Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:cum:για πες μου εσυ μια περιπτωση που ο ιδιωτικος τομεας τρεφει τον δημοσιο;;;; δ.υ δεν ειμαι ουτε θα γινω!!!

εστω και ενα ευρω να παρεις απο ιδιωτικο τομεα σε φορο τοτε ειναι φαι στο δημοσιο ρε μπαμια. αφου ειναι απο αλλη τσεπη  :uglystupid:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξαναρωτω γιατι απαντηση δεν πηρα....

το κρατος εχει μειωσει ηδη 30-40% τα εισοδηματα ΔΥ και συνταξιουχων, αυτο σημαινει πως σε πραγματικα νουμερα ειναι σα να εχει πεθανει ή απολυθει ΗΔΗ το 30-40% των ΔΥ και των συνταξιουχων

μπορει να μας πει καποιος ποιο ηταν το ωφελος?

τα στοιχεια λενε παντως πως τα δημοσια εξοδα ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ!

εξακολουθειτε να πιστευετε οτι οι ΔΥ ηταν το προβλημα? και πως θα λυθει αμα απολυσει αλλο ενα 30% επιπλεον?

Επισκέπτης
Εμεις οι γέροι ανθρωποι αντεχουμε και με λιγοτερες.

Κάτι στατιστικές που είδα
οι μισοί δικηγόροι τον τελευταί χρόνο δεν είχαν ούτε μία παράσταση σε δικαστήρια
και το 1/3 δεν είχε ούτε ένα γραμμάτειο συλλόγου ...

ή κάτι τέτοια τέλος πάντων ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε δικηγορε μας δουλευεις? τι λογικη ειναι αυτη τωρα. δηλαδη αν βγαζω δεκα ευρω απο μια τσεπη και γυριζω 4 στην αλλη τοτε εχω 4 ευρω να ταισω τους ιδιωτικους αλλα ειχα δεκα ευρω αρχικα.
τι μαλακιες ειναι αυτες. δινω εκατο σα κρατος, μου γυριζουν σαραντα απο φορους και ετσι ταιζω καλυτερα?  :jerking:
Αυτο ειπα?
Ειπα οτι οι Δ.Υ. πληρωνουν φορο (επειδη δεν μπορουν να κανουν αλλιως) ΟΣΑ τους αναλογουν.
Ο ιδιωτικος τομεας κανει το ιδιο?
Οχι βεβαια.
Αρα δεν δικαιουται να ομιλει.
Δεν ειπα εγω οτι συμφερει το Δημοσιο να δινει 10 και να παιρνει 4.
Αλλα ασφαλως δεν ειναι λογικο ο ιδιωτικος τομεας να δινει 2 αντι για 6, και να πουλαει και μουρη οτι θρεφει τους Δ.Υ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τι έργο παράγει ;;;;;;;;;
Α ναι ...

Εμποδίζει τους κακούς ξένους επενδυτές να έρθουν στην Ελλάδα
και να την υποδουλώσουν στο μεγάλο κεφάλαιο.
Πάνε στην Τουρκία και στην Αίγυπτο και κάνουν επενεδύσεις
και υποδουλώνουν εκείνους.

Εμείς είμαστε εθνικά υπερήφανοι...

Είσαι δημόσιος υπάλληλος,
μην πεις όχι.
ρε λακη, ρε λακη.....ηδη εχω απαντησει στο 3το, δηλαδη ο επενδυτης τρομαζει απο το ελληνικο δημοσιο ε;;;; το 23% φ.π.α στην καταναλωσει δεν τον σκιαζει;;; ουτε η φορολογια των επιχειρησεων;;; ουτε οι υψηλες εργοδοτικες εισφορες;;; ουτε οι εκτατες εισφορες;;; ουτε ο επενδυτικος νομος;;; ρε πας καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
:cum:για πες μου εσυ μια περιπτωση που ο ιδιωτικος τομεας τρεφει τον δημοσιο;;;; δ.υ δεν ειμαι ουτε θα γινω!!!

Τον ιδιωτικό τομέα τον πηδάνε μια ζωή και φορολογικά και ασφαλιστικά. Τι θες να σου πω ακριβώς ?

Επισκέπτης
εξακολουθειτε να πιστευετε οτι οι ΔΥ ηταν το προβλημα? και πως θα λυθει αμα απολυσει αλλο ενα 30% επιπλεον?

Υπάρχουν άπειρες δαπάνες.
ΜΚΟ , υπερτιμολογημένα έργα, χλίδες κτλ
Αλλά και οι κρατικοδίαιτοι είναι δαπάνη.

Αυτές οι 31.000 ΜΚΟ
ξέρει κανείς τι κοστίζουν ;;;;;;;

Αν καταργούνταν με μια μονομονδυλιά
η χρηματοδότηση σε ΟΛΕΣ
από ποιόν θα έλλειπαν οι ... υπηρεσίες τους ;;;;;;;;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εστω και ενα ευρω να παρεις απο ιδιωτικο τομεα σε φορο τοτε ειναι φαι στο δημοσιο ρε μπαμια. αφου ειναι απο αλλη τσεπη  :uglystupid:
και σε ξαναρωταω, ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο ειπα?
Ειπα οτι οι Δ.Υ. πληρωνουν φορο (επειδη δεν μπορουν να κανουν αλλιως) ΟΣΑ τους αναλογουν.
Ο ιδιωτικος τομεας κανει το ιδιο?
Οχι βεβαια.
Αρα δεν δικαιουται να ομιλει.
Δεν ειπα εγω οτι συμφερει το Δημοσιο να δινει 10 και να παιρνει 4.
Αλλα ασφαλως δεν ειναι λογικο ο ιδιωτικος τομεας να δινει 2 αντι για 6, και να πουλαει και μουρη οτι θρεφει τους Δ.Υ.

διαβασε ξανα τι εχω γραψει στα ποστ να πιασεις το νοημα. ακομα και 2 αντι για 6 να δινει, ειναι κερδος αφου ειναι απο ξενο πορτοφολι. αν παιρνεις 4 ή και 7 εκει που δινεις 10 τι να το κανεις αφου ειναι απο τη δικη σου τσεπη σα κρατος. αρα χασουρα εισαι

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι μισοί δικηγόροι τον τελευταί χρόνο δεν είχαν ούτε μία παράσταση σε δικαστήρια

Μεταξύ μας,η ύπαρξη δικηγόρων,ψυχολόγων/ψυχιάτρων κ στρατού  δείχνει πόσο χαζή είναι η ανθρωπότητα ακόμα. :grin:

Επισκέπτης
ρε λακη, ρε λακη.....ηδη εχω απαντησει στο 3το, δηλαδη ο επενδυτης τρομαζει απο το ελληνικο δημοσιο ε;;;; το 23% φ.π.α στην καταναλωσει δεν τον σκιαζει;;; ουτε η φορολογια των επιχειρησεων;;; ουτε οι υψηλες εργοδοτικες εισφορες;;; ουτε οι εκτατες εισφορες;;; ουτε ο επενδυτικος νομος;;; ρε πας καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα πάντα όλα τον τρομάζουν.
Και γι'αυτό δεν έρχεται κανείς.
Και η υψηλή φορολογία
και η ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ.

Έχεις υπόψη σου συγκρίσεις για ανεγέρσεις κτιρίων σε ελλαδα
σε σχέση με αλλού;;;
Απαιτούμενο χρόνο , διαδικασίες, δαπάνες κτλ κτλ ....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιας και μιλαμε για φορους...

μπορεις να μου πεις τι φορο εχουν πληρωσει οι τραπεζες,οι κερδοσκοποι, οι παικτες του χρηματιστηριου, αυτοι που εκαναν παιχνιδια με τα ομολογα, αυτοι που πηραν μεσιτειες, αυτοι που παιζουν cds , κ.λ.π.?
σωστα,
αυτο ειναι οντως παθολογικο

ομως τα κερδοσκοπικα παιχνιδια εναντιον του ευρω γενικα, αλλα και ειδικα του ελληνικου δημοσιου αντιμετωπιζονται στα πλαισια ισχυρης ευρωζωνης

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε δικηγορε μας δουλευεις? τι λογικη ειναι αυτη τωρα. δηλαδη αν βγαζω δεκα ευρω απο μια τσεπη και γυριζω 4 στην αλλη τοτε εχω 4 ευρω να ταισω τους ιδιωτικους αλλα ειχα δεκα ευρω αρχικα.
τι μαλακιες ειναι αυτες. δινω εκατο σα κρατος, μου γυριζουν σαραντα απο φορους και ετσι ταιζω καλυτερα?  :jerking:
επιμενεις στην αρχικη σου βλακεια εκτορουϊ...

εισαι κρατος, δινεις 1000 στον ΔΥ και του ξαναπαιρνεις πισω τα 40 σωστα?

τα αλλα 60 τι τακανει ο ΔΥ? τα στελνει στην ελβετια? ή πληρωνει δεη, οτε, ευδαπ, διοδια, βενζινη, φπα, τον Λακη, τον μαναβη, τον μπακαλη, τον χασαπη κ.λ.π.? αυτοι παλι με τη σειρα τους δεν αποδιδουν αλλο ενα 60% πισω στο κρατος? και με τα υπολοιπα πληρωνουν ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ κ.λ.π κ.λ.π. για βαλτα κατω να δεις πως κινειται η οικονομια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τον ιδιωτικό τομέα τον πηδάνε μια ζωή και φορολογικά και ασφαλιστικά. Τι θες να σου πω ακριβώς ?
Εντασσεις στο πηδημα και τους ταξιτζηδες, που πληρωναν....600 ευρω το χρονο φορο κατ' αποκοπην, ανεξαρτητα απο το εισοδημα τους?
Βαζεις και τους υδραυλικους που δεν κοβουν ποτέ αποδειξη?
Ενας ηρθε σημερα για το πλυντηριο μου και πηρε 70 ευρω για 10 λεπτα και εφυγε.
Βαζεις και τους μαγαζατορες που ανεβαζουν τις τιμες δεκα μερες πριν τις εκπτωσεις για να εξαπατησουν τον κοσμο?
Για πες?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ας πρόσεχαν οι δικηγορικοί σύλλογοι όταν έκαναν τις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας τυπική διαδικασία...
Οι δικηγόροι πληρώνουν λάθη και λεβεντομαλακίες του παρελθόντος και δυστυχώς (όπως και πολλοί άλλοι) δεν έχουν καταλάβει τί πήγε στραβά και για αυτό δεν βρίσκουν λύση...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σωστα,
αυτο ειναι οντως παθολογικο

ομως τα κερδοσκοπικα παιχνιδια εναντιον του ευρω γενικα, αλλα και ειδικα του ελληνικου δημοσιου αντιμετωπιζονται στα πλαισια ισχυρης ευρωζωνης
ποιας ισχυρης ευρωζωνης? αυτης που εχει κατεβασει τα βρακια της σους τραπεζιτες? πλακα μου κανεις τωρα ετσι?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εντασσεις στο πηδημα και τους ταξιτζηδες, που πληρωναν....600 ευρω το χρονο φορο κατ' αποκοπην, ανεξαρτητα απο το εισοδημα τους?
Βαζεις και τους υδραυλικους που δεν κοβουν ποτέ αποδειξη?
Ενας ηρθε σημερα για το πλυντηριο μου και πηρε 70 ευρω για 10 λεπτα και εφυγε.
Βαζεις και τους μαγαζατορες που ανεβαζουν τις τιμες δεκα μερες πριν τις εκπτωσεις για να εξαπατησουν τον κοσμο?
Για πες?
Πώς το πε ο Λάκης να δεις.... :think: :think: :think: Α ναι, ''πραγματική οικονομία'' ο ιδιωτικός τομέας. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom