Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε σε καταλαβαινω καθολου...

δηλαδη το κρατος εσυ το βγαζεις ΛΑΔΙ ;;; (το καημενο  :headbang:)

Οι πολιτες τα φαγανε ΔΗΛΑΔΗ..;;

Ελλάδα μου .. εικόνα σου είμαι .....  

οι έλληνες έχουν το κρατος που τους αξιζει .... κατ'εικόνα και ομοίωση ....

και οι πολιτικό που σημερα εκτοξευονται εις το πυρ το εξωτερον .... έλληνες είναι .... νομίζω .... (εκτος του κ. Γ. Παπ ... που εχει καποιες ... ποιό διεθνείς ριζες ,,,,)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιο είναι αυτό το ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ;;

ΤΑ ΧΡΕΗ;;

Το Ευρωπαϊκό κεκτημένο είναι το κοινό υπόβαθρο των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέει το σύνολο των Κρατών μελών ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Το εν λόγω κεκτημένο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κράτος είναι οι πολίτες του
το έχουμε ξαναπεί αυτό
βέβαια σε μία ευνόμως εννοούμενη κοινωνία η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και επιβάλλει ποινές
κατά δήλωση δικαστού φίλης μου είναι 275 δικαστές για 1,5 εκατομμύριο οικονομικές μόνο παραβάσεις - που σημαίνει πως δεν βγαίνουνε ούτε στον αιώνα τον άπαντα και φυσικά στο μεταξύ πέφτουνε και τα ενδιάμεσα τηλέφωνα να παρακαμφθούνε ορισμένες υποθέσεις

ξυπνήστε
ο Χοντρούλης αναγκάστηκε να πάει σε εκλογές και τον φυγάδευσε για 7,5 μήνες η Καγκεμπέ. Και όταν επανήλθε δεν άνοιξε το στόμα του να πει ΟΥΤΕ μία κουβέντα
ο Γιωργάκης απλά αποφάσισε να μην κινδυνεύσει καθόλου και να βγάλει και τον οβολό του από αυτή την ιστορία
το παιχνίδι αείναι στημένο
απλά και νέτα

είπαμε, είναι δεδομένα 2 πράγματα. Πως η ελλ. κοινωνία είναι βαριά προβληματική και πως οι Έλληνες πολιτικοί είναι όλοι μουνόπανα και θέλουνε τυφεκισμό σε κοινή θέα.

το να κατεβείς στο σύνταγμα είναι δώρο άδωρο
το να ομαδοποιηθεί ο κόσμος και να βαράει στοχευμένα στα σπίτια των πολιτικών ίσως να πάει κάπου ...

τις προάλλες συνάντησα στο μπαλέτο την Παζαϊτη, τη ρώτησα: εσείς δεν είστε η τέως πρωθυπουργού;
αν τη βλέπατε τι τρομάρα είχε το βλέμμα της...
δεν ξέρετε μου λέει τίποτα
της λέω οκ, εγώ δεν ξέρω...εσείς όμως ξέρατε...και δεν μιλήσατε, και δεν το σταματήσατε

είστε συνυπεύθυνη και δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε έτσι εδώ και εκεί...είναι προκλητικό

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ....

Αγαπητοι φίλοι
αφορμη για να γραψω σημερα εδώ στάθηκε το σχολιο που διαβασα σχετικα με την τροχαια Λάρισας. Συμφωνώ απολυτα με τον αναγνώστη και θα ήθελα να σας πω και εγω με την σειρα μου την δικια μου άποψη. Ζω εδω και δυο χρονια στην Λάρισα λογω εργασιας του αντρα μου. Κάθε φορα που βγαινω εξω με τα παιδια μου κανω τον σταυρο μου σαν να πηγαινω στον πολεμο. Γιατί για πολεμο προκειται. Τον πολεμο της ασφάλτου. Περιμένω στα φαναρια να περασω με το καροτσι. 'Εχει αναψει πρασινο με τους πεζους και περνώντας ακουω σχολια και κορναρισματα απο τους οδηγους που εχουνε ηδη κόκκινο, και ενιοτε και οι βρισιες. Δεν θα ηθελα να γινω γραφική, αλλα η λεξη ευγένεια ειναι για ενα μεγαλο ποσοστο αγνωστη λεξη στην Λάρισα. Όσο για την τροχαια ανύπαρκτη. Πουθενά.καθημερινα τροχαια με νεκρους και η τροχαια κανει ελέγχους εξω απο την πόλη, σε ορισμενα σημεια τις ιδιες παντα ωρες της ημέρας. Ο καθενας παρκαρει οπου θελει..οι πεζοδρομοι γεματο μηχανακια και αυτοκινητα. Έλεος πια, δεν ιδρωνει το αυτι κανενος σε αυτην την πολη. Μόνο ο φραπες και τα τσιπουρα τους ενδιαφερουνε..κρανος δεν φορα το 70 τοις εκατο.αντικανονικες προσπερασεις και υπερβολικη ταχυτητα μεσα στην πόλη. Εως ποτε. Η οδος Βολου που ανεφερε ο αναγνωστης πρεπει να εισαι ηρωας για να την περασεις. Ο καθενας κανει οτι του καπνισει.

Αν αναφερεις το προβλημα σε καποιον αστυνομικο θα σου απαντησει ελλειψη προσωπικου. Στα διοδια ομως οταν καθονται με τις ωρες δεν υπαρχει ελλειψη προσωπικου. Αλλα εκει ειναι εισπρακτικα τα μετρα, ενω μεσα στην Λαρισα τι εγινε και αν σκοτωνεται καθε μερα και ενας συμπολιτης μας...αφου δεν ειναι συγγενεις μας…

Αθανατη ελληνικη νοοτροπια...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οχι... φαγανε και αρκετοι πολιτες αρκετα βεβαια...
και εκτος αυτου, το "κρατος" ειναι κατ επιλογη των πολιτων...

αν δεν καναν ολοι "κρα" να μπουν στο δημοσιο , δεν θα ειχαμε τοσους δημοσιους υπαλληλους κ.ο.κ.

το "φαγωμα" δεν ειναι μονο το κλεψιμο...

Εισαι τελειως λαθος..

Οποιαδηποτε βιομηχανικη, βιοτεχνικη, εμπορικη επιχηρηση στην ελλαδα (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΑ

και...

είτε  μετακομισε είτε εκλεισε..

Οποτε το βολεμα στο δημοσιο ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.. πλεον.. για την μαζα

και μετα λεμε οτι μαζι τα φαγαμε... οχι φιλε αυτο ηταν ΕΠΟΚΟΛΟΥΘΟ μιας ΣΚΟΠΙΜΗΣ καταστροφηκης πολιτικης.

εκτος και αν εσυ βλεπεις π.χ συνθηκες γυρω σου, να επιτρεπουν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
και επιχειρήσεων που θα απασχολησουν κοσμο..

ΤΟΤΕ ΠΑΣΟ.. ;)

αλλα αφου δεν βλεπεις τοτε τι ψαχνεις ;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελλάδα μου .. εικόνα σου είμαι ..... 

οι έλληνες έχουν το κρατος που τους αξιζει .... κατ'εικόνα και ομοίωση ....

και οι πολιτικό που σημερα εκτοξευονται εις το πυρ το εξωτερον .... έλληνες είναι .... νομίζω .... (εκτος του κ. Γ. Παπ ... που εχει καποιες ... ποιό διεθνείς ριζες ,,,,)
και ο ιΓερμανοί και το Βέλγιο που δεν έχουνε την ίδια εικόνα γιατί έχουνε χρέος τότε;
μα καλά....θέλετε και τα λέτε;

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι τελειως λαθος..

Οποιαδηποτε βιομηχανικη, βιοτεχνικη, εμπορικη επιχηρηση στην ελλαδα (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΑ

και...

είτε  μετακομισε είτε εκλεισε..

Οποτε το βολεμα στο δημοσιο ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.. πλεον.. για την μαζα

και μετα λεμε οτι μαζι τα φαγαμε... οχι φιλε αυτο ηταν ΕΠΟΚΟΛΟΥΘΟ μιας ΣΚΟΠΙΜΗΣ καταστροφηκης πολιτικης.

εκτος και αν εσυ βλεπεις π.χ συνθηκες γυρω σου, να επιτρεπεουν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
και επιχειρήσεων που θα απασχολησουν κοσμο..

ΤΟΤΕ ΠΑΣΟ.. ;)

αλλα αφου δεν βλεπεις τοτε τι ψαχνεις ;;;
δεν ειναι ετσι αδερφε... το δημοσιο ηταν το εισιτηριο σε μια ζωη χωρις αγχος, πιεση , κοπο και ανασφαλεια.
και ολοι το ζητουσαν αυτο το εισιτηριο.... εγω δε τα πω οτι τα φαγαμε ολοι μαζι. γιατι δεν ειναι ετσι.
θα πω οτι ενα μεγαλο μερος το ξοδεψαμε ολοι μαζι.
πλεον δεν υπαρχουν συνθηκες για δημιουργια νεω θεσεων, αλλα αυτο ειναι επακολουθο των τελευταιων 30 χρονων...

για μενα ηταν ενας φαυλος κυκλος, που ξεκινησε απο την κοινωνια και τελειωνει στην κοινωνια και στις επιλογες που
καναμε σα μελη της.

τωρα αν μου λες οτι ο κοσμος δεν εφταιξε γιατι τους κοροιδεψαν, τοτε παω εγω πασο.
αλλα προσωπικα , επιλεγω να θεωρω τον εαυτο μου συνενοχο (εστω και σε μικρο ποσοστο) παρα προβατο που το πηγαν στο σφαγειο χωρις να ξερει...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ο ιΓερμανοί και το Βέλγιο που δεν έχουνε την ίδια εικόνα γιατί έχουνε χρέος τότε;
μα καλά....θέλετε και τα λέτε;

Γερμανία και Βέλγιο συγκρινονται με το ελλάντα ?

τα θες και τα λες ?

το ελληνικό χρεος θα φτασει το 200% του ΑΕΠ σύντομα .... πρακτικά η χώρα δεν υπάρχει πλέον .... βρισκεται υπο Τροικανή κηδεμονία ......

το χρεος ειναι η γεννεσιουργός αρχή του νομισματικού συστήματος .....  η ανθρώπινη υπαρξη και λειτουργία δημιουργεί χρεος .....  εξυπακούεται οτι τα γνωρίζεις αυτά ....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το Ευρωπαϊκό κεκτημένο είναι το κοινό υπόβαθρο των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που συνδέει το σύνολο των Κρατών μελών ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Το εν λόγω κεκτημένο βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη

ΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ.. δεν το ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ  ;)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ.. δεν το ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ  ;)
αρνεισαι το ευρ. κεκτημένο και την συμμετοχή στην ΕΕ ?  Δικαίωμά σου .... αλλά αντιθετο με την πλειοψηφία ....

ο Λαός ? τι σημαίνει Λαός ? δεν μου πολυαρέσει αυτη η λέξη ....

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι αδερφε... το δημοσιο ηταν το εισιτηριο σε μια ζωη χωρις αγχος, πιεση , κοπο και ανασφαλεια.
και ολοι το ζητουσαν αυτο το εισιτηριο.... εγω δε τα πω οτι τα φαγαμε ολοι μαζι. γιατι δεν ειναι ετσι.
θα πω οτι ενα μεγαλο μερος το ξοδεψαμε ολοι μαζι.
πλεον δεν υπαρχουν συνθηκες για δημιουργια νεω θεσεων, αλλα αυτο ειναι επακολουθο των τελευταιων 30 χρονων...

για μενα ηταν ενας φαυλος κυκλος, που ξεκινησε απο την κοινωνια και τελειωνει στην κοινωνια και στις επιλογες που
καναμε σα μελη της.

τωρα αν μου λες οτι ο κοσμος δεν εφταιξε γιατι τους κοροιδεψαν, τοτε παω εγω πασο.
αλλα προσωπικα , επιλεγω να θεωρω τον εαυτο μου συνενοχο (εστω και σε μικρο ποσοστο) παρα προβατο που το πηγαν στο σφαγειο χωρις να ξερει...

Ρε φιλε τα καραβια δεν τα ριχνουν οι ναυτες στην ΞΕΡΑ.. οι καπετανιοι τα ριχνουν..

απο κει και περα..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΠΙΜΑ...

και μετα βιωσες την ΦΟΥΣΚΑ.. και τωρα εσκασε..

ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΣ.. και δεν ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ.. Συμφωνω  ;)

Αλλα το λακο δεν τον ΕΣΚΑΨΕΣ ΕΣΥ αλλοι στον σκαβανε και τωρα σε ριξανε μεσα
και οταν δικαιολογημενα αντιδρας σου λενε ..και καλα... γιατι τους εδωσες τα ΦΤΥΑΡΙΑ
που αυτα τους τα ειχες δωσει για να χτισουν,και εσυ θεωρουσες οτι οι λακοι ηταν για τα θεμελια..

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ;)

και εσυ πιστευεις οτι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο φταιχτης..

ε...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τις προάλλες συνάντησα στο μπαλέτο την Παζαϊτη, τη ρώτησα: εσείς δεν είστε η τέως πρωθυπουργού;
αν τη βλέπατε τι τρομάρα είχε το βλέμμα της...
δεν ξέρετε μου λέει τίποτα
της λέω οκ, εγώ δεν ξέρω...εσείς όμως ξέρατε...και δεν μιλήσατε, και δεν το σταματήσατε

είστε συνυπεύθυνη και δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε έτσι εδώ και εκεί...είναι προκλητικό

Τι λες βρε ηλίθιε;

Έχεις χοντρό κόλλημα με την Νατάσσα.

Στην αρχή με τον καρκίνο της και τώρα πήγες και της μίλησες;

Στο μπαλέτο μάλιστα.... Ποιό μπαλέτο ρε ηλίθιο ζώο.....

Και τι της είπες βρε βλακα;

Και γιατί είναι συνυπεύθυνη ρε ηλίθιε;

Ποιός είσαι εσύ ρε γαμημένο τσόλι που θα αποφασίσεις ποιός θα κυκλοφορεί δημόσια και ποιός όχι;

Αν είχες @@ θα την έδερνες εκεί μέσα και όχι να την απειλείς στο bourdela.com.

Είσαι ένα ανάρχιδο σκουπίδι, το χαμηλότερο δείγμα ανθρώπου. Ούτε καν ανθρώπου.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αρνεισαι το ευρ. κεκτημένο και την συμμετοχή στην ΕΕ ?  Δικαίωμά σου .... αλλά αντιθετο με την πλειοψηφία ....

ο Λαός ? τι σημαίνει Λαός ? δεν μου πολυαρέσει αυτη η λέξη ....

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙς ΣΤΗΝ φρυδικη μαλακια  :jerking:  ΚΑΙ θα σε κλασω

SORRY  ;)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι λες βρε ηλίθιε;

Έχεις χοντρό κόλλημα με την Νατάσσα.

Στην αρχή με τον καρκίνο της και τώρα πήγες και της μίλησες;

Στο μπαλέτο μάλιστα.... Ποιό μπαλέτο ρε ηλίθιο ζώο.....

Και τι της είπες βρε βλακα;

Και γιατί είναι συνυπεύθυνη ρε ηλίθιε;

Ποιός είσαι εσύ ρε γαμημένο τσόλι που θα αποφασίσεις ποιός θα κυκλοφορεί δημόσια και ποιός όχι;

Αν είχες @@ θα την έδερνες εκεί μέσα και όχι να την απειλείς στο bourdela.com.

Είσαι ένα ανάρχιδο σκουπίδι, το χαμηλότερο δείγμα ανθρώπου. Ούτε καν ανθρώπου.

είσαι απαράδεκτος .... καθημερινός νεο-έλληνας .....  πως εκφραζεσαι ?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε τα καραβια δεν τα ριχνουν οι ναυτες στην ΞΕΡΑ.. οι καπετανιοι τα ριχνουν..

απο κει και περα..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΠΙΜΑ...

και μετα βιωσες την ΦΟΥΣΚΑ.. και τωρα εσκασε..

ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΣ.. και δεν ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕΣ.. Συμφωνω  ;)

Αλλα το λακο δεν τον ΕΣΚΑΨΕΣ ΕΣΥ αλλοι στον σκαβανε και τωρα σε ριξανε μεσα
και οταν δικαιολογημενα αντιδρας σου λενε ..και καλα... γιατι τους εδωσες τα ΦΤΥΑΡΙΑ
που αυτα τους τα ειχες δωσει για να χτισουν,και εσυ θεωρουσες οτι οι λακοι ηταν για τα θεμελια..

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ;)

και εσυ πιστευεις οτι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο φταιχτης..

ε...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ..
θα στο πω αλλιως...

αν  τωρα μπορεις να τους εκτελεσεις (κυριολεκτικα και μεταφορικα) και να γλιτωσεις απο προδοτες ή οπως αλλιως θες πεστους,

φαντασου 20-25 χρονια πριν που ξεκινησε το κακο με ποσο λιγοτερο δραστικα πραγματα μπορουσες να ειχες αλλαξει τη μοιρα σου...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Οι πληροφορίες που φτάνουν απο τις Βρυξέλλες κάνουν λόγο για ενα κούρεμα περίπου 50%. Να τονίσουμε οτι αυτό το ποσοστό δεν αφορά κούρεμα στο σύνολο του Ελληνικού χρέους που ειναι 360 ΔΙΣ, αλλά κούρεμα μόνο για τα Ελληνικά ομόλογα που αποτελούν ενα μικρό κομμάτι του συνολικού χρέους!
Απο το κούρεμα εξαιρούνται....
τα ομόλογα της ECB, περίπου € 60 δις, τα δάνεια της Τρόϊκα, ύψους € 65 δις, άλλα δάνεια που έχει συνάψει το Ελληνικό Δημόσιο περίπου 20 δις, τα Έντοκα Γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου 15 δις, ομόλογα λήξης μετά το 2020 άλλα 45 δις, καθώς και άλλες υποχρεώσεις προς προμηθευτές κλπ του Ελληνικού Δημοσίου.

Στην πράξη αυτό σημαίνει οτι:

1. Θα υποστούν μεγάλες ζημιές τα ασφαλιστικά μας ταμεία, οι Ελληνικές και οι Γαλλικές τράπεζες που κατέχουν το σύνολο των Ελληνικών ομολόγων.
2. Κούρεμα 50% θα γίνει περίπου στο 1/4 του χρέους που είναι 90ΔΙΣ. Άρα μιλάμε για κούρεμα περίπου 45ΔΙΣ.  Το συνολικό όμως Ελληνικό χρέος θα μειωθεί ελάχιστα αφού θα χρειαστεί να ξαναδανειστούμε για να ενισχυθούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να επανακεφαλαιοποιηθούν οι Ελληνικές τράπεζες. Έτσι το πραγματικό ώφελος για την Ελλάδα δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 25ΔΙΣ.
3. Οι Ελληνικές τράπεζες θα έχουν μεγάλες απώλειες και εν μέρη θα κρατικοποιηθούν. Αυτό για τους Έλληνες πολίτες σημαίνει κομμένα τα δάνεια για πολλά χρόνια κάτι που ήδη έχει αρχίσει και ισχύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom