Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΔΞ/ΔΑ.. εγώ ξέρω για την πάρτη μου...
αφου εχεις βγαλει πως ειναι και μειοψηφια και πως ξερεις μονο για την παρτη σου εχω και κατι να προτεινω. Η γενια των 20-30 που δεν ψηφιζε την δεκαετια του 80 και του 90 που εγιναν ολα αυτα να στειλει την δικη σου γενια στο διαολο να δουλευει στα κατεργα να ξεπληρωσει τις μαλακιες που εκανε, αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου εμεις φταιμε και επωφεληθηκαμε, ενω αυτοι (20-30) να μεινουν εδω χωρις χρεος να ξεκινησουν απο την αρχη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
είναι οι μόνοι οι οποίοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται (εφόσον το κρίνουν).. απλά είναι μια πολύ μα πάρα πολύ μικρή μειοψηφία...
Ποιοι ειναι αυτη η μειοψηφια τραμουντανα ?

Απο οτι διαβαζω η προπαγανδα του - μαζι τα φαγαμε - περασε σε ολους.... ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
ρε τι μπαγλαμαδες υπαρχουνε δεν περιγραφετε...αντε να σας το κανω διαφημιση τηλεμαρκετινκ μπας και το καταλαβετε....
-Βαρεθηκες να μαζευεις καθε λιγο λογαριασμους,τελη,εκτακτες εισφορες,απο το πατωμα τις πορτα σου?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να βλεπεις τη μουρη της τρεμη,που σε κανει να τρεμεις?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους για δις, για τρις ,για κοττερα ,για βιλες ,για τζετ και συ να μενεις σε χρωστουμενο κοτετσ?,
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους τον γαπ ,τον παγκαλο, τον μπεννυ ,να σου λενε πως η πουτσα τους βαθεια σου μπαινει?
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ στο προβλημα σου!!!!!!ηρθε η θαυματουργη ουσια που χρονια περιμενες...
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΛ!!!!!!και στα παπαρια σου ολ...
αστους να παιζουν την κυβερνηση,αστους να γλυφονται μεταξυ τους....σε ενα μηνα το πολυ -αν τους γραψουμε στα αρχιδια μας- θα διαλυθουν!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 11

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ του ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΜΑΧΗ για την ΕΞΟΥΣΙΑ των τότε φατριών ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙ απλά όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με την ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ
ή ενδεχομένως και απο τη μαλακία που συναντούν γύρω τους.

ο τσε δεν καθάρισε περισσότερους αμερικανούς αλλά πουστράκια κουβανούς.
όταν πήρε εξουσία πήγαιναν και του έδιναν τα τσιφλίκια για αφεση αμαρτιών.
μπαμ στο δοξα πατρί.
αυτό είναι το ζήτημα.
το μεγαλύτερο κακό δεν το κάνουν ποτέ τα ξένα συμφέροντα αλλα τα ντόπια λαμόγια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
-στα τρια κουτια ,φανελα δωρο του παιχταρα....

Συνημμένα

• zmpoutsam.jpg
    zmpoutsam.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Tramountana είσαι σιγουρος οτι ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ?Μήπως ΤΕΛΙΚΑ η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ?Λεω εγω τώρα.

η πλειοψηφία έφαγε/επεζήτησε/απαίτησε/παρακάλεσε για τα κόκκαλα ή εστω πλούσια αποφάγια (άλλος πολύ άλλος λίγώτερο,αλλος λίγο) που της έδωσε η μειοψηφία που τα έκανε μπάχαλο (μην βρίζεις ρε τα μπουρδέλα μια χαρά κάνουντην δουλεια τους) με αποτέλεσμα να ταυτιστεί μαζί της και να βοηθήσει στην κατρακύλα της χωρας...

δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που δεν έφαγαν/επεζήτησαν/απάιτησαν/παρακάλεσαν για τα κόκαλα αυτά...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.653
Πόντοι
10.225
ή ενδεχομένως και απο τη μαλακία που συναντούν γύρω τους.

ο τσε δεν καθάρισε περισσότερους αμερικανούς αλλά πουστράκια κουβανούς.
όταν πήρε εξουσία πήγαιναν και του έδιναν τα τσιφλίκια για αφεση αμαρτιών.
μπαμ στο δοξα πατρί.
αυτό είναι το ζήτημα.
το μεγαλύτερο κακό δεν το κάνουν ποτέ τα ξένα συμφέροντα αλλα τα ντόπια λαμόγια.
Συμφωνω PERSONA κάποιοι ΟΜΩΣ τσιτώνουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ παρα μονο ΑΚΟΥΣΕΙ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε τι μπαγλαμαδες υπαρχουνε δεν περιγραφετε...αντε να σας το κανω διαφημιση τηλεμαρκετινκ μπας και το καταλαβετε....
-Βαρεθηκες να μαζευεις καθε λιγο λογαριασμους,τελη,εκτακτες εισφορες,απο το πατωμα τις πορτα σου?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να βλεπεις τη μουρη της τρεμη,που σε κανει να τρεμεις?
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους για δις, για τρις ,για κοττερα ,για βιλες ,για τζετ και συ να μενεις σε χρωστουμενο κοτετσ?,
-ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ να ακους τον γαπ ,τον παγκαλο, τον μπεννυ ,να σου λενε πως η πουτσα τους βαθεια σου μπαινει?
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ στο προβλημα σου!!!!!!ηρθε η θαυματουργη ουσια που χρονια περιμενες...
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΛ!!!!!!και στα παπαρια σου ολ...
αστους να παιζουν την κυβερνηση,αστους να γλυφονται μεταξυ τους....σε ενα μηνα το πολυ -αν τους γραψουμε στα αρχιδια μας- θα διαλυθουν!
Γραμμενους τους εχουμε ολους φιλε ...
Ομως επηρεαζουν την οικονομικη μας ανεση και μας κοβουν την οποια ελπιδα εχουμε, για ενα καλυτερο αυριο...
Κι αν διαλυθουν αυτοι πολιτικα, εμεις θα εχουμε διαλυθει απο ολες τις πλευρες....

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αφου εχεις βγαλει πως ειναι και μειοψηφια και πως ξερεις μονο για την παρτη σου εχω και κατι να προτεινω. Η γενια των 20-30 που δεν ψηφιζε την δεκαετια του 80 και του 90 που εγιναν ολα αυτα να στειλει την δικη σου γενια στο διαολο να δουλευει στα κατεργα να ξεπληρωσει τις μαλακιες που εκανε, αφου συμφωνα με τα λεγομενα σου εμεις φταιμε και επωφεληθηκαμε, ενω αυτοι (20-30) να μεινουν εδω χωρις χρεος να ξεκινησουν απο την αρχη

η γενια των 2-30 που σήμερα φωνάζει ότι (δήθεν) δεν έχει μελλον (γιατί το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας) περασε πολύ καλά παιδικά χρόναι και δεν της έλλειψε ποτέ τίποτε (ούτε τα xbox, Oύτε οι βόλτες, ούτε τα lacoste, ούτε τα κεφαδάκια των 5 ευρώ, ούτε τα μπαράκια) και μάλιστα μπορώ να πω ότι είχε παραπάνω από όσα της άξιζει... και αυτό γιατί η πλειοψηφία της γενιας μου λειτούργησε χωρίς μυαλό πολλοί από αυτούς ισως σκεφτόμενοι ΄'οχι την δική τους καλοπέραση αλλά την δική σας...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.653
Πόντοι
10.225
η πλειοψηφία έφαγε/επεζήτησε/απαίτησε/παρακάλεσε για τα κόκκαλα ή εστω πλούσια αποφάγια (άλλος πολύ άλλος λίγώτερο,αλλος λίγο) που της έδωσε η μειοψηφία που τα έκανε μπάχαλο (μην βρίζεις ρε τα μπουρδέλα μια χαρά κάνουντην δουλεια τους) με αποτέλεσμα να ταυτιστεί μαζί της και να βοηθήσει στην κατρακύλα της χωρας...

δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που δεν έφαγαν/επεζήτησαν/απάιτησαν/παρακάλεσαν για τα κόκαλα αυτά...
Είναι ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ και αυτη Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕ,ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 βλεπω σε πονεσε.....

και εμενα θα γαμησουν,εχω οικογενεια και περισσοτερα ζορια απο σενα
 αλλα τουλαχιστον θα το παλεψω και ας χασω (που το πιθανοτερο ειναι να χασω)

δεν παραδινω την αξιοπρεπεια μου

Εσυ μην φωναζεις,κατσε και απολαυσε το
 σαν υποτακτικος ραγιας που εισαι

Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας

Ε, αφού μωρ' αδελφέ μου το κατάλαβες, τί επιμένεις;

Αυτό που ευχήθηκες για εμένα ισχύει και για εσένα εάν αλλάξεις δουλειά, ισχύει και εμένα που το εύχεσαι και για τα παιδιά μας (εγώ δεν έχω ακόμη). Για να τιμωρηθώ εγώ που δεν σου αρέσει τί λέω, ας τιμωρηθούν και άλλοι...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΕΑΝ ΛΕΙΨΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ BΥE-BYE. Δεν πάει να έχει απεργία, δεν πάει να έχει ό, τι θέλει. Είσαι έξω από το χορό και νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτε.

Α, και κάτι τελευταίο... ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
η γενια των 2-30 που σήμερα φωνάζει ότι (δήθεν) δεν έχει μελλον (γιατί το μέλλον το φτιάχνουμε μόνοι μας) περασε πολύ καλά παιδικά χρόναι και δεν της έλλειψε ποτέ τίποτε (ούτε τα xbox, Oύτε οι βόλτες, ούτε τα lacoste, ούτε τα κεφαδάκια των 5 ευρώ, ούτε τα μπαράκια) και μάλιστα μπορώ να πω ότι είχε παραπάνω από όσα της άξιζει... και αυτό γιατί η πλειοψηφία της γενιας μου λειτούργησε χωρίς μυαλό πολλοί από αυτούς ισως σκεφτόμενοι ΄'οχι την δική τους καλοπέραση αλλά την δική σας...
επαναλαμβανω πως η γενια αυτη δεν ειχε δικαιωμα στην επιλογη, επομενως δεν μπορει να κατηγορηθει για το τι της προσεφεραν (xbox λουκουμαδες κρουασαν) ή τη δεν της προσεφεραν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Γραμμενους τους εχουμε ολους φιλε ...
Ομως επηρεαζουν την οικονομικη μας ανεση και μας κοβουν την οποια ελπιδα εχουμε, για ενα καλυτερο αυριο...
Κι αν διαλυθουν αυτοι πολιτικα, εμεις θα εχουμε διαλυθει απο ολες τις πλευρες....

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ......
ρε σταρχιδιαμολ σε λεω!!!!μην πληρωνει τιποτα...ΚΑΝΕΙς! ΠΩς ΘΑ αγορασουν δακρυγονα,πως θα πληρωσουν τα σκυλια που τους φυλανε,πως θα χτισουν βιλες με μαντρες?θα μας κλασουν μια μαντρα?ΣΤΑΣΗ πληρωμων ΤΩΡΑ απο μας ,πριν σταματησουν αυτοι τις ζωες μας...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποιοι ειναι αυτη η μειοψηφια τραμουντανα ?

Απο οτι διαβαζω η προπαγανδα του - μαζι τα φαγαμε - περασε σε ολους.... ;)

η μειοψηφία είναι ενδεικτικα αυτοί

- που δεν κυνήγησαν/πέτυχαν καποιο διορισμό με μεσον
- που δεν φοροδιέφυγαν και πλήρωναν τακτικά τους φόρους τους
- που ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο
- που δεν σβήσανε τις κλήσεις τους
- που δεν λαδώσανε για να βγάλουνε άδεια οικοδομής με λαμογιές
- ...
- ...
- που δεν πήρανε αγροτικές επιδοτήσεις τριπαλσιαζοντας την παραγωγή τους
- που δεν λάδωσαν τον γεωπόνο για να βγάλει την κανονική σοδειά κατεστραμένη για αν εισπραξουν αποζημίωση

(θα μπορούσα να αναφέρω πολλά για να σε πείσω ότι είναι μειοψηφία)

επιμένεις λοιπόν ότι ΔΕΝ είναι μειοψηφία???

βρες μου μερικούς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Είναι ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ και αυτη Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕ,ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

ναι.. αλλα το έκανε όμως με σύμφωνη γνωμη και την ανοχή της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.788
Πόντοι
2.606
Ε, αφού μωρ' αδελφέ μου το κατάλαβες, τί επιμένεις;

Αυτό που ευχήθηκες για εμένα ισχύει και για εσένα εάν αλλάξεις δουλειά, ισχύει και εμένα που το εύχεσαι και για τα παιδιά μας (εγώ δεν έχω ακόμη). Για να τιμωρηθώ εγώ που δεν σου αρέσει τί λέω, ας τιμωρηθούν και άλλοι...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΕΑΝ ΛΕΙΨΩ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ BΥE-BYE. Δεν πάει να έχει απεργία, δεν πάει να έχει ό, τι θέλει. Είσαι έξω από το χορό και νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτε.

Α, και κάτι τελευταίο... ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, την εχεις ακουστα τη λεξη?Ξερω δεν ειναι της μοδας στη χωρα αυτη ,αλλα -σκεφτομαι-ΑΝ σε απελυαν επειδη εκανες απεργια και ερχομασταν καμια 20 "φιλοι" και του διναμε να καταλαβει οτι αν σε απολυσει θα εχει πολυ σεξ απο κει και επειτα  :fuck1: :fuck1:λες τελικα να σε απελυε?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και φταιει η γενια των 20-30 γι αυτο ρε συ τραμου; Ειχαμε-ειχανε ολοι μια φαινομενικη ευμαρεια, τι μας φταινε τα 20χρονα που ευτηχησαν μετα απο γενιες να μη χρειαζεται να δουλευουν απ τα 18 (και νωριτερα) και σπουδασαν χωρις να δουλευουν παραλληλα; Και τι θα πει "παραπανω απο οσα της αξιζει" αν οι γονεις χαρτζιληκωναν γερα (με προσοχη παντα στον οικογεν. κορβανα) τα παιδια; Αν προεκυψαν μαλθακοι τοτε ναι, ειναι προβλημα τους αλλα αν απλως μπηκαν στην αγορα εργασιας στα 23 και στα 25 ποιο το κακο;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

..οπως το να ψηφιζεις ετσι????
 Πολιτης μια φορα την τετραετια (και αν...) ???
 Το υπολοιπο διαστημα,νεκρα και μουγκα

Κατσε απαθης,στα αρχιδιαμ'

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και φταιει η γενια των 20-30 γι αυτο ρε συ τραμου; Ειχαμε-ειχανε ολοι μια φαινομενικη ευμαρεια, τι μας φταινε τα 20χρονα που ευτηχησαν μετα απο γενιες να μη χρειαζεται να δουλευουν απ τα 18 (και νωριτερα) και σπουδασαν χωρις να δουλευουν παραλληλα; Και τι θα πει "παραπανω απο οσα της αξιζει" αν οι γονεις χαρτζιληκωναν γερα (με προσοχη παντα στον οικογεν. κορβανα) τα παιδια; Αν προεκυψαν μαλθακοι τοτε ναι, ειναι προβλημα τους αλλα αν απλως μπηκαν στην αγορα εργασιας στα 23 και στα 25 ποιο το κακο;
ρε συ εδω σε λιγο θα ζηταμε τα ρεστα απο το νεογεννητο που τολμησε να πιει το γαλατακι της μανας του οταν ειναι μωρο χωρις να εχει μοχθησει για αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom