streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Τύπε να χρησιμοποιείς την γλώσσα που προτιμάει η υπουργός παιδείας...
Τύπε να χρησιμοποιείς την γλώσσα που προτιμάει η υπουργός παιδείας...
Μετά το κούρεμα
ειδικά αν είναι μεγάλο
ξέρετε τι έρχεται έτσι ;;;;;
Αν όχι ,να σας το πω εγώ !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.124sold.gr/makethumb.php?pic=uplimg/a6150016_mainpic.img&w=600&sq=Y[/img[/URL]]
[/quote]
όπως θέλουμε τη λέμε.
εγώ θέλνω "μνα"
Μετά το κούρεμα
ειδικά αν είναι μεγάλο
ξέρετε τι έρχεται έτσι ;;;;;
Αν όχι ,να σας το πω εγώ !!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.124sold.gr/makethumb.php?pic=uplimg/a6150016_mainpic.img&w=600&sq=Y[/img[/URL]]
[/quote]Άμα είναι να παμε εκεί γιατί δεν κάνουμε συνολικό κούρεμα 100% σε όλο το χρέος... έτσι και αλλιώς σκατά μας περιμενουν τουλάχιστον ας τα κεράσουμε και στους <<φιλους μας>> και να πάνε να γ.....
σόρρυ αλλά έχεις νύχταΆμα είναι να παμε εκεί γιατί δεν κάνουμε συνολικό κούρεμα 100% σε όλο το χρέος... έτσι και αλλιώς σκατά μας περιμενουν τουλάχιστον ας τα κεράσουμε και στους <<φιλους μας>> και να πάνε να γ.....
κάτι σαν τη στα-μνατι ειναι ευτουνο????
τι ειναι ευτουνο????
Υποθετικη ερωτηση, οκ. Αν ειχαμε κανει εξαρχης, πριν ερθουν ακομα τα δανεια της Τροικας ενα κουρεμα στα ιδια επιπεδα, ποσο περιπου θα ηταν το χρεος ως απολυτο νουμερο και ως ποσοστο του ΑΕΠ; Οχι τπτ αλλο απλως θελω να δω ποσο προδοτικος ειναι Ο ΓΑΠ...
ερωτηματικό για εμένα αποτελεί η Τουρκία αλλά εκεί δεν βλέπω να την επηρεάζει ιδιαίτερα
τι ειναι ευτουνο????
ΜΗΝ φοβασαι θα ερθει και η ωρα των 'παραγωγικων' δουλευταραδων συντομα ... ;)Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΟΥΛ!
-Για τον καυλιαρη τον τραμουντανα...
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΡΕΣΚΟ..."Απαγχονίστηκε εκπαιδευτικός λόγω έξωσης''....
Εμεις να μαστε καλα,να μενει και κανα φραγκο για καμια πουτανιτσα ΚΑΙ ΟΛΑ ΖΒΟΥΤΣΑΜ ,αντιπαραγωγικοι τεμπεληδες!
ΜΗΝ φοβασαι θα ερθει και η ωρα των 'παραγωγικων' δουλευταραδων συντομα ... ;)Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΟΥΛ!
μπορούμε καυλιάρη μου να έχουμε και καμμιά πηγή για το γεγονός?