trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δε σε ρώτησα που ζεις ηλίθιε.
Που εδρεύεις σε ρώτησα..
Σίτι, έτσι?
Ανατολικά ή Δυτικά της russel sq??
over Imperial ...
Δε σε ρώτησα που ζεις ηλίθιε.
Που εδρεύεις σε ρώτησα..
Σίτι, έτσι?
Ανατολικά ή Δυτικά της russel sq??
για 3-4 χιλιαρικα μιλαμε?δηλαδη 6-8 ποτανες για σενα...ψιλικατζης
over Imperial ...
Το θέμα είναι να τους τσακίσουμε πλήρως.Να τους κρεμάσουμε αφού πρώτα τους κόψουμε τους όρχεις.Υπάρχει δίψα καταστροφής και αίματος.Δεν τη βγάζουν καθαρή.Είναι πλέον ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Καιρό είχαμε φάει στη μάπα αυτά τα σκυλόσκατα.Τώρα θα δουν πραγματικά ποιες είναι οι διαθέσεις και τι θα πει υπόγειο ρεύμα.
Ξαναρωτάω..
Ανατολικά ή δυτικά της russel??
i agree that you never know who faces my messages and definately the same applies opposite...dearest friend .... let me be the way I choose and promise you may be whatever you dream of ....
life & work experience make me so positive on my own allegations .... You never know who faces yr messages and same applies opposite
being delusional is the less I deserve at present.
What about you ?
Για ποιους λες????
σε εχασα
Κατσε ρε μαλακα και συ
γινε πιο συγκεκριμενος
της Ναομι Ρασσελ ή της αλλης????
της ρασελ κροου...Κατσε ρε μαλακα και συ
γινε πιο συγκεκριμενος
της Ναομι Ρασσελ ή της αλλης????
Γάμα τους ρε. Σήμερα τα φιλαράκια δεν έβγαλαν λαγό.
Ξαναρωτάω..
Ανατολικά ή δυτικά της russel??
Kάτσε ρε να μας πει ο Λονδρέζος..
να βαλλω gps ....
χεχεχε...O Billy, πήγε στο Τέξας και αγόρασε από έναν αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων. Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την άλλη μέρα.
Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε: «Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε».
Ο Billy απάντησε: «Δεν πειράζει. Δώσε μου τα λεφτά μου πίσω».
Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».
Ο Billy είπε: «Εντάξει, τότε δώσε μου τον νεκρό γάιδαρο».
Ο αγρότης ρώτησε: «Τι θα το κάνεις;» και ο Billy απάντησε «Θα το βάλω σε λοταρία».
Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας: «Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία το ψόφιο γάιδαρο» και ο Billy απάντησε «Φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα το πω σε κανέναν ότι είναι ψόφιος».
Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και τον ρώτησε «Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο;»
Ο Billy απάντησε: «Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα και έτσι κέρδισα 998 δολάρια».
Ο αγρότης ρώτησε «Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε;» και ο Billy απαντάει «Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε και για να μην φωνάζει του έδωσα πίσω τα δύο του δολάρια ».
Αρχίδια μάντολες.να βαλλω gps ....
i agree that you never know who faces my messages and definately the same applies opposite...
however, I withold the right to pass judgment like you do so easily...
and what you deserve or not, its not for me or you to decide...
What about me then ?
which statement did I make about myself that can cause judgment or imply superiority over anyone ?
Αρχίδια μάντολες.
Μάγκες Αλβάνός φιδέμπορας που μετανάστευσε στας Σέρρας είναι το παλικάρι.
Άμα είχε ιδέα από Λονδίνο θ'απαντούσε αμέσως..
Γράψτε τον στα πελέ σας που λέει κι ο μπουλάκος..
αφου ειναι κατσικοποδαροι
μονο αμα εισαι εσυ γινεται δουλεια μου φαινεται