streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
Μπα, έτυχε. Την Κυριακή βγάλαμε τον πιο μάγκα λαγό του Πάρνωνα. 9 έφαγε και την έκανε με ελαφρά...
Μίμης Ανδρουλάκης: Πέντε επιλογές δημοκρατικής νομιμοποίησης
http://[URL unfurl="true"]www.myfacewhen.net/uploads/428-puking-guy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ποντικάκι Γιατί ξέρασες :D
[b]εσυ ειδικά[/b] με εκπλήσσεις για τον ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.. :D
γιατι ξερασες με τα Τεως Αριστερουλια που γινανε ΠΑΣΟΚΙΑ;;;
δεν την ξερεις την ασθενεια του Ανδρουλακη - Δαμανακη και γενικα των "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"
Αφου μας "ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ" :uglystupid: ( δεν τη βλεπεις εσυ;;; )
α, και μην πεις οχι :uglystupid: γιατι τα συντροφακια σου θα σε πουν ΦΑΣΙΣΤΑ :uglystupid:
καλα δεν καταλαβες ακομη οτι το ονειρο τον πλείστων αριστερων
ειναι να παρουν την ΕΞΟΥΣΙΑ (γιατι το εχουν απωθημενο) και να πασοκοποιηθουν
σε βαθμο που και ο ΡΗΓΚΑΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.... και μολις ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
τα κανουν ολα πουταναριο... (με την κακη εννοια)
ηθελα να ξερα :D ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ και την ΔΑΜΑΝΑΚΗ που
"αγωνιστικαν" ενάντια στην "ΚΑΚΙΑ" [u]ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/u] :D
να ειμαι εγω που εχω ινδαλμα τον Παττακο το καταλαβαινω.. εσυ ομως ΓΙΑΤΙ;;;;;
Με εκπλησεις ΠΑΝΤΩΣ ;D
γιατί και εγώ Ξερνάω με αυτούς ("τους αγωνιστές") :D
[img]http://operatorchan.org/k/arch/src/k27878_puking.jpg
ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Ο "Οικονομολόγος" και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της ΠΙΠΑΣ
Που εκτος από τις "ΠΙΠΕΣ" της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ()
εχει και εκβιαστικά διλήμματα ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ... και μας εκβιαζει μαζι με την ΔΑΜΑΝΑΚΗ
έχει συναμα και σεξιστικες "καλιτεχνικες" τασεις ... και
Στα συγγράμματα του : παλαιοτερα
"[Εννοούσε ότι] η Μαγδαληνή έκανε πεομύζησιν στον Χριστό!", για να επεξηγήσουν τη φράση του βιβλίου ότι η Μαγδαληνή "έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια του". "Σου χτύπησε την πόρτα", γράφει ο Ανδρουλάκης, και το ΕΛΚΙΣ ειρωνεύεται: "ήταν εκεί ο Ανδρουλάκης και είδε ότι ο Χριστός χτύπησε την πόρτα της Μαγδαληνής;". Σε άλλο σημείο: "ο Ανδρουλάκης ήταν κάτω από το κρεβάτι της Μαγδαληνής και άκουγε τους αναστεναγμούς του Χριστού και έβλεπε ότι η Μαγδαληνή τον έπαιρνε μέρα νύχτα. Ντροπή του!" (Ελευθεροτυπία, 11-3-2000).
ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΑΣΕΣ..... ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ
Α......ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ...
![]()
![]()
![]()
![]()
αποχη, και στο δρομο ΟΛΟΙ...καμια νομιμοποιηση στο σαπιο πολιτικο ΤΟΥΣ συστημα
Ψηφίζουμε μία φορά πασοκάρα για να τελειώνυμε με τους νοοικοκυραίους και μετά..
τελικά η μαλακία στην αριστερά είναι διαχρονική... το 1945 τα ίδια το 2011 τα ίδια...
Μπα, έτυχε. Την Κυριακή βγάλαμε τον πιο μάγκα λαγό του Πάρνωνα. 9 έφαγε και την έκανε με ελαφρά...
τι λες ρε καραγκιοζιακο,ποια ωρα ευθυνης και πιπες????διαφημιστικο σποτ γραφεις?ποια απαθεια,που θυμασε τη δημοκρατια καθε 4 χρονια και νομιμοποιεις πισω απ'το αλλοθι της ψηφου την εξαθλιωση...ναι πραγματι ειμαι υπευθυνος για οτι συμβαινει,αλλα υποδειξεις απο γιαλαντζι δημοκρατες σαν του λογου σου, χωρο εχεις να τις βαλεις...αιντε
το προσπαθήσατε αυτό πάρα πολλές φορές.. ποτέ δεν τα καταφέρατε.... και ούτε πρόκειται...
Τώρα είναι αργά για επαναστάσεις και αλλαγές μάγκα μου.Ειναι δυνατον να μη χρεοκοπησουμε οταν ο Μ Ψωμιαδης αφηνεται ελευθερος αφου κρινεται ΜΗ υποπτος φυγης; Δεν υπαρχουν λεμε!
εσυ που βλεπεις φως στην ακρη του τουνελ απο τα μετρα που παιρνει η κυβερνηση,πληρωνε...
Θα εισαι ευχαριστημενος,φαινεται,απο την ολη κυβερνητικη διαχειριση της κρισης
εμεις θα ακολουθησουμε αλλο δρομο
Γάματα. Παχύρευστος στόκος.
Δε μετακινείται χιλιοστό από την ίδια μαλακία.
Εκλογές,εκλογές,εκλογές, νέα ισορροπία δυνάμεων στη βουλή,μπλα μπλα μπλα,μετά έρχεται και η απαίτηση για καθολική στήριξη στην κυβέρνηση και μπλα μπλα μπλα,βουλή,εκλογές,κοινοβούλιο και ξαναμανά εκλογές και πάει λέγοντας.
εσυ που βλεπεις φως στην ακρη του τουνελ απο τα μετρα που παιρνει η κυβερνηση,πληρωνε...
Θα εισαι ευχαριστημενος,φαινεται,απο την ολη κυβερνητικη διαχειριση της κρισης
εμεις θα ακολουθησουμε αλλο δρομο
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
Τώρα θα σε ρωτήσω εγώ με τί λέξεις θα ήθελες να αντικαταστήσεις τα υπογραμμισμένα μου στο κείμενό σου και εσύ δεν θα απαντήσεις ή θα ειρωνευτείς και θα πάμε πάλι από την αρχή.
Ξέρεις ότι θα απαντήσεις κάτι από αυτά που πιστεύεις και μετά αυτό δεν θα υποστηρίζεται λογικά. Αυτά που θα προτείνεις θα επιτείνουν την κατάσταση του λαού και θα αποτελούν κόλαφο για τη σταθερότητα και νομιμότητα. Χώρια που επιζητείς να πάνε κόντρα στη λαϊκή βούληση.
Καλημέρα
Καθόλου. Για αυτό πρέπει να υπάρξει σύνθεση απόψεων από όλο το πολιτικό φάσμα.
5 μυαλά καλύτερα τα καταφέρνουν από 2, καλύτερα από 1. Και τί 1... Γιωργάκης!!!
Ρε τύπε,Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
Καλημέρα
Ρε τύπε,
αφού δηλώνει αναρχοάπλυτος, τι εκλογές και πίπες του τσαμπουνάς; Σκας γάϊδαρο πραγματικά...![]()