tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
επαναλαμβανω πως η γενια αυτη δεν ειχε δικαιωμα στην επιλογη, επομενως δεν μπορει να κατηγορηθει για το τι της προσεφεραν (xbox λουκουμαδες κρουασαν) ή τη δεν της προσεφεραν.
λες εεεε??? δεν ξερω πόσων χρόνων είσαι και αν γνωρίζεις από την γενιά αυτή.. επειδή τυχαίνει να έχω παιδιά σε αυτήν την ηλικία αντε να μου βρείς ένα παιδί το οποίο δεν τα ζητά .. και είναι λογικό να ζητά γιατί βλέπει το διπλανό του να τα έχει του οποίου οι γονείς είναι στην ίδια οικονομική κατάσταση με την δικιά του...
θα μου πείς γιατι ενδίδουν οι γονείς??? όταν θα γίνεις το συζητάμε...
το μεγάλο λάθος που έγινε από την δεκαετία του 80 και μετά ήταν η κατάργηση της ισοπέδωσης σε θέματα εμφάνισης, πλούτου κλπ... θα πω ένα απλό παράδειγμα και βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί... στα ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας (τα οποια παρεπιμπτόντως δέχονται πολλά παιδιά χαμηλής οικονομικής επιφάνειας με υποτροφίες) τα παιδιά στο σχολείο πηγαίνουν με συγκεκριμένη στολή (αγόρια και κορίτσια).. αυτό δεν είναι βλακεία ούτε κόλληαμ στις παραδόσεις.. είναι ένα μέτρο για να αποφεύγεται ο ανταγωνισμός σε ανούσια πράγματα.. εδώ αυτά τα μέτρα καταργηθήκανεα μιας κακώς εννούμενης ελευθερίας του ατόμου που μόνο ελευθερία δεν ήτανε...