Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Kοίτα αυτοι όσα και να βγάζουν , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ!!!!!
Ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν 2500€ το μήνα από τον κορβανά,
κόστιζε άλλα 1000€ η ασφάλειά τους,
η θέση εργσσία τους (τσόντες στο ίντερνετ, ρεύμα , νερό κτλ)
άλλα 1000€ ΤΟ ΜΗΝΑ
και δίναν 600€ το χρόνο φόρο και τους έχεις (εσύ όχι εγώ) υποχρέωση....

μικρός είσαι ακόμη,
όταν πας να πληρώσει το ταμείο νομικών και το σύλλογο (υποχρεωτικά)
και ΦΠΑ
θα με θυμηθείς !!!!!
Αλήθεια,
όταν ξεκινάς μια επιχείρηση,
γιατί πρέπει να πληρώνεις εισφορά υπέρ του ταμείου νομικών και διαφόρων άλλων;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο σκατόψυχός που για πολιτικούς λόγους
ίδρυσε και 3η Νομική σχολή δεν φταίει ;;;

Και άλλες δύο ιατρικές ;;;;;;;

Το έχω πει αρκετές φορές,
δεν το χορταίνω όμως!!!!!!!!
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
7948.jpg

ΣΚAΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ  :rockon: :rockon: :rockon:

παμε παρακατω

ΛΑΚΗ εγω Δ/Υ δεν ειμαι..

Αλλα πες μου κατι...

σε αυτη τη διεφθαρμενη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ο ιδιωτικος τομεας δεν ειναι διεφθαρμένος;;;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΚΑ;;;

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ;;;

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ναι...τον υδραυλικο, τον ηλεκτρολογο, τον μηχανικο, τον πηδανε, 5-6 χιλιρικα τον χρονο με το ζορι βγαζουν οι καυμενοι.....που λεφτα για φορους....τις επιχειρησεις ακομα μεγαλυτερο πηδημα..πλαστα και εικονικα τιμολογια γαι επιστροφη φ.π.α απο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. τις κατασκευαστικες εκει να δεις τσοντα.....τις πετραιλαικες;; ακομα χειροτερα...εχε χαρη που δεν θελω να μιλησω, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟς ΤΟΜΕΑς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,μια ζωη κρατικοδιατος και κομπινα και λαμογια, μηπως να πιασουμε και τα περιφημα ευρωπαικα κονδυλια;;; εκει να δεις γλεντια!!! ρε ουστ!

Είναι πολλοί αυτοί που ήταν σωστοί όλα αυτά τα χρόνια στιν ιδιωτικό τομέα και αρκετοί απο αυτούς είναι έτοιμοι να κλείσουν τώρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και για μια δεκαετια πισω κιολας.
Αρκετα πια.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά τα λαμογια εχουν και ειρωνικο υφακι και σου ερχεται να τους ριξεις γροθια στη μυτη.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

συν τα κεφαλια επι πινακι αρκετων δημοσιων αργοσχολων υπαλληλων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τυπε εμενα μαρεσει η ουσια. ας ηταν νοικοκυρης ο πατερας να μην κανει παιδια κλεφτρονια. αν μαθαν να κλεβουν και τη βγαλαν καθαρη, καλα κανανε.
Αλλο αυτο.
Ενταξει, καλα κανει οποιος μπορει και κλεβει, να το δεχτω.
Οχι ομως να κανει και μαθηματα στους αλλους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε σακαφιορε αυτη τη στιγμη πες πως εισαι κρατος εσυ. οκ? οκ. λεφτα δεν εχεις. δινεις λοιπον απο δανεικα για να κινηθει η αγορα οπως λες. να παρεις πισω λεφτα. ποσα ρε σακαφιορη? θα παρεις πισω οσα εδωσες ή και περισσοτερα? λιγοτερα θα παρεις. και θα χρωστας τα δανεικα. αρα θα γαμησεις και τους υπολοιπους αργοτερα, που λες οτι θα κινουσες την οικονομια.  :jerking:

+1...
Δεν καταλαβαίνουν πως ό,τι δαπανά το κράτος προέρχεται είτε από φόρους είτε απο δανεισμό και ότι όσα πιο πολλά δαπανά σε μισθους σημαίνει ότι τόσα πρέπει να παίρνει από φόρους και να δανείζεται...
Και ότι αν δεν μπαίνει νέο χρήμα (από παραγωγικές δραστηριότητες), καταλήγεις σε ένα καθοδικό σπιράλ, όπως σήμερα καλή ώρα....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
άλλα 1000€ ΤΟ ΜΗΝΑ

μικρός είσαι ακόμη,
και ΦΠΑ
θα με θυμηθείς !!!!!
πολυ τι βι βλεπεις, για πες ποσο παιρνουν οι εκπαιδευτικοι που ειναι και αυτοι δ.υ και μαλιστα δεκαδες χιλιαδες;;;; μηπως οι γιατροι;;;;;;  ξερεις ποσα παιρνει μισθο ενας γιατρος με 4 χρονια στο δημοσιο χωρις τις υπερωριες;; 886 ευρω!!  τις υπερωριες αμα  και οταν τις πληρωθουν ....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε σακαφιορε αυτη τη στιγμη πες πως εισαι κρατος εσυ. οκ? οκ. λεφτα δεν εχεις. δινεις λοιπον απο δανεικα για να κινηθει η αγορα οπως λες. να παρεις πισω λεφτα. ποσα ρε σακαφιορη? θα παρεις πισω οσα εδωσες ή και περισσοτερα? λιγοτερα θα παρεις. και θα χρωστας τα δανεικα. αρα θα γαμησεις και τους υπολοιπους αργοτερα, που λες οτι θα κινουσες την οικονομια.  :jerking:
γιατι δεν εχω λεφτα ρε μαστορα?? επειδη οι κερδοσκοποι μου λενε οτι για τις 100 δραχμες που μου εδωσαν πρεπει να πληρωνω 200 καθε χρονο για το υπολοιπο της ζωης μου? και καθε τοσο και λιγακι ανακαλυπτουν οτι ξεχασαν να μου προσθεσουν αλλα τοσα?

δε νομιζω τακη!

το ξερεις εσυ ας πουμε οτι εξωφλουμε ακομη δανεια (με τρελα επιτοκια και μπονους) για τα οποια ειχαμε υποτιθεται χρεοκωπησει και τα οποια αναγνωρισε στο αρτιον ο Μητσοτακης επι Γ.Παπανδρεου?? Ειχες δανειστει λ.χ.1,000.000, ειχες εξωφλησει μεχρι τη χρεοκωπια σου τα 500.000 ας πουμε, χρεοκωπεις, και μετα ερχεται ο μητσοτακης και σου λεει οτι χρωστας 1.700.000 και μαλιστα με αυξημενο επιτοκιο! Επειδη πληρωνω αυτα μου λες οτι δεν εχω λεφτα???

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
από ποιόν θα έλλειπαν οι ... υπηρεσίες τους ;;;;;;;;;;

Στο 90% των περιπτώσεων σε κανέναν. Όπως και τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ, που απ' ότι φαίνεται έχει πέσει τρελή λαθροχειρία τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ. Στατιστικά του ΟΟΣΑ: ποσοστό των ΔΥ της γενικής κυβέρνησης σε σχέση με το εργατικό δυναμικό.
Η Ελλάδα είναι στην τρίτη θέση. Από το τέλος.

URL]]

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
άλλα 1000€ ΤΟ ΜΗΝΑ

μικρός είσαι ακόμη,
και ΦΠΑ
θα με θυμηθείς !!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είναι πολλοί αυτοί που ήταν σωστοί όλα αυτά τα χρόνια στιν ιδιωτικό τομέα και αρκετοί απο αυτούς είναι έτοιμοι να κλείσουν τώρα.
δεν αντιλεγω, αλλα ηταν πολλοι δ.υ που ηταν επισης σωστοι και τωρα πανε εφεδρεια και απολυση...ετερον εκατερον

Επισκέπτης
Και για μια δεκαετια πισω κιολας.
Αρκετα πια.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά τα λαμογια εχουν και ειρωνικο υφακι και σου ερχεται να τους ριξεις γροθια στη μυτη.
Στο χωριό μου λένε,
ότι αλλιώς μιλάς καβάλα στ'άλογο.
Γι αυτό έχουν το ειρωνικό υφάκι.
Όταν πέσουν από τ'αλογο,
αλλάζει το πράγμα.
Γίνεσαι ένα μπόι που λέμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
+1...
Δεν καταλαβαίνουν πως ό,τι δαπανά το κράτος προέρχεται είτε από φόρους είτε απο δανεισμό και ότι όσα πιο πολλά δαπανά σε μισθους σημαίνει ότι τόσα πρέπει να παίρνει από φόρους και να δανείζεται...
Και ότι αν δεν μπαίνει νέο χρήμα (από παραγωγικές δραστηριότητες), καταλήγεις σε ένα καθοδικό σπιράλ, όπως σήμερα καλή ώρα....

παιχτη βοηθα γιατι δεν επικοινωνω καθολου. νιωθω λες και ειμαι ο τομκατ και γραφω αλαμπουρνεζικα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάποιες παροχές(όπως π.χ. παιδεία + υγεία) πρέπει να είναι δημόσιες για να είναι προσβάσιμες σε όλους.

Να γίνουν 200-300 χιλιάδες απολύσεις δεν γίνεται,είναι σαν να εκτελείς κόσμο.

Και δεν ΘΑ μπουν όλοι αυτοί στις επιχειρήσεις που θα στηθούνε από τις επενδύσεις που ΘΑ γίνουνε την επόμενη μέρα....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ θυμάμαι επί δραχμής κάτι επιθέσεις νααααααααααα και έτρεχαν οι διοικητές της ΤτΕ με ό,τι συνάλλαγμα είχαν να στηρίξουν το νόμισμα...
Και σήμερα, ο λόγος που σου επιτέθηκαν δεν είναι το νόμισμα, είναι ότι χρωστάς παντού.
τοτε ομως ουτε πτωχευες, ουτε απελυες τους μισους υπαλληλους, ουτε εκανες 30-40% περικοπες σε μισθους και συνταξεις...

μαντεψε γιατι...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!!!!!!!

Αλλωστε ιστορικα, ΟΛΕΣ οι χρεοκωπιες ΟΛΩΝ των κρατων του κοσμου εγιναν οταν τα νομισματα τους ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΑ αλλα συνδεδεμενα με ισχυρα ξενα νομισματα...

τυχαιο κι αυτο?

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αφου σου κανουνε τωρα επιθεση με το ευρω βρε βλαξ
με τη δραχμη θα ειχες αφανιστει

Αν ηξερες τον στοχο της ΕΠΙΘΕΣΗΣ δεν θα το ΕΛΕΓΕΣ αυτο

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ  ;)

Οποτε επιβεβαιωνεις την "ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ" για αλλη μια φορα  :uglystupid:

ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ
 :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Με την δραχμη κανεις δεν θα ασχολιόταν.. Πιστεψε με  ;)
    το οτι εισαι εσυ (ως ΧΩΡΑ) στο ΕΥΡΩ τους εκανε να ασχοληθουν
    και την πληρωνει τωρα ο αδυναμος ΚΡΙΚΟΣ που μπηκε μεσα στην ΕΥΡΩΖΩΝΗ "ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ"..

Υ.Γ2. καλός ο ΦΟΒΟΣ αλλά δεν ωφελεί ΠΑΝΤΑ... και το βλεπεις .. αλλα και αν οχι το νοιωθεις  :fuck1:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δεν αντιλεγω, αλλα ηταν πολλοι δ.υ που ηταν επισης σωστοι και τωρα πανε εφεδρεια και απολυση...ετερον εκατερον

Παπάρια ήταν, ελάχιστοι ήταν οι σωστοί, δεν λέω οτι το κάνανε σαδιστικά, τους είχαν δώσει την ευκαιρία να τα ξύνουν και να κωνομάνε και το έκαναν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στο χωριό μου λένε,
ότι αλλιώς μιλάς καβάλα στ'άλογο.
Γι αυτό έχουν το ειρωνικό υφάκι.
Όταν πέσουν από τ'αλογο,
αλλάζει το πράγμα.
Γίνεσαι ένα μπόι που λέμε.
Τί ύψος έχεις ρε;;; :grin:
Βλέπω που το πας που το φέρνεις εκεί καταλήγεις. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατι δεν εχω λεφτα ρε μαστορα?? επειδη οι κερδοσκοποι μου λενε οτι για τις 100 δραχμες που μου εδωσαν πρεπει να πληρωνω 200 καθε χρονο για το υπολοιπο της ζωης μου? και καθε τοσο και λιγακι ανακαλυπτουν οτι ξεχασαν να μου προσθεσουν αλλα τοσα?

δε νομιζω τακη!

το ξερεις εσυ ας πουμε οτι εξωφλουμε ακομη δανεια (με τρελα επιτοκια και μπονους) για τα οποια ειχαμε υποτιθεται χρεοκωπησει και τα οποια αναγνωρισε στο αρτιον ο Μητσοτακης επι Γ.Παπανδρεου?? Ειχες δανειστει λ.χ.1,000.000, ειχες εξωφλησει μεχρι τη χρεοκωπια σου τα 500.000 ας πουμε, χρεοκωπεις, και μετα ερχεται ο μητσοτακης και σου λεει οτι χρωστας 1.700.000 και μαλιστα με αυξημενο επιτοκιο! Επειδη πληρωνω αυτα μου λες οτι δεν εχω λεφτα???

οκ ρε ταμια να σε παω αλλιως. μπεσα λοιπον, συμφωνοι για τα δανεια και το ΔΝΤ και τα φιδια. τα σβηνουμε σε μια νυχτα. κατα τα αλλα λοιπον αφηνουμε το μαγαζι οπως εχει? κραταμε ολους τους υπαλληλους και ολα τα λοιπα καλως καμωμενα? σε 4 μηνες παλι στη ζητιανια θα εισαι ρε κουναβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Επισκέπτης
πολυ τι βι βλεπεις, για πες ποσο παιρνουν οι εκπαιδευτικοι που ειναι και αυτοι δ.υ και μαλιστα δεκαδες χιλιαδες;;;; μηπως οι γιατροι;;;;;;  ξερεις ποσα παιρνει μισθο ενας γιατρος με 4 χρονια στο δημοσιο χωρις τις υπερωριες;; 886 ευρω!!  τις υπερωριες αμα  και οταν τις πληρωθουν ....
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλη επαγγελματική τάξη,
μη μου πείτε ΔΥ,πολιτικούς κλπ,
που να έχει συμβάλλει τόσο,στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
Οι αγρότες ίσως.
Βοηθήστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom