Επισκέπτης
Λατρεία μου!!! :-* :-* :-*Βαλκανογιάπη μου reichmarshal, off the record και μεταξύ μας, χάρισμά τους ο Παπαζόλης!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Λατρεία μου!!! :-* :-* :-*Βαλκανογιάπη μου reichmarshal, off the record και μεταξύ μας, χάρισμά τους ο Παπαζόλης!
τι asset class...προτιμουν τα τρελλα αγορια του ΔΝΤ;
εχει διευκρυνιστει αυτο;
λες ε?Βαλκανογιάπη μου reichmarshal, off the record και μεταξύ μας, χάρισμά τους ο Παπαζόλης!
τι asset class...προτιμουν τα τρελλα αγορια του ΔΝΤ;
εχει διευκρυνιστει αυτο;
Aκου να δεις τι συμβαίνει. Το ΔΝΤ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ. Τι ζητάει????? Να βρουν ενα Χ ποσό δεν τους νοιαζει απο που. Τώρα τι λένε τα κανάλια κτλπ αστα. Λοιπον ας υποθέσουμε ότι ζητουν να βρεθούν 5 δις ευρώ τα βρίσκουν είτε κοψουν τα δωρα κτλπ είτε κόψουν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ μείωση μισθών τους περικοπές στης αποδοχές-επιδοματα-κινητά-αυτοκίνητα- γενικά οτι προνόμοια έχουν. Εσυ τι λες οτι θα διαλέξουν???Μα να κόψουν 13ο και 14ο μισθό;;;Γιατί δεν ξεκινάνε από τον δικό τους οι 300;Αν θέλουν να πληρώσει ο κόσμος τουλάχιστον να καθίσουν στο εδώλιο Σημίτης,Παπαντωνίου και κάθε αλήτης που μας έκλεψαν,που φτιάξαν βίλες και με αυτά που φάγαν ακόιμα γλεντάνε στην υγειά του κορόιδου.Όταν σκοτώσε ο αλήτης ο αστυνομικός το 16χρονο παιδί κάψαν την Αθήνα.Τώρα που ο ελληνικός λαός που τον κατάντησαν όλοι οι αλήτες να ζει στη φτώχεια,την ανέχεια, τώρα του ζητάνε να θυσιάσει το δώρο Χριστουγέννων και το δώρο Πάσχα, είναι να μην προκαλέσεις σαματά και να γκρεμίσεις τη Βουλή;;Λίγα χρήματα παραπάνω που έπαιρνε ο εργαζόμενος να πάρει 1 γαλοπούλα,1 κρασί,1 δώρο στον εαυτό του 1 ρούχο και το Πάσχα να φάει 1 αρνί,ακόμα και αυτά θέλουν να τα στερήσουν!!Μόνο που διάβασα το πρωί στο nooz.gr λοτι σκοπέουν να κάνουν και αυτό ρε παιδιά έκλαψα.Να απαιτήσουμε δημοψήφισμα τώρα!!Να τους ζητήσουμε αυτοί να πληρώσουν πρώτοι,των κυβερνήσεων του 1996 και μέχρι σήμερα.Και μετά εμείς.Να έρθει επιτροπή της ΕΕ να κάνει έλεγχο με εισαγγελείς να βρεί ποιοι φάγαν τα λεφτά μας,τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης,και ότι πακέτα μας έδινε η ΕΕ.Επίσης να βρούμε ποιοι προσέλαβαν μάζες σε υπουργεία και στο Δημόσιο με "πλάγια μέσα".Όλοι αυτοί να πάνε φυλακή και μετά ας θυσιάσω τον 13ο μισθό και 14ο για δεκαετία.
Να λυπηθούν τουλάχιστον όμως τους οικογενειάρχες και ειδικά τους πολύτεκνους.Επίσης τους ηλικιωμένους και όλους τους συνταξιούχους μέχρι 1200 ευρώ.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΡΑΓΚΟΙ.
Για στήσιμο ικριωμάτων σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.
ΑΜΟΙΒΗ:
Διακεκριμένες θέσεις (VIP) κατά τον απαγχονισμό των βιαστών του Ελληνικού λαού..
Κοίταξε να δεις.
Και εγώ πάμπολλες φορές έχω σκεφτεί το θέμα της αυτοκτονίας...........
Είναι ένας τρόπος λύτρωσης.
ΜΗΝ καταφεύγετε σε κάθε είδους γιατρούς , και πολυ περισσότερο σε ψυχίατρους και ψυχολόγους.
Κοίταξε να δεις.
Και εγώ πάμπολλες φορές έχω σκεφτεί το θέμα της αυτοκτονίας...........
Είναι ένας τρόπος λύτρωσης.
ΜΗΝ καταφεύγετε σε κάθε είδους γιατρούς , και πολυ περισσότερο σε ψυχίατρους και ψυχολόγους.