memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι εχουν εμφυλιους ;)Σοβαρά όμως τώρα:Στο τρίτο κόσμο γιατί δεν υπάρχει επαναστατική δραστηριότητα;;;;
μαντεψε τωρα ποιες πολιτικες πτερυγες τους κανουν και γιατι ;)
γιατι εχουν εμφυλιους ;)Σοβαρά όμως τώρα:Στο τρίτο κόσμο γιατί δεν υπάρχει επαναστατική δραστηριότητα;;;;
για αυτο δινω βαση χωρις να δεχομαι αυθαιρετα τα οσα λενε οικονομολογοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στα ΜΜΕ αφου απο κοντα δεν εχω την δυνατοτητα να τους ρωτησω...οριστε συμφωνησαμε λυκακι ;)Τα οικονομικα ειναι επιστημη Κωστακη! Ακομα και ο Τρισε δεν ξερει που θα παει ακομα!![]()
![]()
![]()
Περιμένω να με διαφωτίσεις σχετικά.γιατι εχουν εμφυλιους ;)
μαντεψε τωρα ποιες πολιτικες πτερυγες τους κανουν και γιατι ;)
για αυτο δινω βαση χωρις να δεχομαι αυθαιρετα τα οσα λενε οικονομολογοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στα ΜΜΕ αφου απο κοντα δεν εχω την δυνατοτητα να τους ρωτησω...οριστε συμφωνησαμε λυκακι ;)
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ παγκοσμιως τα ιδια σκατα ειναιΠεριμένω να με διαφωτίσεις σχετικά.![]()
σου ειπα δινω βαση σε ολα λενε οι οικονομολογοι επιστημονες χωρις αυτο να σημαινει οτι τα δεχομαι ντε φακτο κυριε γκεμπελς της πανεπιστημιου(κατα δηλωση σου ως τοπος εργασιας).παλι τα ιδια?Παλι μου τα αλλαζεις Κωστακη!!![]()
![]()
Αποφασισε τι ειπες και τι εγραψες γιατι αλλα μου λες τωρα!!
![]()
![]()
![]()
Ήμουν σίγουρος!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ παγκοσμιως τα ιδια σκατα ειναι![]()
σου ειπα δινω βαση σε ολα λενε οι οικονομολογοι επιστημονες χωρις αυτο να σημαινει οτι τα δεχομαι ντε φακτο κυριε γκεμπελς της πανεπιστημιου(κατα δηλωση σου ως τοπος εργασιας).παλι τα ιδια?
ο καθενας με την κριση του.γνωσεις δεν εχω ωφειλω να το ομολογησω.ομως οταν μιλαει ενας επιστημονας στο ειδος του την οικομονια δηλαδη τον ακουω ασχετα αν θα υιοθετησω η οχι καποια η ολα απο οσα πει.κρατα τα λεφτα σου λυκακι...Καλα Κωστακη μου θα σου παρω μια τηλεοραση τα Χριστουγεννα να βλεπεις τι λενε τα ΜΜΕ και οι οικονομολογοι,και ενα εισητηριο για τις Βρυξελλες! Χαιρομαι ομως που καταλαβαινεις τι λενε και εχεις την κριση να ξεχωριζεις τις μπουρδες!![]()
![]()
ο καθενας με την κριση του.γνωσεις δεν εχω ωφειλω να το ομολογησω.ομως οταν μιλαει ενας επιστημονας στο ειδος του την οικομονια δηλαδη τον ακουω ασχετα αν θα υιοθετησω η οχι καποια η ολα απο οσα πει.κρατα τα λεφτα σου λυκακι...
ποτε δεν ειπα οτι εχω περγμαμηνες στον τοιχο.ευχαριστω για το μυστικο.εσυ θα ξερεις καλυτερα...Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν εχεις περγαμηνες στον τοιχο!![]()
![]()
![]()
Να σου πω και ενα μυστικο?..................Οι περισσοτεροι επιστημονες που ακους στα ΜΜΕ ειναι ασχετοι!! ;)
Nαι μόνο που τις ιδιωτικές εταιρείες αν δε παράγουν έργο δε τις πληρώνεις θες δε θες. Αν αδυνατείς να καταλάβεις αυτή τη διαφορά και ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ... τι συζητάμε περαιτέρω.
Και ντάξει για αυτό προκόψαμε επειδή έχουμε το ισχυρό δημόσιο. Για αυτό πήγαμε μπροστά σα κοινωνία και άμα το χάσουμε αυτό το πολύτιμο αντικείμενο, θα βουλιάξουμε. Ενώ τώρα έχουμε τον παράδεισο. Και άσε τις εξυπνάδες τι λογίζεται ο καθένας. Άν σε έναν οργανισμό ή θεσμό έχεις ένα κάρο διοικητικούς υπαλλήλους και και και υπάρχει περιθώριο, και η υπηρεσία θα υπάρχει, μην ανησυχείς. Μη φοβάστε δε βουλιάζει η χώρα. Ως τώρα μάθαμε αλλιώς, ε είδαμε που φτάσαμε, καιρός να αλλάξουμε.
Εγω θα ελεγα οτι τα γραπτα μενουν.Δυστυχως.Τώρα να πω για πάσα στον Μέμο;
Άσε, δεν το λέω.
Κουφάλα Μπακάλη, κατά βάθος αναπολείς τον Υπαρκτό.
Τίποτε στα ράφια και όλη μέρα τα έξυνες.
ρε βλάκα η προηγούμενη κρίση δε διήρκεσε για πάντα γιατί μεσολάβησε ο βου που που.Καλα. Σορυ που θα σας ξυπνησω απο τον υπνο, αλλά τα πραγματα ειναι απλα.
ΓΑΠ μεχρι το 2013 και μετα Σαμαρας μονος του ή Σαμαρας-ΓΑΠ μαζι.
και κατα το 2017-2018 θα τελειωσει η κριση (καμια κριση δεν μπορει να διαρκεσει για παντα, ακομη κι αν δεν κανεις τιποτα).
Και τοτε θα μαζεψουμε τα κομματια μας, εχοντας γυρισει περιπου στο 1990 οικονομικα και θα τραβηξουμε παλι την ανηφορα. Μεχρι την επομενη κριση σε άλλα 30-40 χρονια και ουτω καθ εξης.
απο τους ΕΛ.Tότε οι επαναστάσεις από ποιος γίνονται?
ρε βλάκα η προηγούμενη κρίση δε διήρκεσε για πάντα γιατί μεσολάβησε ο βου που που.
λες τις μαλακίες σου αλλα καμμιά φορά αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι δικηγόρος που έδωσε πανελλήνιες το μάθημα της ιστορίας.
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαΠαπάρια μάντολες τίποτα δε θα γίνει. Άλλη μία πασοκία για να πάρουν και άλλα μέτρα. Πάντως ξέχορα από την Ελλάδα το κλίμα παγκοσμίως θυμίζει πάρα πολυ ο κλίμα πριν τον ΒΠΠ.Πάρα πολλές ομοιότητες
η κριση ειχε τελιωσει πριν το ΒΠΠρε βλάκα η προηγούμενη κρίση δε διήρκεσε για πάντα γιατί μεσολάβησε ο βου που που.
λες τις μαλακίες σου αλλα καμμιά φορά αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι δικηγόρος που έδωσε πανελλήνιες το μάθημα της ιστορίας.