειδικος στη ρηξη ορχεων...ρε παπαζολη θα ακουσεις 'κανα χοντρο τετοια ωρα..τι ακομη και να δεχτεις οτι ειπε οχι, σχολειο πηγες;;την επετειο του οχι τι γιορταζες;;;το οχι απο την γκομενα που ζητησες να τα φτιαξεις;; πας καλα ρε;;; και σημερα οικονομικη υποδουλωση δεν εχουμε;; ειχε τα αρχιδια το ζαβο να πει οχι στους αμερικανους;;;
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοιτα εχουμε κανει αλλες 4 χρεωκοπιες απο ειδα στο γουγλη, σε καλο μας βγηκαν ολες...μον που τοτε ολο και καποιον εκτελουσαν...
Και να σου πω και κατι αλλο..
Πέρα από κοματικά (Αποψη μου)
Ο ΓΑΠ πάση θυσία θέλει να μην χρεοκοπήσουμε διότι τον απασχολεί η κομματική ΞΕΦΤΙΛΑ που θα φάει.
Στα αρχίδια του για τον ΕΛΛΗΝΑ αφού ούτως ή άλλως αυτός δεν θα είναι για πολύ ακόμη πάνω.
Έτσι γίνεται
γιαυτό λέω ότι το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά Ελληνικό..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
[size=15pt]
Όξω οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ[/size]
Επισκέπτης
Μία άποψη είναι ότι υπό πιέση Ελληνικού λαού ήρθε το όχι καθώς ο Μεταξάς ήταν υπερμαχός της εθνικοσιαλιστικής πολιτικής της ναζιστικής Γερμανίας και φασιστικής Ιταλίας.ρε παπαζολη θα ακουσεις 'κανα χοντρο τετοια ωρα..τι ακομη και να δεχτεις οτι ειπε οχι, σχολειο πηγες;;την επετειο του οχι τι γιορταζες;;;το οχι απο την γκομενα που ζητησες να τα φτιαξεις;; πας καλα ρε;;; και σημερα οικονομικη υποδουλωση δεν εχουμε;; ειχε τα αρχιδια το ζαβο να πει οχι στους αμερικανους;;;
Η άλλη αυτή που λες.
Εγώ δεν την δέχομαι.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Και να σου πω και κατι αλλο..
Πέρα από κοματικά (Αποψη μου)
Ο ΓΑΠ πάση θυσία θέλει να μην χρεοκοπήσουμε διότι τον απασχολεί η κομματική ΞΕΦΤΙΛΑ που θα φάει.
Στα αρχίδια του για τον ΕΛΛΗΝΑ αφού ούτως ή άλλως αυτός δεν θα είναι για πολύ ακόμη πάνω.
Έτσι γίνεται
γιαυτό λέω ότι το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά Ελληνικό..
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
[size=15pt]
Όξω οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ[/size]
σε νημα του .τν γραφεις, οχι στο Bloomberg ;)
η επισημανση σου, σωστη - και ως φαινεται collaterilized 8α ειναι
Εχέις δίκιο, αλλά εδώ φαίνεται πως έχει αξιόλογο κόσμο που την ψάχνει.
Και πρέπει να καταλάβει για να καταλάβουν και άλλοι.
Και αν είσαι του αντικειμένου, .... τον οβολό σου.
στα εθνικιστικα @@ μας ρεΕγώ δεν την δέχομαι.
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
τι asset class...προτιμουν τα τρελλα αγορια του ΔΝΤ;
εχει διευκρυνιστει αυτο;
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε παπαζολη 5 το πρωι πηγε ο ιταλος πρεσβης και του εδωσε το τελεσιγραφο αφου ηδη ειχαν ξεκινησει η εχθροπραξιες, ο ελληνικος λαος κοιμοταν τον υπνο του δικαιου, η μονη πιεση που ασκουσε ηταν στο στρωμα του..ρε ιστορια ποσο ειχες;;;Μία άποψη είναι ότι υπό πιέση Ελληνικού λαού ήρθε το όχι καθώς ο Μεταξάς ήταν υπερμαχός της εθνικοσιαλιστικής πολιτικής της ναζιστικής Γερμανίας και φασιστικής Ιταλίας.
Η άλλη αυτή που λες.
Εγώ δεν την δέχομαι.
Επισκέπτης
Στα αριστερά μου @@ αρχίδια αν με γράφεις στα εθνικιστικά σου @@ !!!στα εθνικιστικα @@ μας ρε
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εχεις ανοιξει 'κανα γιοματαρι;;;Στα αριστερά μου @@ αρχίδια αν με γράφεις στα εθνικιστικά σου @@ !!!
Επισκέπτης
Δεν είναι στιγμιαία αυτή η κατάσταση,ο πολέμος είχε ξεκινήσει αλλού,δεν έγινε σε μία νύχτα!!!ρε παπαζολη 5 το πρωι πηγε ο ιταλος πρεσβης και του εδωσε το τελεσιγραφο αφου ηδη ειχαν ξεκινησει η εχθροπραξιες, ο ελληνικος λαος κοιμοταν τον υπνο του δικαιου, η μονη πιεση που ασκουσε ηταν στο στρωμα του..ρε ιστορια ποσο ειχες;;;
Αυτό το νύχτα εμένα μου λέει το αντίθετο πάντως!!! ;)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στα αριστερά μου @@ αρχίδια αν με γράφεις στα εθνικιστικά σου @@ !!!
Τα μουχλιασμένα λες
Δώστα σε καμιά κνίτισα πρώτα
Επισκέπτης
Τί είναι αυτό;!εχεις ανοιξει 'κανα γιοματαρι;;;
edit: Ιστορία 18-19 είχα σε γυμνάσιο και λύκειο!!!
και τα 2 αριστερα ταχεις Παπαζολη? να το κοιταξεις! Μην ακους τον ΠΠο που σου λεει οτι ειναι φυσιολογικο, και αυτος ετσι νομιζε πριν του τα κοψει ο γιατρος...Στα αριστερά μου @@ αρχίδια αν με γράφεις στα εθνικιστικά σου @@ !!!
Επισκέπτης
To κάνω!!!Τα μουχλιασμένα λες
Δώστα σε καμιά κνίτισα πρώτα
Αλλά οι ρουφιάνες δεν θέλουν σχέση,ένα πήδημα και φευγουν!!! :'(
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σε ρωτάει αν πίνειςΤί είναι αυτό;!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
το γιοματαρι τι ειναι;;;ρωτα τους μεγαλυτερους..18-19 ουτε στον υπνο σου, 8-9 μπορει...Τί είναι αυτό;!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις