Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
-ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ-

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 σου ευχομαι καταργηση του κατωτατου μισθου

να δω τοτε αν θα πηγαινεις γραφειο ή απεργια

Εσύ απεργείς και ΟΚ. Εγώ απεργώ και με γαμουν.

Τέλος πάντων δεν θα αναλωθώ σε κουβέντες με άτομα που δεν καταλαβαίνουν και είναι εκτός χορού. Άμα θέλεις κανένα τσίπουρο, κανένα καφέ, καμμιά μπύρα ΟΚ. Μη μου κάνεις μαθήματα εργασιακής συμπεριφοράς.

Ευχαριστώ και για την ευχή.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ευτυχώς που έχουμε εσάς να νομιμοποιείτε τις παγκόσμιες οικονομικές μαφίες
ρε μαλάκες μπας και είστε πισωγλέντια και σας αρέσει να σας γαμάνε και να λετε ΚΙ ΑΛΛΟ;

Ως γνωστόν οι παγκόσμιες οικονομικές μαφίες περιμένουν νομιμοποίηση και αναγνώριση από κάτι τύπους με νικ Ίσιος, ανεπιθύμητος και Τραμουντάνας σε ένα ελληνικό σάιτ για τον αγοραίο έρωτα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μα δεν κατάλαβες γιατί σε βρίζουν.
εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά που κάνουν αλλα επειδή τα κάνει ο μπένι.
αμα τα έκανε ο σαμαράς ή ο μάνος θα είχες πιάσει και θέση για υποστήριξη στο πολιτικό γραφέιο.
για τέτοιο χαιβάνι μιλάμε.

δεν τη παλευω αλλο ρε μαλακα,δεν την παλευω αλλο με την μαλακια και την απυθμενη βλακεια

το ειπε σε ανυποπτο χρονο ο Πορνοπαπος

και εχουμε πολλους ακομα τετοιους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606

Τέλος πάντων δεν θα αναλωθώ σε κουβέντες με άτομα που δεν καταλαβαίνουν και είναι εκτός χορού. Άμα θέλεις κανένα τσίπουρο, κανένα καφέ, καμμιά μπύρα ΟΚ. Μη μου κάνεις μαθήματα εργασιακής συμπεριφοράς.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΟΧΑ ,ετσι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μα δεν κατάλαβες γιατί σε βρίζουν.
εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά που κάνουν αλλα επειδή τα κάνει ο μπένι.
αμα τα έκανε ο σαμαράς ή ο μάνος θα είχες πιάσει και θέση για υποστήριξη στο πολιτικό γραφέιο.
για τέτοιο χαιβάνι μιλάμε.

διάβαζε τι έγραψα και μάθε ελληνικά...

και διαφέρει πολύ από το τι κάνει ο παρών θίασος αλλά και ο επιγενόμενος...

και όσο για τα πολιτικά γραφεία αυτά αφορούν κάποιους άλλους εδώ μέσα οι οποίοι σφόδρα επωφελήθηκαν και των δύο καταστάσεων τις οποίες σήμερα καταριούνται ;)

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
κατανοώ πλήρως γιατί ο κολοκοτρώνης φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

-ΣΗΜΕΡΑ αν ζουσε το μεγκα θα τον ελεγε αναρχικο λαικιστη που ονειρευεται μονο μπαχαλο...ρε φωτια και τσεκουρι στους καθυστερημενους "νουμερακηδες"!
Kαλά ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ για την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΙΟΥ κοίταγε ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΟΛΟ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 δεν τη παλευω αλλο ρε μαλακα,δεν την παλευω αλλο με την μαλακια και την απυθμενη βλακεια

το ειπε σε ανυποπτο χρονο ο Πορνοπαπος

και εχουμε πολλους ακομα τετοιους

γκαμπούλη.. αυτό που έχω βαρεθεί να το ακούω... και το γράφω στα παπάρια μου αμα κρίνω από ποιούς λέγεται .. δηλαδή από άτομα τα οποία επωφελήθηκαν τα μάλα από το σύστημα που σήμερα καταριούνται

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
Ως γνωστόν οι παγκόσμιες οικονομικές μαφίες περιμένουν νομιμοποίηση και αναγνώριση από κάτι τύπους με νικ Ίσιος, ανεπιθύμητος και Τραμουντάνας σε ένα ελληνικό σάιτ για τον αγοραίο έρωτα...
 :2funny:καλο!σε λιγο στο πλαι στα μπαννερακια θα βαλει καταχωρηση και ο οικος μουντις....'οικος' το ενα 'οικος' και το αλλο!
ΜΗΝ παραβλεπεις ομως το γεγονος ποσοι ισιοι, τραμουντανες , βολτεροι,64ας,75ες, γυρνανε εκει εξω και οντως νομιμοποιουν -ο καθενας για δικους του λογους-το παγκ.οικ.καρτελ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
Kαλά ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ για την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ αλλά ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΙΟΥ κοίταγε ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΟΛΟ.
:S :Sποτε ειχε τσιφλικι ο μορτης?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

κανενας δεν απεργει και ολα ΟΚ οπως λες,ολοι μετραμε απωλειες οπουδηποτε...
 Δεν εισαι περισσοτερο ιδιωτικος υπαλληλος απο μενα,μην το ξεχνας αυτο!!!!!

βλεπω σε πονεσε.....

και εμενα θα γαμησουν,εχω οικογενεια και περισσοτερα ζορια απο σενα
 αλλα τουλαχιστον θα το παλεψω και ας χασω (που το πιθανοτερο ειναι να χασω)

δεν παραδινω την αξιοπρεπεια μου

Εσυ μην φωναζεις,κατσε και απολαυσε το
 σαν υποτακτικος ραγιας που εισαι

Καλα ξεμπερδεματα σε ολους μας

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
διάβαζε τι έγραψα και μάθε ελληνικά...

και διαφέρει πολύ από το τι κάνει ο παρών θίασος αλλά και ο επιγενόμενος...

και όσο για τα πολιτικά γραφεία αυτά αφορούν κάποιους άλλους εδώ μέσα οι οποίοι σφόδρα επωφελήθηκαν και των δύο καταστάσεων τις οποίες σήμερα καταριούνται ;)
Μπορείς σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου ΠΕΙΣ για των ΚΟΣΜΟ ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να το κάνει ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφερθεί ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και σε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ποιο ειναι το τσιφλικι του παρακαλω?????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορείς σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου ΠΕΙΣ για των ΚΟΣΜΟ ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να το κάνει ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφερθεί ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και σε ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?

είναι οι μόνοι οι οποίοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται (εφόσον το κρίνουν).. απλά είναι μια πολύ μα πάρα πολύ μικρή μειοψηφία...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
:S :Sποτε ειχε τσιφλικι ο μορτης?
Στα ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ του ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΜΑΧΗ για την ΕΞΟΥΣΙΑ των τότε φατριών ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙ απλά όπως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ με την ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
νταξ τώρα ξέρεις οτι το θέμα μας δεν είναι εκεί.
εδώ μια κουτσουλιά που λέγεται ισημερινός έχει κερδίσει περισσότερα απο εμάς που ανήκομεν και στην "πολιτισμένη" εε........
η ιστορία διδάσκει όχι άπαξ αλλά διαρκώς.
δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που προκαλούν την ιστορία.
κακως κάκιστα λέω εγώ.
μαζί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.
προσωπικά και δεδομένου ότι γνωριζόμαστε εγώ πάντα θα κοιτάω να σε βοηθάω με τη συμεριφορά μου την κοινωνικά ανεξάρτητα εάν τελικά χάνω απο αυτό. και χωρίς προσωπική λχ ανταπόδωση.
απλά είναι δεδομένο ότι είμαστε ον δε σέιμ σάιντ γιατί εάν δεν ήμασταν θα τρώγαμε παρέα με τον μπενι και τα τσιράκια του.
κατά συνέπεια ο καθείς ας κάνει τις αναγωγές του και ας πράξει ανάλογα.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
68
Like
2.638
Πόντοι
10.225
είναι οι μόνοι οι οποίοι δικαιούνται να διαμαρτύρονται (εφόσον το κρίνουν).. απλά είναι μια πολύ μα πάρα πολύ μικρή μειοψηφία...
Tramountana είσαι σιγουρος οτι ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ?Μήπως ΤΕΛΙΚΑ η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ?Λεω εγω τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom