Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.091
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αντε και χρεωκοπησαμε τι εγινε θα ερθουν οι ευρωπαιοι και θα μας παρουν τα σπιτια τι?αντε να μας πεταξουν εκτος ευρωπαικης ενωσης που δεν το βλεπω τι αλλο θα εχουμε πλυθωρισμο μηπως γιατι μηπως τωρα μετρανε τα χρηματα που παιρνουμε τι ρε παιδια επτωχευσαμε τι θα γινει την αλλη μερα?
Θα μενουμε σε ενα διαμερισμα μαζι με τον λιλα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.148
Κριτικές
13
Like
1.692
Πόντοι
6.255
Μπουλο ο 13 και 14 στο δημοσιο :jerking: :jerking: :jerking:
Περικοπη στα κατα 40% στα δωρα του ιδιωτικου τομεα :jerking: :jerking: :jerking:
4 ευρω τα τσιγάρα και παραπάνο τα ποτα :jerking: :jerking: :jerking:
Η ανεργια στο κοκκινο  :jerking: :jerking: :jerking:
Αχ τη πουτσα ειναι αυτη γιωργακη? Τελεια ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;; καλά να πάθετε
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
ποτε, σαν λαος, στη συνχρονη ιστορια σου δεν ησουνα για κατι παραπανω


....για  το  τι  ειμαι ικανος   σαν  λαος  το   αποδεικνυουν   τα  πιο  εγκυρα  πανεπιστημια  και  τα  μεγαλυτερα ερευνητικα  ιδρυματα  του  κοσμου   οπου  οι   Ελληνες  διακρινονται......
αν   ειχαμε   θεσμους  και   περιβαλλον εδω και  ειχαμε  αποβαλλει  ορισμενα  κουσουρια της  φυλης μας ,  θα   ειχαμε  απογειωθει.....μεγαλη κουβεντα  ομως  αυτη !
 

Επισκέπτης
Πλακωθείτε τώρα μαλάκες για το αν το πασοκ ή η νδ την έχει πιο μεγάλη..
 

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
193
Like
0
Πόντοι
1
....για  το  τι  ειμαι ικανος   σαν  λαος  το   αποδεικνυουν   τα  πιο  εγκυρα  πανεπιστημια  και  τα  μεγαλυτερα ερευνητικα  ιδρυματα  του  κοσμου   οπου  οι   Ελληνες  διακρινονται......
αν   ειχαμε   θεσμους  και   περιβαλλον εδω και  ειχαμε  αποβαλλει  ορισμενα  κουσουρια της  φυλης μας ,  θα   ειχαμε  απογειωθει.....μεγαλη κουβεντα  ομως  αυτη !

όμορφα αν, όμορφα καίγονται....

 

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Μηνύματα
2.906
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ – ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Επιτέλους… φτωχοί! Του ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΗ:

«…Να ξαναγίνουμε φτωχοί. Όπως ήμασταν πάντα. Όπως οι ήρωες των παλιών αναγνωστικών που οι γιαγιάδες έμοιαζαν με γιαγιάδες κι όχι με συνταξιούχες πόρνες. Όπου οι μπαμπάδες επέστρεφαν το μεσημέρι για να καθίσει ΟΛΗ η ελληνική οικογένεια στο τραπέζι και να φάει το σεμνό φαγητό -όσπρια πεντανόστιμα και ζαρζαβατικά με μαύρο ψωμί μοσχοβολιστό- ενώ η γάτα και ο σκύλος περίμεναν στωικά να ‘ρθει η σειρά τους… Να ξαναγίνουμε φτωχοί όπως ήμασταν πριν σαράντα και πενήντα χρόνια. Τότε που ονειρευόμασταν εν μέσω γκρι, μπλε και μπεζ χρωμάτων, τότε που καμιά Ελληνίδα δεν φιλοδοξούσε να γίνει ψευδοξανθιά, τότε που η λάσπη κολλούσε συμπαθητικά στα παπούτσια μας και οι αυθεντικοί ζήτουλες βρίσκονταν έξω απ’ τις εκκλησιές περιμένοντας το τέλος της λειτουργίας και του μνημόσυνου. Να ξαναγίνουμε φτωχοί πλην τίμιοι, χωρίς κινδύνους να ξεστρατίσουν οι αρχιμανδρίτες προς την ψηφιακή παιδοφιλία…”

“Να βρούμε ξανά τις σωστές μας κλίμακες χωρίς αγωνία παρκαρίσματος και παχυσαρκίας. Να ξαναβρούμε τη γεύση του «μπατιρόσπορου», των ελαχιστοποιημένων αναγκών, να ανακαλύψουμε εκ νέου τον ποδαρόδρομο και το συγκινητικό μοντέλο της «γυναίκας της Πίνδου». Μόνο με τέτοιες ηρωικές διαδρομές ενδεχομένως να ακυρώσουμε το κόμπλεξ μας έναντι του Μπραντ Πιτ και της Ναόμι Κάμπελ.

Να ξαναβρούμε -γιατί όχι- και τους παλιούς καλούς εχθρούς (κυρίως από τα βόρεια) που σήμερα τους έχουμε σκλάβους στα παβιγιόν μας . Να ξετρελαθούμε από την επικοινωνιακή μας υστερία με τα σιχαμένα κινητά τηλέφωνα που κατάργησαν κάθε έννοια ιδιωτικής ζωής. Να σκάψουμε στις αυλές -όσοι έχουν αυλές- και να κάνουμε παραδοσιακούς ασβεστόλακκους για να ασπρίζουμε τα δέντρα έτσι για καλαισθησία και υγεία. Να βρούμε πάλι τη σημασία του χώματος καταργώντας το καυσαέριο του επάρατου τρέχοντος πολιτισμού.

Να εφεύρουμε τις παλιές νοσοκόμες που σέρνονταν από σπίτι σε σπίτι ρίχνοντας ενέσεις πενικιλίνης στα οπίσθια ολόκληρου του Έθνους. Να προσδιορίσουμε ξανά την ντροπή και τον «σεβασμό» προσέχοντας το βλακώδες λεξιλόγιο των τέκνων μας. Επιτέλους, όποιο τέρας βρίζει ή χρησιμοποιεί την πάνδημη και πολυμορφική λέξη «ΜΑΛΑΚΑΣ» πάνω από εκατό φορές την ημέρα να το μπουκώνουμε με «κόκκινο πιπέρι εξόχως καυτερό», όπως τον καιρό της εξαίρετης φτώχειας μας …”

“Σταματήστε τις ψυχολογίες και τις παραφιλολογίες για τα «τραύματα» των παιδιών. Μόνο λύσεις γήινες και πρακτικές -χωρίς ενστάσεις από τον Ρομπέν της ευαισθησίας, τον ΣΥΡΙΖΑ- θα αποκαταστήσουν την τρέλα και το χάος που υπαινίσσονται οι στατιστικές. Να θυμηθούν οι Νεοέλληνες πως προέρχονται απ’ τον Μεγαλέξανδρο, από τον Μιλτιάδη, τον Αριστείδη και προφανώς απ’ τον… Αλκιβιάδη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να βάλουν σε ενέργεια τον «δίκαιο θυμό» αν συμπέσουν με ληστές τραπεζών, περιπτέρων, σούπερ μάρκετ και κοσμηματοπωλείων. Κανένας δισταγμός.. Τα παλιά χρόνια για ψύλλου πήδημα σε μπαγλάρωναν. Θυμήσου και κόψ’ τους τα χέρια ή και τα αχαμνά…”

“Μη φοβάστε τη φτώχεια. Η πατρίδα μας είναι ευλογημένη έστω κι αν δεν παράγει λαμαρίνες αυτοκινήτων ή καλής ποιότητας νάρκες και όπλα για τους τριτοκοσμικούς.. Θυμηθείτε την ευλογία του ελαιόλαδου, της κορινθιακής σταφίδας, του χαλβά Φαρσάλων, των εσπεριδοειδών, της σαρδέλας και των λατρεμένων ραδικιών. Λάδι, χόρτα, ελίτσες, λίγο τυρί και ψωμί ζεστό, να φρεσκάρουμε στο μνημονικό μας το παλιό αναγνωστικό του Δημοτικού. Το ξέρω πως είναι ζόρι να κόψουμε το σούσι απότομα, όμως ήρθε ο καιρός να αναβιώσουμε την όπερα της πεντάρας, της δεκάρας και των άλλων χρηστικών μας αξεσουάρ. Μια δοκιμή νομίζω πως θα μας πείσει… ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ και ο θεός των μικρών πραγμάτων μαζί μας.»
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
....εν τω  μεταξυ  ,  οι  τσατσοι  οι  δημοσιογραφοι   δεν  λενε  κουβεντα   για  μια  σοβαρη   αιτια  του  ελλειμματος  οπως  ειναι  η  Ολυμπιαδα........μηπως   επειδη   αναδοχοι  των  εργων  ηταν  οι  μεγαλομετοχοι  των καναλιων  αυτων ?
 

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
193
Like
0
Πόντοι
1
ο Μητσοτακης πατήρ ΣΤΗΡΙΖΕΙ πολιτική ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ με τα μπούνια.... (Μεγκα τώρα)...

 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
....για  το  τι  ειμαι ικανος   σαν  λαος  το   αποδεικνυουν   τα  πιο  εγκυρα  πανεπιστημια  και  τα  μεγαλυτερα ερευνητικα  ιδρυματα  του  κοσμου   οπου  οι   Ελληνες  διακρινονται......

εχεις υπαρξει ποτε φοιτητης ή/και ερευνητης σε καποιο απο τα προαναφερ8εντα πανεπιστημια;

να σε διαβεβαιωσω, οτι τιποτα το...μαγικο δεν εχουν οι Ελληνες - υπαρχουν καλοι και 'κακοι' Ελληνες, οπως ισχυει για κα8ε μια ε8νικοτητα...να8ινγκ μορ, να8ινγκ λες  ;)

 

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Μηνύματα
2.906
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θα ήθελα  να σας μεταφέρω την άποψή μου  για το «Τις πταίει» για τα χάλια της οικονομίας μας. Νέο άλμα πάνω από τις χίλιες μονάδες, έκαναν χθες τα περιβόητα spread ομολόγων: από τις 665 μονάδες έφτασαν μέσα σε μια μέρα στις 1021, καθιστώντας οποιαδήποτε απόπειρα δανεισμού εντελώς απαγορευτική! Και να σκεφτεί κανείς, ότι η τιμή λίγο πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου, βρίσκονταν στις 140 μονάδες. Τι συνέβη και υπήρξε τέτοια μεγάλη άνοδος μέσα σε λίγους μήνες;

Η απάντηση στο ερώτημα δεν είναι δύσκολη. Ο Jeffrey, γνωρίζοντας ασφαλώς την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, διακήρυττε προεκλογικά πως «Λεφτά υπάρχουν» κι έταζε τα πάντα στους πάντες. Έτσι κέρδισε τις εκλογές με δέκα μονάδες διαφορά. Μετά τις εκλογές, όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής, με τα λεφτά που υπάρχουν, έπρεπε να βρει μια καλή δικαιολογία για να μη δώσει τίποτα σε κανέναν, χωρίς όμως να φανεί ότι τους κορόιδεψε. Έτσι, άρχισε το γνωστό παραμύθι: «Παρέλαβα χάος και καμένη γη. Η προηγούμενη κυβέρνηση έδινε ψεύτικα στοιχεία στην Ε. Ε. κι έτσι δεν ξέραμε ότι το έλλειμμα ήταν τόσο μεγάλο». Δεν έπεισε όμως, ότι δε γνώριζε. Ο κόσμος αυτά τα ’χει ξανακούσει όλες τις φορές που μια νέα κυβέρνηση διαδέχεται μια παλιά, και δεν τα τρώει. Έπρεπε, λοιπόν να βρεθεί κάτι ποιο πειστικό. Κάπως έτσι άρχισε η ακατάσχετη καταστροφολογία, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τους «αρμοδίους» υπουργούς του και τα αισχρά δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια: «Είμαστε Τιτανικός», «βουλιάζουμε», «δεν υπάρχει σάλιο», «τα ταμεία αντέχουν να πληρώνουν συντάξεις μέχρι τον Ιούνιο», «θα πτωχεύσουμε» κ.α. Το μήνυμα το πήραν αμέσως οι επονομαζόμενες «διεθνείς αγορές», δηλαδή οι κερδοσκόποι, που ευκαιρία έψαχναν να βρουν τον «αδύναμο κρίκο» για να ρημάξουν την ευρωπαϊκή οικονομία κτυπώντας το ευρώ, και ανέβασαν τα επιτόκια δανεισμού του «Τιτανικού» στα σημερινά θεόρατα ύψη. Και τώρα η δοξασμένη Ελλάς κατάντησε μια χώρα υπό την κατοχή των λήσταρχων του σιωνιστικού ΔΝΤ, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την οικονομία αλλά και την εθνική μας αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία και ακεραιότητα.

Πληρώνουμε, λοιπόν τώρα τα προεκλογικά παραμύθια του ΠΑΣΟΚ και μόνον, ή μήπως όλα έγιναν βάσει σχεδίου για την υποδούλωση της πατρίδας μας στα κοράκια του διεθνούς σιωνισμού; Όπως κι αν έχει το πράγμα, έχουν τώρα το θράσος αυτοί οι «κύριοι» να μας ζητάνε να πληρώσουμε τα κερατιάτικα!

(ΥΓ 1): Αυτά βεβαίως δεν απαλλάσσουν καθόλου την κυβέρνηση Καραμανλή από τις ευθύνες για την τραγική οικονομική κατάσταση, γι’ αυτά που έκανε και κυρίως γι’ αυτά που δεν έκανε. Αλλά και όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, με «πρωταθλήτρια» την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, που παρέλαβαν από την 21η Απριλίου μηδενικό χρέος και το έφτασαν στα ύψη.

(ΥΓ 2): Τον  πρώτο ρόλο στη διόγκωση του δημοσίου χρέους, τον έπαιξε η διοργάνωση των Olympic Games από την… «ισχυρή Ελλάδα» του Σημίτη. Αυτές τις ώρες, επιβάλλεται να δοθεί πλήρης λογαριασμός για το πόσα ακριβώς χρήματα ξοδεύτηκαν τότε. Η ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τα 2 κοινοβουλευτικά κόμματα της αριστεράς γιατί δεν αναφέρονται σ’ αυτό; Γιατί σιωπούν ολοκληρωτικά για τη μεγαλύτερη κατασπατάληση των χρημάτων του ελληνικού λαού στη σύγχρονη ιστορία; Οι σκεπτόμενοι αναγνώστες ας τους κρίνουν!
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
ο Μητσοτακης πατήρ ΣΤΗΡΙΖΕΙ πολιτική ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ με τα μπούνια.... (Μεγκα τώρα)...


....μια  ολοκληρη  ζωη   στην  εξυπηρετηση   των  αμερικανικων  συμφεροντων  στην  περιοχη......ο  απιστευτος  αυτος  τυπακος  που  ειπε   την  θειικη  ατακα  για την Μακεδονια   "σε  10    χρονια  οι Ελληνες  θα  το  εχουν  ξεχασει"........καλα  λενε  τα  κακα   σκυλια  ψοφο  δεν  εχουν....
 

Επισκέπτης
Tέλος τ'αστεία μπινέδες..

%CE%B1%CE%B3%CF%87%CF%8C%CE%BD%CE%B7+1.jpg
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο μπουχέσας αποχώρησε εθελουσίως (γιατί δεν ήταν άξιος να κάνει οτιδήποτε) και ανέλαβε ο ψεύτης ... ο οποίος ψεύτης θα μείνει στην ιστορία σαν αυτός που διέλυσε κάθε εργασιακό δικαίωμα και κατάκτηση για την οποία μάτωσαν οι γονείς μας και οι γονείς αυτών.
 

Επισκέπτης
Οι λαοί δεν χρωστούν σε κανέναν.
Η ζωή και η ελευθερία μας δεν υποθηκεύονται, δεν ξεπουλιούνται!

Ξυπνείστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.184
Like
53
Πόντοι
366
ο Μητσοτακης πατήρ ΣΤΗΡΙΖΕΙ πολιτική ΓΑΠ/ΔΝΤ/ΕΕ με τα μπούνια.... (Μεγκα τώρα)...

η ιστορια και ο καιρος ηρθε να επιβεβαιωσει αυτα που ελεγε μονιμα 15 χρονια ο γκαντεμης και τον χλευαζαμε ολοι.
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Για πότε το υπολογίζετε να (ξανα)καεί η Αθήνα ?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom