Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κακως αμφιβαλεις για το αν υπαρχει δημοκρατια στη χωρα... υπαρχει
και αν θελεις τη γνωμη μου σε πολλες περιπτωσεις παρα-υπαρχει και μας κανει κακο...
που υπαρχει?
που ο ΓΑΠ ειχε δηλωσει οτι δεν κυβερναει με 153 βουλευτες και κανεις δεν λεει τπτ?
οσο για το αλλο το οτι παραυπαρχει δημοκρατια αν δεν ειχε σκασει η κριση δεν θα χαλαγε κανεναν...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε λεω οτι ο φταιχτης ειναι ο λαος και κανενας αλλος... λεω οτι κι εμεις εχουμε μεριδιο ευθυνης.
απαντησε μου στο εξης... τωρα μας κλεβουν και μας κοροιδευουν μονο ? τα τελευταια 2 χρονια ?

εγω λεω οτι το κανουν τα τελευταια 30 χρονια... κι εμεις τι κανουμε ? ξαναεκλεγουμε τους ιδιους... ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ !!!

φταιμε ή οχι ?

ΟΧΙ... εγω λεω οτι ΠΙΘΑΝΩΣ φτασαμε στο ΤΕΛΟΣ της ΑΠΑΤΗΣ  ;)

και μην γελιεσαι ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ... ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ αυτον που του ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

οποτε δεν συμφωνω...

εξάλλου ειμαι και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εγω, διότι οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" οι διαδικασίες ποτε δεν με έπεισαν προσωπικά

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κακως αμφιβαλεις για το αν υπαρχει δημοκρατια στη χωρα... υπαρχει
και αν θελεις τη γνωμη μου σε πολλες περιπτωσεις παρα-υπαρχει και μας κανει κακο...

Λυπαμαι αλλα η δημοκρατια δεν ειναι ετσι που σας την ΠΟΥΛΗΣΑΝ  ;)

οπότε διαφωνώ καθετα σε αυτό.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
που υπαρχει?
που ο ΓΑΠ ειχε δηλωσει οτι δεν κυβερναει με 153 βουλευτες και κανεις δεν λεει τπτ?
οσο για το αλλο το οτι παραυπαρχει δημοκρατια αν δεν ειχε σκασει η κριση δεν θα χαλαγε κανεναν...
για σενα δηλαδη το οτι ενας πολιτικος λεει ψεματα ειναι ελλειμμα δημοκρατιας ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

αν παραμενει στη θεση του, βεβαιως
και πολυ ελλειμμα δημοκρατιας μαλιστα  ;)

για σενα δηλαδη μπορει να λεει οτι θελει ο πολιτικος;;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΟΧΙ... εγω λεω οτι ΠΙΘΑΝΩΣ φτασαμε στο ΤΕΛΟΣ της ΑΠΑΤΗΣ  ;)

και μην γελιεσαι ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ... ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ αυτον που του ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

οποτε δεν συμφωνω...

εξάλλου ειμαι και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εγω, διότι οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" οι διαδικασίες ποτε δεν με έπεισαν προσωπικά
ποιος ? τα ΜΜΕ ? το 2011 αν θελεις μπορεις να ενημερωνεσαι απο 1000 πηγες...
μονος σου καθεσε και βλεπεις την Τρεμη και τους αλλους τσατσους...

ρε παιδια, ειλικρινα, εγω δε λεω οτι φταιει ο λαος που φτασαμε εδω και οχι ο ΓΑΠ και ο καθε ΓΑΠ...
απλα πρεπει να κανουμε κι εμεις την αυτοκριτικη μας... εγω αρνουμαι να θεωρησω τον εαυτο μου προβατο
και οτι με δουλεψαν και δεν ηξερα κλπ... ειναι οπως ελεγε ο χριστοδουλος οτι τη χουντα δε την καταλαβε γιατι διαβαζε...

ας ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας... καναμε τα στραβα ματια σε μιζες, απατες κλπ γιατι τοτε -τις φαινομενικα καλες εποχες-
οι περισσοτεροι ζουσαμε ζωη και κοτα με τα δανεικα... δε μας ενοιζε που τρωγανε και κλεβανε γιατι εμεις ειμασταν καλα...
και τωρα που ο τροχος γυρισε, ξαφνικα γιναμε ευαισθητοι ...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν παραμενει στη θεση του, βεβαιως
και πολυ ελλειμμα δημοκρατιας μαλιστα  ;)

για σενα δηλαδη μπορει να λεει οτι θελει ο πολιτικος;;
για μενα ο πολιτικος εξαγγελει... εκτελει και κρινεται..
δεν μπορεις να λες οτι εχεις ελλειμμα δημοκρατιας οταν καποιος σου εχει πει ψεματα...
κοντος ψαλμος θα ερθουν εκλογες και ας τον στειλουμε στο διαολο... αλλα δεν κατελαβε την εξουσια με το ετσι θελω...
ειπε ψεματα και τον ψηφισαμε... τι νομιζετε δηλαδη ? οτι ζουμε στο χωριο  των στρουμφ και ολοι ειναι χαρουμενοι και ολοι
ειμαστε καλα παιδακια και ξαφνικα ηρθε ο ΓΑΠ και εκανε το "πρωτοτυπο" να πει ψέματα ?
ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος νομίζετε ? ποιος δεν έχει πει ψέματα? εμεις δεν τους ξανακάναμε κυβέρνηση μετα ?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

ρε παιδια, ειλικρινα, εγω δε λεω οτι φταιει ο λαος που φτασαμε εδω και οχι ο ΓΑΠ και ο καθε ΓΑΠ...
απλα πρεπει να κανουμε κι εμεις την αυτοκριτικη μας... εγω αρνουμαι να θεωρησω τον εαυτο μου προβατο
και οτι με δουλεψαν και δεν ηξερα κλπ... ειναι οπως ελεγε ο χριστοδουλος οτι τη χουντα δε την καταλαβε γιατι διαβαζε...

ας ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας... καναμε τα στραβα ματια σε μιζες, απατες κλπ γιατι τοτε -τις φαινομενικα καλες εποχες-
οι περισσοτεροι ζουσαμε ζωη και κοτα με τα δανεικα... δε μας ενοιζε που τρωγανε και κλεβανε γιατι εμεις ειμασταν καλα...

ρε φιλε.. δεν συμφωνω..
και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω.. απλα

στο λεω αλλιως

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..

τι μπορει να κανει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για μενα ;;

NΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ στη ΜΠΟΥΖΟΥ;;

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1

ρε φιλε σορρυ κιολας αλλα σε δουλεψαν
οταν απο το 85 και μετα σταματαει ο διοικητης της τραπεζας της ελλαδος να ενημερωνει για το χρεος, και απο το 99 και μετα σταματαει η γενικοτερη ενημερωση του χρεους (μεχρι τοτε ηξεραν δανειο προς δανειο ποιος εχει τι) αλλα δεν μπορεις να γνωριζεις τπτ, ποσο μαλλον η κυρα μαρια και ο κυρ τακης, ε πως γινεται να λες πως ηξερες και εισαι συννενοχος. Μονο το χρηματιστηριο να μην ειχε γινει δεν θα ειχαμε φτασει ως εδω. Αλλα ποιος τιμωρηθηκε για το χρηματιστηριο? τι θα μπορουσαμε εμεις να κανουμε ωστε να τιμωρηθουν αυτοι για το χρηματιστηριο ? Και η κυβερνηση αλλαξε και τα παντα.. πηγε κανεις φυλακη ? αρα πως θεωρεις τον εαυτο σου συνενοχο οταν εκ των πραγματων η επιλογη που εχεις δεν ειναι παρα ψευδαισθηση?

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οταν απο το 85 και μετα σταματαει ο διοικητης της τραπεζας της ελλαδος να ενημερωνει για το χρεος, και απο το 99 και μετα σταματαει η γενικοτερη ενημερωση του χρεους (μεχρι τοτε ηξεραν δανειο προς δανειο ποιος εχει τι) αλλα δεν μπορεις να γνωριζεις τπτ, ποσο μαλλον η κυρα μαρια και ο κυρ τακης, ε πως γινεται να λες πως ηξερες και εισαι συννενοχος. Μονο το χρηματιστηριο να μην ειχε γινει δεν θα ειχαμε φτασει ως εδω. Αλλα ποιος τιμωρηθηκε για το χρηματιστηριο? τι θα μπορουσαμε εμεις να κανουμε ωστε να τιμωρηθουν αυτοι για το χρηματιστηριο ? Και η κυβερνηση αλλαξε και τα παντα.. πηγε κανεις φυλακη ? αρα πως θεωρεις τον εαυτο σου συνενοχο οταν εκ των πραγματων η επιλογη που εχεις δεν ειναι παρα ψευδαισθηση?
τωρα αν ηταν 85 η 89 μικρη σημασια εχει

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
για μενα ο πολιτικος εξαγγελει... εκτελει και κρινεται..
δεν μπορεις να λες οτι εχεις ελλειμμα δημοκρατιας οταν καποιος σου εχει πει ψεματα...
κοντος ψαλμος θα ερθουν εκλογες και ας τον στειλουμε στο διαολο... αλλα δεν κατελαβε την εξουσια με το ετσι θελω...
ειπε ψεματα και τον ψηφισαμε... τι νομιζετε δηλαδη ? οτι ζουμε στο χωριο  των στρουμφ και ολοι ειναι χαρουμενοι και ολοι
ειμαστε καλα παιδακια και ξαφνικα ηρθε ο ΓΑΠ και εκανε το "πρωτοτυπο" να πει ψέματα ?
ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος νομίζετε ? ποιος δεν έχει πει ψέματα? εμεις δεν τους ξανακάναμε κυβέρνηση μετα ?

Ναι ρε φιλε αλλα με την λογικη σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στο ενδιάμεσο (αν με κατανοείς)
η οποία σημειωτέων είναι ο "θεμέλιος λίθος" του πολιτεύματος  :jerking:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε.. δεν συμφωνω..
και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω.. απλα

στο λεω αλλιως

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..

τι μπορει να κανει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για μενα ;;

NΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΟΥΝ Ή ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ στη ΜΠΟΥΖΟΥ;;
οκ, δε σου αρεσει το πολιτευμα... κανενα προβλημα... δικαιωμα σου. ευτυχως ή δυστυχώς αυτό το θέμα λύθηκε το 1974.

εμενα μου αρεσει. και θεωρω οτι πρεπει να ολοι μας να εξασκουμε τα δικαιωματα που μας παρεχει.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε με δουλεψαν.. εγω δε λεω οχι, αλλα

λες για το χρηματιστηριο... ο χοντρος το ειχε κανει σημαια το 2004. εβαλε κανεναν φυλακή . ΟΧΙ
τι εκανες εσύ ? τον ξαναέκανες κυβέρνηση το 2007.
σε κοροιδεψε ? ΝΑΙ... τι εκανες ? του ειπες μπραβο....

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε με δουλεψαν.. εγω δε λεω οχι, αλλα

λες για το χρηματιστηριο... ο χοντρος το ειχε κανει σημαια το 2004. εβαλε κανεναν φυλακή . ΟΧΙ
τι εκανες εσύ ? τον ξαναέκανες κυβέρνηση το 2007.
σε κοροιδεψε ? ΝΑΙ... τι εκανες ? του ειπες μπραβο....
ας το παρουμε αλλιως
βγαζουμε τον χοντρο το 04 για να βαλει φυλακη αυτους απο το χρηματιστηριο και αποτυγχανει
ωραια
το 2007 εχουμε παλι εκλογες
τι θα ψηφισω?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε φιλε αλλα με την λογικη σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στο ενδιάμεσο (αν με κατανοείς)
η οποία σημειωτέων είναι ο "θεμέλιος λίθος" του πολιτεύματος  :jerking:
εξαρταται τι εννοεις δικαιωσύνη.... αλλα και παλι η δικαιωσύνη (στα ορια της συντεταγμενης πολιτειας και οχι Γουδη)
παρακαμπτεται οσο εσυ κι εγω συνεχιζουμε να ξαναψηφιζουμε τις δύο (και παραπανω) οψεις του ίδιου νομίσματος...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
για μενα ειναι ελλειμα δημοκρατιας οταν ενας πολιτικος εκλεγεται βαση του λεφτα υπαρχουν και μετα σε βαζει στο ΔΝΤ...
κατ'εμε ο γιωργακης για να μας βαλει στο ΔΝΤ επρεπε να ειχε εκλογες και να ειχε ζητησει την λαικη εντλοη ΞΑΝΑ για να υπογραψει το μνημονιο 1!
απο την αλλην εσενα δεν σε ενοχλει που ο παπακ ελεγε οτι αν παρει νεα μετρα θα παραιτηθει και τλκ παπαρια και οι ψευτιες του γιωργακη?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οκ, δε σου αρεσει το πολιτευμα... κανενα προβλημα... δικαιωμα σου. ευτυχως ή δυστυχώς αυτό το θέμα λύθηκε το 1974.

εμενα μου αρεσει. και θεωρω οτι πρεπει να ολοι μας να εξασκουμε τα δικαιωματα που μας παρεχει.

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ
ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ
ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΙΝΟΣΕΤ

εσενα τι σου αρεσει τελικα απο ολα  :cheesy:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ας το παρουμε αλλιως
βγαζουμε τον χοντρο το 04 για να βαλει φυλακη αυτους απο το χρηματιστηριο και αποτυγχανει
ωραια
το 2007 εχουμε παλι εκλογες
τι θα ψηφισω?
θες να σπασεις τον κυκλο λοιπον ?
ψηφισε κομμα ελλήνων κυνηγων...ή οτι αλλο θέλεις. αλλά οχι αυτους που σε δουλεψαν. καντο μια φορα (οχι μονο εσυ.. ολοι...) και δείξε οτι μπορείς.
και μετα θα ξερουν οτι δεν εισαι χαπατο και ενας λαος που τα ξεχναει ολα... (οπως ειχε πει και ο μητσοτακης)
δειξε οτι δεν εισαι δεδομενος και δεν εισαι προβατο κανενος.

το οτι δεν εχεις καποια επιλογη που να σε καλύπτει πλήρως δεν ειναι δικαιολογία για να επιβραβεύεις αυτους που σε κοροιδευουν.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
για μενα ειναι ελλειμα δημοκρατιας οταν ενας πολιτικος εκλεγεται βαση του λεφτα υπαρχουν και μετα σε βαζει στο ΔΝΤ...
κατ'εμε ο γιωργακης για να μας βαλει στο ΔΝΤ επρεπε να ειχε εκλογες και να ειχε ζητησει την λαικη εντλοη ΞΑΝΑ για να υπογραψει το μνημονιο 1!
απο την αλλην εσενα δεν σε ενοχλει που ο παπακ ελεγε οτι αν παρει νεα μετρα θα παραιτηθει και τλκ παπαρια και οι ψευτιες του γιωργακη?

ρε συ εμενα όλα όσα λες με ενοχλουν... και το ιδιο και ισως περισσότερο απο σενα...
απλα σου λεω, οτι στα πλαισια του συνταγματος εσύ του έδωσες τα κλειδία του μαγαζιού και
οσο διατηρεί κοινοβουλευτική πλειοψηφια (αποτελουμενοι απο τους κατα τοπους βουλευτες που εμεις εκλέξαμε)
μπορει να κυβερνήσει μεχρι 4 χρονια...
btw το μνημονιο ενα το ψηφισαν και τα δυο μεγαλα κομματα...
ελλειμμα δημοκρατιας δεν εχεις γιατι ετσι ειναι στημενο το πολιτευμα μας... μεχρι τωρα που ολα πηγαιναν
καλα , τα ψεματα δε μας πειραζαν. τωρα ανακαλυψαμε οτι οι πολιτικοι λένε ψέματα ?

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θες να σπασεις τον κυκλο λοιπον ?
ψηφισε κομμα ελλήνων κυνηγων...ή οτι αλλο θέλεις. αλλά οχι αυτους που σε δουλεψαν. καντο μια φορα (οχι μονο εσυ.. ολοι...) και δείξε οτι μπορείς.
και μετα θα ξερουν οτι δεν εισαι χαπατο και ενας λαος που τα ξεχναει ολα... (οπως ειχε πει και ο μητσοτακης)
δειξε οτι δεν εισαι δεδομενος και δεν εισαι προβατο κανενος.

το οτι δεν εχεις καποια επιλογη που να σε καλύπτει πλήρως δεν ειναι δικαιολογία για να επιβραβεύεις αυτους που σε κοροιδευουν.
εγω μαζι σου
ψηφιζω κομμα κυνηγων.. θα παρει λιγοτερο απο το 3% αρα η ψηφος μου θα παει στο 1ο κομμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom