Επισκέπτης
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ ύπάρχει στο metro τής Μόσχας ???
Ρώτα το κουμούνι, ξέρει..
ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ ύπάρχει στο metro τής Μόσχας ???
Δε νομιζω να υπηρξε ουτε επι σοβιετιας,γιατι?
Ρώτα το κουμούνι, ξέρει.. κομμούνι.
επι της ουσιας,μας λες πιπες
ουτε για το αν βλεπεις μελλον και φως ή εστω εξοδο,ουτε για το αν ηταν αποτελεσματικα
τα μετρα και η δαιχειριση
τις πιπες περι "too little .. too late" τις λεει και ο Πρωθυπουργος μας
οποτε.....
Ρώτα το κουμούνι, ξέρει..
Ε,αυτο ΔΕΝ το περιμενα.
(1) για το μέλλον και το αν βλέπω φώς έχω πολλές φορές γράψει τις προυποθέσεις για αυτό (κατά την ταπεινή μου γνώμη φυσικά)
(2) για την αποτελεσματικότητα των μέτρων η φράση too little too late τα λέει όλα και ειδικά το πρώτο μέρος της
(3) για την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της κρίσης και την ικανότητα της παρούσας κυβέρνησης (αλλά και γενικά της αντιπολίτευσης αξιωματικής και ελάσσονος) έχω επίσης αναφερθεί πολλάκις, όπως πολλάκις έχω αναφερθεί ποιοί κατά την γνώμη μου πολιτική και μη θα μπορούσαν να μας βγάλουν από την κρίση...
οπότε γιατί επαναλαμβάνεσαι??? διάβασε τα πόστ και δίνει προσοχή χωρίς να αντιδράς μόνιμα με γέλωτες και ειρωνίες... σε έχω για σοβαρό άτομο μην μου το χαλάς..
ναι μωρε,καλα τα λες....
και τι μυαλα,Γιωργος-Αντωνης-παλι Γιωργος-Αλεκα-Αλεξης
δεν εχετε αντιληφθει στο σημειο που βρισκεται η χωρα οτι αυτοι που λες
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ και να μας βγαλουν απο την κριση
για τον απλο λογο ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!!!!
Ειναι επιτακτικη αναγκη να ξεκαθαρισει το τοπιο απο ολους αυτους και ως προς
αυτο υπαρχει ο "ευκολος τροπος" και ο "δυσκολος"
Συνεχιστε να ταιζετε τα τρολς
Δεν παίζω το τρολλ!
Και εάν επιτρέπεται ΣΕ ΤΙ φταίει ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας και η Παπαρήγα για το σημερινό κατάντημα της χώρας; Άιντε πες ότι ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου (άιντε να σου βάλω και Καρατζαφέρη - Κουβέλη) έχουν ψηφίσει και μερικούς προϋπολογισμούς. Αυτά που ζούμε είναι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ!
Για τα λοιπά: ο εύκολος τρόπος είναι είτε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ουσιαστική καταστροφή του δικομματισμού με ανάδυση διαφορετικών συσχετισμών, είτε ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΗ (που λέει και ο σουασίξ). Αλλά μετά; Τί προβλέπεται;
Ο δε δύσκολος τρόπος είναι το αίμα και ο φόβος. Αλλά εκεί ο κάθε ένας κάνει το κεφαλιού του και δεν υπάρχει ο χαρακτήρας της λαϊκής βούλησης.
Εσύ μάλλον διαλέγεις το δεύτερο...
ο νεκρός δεδικαίωται!![]()
Είμεθα στό μετρό πέρυσι παρέα καί τό ξέρη ;)
ο νεκρός δεδικαίωται!![]()
σε έχω για σοβαρό άτομο μην μου το χαλάς..
τι ακριβώς έχει ψηφίσει ο Κουβέλης;
Ο δε δύσκολος τρόπος είναι το αίμα και ο φόβος. Αλλά εκεί ο κάθε ένας κάνει το κεφαλιού του και δεν υπάρχει ο χαρακτήρας της λαϊκής βούλησης.
Εσύ μάλλον διαλέγεις το δεύτερο...
Γκάμπα αυτοκτόνα μετά απ'αυτό..
Σε αυτο το σημειο που ειμαστε,κατηγορηματικα ναι
και η περιπετεια αυτη θα ειναι οδηγος των επομενων,να υπαρχει ο φοβος της τιμωριας
τα εχουμε πει και τα ξαναεχουμε πει χιλιαδες φορες
καλουμαστε να το παιξουμε δημοκρατες σε ενα παιχνιδι στημενο απο αυτους,οχι απο το Λαο...
Ρε καρούμπαλε, ο Καρατζαφέρης από παρθενογένεση προέκυψε ή τον έμαθες μετά το 2007?Και εάν επιτρέπεται ΣΕ ΤΙ φταίει ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας και η Παπαρήγα για το σημερινό κατάντημα της χώρας; Άιντε πες ότι ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου (άιντε να σου βάλω και Καρατζαφέρη - Κουβέλη) έχουν ψηφίσει και μερικούς προϋπολογισμούς. Αυτά που ζούμε είναι ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑΣ!
Η μία συλλαμβάνει τους 2-3 πιο τρανταχτούς κλεφταράδες (ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ)