Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω πάντως:ρε μαλάκα τι εχεις πιει πάλι (σοβαρά τώρα)![]()
![]()
Στην υγειά σου πάντως![]()
![]()
Α)Υπάρχουν κ χειρότερα.
Β)Οσό ζω ελπίζω.
Εσύ λέγε ότι θες!!!
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Εγώ πιστεύω πάντως:ρε μαλάκα τι εχεις πιει πάλι (σοβαρά τώρα)![]()
![]()
Στην υγειά σου πάντως![]()
![]()
ΦΑΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
![]()
![]()
![]()
ο μονος που δεν δανιστηκε ουτε μια δραχμη ηταν ο μεταξας, τι εκανε ο μεταξας οσο κυβερνουσε
1] ιδρυθηκε το ι.κ.α
2] υπογραφηκαν οι πρωτες συλογικες συμβασεις με τους εργοδοτες
3]ξεκινησε ο θεσμος των λαικων αγορων και καταργηθηκαν οι μεσαζοντες
4 φτιαχνονται οι πρωτες εργατικες κατοικιες
5 λειτουργησαν 567 εργοστασια
6] σχεδον μηδενικη ανεργια
7]οχυρωματικα εργα στρατου
κατα τα αλλλα ηταν δικτατορας και οι αλλοι δημοκρατες που ηθελαν το καλο του λαου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά μήπως τα είχε σχεδιάσει ήδη ο Γ.Παπανδρέου(πρεσβύτερος)
και κάποια τα είχε υλοποιήσει,λέω εγώ τώρααααα!!!![]()
Είναι πάντως ενθαρρυντικό ότι εξαφανίστηκαν οι γνωστοί πρασινοφρουροί-τέως αφισοκολλητές-μεταφερόμενοι οπαδοί-αυριανιστές-μέλη κλαδικών και νυν μεγαλοστελέχη του δημόσιου τομεά(αξιοκρατικώς διορισθέντα πάντα) με παχυλούς μισθούς.....
και το θράσος έχει τα όριά του....περσόνες,βολταίροι,πχπχπ κλπ
Επιτέλους κάποιο φως....
Από το "λεφτά υπάρχουν"
...στο "δεν θέλουμε λεφτά από τους εταίρους μας, πολιτική υποστήριξη θέλουμε"![]()
...στο "εξασφαλίσαμε 45δις πακέτο σωτηρίας"![]()
..επιτέλους! φτάσαμε στα 140δις! Το μεγαλύτερο πακέτο που έχει διατεθεί ποτέ!
και αυτό είναι το ύψος βοήθειας που κατά τη ταπεινή μου άποψη έπρεπε να έχουμε διαπραγματευτεί ήδη 2 μήνες τώρα (άσχετα με τις παπαριές που μας οδήγησαν μέχρι εκεί).
Οι μακάκες είδαν ότι αν θέλουν να σώσουν τη παρτίδα πρέπει να τα χώσουν χοντρά πάνω στο τραπέζι...
Συνγαμιστές και συνγαμίστριες ας είμαστε αισιόδοξοι.
Πριν από 15-20 μέρες με βάση τα τότε δεδομένα το τέλος ήταν κοντά. Τώρα με βάση τα σημερινά, που είναι τεχνικά επαρκή, θα δούμε....
νομιζαν οτι το αγγουρι δεν θα μπει στην μουναρα τους!
παπαζολη πηγες ηθελες...παρτες και μην πινεις,,,σε πινει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά μήπως τα είχε σχεδιάσει ήδη ο Γ.Παπανδρέου(πρεσβύτερος)
και κάποια τα είχε υλοποιήσει,λέω εγώ τώρααααα!!!![]()
Είναι πάντως ενθαρρυντικό ότι εξαφανίστηκαν οι γνωστοί πρασινοφρουροί-τέως αφισοκολλητές-μεταφερόμενοι οπαδοί-αυριανιστές-μέλη κλαδικών και νυν μεγαλοστελέχη του δημόσιου τομεά(αξιοκρατικώς διορισθέντα πάντα) με παχυλούς μισθούς.....
και το θράσος έχει τα όριά του....περσόνες,βολταίροι,πχπχπ κλπ
αυτή η μαλακία με την κακιά Μέρκελ δείχνει πόσο φτηνός και χυδαίος λαός είμαστε
εγώ είμαι πουτανιάρης,κάθε βράδυ στα μπουζούκια και στο καζίνο
εσύ είσαι νοικοκύρης και μετρημένος
σου ζητάω δανεικά και δεν μου δίνεις,γιατί ξέρεις ότι σίγουρα και αυτά θα τα σπαταλήσω όπως ΟΛΑ τα υπόλοιπα που πήρα
Φταίει Μέρκελ ή το σκατοκέφαλό μας?
ελα ντε, στα αλλα κρατη το προβλημα το ειχαν οι επιχειρησεις και χρηματοδοτηθηκαν απο τα κρατη τ τους, εδω το προβλημα το εχει το κρατος και τα παιρνει απο τους πολιτες.....Ρε συ τύπε δεν είναι για εμάς τα λεφτά.
Είναι για αποπλρωμές άλλων ομολόγων που θα λήγουν σταδιακά και δεν μπορούμε να καλύψομε.
Παράλληλα το ποσό αυτό επιβαρύνει το χρέος.
Σβήνουμε υποχρεώσεις δανείων 120δις που είχαμε λάβει με επιτόκιο 1,5% - 2%, με νέο δάνειο
150 δις (ας πούμε) που το παίρουμε με 5% (τουλάχιστον) και το οποίο επίσης λήγει μέσα στην τριετία. Αυτό ΠΩΣ θα το πληρώσουμε??
Οι τράπεζες δεν παίρνουν μια από έξω για ρευστό κίνησης.
Δε διαπραγμετευόμαστε πλέον στις αγορές στα επόμενα τρία (και βάλε) χρόνια.
ΛΕΦΤΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί χαίρεστε όλοι και γιατί το ΧΑΑ έκανε πάρτι σήμερα???
Ψάξε ρε άνθρωπε και διάβασε για Κ.Καραμανλής κ Γεώργιο Παπανδρέου(πρεσβύτερο) και μην με παιδεύεις!!!![]()
![]()
![]()
![]()
πότε το έκανε ποια χρονολογία (στο περίπου αν δεν ξέρεις ακριβώς);;
γλιτωσαμε και τις μηνυσεις απο τον βολταιρο....Ο Βολταίρος δεν είναι μαζί μας (αποχώρησε)..
Η περσόνα δήλωσε ότι έχει άλλους ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ τωρα. (δεν δήλωσε συγκεκριμένα)
Ο Πιεξούλης μας έμεινε ()
![]()
![]()