Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
επαναλαμβανω πως η γενια αυτη δεν ειχε δικαιωμα στην επιλογη, επομενως δεν μπορει να κατηγορηθει για το τι της προσεφεραν (xbox λουκουμαδες κρουασαν) ή τη δεν της προσεφεραν.

λες εεεε??? δεν ξερω πόσων χρόνων είσαι και αν γνωρίζεις από την γενιά αυτή.. επειδή τυχαίνει να έχω παιδιά σε αυτήν την ηλικία αντε να μου βρείς ένα παιδί το οποίο δεν τα ζητά .. και είναι λογικό να ζητά γιατί βλέπει το διπλανό του να τα έχει του οποίου οι γονείς είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση με την δικιά του...

θα μου πείς γιατι ενδίδουν οι γονείς??? όταν θα γίνεις το συζητάμε...

το μεγάλο λάθος που έγινε από την δεκαετία του 80 και μετά ήταν η κατάργηση της ισοπέδωσης σε θέματα εμφάνισης, πλούτου κλπ... θα πω ένα απλό παράδειγμα και βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί... στα ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας (τα οποια παρεπιμπτόντως δέχονται πολλά παιδιά χαμηλής οικονομικής επιφάνειας με υποτροφίες) τα παιδιά στο σχολείο πηγαίνουν με συγκεκριμένη στολή (αγόρια και κορίτσια).. αυτό δεν είναι βλακεία ούτε κόλληαμ στις παραδόσεις.. είναι ένα μέτρο για να αποφεύγεται ο ανταγωνισμός σε ανούσια πράγματα.. εδώ αυτά τα μέτρα καταργηθήκανεα μιας κακώς εννούμενης ελευθερίας του ατόμου που μόνο ελευθερία δεν ήτανε...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την εχεις ακουστα τη λεξη?Ξερω δεν ειναι της μοδας στη χωρα αυτη ,αλλα -σκεφτομαι-ΑΝ σε απελυαν επειδη εκανες απεργια και ερχομασταν καμια 20 "φιλοι" και του διναμε να καταλαβει οτι αν σε απολυσει θα εχει πολυ σεξ απο κει και επειτα  :fuck1: :fuck1:λες τελικα να σε απελυε?

ρε συ τι του λες????

εχει μεγαλωσει με το "εγω",δεν ξερει το "εμεις"

απλα ειναι παντελως εξω απο την αντιληπτικη του ικανοτητα

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.650
Πόντοι
10.225
ναι.. αλλα το έκανε όμως με σύμφωνη γνωμη και την ανοχή της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ και τωρα ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ βγαίνει ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ταξίδια ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ και ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΟΜΑΛΑΚΑ

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λες εεεε??? δεν ξερω πόσων χρόνων είσαι και αν γνωρίζεις από την γενιά αυτή.. επειδή τυχαίνει να έχω παιδιά σε αυτήν την ηλικία αντε να μου βρείς ένα παιδί το οποίο δεν τα ζητά .. και είναι λογικό να ζητά γιατί βλέπει το διπλανό του να τα έχει του οποίου οι γονείς είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση με την δικιά του...

το μεγάλο λάθος που έγινε από την δεκαετία του 80 και μετά ήταν η κατάργηση της ισοπέδωσης σε θέματα εμφάνισης, πλούτου κλπ... θα πω ένα απλό παράδειγμα και βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί... στα ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας (τα οποια παρεπιμπτόντως δέχονται πολλά παιδιά χαμηλής οικονομικής επιφάνειας με υποτροφίες) τα παιδιά στο σχολείο πηγαίνουν με συγκεκριμένη στολή (αγόρια και κορίτσια).. αυτό δεν είναι βλακεία ούτε κόλληαμ στις παραδόσεις.. είναι ένα μέτρο για να αποφεύγεται ο ανταγωνισμός σε ανούσια πράγματα.. εδώ αυτά τα μέτρα καταργηθήκανεα μιας κακώς εννούμενης ελευθερίας του ατόμου που μόνο ελευθερία δεν ήτανε...
μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε. Το παιδι που παει σχολειο ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? χωρια που θεωρεις πως το παιδι που μεγαλωνει πρεπει να εχει μελετησει οικονομικα φιλοσοφικα και να εχει την κριτικη ικανοτητα ενος ενηλικα, που απο οτι διακρινω εσυ στην ηλικια των 50-60 (αφου εχεις παιδια εκεινης της ηλικιας) δεν διαθετεις, γενικευοντας τα παντα και δινοντας ευθυνη σε οποιον εχει διαπραξει εστω και μια αμαρτια.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ και τωρα ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ βγαίνει ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ταξίδια ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ και ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΟΜΑΛΑΚΑ
συμπανομαλακα χαχαχ!!!! αν και νομιζω ειναι συμπαντομαλακας!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ωραια λοιπόν.. ας αλλάξουμε την μειοψηφία αυτήν.. και τίθεται το μεγαλο ερώτημα .. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ???

Επισκέπτης

http://[URL unfurl="true"]www.dimokratianews.gr/sites/default/files/venizelos596.jpg?1314982934[/img[/URL]]

[size=30pt][b]UNCLE BENNY NEEDS YOU!![/b][/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε. Το παιδι που παει σχολειο ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? χωρια που θεωρεις πως το παιδι που μεγαλωνει πρεπει να εχει μελετησει οικονομικα φιλοσοφικα και να εχει την κριτικη ικανοτητα ενος ενηλικα, που απο οτι διακρινω εσυ στην ηλικια των 50-60 (αφου εχεις παιδια εκεινης της ηλικιας) δεν διαθετεις, γενικευοντας τα παντα και δινοντας ευθυνη σε οποιον εχει διαπραξει εστω και μια αμαρτια.

ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω...

και η συνενοχή σε έγκλημα καταδικαστέα είναι (όχι βέβαια με την ίδια ποινή)

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ωραια λοιπόν.. ας αλλάξουμε την μειοψηφία αυτήν.. και τίθεται το μεγαλο ερώτημα .. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ???
Αντι να ντρεπομαστε που στερησαμε απο τα παιδια μας το μελλον και όντας ταπεινομενοι να πασχισουμε να δωσουμε μαχη να τα σωσουμε, καθομαστε και κανουμε συζητησεις για το ποιος εφταιξε ποσο εφταιξε αν εμεις ειμαστε μεσα σε αυτους που φταιξανε.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.650
Πόντοι
10.225
Κοίτα ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ και έχεις ΔΙΚΙΟ,Για να ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΑΠΜΠΟΥΚΑΣ,και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ,ΚΑΠΟΤΕ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΧΙ

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω...

και η συνενοχή σε έγκλημα καταδικαστέα είναι (όχι βέβαια με την ίδια ποινή)
φυσικα... απο ολο το ποστ μονο αυτο που σε συμφερει κρατας

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
6.000.000 Εκλογικό σώμα. Με 40% μαλάκες που κάνουν αποχή πάμε στους 3.600.000 ψηφίσαντες.Με τα σημερινά δεδομένα και στο 35% που θα ξαναψηφίσουν πασοκ-νδ φτάνουμε 1.260.00 ψηφοφόρους-ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ. Εάν δεν είναι αυτό Έθνος που παράγει μαλάκες τότε ποιο είναι. Μέχρι και οι Μογγόλοι πουλέψανε το αντιστοιχο πασοκ-νδ και φέρανε Ερντογάν

Επισκέπτης
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την εχεις ακουστα τη λεξη?Ξερω δεν ειναι της μοδας στη χωρα αυτη ,αλλα -σκεφτομαι-ΑΝ σε απελυαν επειδη εκανες απεργια και ερχομασταν καμια 20 "φιλοι" και του διναμε να καταλαβει οτι αν σε απολυσει θα εχει πολυ σεξ απο κει και επειτα  :fuck1: :fuck1:λες τελικα να σε απελυε?
Μην του βάζεις δύσκολα....

Άσε να απαντήσει σε 'μενα τώρα.....α ξέχασα,εκκλησίες δεν κλέβει...

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
 εεεεελα ρε,που το ειδες αυτο????

αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχ
δε θα σωθουμε ποτε ρε.. ο αλλος επειδη ειναι σε μια ηλικια x και δεν παιρνει 600 και 700 ευρω και πιθανως να εχει στειλει τα παιδια του εξω να σπουδασουν, οποτε με την κατασταση ως εχει στην ελλαδα δε προκειται να γυρισουν, δεν ασχολειται με το πως ειναι η ζωη του νεου στην ελλαδα. Και οταν φτασει η πουτσα στον δικο του κωλο θα ειναι αργα. Αλλα και τοτε ειμαι σιγουρος θα πει.. δε βαριεσαι .. ποσα χρονια ακομα θα ζησω..καλα εζησα ως τωρα.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 ..οπως το να ψηφιζεις ετσι????
 Πολιτης μια φορα την τετραετια (και αν...) ???
 Το υπολοιπο διαστημα,νεκρα και μουγκα

Κατσε απαθης,στα αρχιδιαμ'

Κι εσύ βάρα στο γάμο του καραγκιόζη κάνοντας πράγματα που δεν πιάνουν νομίζοντας ότι όντως κάνεις κάτι που πιάνει τόπο. Πότε αύριο (αλήθεια ποιά είναι τα αιτήματα ακριβώς;), πότε πριν μερικούς μήνες στην πλατεία νομίζοντας ότι δεν θα ψηφίσουν οι Βουλευτές και δεν ξέρω κι εγώ πότε άλλοτε.

Θεωρείς ότι είσαι καλύτερος πολίτης από εμένα παρ' όλο που θα έπρεπε να έχεις σκύψει το κεφάλι και να μη μιλάς καθόλου διότι ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΕΣΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΌΧΙ, πας να μου κάνεις μαθήματα αντί να μετανοείς για τα δικά σου λάθη. Όχι ρε μαγκα δεν θα μου κάνεις μαθήματα ούτε γιουσουφάκι θα με πεις, ούτε ραγιά θα με πεις.

Όταν μπαινοβγαίναμε στις επιτηρήσεις και βαράγανε τα καμπανάκια εσύ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ και τολμάς και μιλάς για τη δική μου αντιληπτική ικανότητα;

Ήμαρτον ρε τί άλλο θα διαβάσουμε...

Τέλος παντων όβερ εντ άουτ από εμένα, δεν πρόκειται να ξαναμπω στον κόπο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου σε χαρακτηρισμούς. Το τελευταίο πράγμα που θα πω είναι ΚΡΙΜΑ - ΚΡΙΜΑ - ΚΡΙΜΑ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Προς κυβερνητικά στελέχη καθώς και λοιπά πρεζάκια! Οι πρεζέμποροι δεν μας δίνουν την δόση! Κλάψτε πρεζάκιαααααα.......

www.real.gr/#]http://www.real.gr/#[/url]

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δε θα σωθουμε ποτε ρε.. ο αλλος επειδη ειναι σε μια ηλικια x και δεν παιρνει 600 και 700 ευρω και πιθανως να εχει στειλει τα παιδια του εξω να σπουδασουν, οποτε με την κατασταση ως εχει στην ελλαδα δε προκειται να γυρισουν, δεν ασχολειται με το πως ειναι η ζωη του νεου στην ελλαδα. Και οταν φτασει η πουτσα στον δικο του κωλο θα ειναι αργα. Αλλα και τοτε ειμαι σιγουρος θα πει.. δε βαριεσαι .. ποσα χρονια ακομα θα ζησω..καλα εζησα ως τωρα.

μαντης εισαι????

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κριμα τραμου, ειλικρινα κριμα να το πιστευεις αυτο. Η μονη συνενοχη που μπορω να βρω στα παιδια αυτα ειναι οτι μεγαλωσαν σε ενα τοξικο περιβαλλον που, με τον τροπο που βαδιζε η κοινωνια, το πιθανοτερο ( αλλα ως εκει)  ισως να ηταν πως και αυτοι καποια στιγμη θα φοροδιαφευγανε ή θα ζουσαν ενα λαιφσταιλ κοσμοπολιτικο, ΔΕΝ θα ερχονταν σε ρηξη δηλαδη με τις αθλιοτητες γυρω μας. Απο αυτο ομως μεχρι να τους θεωρω συνενοχους (ντροπη..) παει πολυ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: δε θα βαλω ταμπελα το ονομα, αλλα θα το κανω με τη μορφη κουιζ!ΑΠΛΩΣ συμπληρωστε.....
-50 ανω φευγα
-τιμιος ,και ηθικα και νομιμα 2σε1.
-εργατικος
-φιλελευθερος
-πουτανιαρης
-εβγαζε λεφτα-
-βγαζει ακομα!(πες μας που να κανουμε χαρτια  :2funny:)
-μνημονιακιας
-δινωλυσακιας
α)ποιος ειναι?
β)ειστε σοβαροι?επανασταση?γιατι ρε τεμπεληδες αντιπαραγωγικοι ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom