ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Χα χα χα μου αρέσει που όλοι πλην Λάκη συμφωνούμε ότι δεν φταίνε οι Δ.Υ.
Ρε Λάκη μήπως είσαι ΠΑΣΟΚ πια;;;;
εγω συμφωνω με λακη ρε ποντικαρα
Χα χα χα μου αρέσει που όλοι πλην Λάκη συμφωνούμε ότι δεν φταίνε οι Δ.Υ.
Ρε Λάκη μήπως είσαι ΠΑΣΟΚ πια;;;;
Πάμε παλι (2).Ρε παλικάρι μου πάλι καμιά φόρμουλα θα βρούν για να το περάσουν, δεν θα το πουν απόλυση θα το πουν κάπως αλλιώς μην κολλάς, αν τους πουνε και αν θελήσουν να τις κάνουν τι θα τους σταματήσει ? υα υπόλοιπα δηλαδή που κάνουν τα καλύπτει το σύνταγμα ?
καλο θα ηταν να ξερεις οτι σχεδον ΠΑΝΤΑ εφταναν τα εσοδα απο την φορολογια για να καλυπτουν τα αναμενομενα εξοδα, τα δανεια τα επαιρνες για αποπληρωνεις τα δανεια του σιδερενιου με 30% επιτοκιο!!! συνελθε λακη!!!!!
Περιστατικά λιποθυμίας μικρών μαθητών από ασιτία σε σχολεία της πρωτεύουσας αποκάλυψε ο Σύλλογος Δασκάλων Α’ Αθήνας. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μαριόλης, η σχολική κοινότητα ενός από τα Δημοτικά, που είδαν τους μαθητές τους να λυγίζουν από πείνα, θρήνησε πρόσφατα για τον πατέρα μαθητή που δεν άντεξε το βρόχο της ανεργίας και έδωσε τέλος στη ζωή του.
Α, ο ιδιωτικος τομεας ζει τους δημοσιους υπαλληλους?
Απο τι?
Απο τους φορους που δεν πληρωνει, φοροδιαφευγοντας συστηματικα?
Απο το ΦΠΑ που δεν αποδιδει?
Για πες?
Γιατι οι Δ.Υ. αν δεν απατωμαι, πληρωνουν το 40% της συνολικής φορολογιας, αντι για το 10-15% που θεωρητικα τους αναλογει.
Αρα ΜΑΛΛΟΝ οι Δ.Υ. σάς ζούν εσας του ιδιωτικου τομεα.
Και μην βιαστεις, εγω δεν ειμαι Δ.Υ.
Ως δικηγορος θεωρουμαι ελευθερος επαγγελματιας, αρα αυτοαπασχολουμενος.
Καλά εσύ δεν πιάνεσαι,όπου μυριστείς μεγάλη ψωλή τρέχεις....εγω συμφωνω με λακη ρε ποντικαρα
Κατα βαση μονο αργα το βραδυ.μπουρδελοαπασχολουμενος εισαι εσυ...ολο εδω μεσα εισαι
α γεια σου, και επιτελους ο δημοσιος υπαλληλος που μπηκε με ασεπ και παραγει εργο φταιει και αυτος;;δηλαδη ο υπαλληλος της κρατικης τραπεζας εχει τον κωλο πισω και της ιδιωτικης οχι;;; ο οδηγος των λεωφορειων του ο.σ.ε οταν εκανε εσωτερικα δρομολογια που επαιρνε τα μισα απο εναν του κτελ ηταν μαλακας;;;οι Νορβηγοι και οι Σουηδοι αυτο κανουν παντως.... και ουτε στο ΔΝΤ ειναι, ουτε τους εχει ζητησει κανεις τα φιορδ για εγγυηση....
αρα το αξιωμα οτι για ολα φταινει οι ΔΥ ειναι λαθος! ΤΕΛΟΣ!
μιας και μιλαμε για φορους...αν δεν υπαρχει καποιος εξωτερικος παραγοντας ως φοβητρο , αποκλειεται να το λυσουμε μονοι μας αυτο το προβλημα
γι'αυτο λεω οτι ειναι πολυ μεγαλη ευκαιρια η κρισηοχι βρε βλαξ
εννοω την συμφωνια ενταξης της ελλαδας στην Ε.Ε. και στην ζωνη ευρω
πες το και στους φιλους σου οτι εχει υπογραφει εδω και 30 χρονια ,για οσους δεν το χουν καταλαβει
Οπότε -είπαν τα παιδιά εδώ-
βρέθηκε η λύσις.
Διορίζουμε το 1.000.000 ανέργους στο δημόσιο
και θα μπαίνουν περισσότεροι πελάτες στο μαγαζί σου
και στο ιατρείο το δικό μου!!!!!
Αν τους δίνουμε και πάνω από 500.000€ στον καθένα ετησίως
θα ανθίσουν και εμπόρια όπως σκαφών , Rolex κτλ, εστιατόρια
των 300€/γευμα/ατομο ...
ΟΠΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ :
ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ
Δεν επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός από τη μισθοδοσία τους
και με τα χρήματα που παίρνουν όταν τα ρίχνουν στην αγορά
εισπράτει το κράτος
και κινείται η οικονομία !!!!!!
τι ωραία !!!!!!!!!!!!!
Γι αυτο γκρεμιζουν τα σχολεια οι καταληψίες?
Εγώ πάντως απορώ πως ξυπνάς για να πας γραφείο την επόμενη μέρα....μιας κ κάθεσαι ως αργά.Κατα βαση μονο αργα το βραδυ.
Χρονικο σημειο δηλαδη κατα το οποιο προδηλως τα δικαστηρια και το γραφειο μου ειναι κλειστα.
Αν τωρα παει κανενας στις 2 τα χαραματα και βαρεσει το κουδουνι στο γραφειο και δεν με βρει, δεν νομιζω οτι φταιω εγω.
οχι βρε βλαξ
εννοω την συμφωνια ενταξης της ελλαδας στην Ε.Ε. και στην ζωνη ευρω
πες το και στους φιλους σου οτι εχει υπογραφει εδω και 30 χρονια ,για οσους δεν το χουν καταλαβει
Α, ο ιδιωτικος τομεας ζει τους δημοσιους υπαλληλους?
Απο τι?
Απο τους φορους που δεν πληρωνει, φοροδιαφευγοντας συστηματικα?
Απο το ΦΠΑ που δεν αποδιδει?
Για πες?
Γιατι οι Δ.Υ. αν δεν απατωμαι, πληρωνουν το 40% της συνολικής φορολογιας, αντι για το 10-15% που θεωρητικα τους αναλογει.
Αρα ΜΑΛΛΟΝ οι Δ.Υ. σάς ζούν εσας του ιδιωτικου τομεα.
Και μην βιαστεις, εγω δεν ειμαι Δ.Υ.
Ως δικηγορος θεωρουμαι ελευθερος επαγγελματιας, αρα αυτοαπασχολουμενος.
για πες μου εσυ μια περιπτωση που ο ιδιωτικος τομεας τρεφει τον δημοσιο;;;; δ.υ δεν ειμαι ουτε θα γινω!!!Σκέψου κατάντια, και με φοροδιαφυγή και πάλι τους ζούσε, να βλέπεις κάτι φύλακες που τα ξύνουν όλη μέρα να παίρνουν 2.500 μισθό και εφάπαξ κανά 50άρικο.
α γεια σου, και επιτελους ο δημοσιος υπαλληλος που μπηκε με ασεπ και παραγει εργο
Γι αυτο γκρεμιζουν τα σχολεια οι καταληψίες?
Εμεις οι γέροι ανθρωποι αντεχουμε και με λιγοτερες.Εγώ πάντως απορώ πως ξυπνάς για να πας γραφείο την επόμενη μέρα....μιας κ κάθεσαι ως αργά.
Αν δεν κοιμηθώ 7-8 ωρίτσες δεν μπορώ με τίποτα.
Πού το θυμηθηκες το νερο του Καματερου ρε φιλε????
και πως δεν τον τιναξαν οι ¨εγκριτοι¨" Κωνστας και Μακρη?
γιατι αντιθετα τους κολλησε στον τοιχο με τα στοιχεια που παρεθεσε τα οποια δεν τολμησε να αμφισβητησει κανεις?
παπατζηδες με στοιχεια και πηγουλες τυπε δεν υπαρχουν ;)