1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εδω δε ξερεις αν θα βαλεις την 5ετια..
την ποιά;
ααααααααααααααααααχααχαχχαχααχαα 3ετές είναι το Πρόγραμμα Αποσάρθρωσης
εδω δε ξερεις αν θα βαλεις την 5ετια..
....υπαρχουν και χειροτερα μαγκα......να εχει υποσχεθει σε διαπραγματευση κανενα Αιγαιο σε Τουρκους-Αμερικανους......θα ειναι για κρεμασμα στο Συνταγμα που λεει κι ο Αλεφαντος......αν και δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας , πρακτωρας ή μη , που να θελει να περασει στην Ιστορια που θα διαβαζουν οι μαθητες του γυμνασιου σε 300 χρονια απο τωρα , σαν προδοτης....
ΥΓ......εξαιρεση αποτελουν καποιοι που σημερα παριστανουν και τους Προεδρους ποδοσφαιρικων ομαδων ;)
δηλαδη ρε μεγαλε ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ή θανατος?ακομα αυτο το παραμυθι μασας εσυ?ΞΥΠΝΑ ΡΕ![glow=red,2,300][size=20pt]φερτε πισω τους σωτηρες[/size][/glow]
![]()
[glow=red,2,300][size=20pt]φερτε πισω τους σωτηρες[/size][/glow]
![]()
[glow=red,2,300][size=20pt]φερτε πισω τους σωτηρες[/size][/glow]
![]()
Και έδειξε τον τζέφρυ πρόχθες στη ρόδο και τρέχαν όλοι να τον χαιρετίσουν και να τον φιλήσουν. Πρόβατα είμαστε και πάμε για σφαγή. Στο ράδιο βγήκε ένας και λέει οτι γίναμε πολύ ακριβός προορισμός και για αυτό θα μας ισοπεδώσουν για να έρχονται να κάνουν φθηνές διακοπές.
...μην παρασυρεσαι απο αυτα που γραφουν τα ΜΜΕξαπατησης........η συντριπτικη πλειοψηφια τους φτυνει , αυτοι που πανε και τον φιλανε ειναι τα κομματοσκυλα της Τοπικης Ροδου......το σιγουρο ειναι οτι ο Ελληνας δεν θα εχει λεφτα να χαρει τις ομορφιες στον τοπο του και θα κανει το γκαρσονι σε τελειωμενους Αγγλους.......ασε που θα ερθουν να αγορασουν εκτασεις-φιλετα , ενω εσυ για να παρεις ενα τριαρακι στην βρωμοΑθηνα θες με σημερινα λεφτα 300.000€ !!!!
μου ξεθυμωσες μαλακακοπες μας ότι γουστάρεις αμέρικαν ντικ αμερικαν μπόυ......
Αλήθεια, την κυβέρνηση, την χρειαζόμαστε?
...ρε φιλε αυτην την απορια την εχω κι εγω ! Καποιος που ξερει καλα τα μακροοικονομικα ας μας διαφωτισει....... Βεβαια αυτο προυποθετει αρχιδατους πολιτικους που αγαπανε αυτον τον ερμο τοπο κι οχι υποτακτικους ......
παντως ο σαμαρας ζητησε συγνωμη.. σαν αυτο που λεμε αμα τσακωθουμε με την γκομενα μας...![]()
π
[size=20pt]τωρα μαθαμε και μας αρεσει???[/size]