Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σοβαρά όμως τώρα:Στο τρίτο κόσμο γιατί δεν υπάρχει επαναστατική δραστηριότητα;;;;
γιατι εχουν εμφυλιους  ;)

μαντεψε τωρα ποιες πολιτικες πτερυγες τους κανουν και γιατι  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τα οικονομικα ειναι επιστημη Κωστακη! Ακομα και ο Τρισε δεν ξερει που θα παει ακομα!  :grin: :grin: :grin:
για αυτο δινω βαση χωρις να δεχομαι αυθαιρετα τα οσα λενε οικονομολογοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στα ΜΜΕ αφου απο κοντα δεν εχω την δυνατοτητα να τους ρωτησω...οριστε συμφωνησαμε λυκακι ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για αυτο δινω βαση χωρις να δεχομαι αυθαιρετα τα οσα λενε οικονομολογοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στα ΜΜΕ αφου απο κοντα δεν εχω την δυνατοτητα να τους ρωτησω...οριστε συμφωνησαμε λυκακι ;)

Παλι μου τα αλλαζεις Κωστακη!!  :2funny: :2funny: :2funny: Αποφασισε τι ειπες και τι εγραψες γιατι αλλα μου λες τωρα!!  :grin: :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Παλι μου τα αλλαζεις Κωστακη!!  :2funny: :2funny: :2funny: Αποφασισε τι ειπες και τι εγραψες γιατι αλλα μου λες τωρα!!  :grin: :grin: :grin:
σου ειπα δινω βαση σε ολα λενε οι οικονομολογοι επιστημονες χωρις αυτο να σημαινει οτι τα δεχομαι ντε φακτο κυριε γκεμπελς της πανεπιστημιου(κατα δηλωση σου ως τοπος εργασιας).παλι τα ιδια?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σου ειπα δινω βαση σε ολα λενε οι οικονομολογοι επιστημονες χωρις αυτο να σημαινει οτι τα δεχομαι ντε φακτο κυριε γκεμπελς της πανεπιστημιου(κατα δηλωση σου ως τοπος εργασιας).παλι τα ιδια?

Καλα Κωστακη μου θα σου παρω μια τηλεοραση τα Χριστουγεννα να βλεπεις τι λενε τα ΜΜΕ και οι οικονομολογοι,και ενα εισητηριο για τις Βρυξελλες! Χαιρομαι ομως που καταλαβαινεις τι λενε και εχεις την κριση να ξεχωριζεις τις μπουρδες!  :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλα Κωστακη μου θα σου παρω μια τηλεοραση τα Χριστουγεννα να βλεπεις τι λενε τα ΜΜΕ και οι οικονομολογοι,και ενα εισητηριο για τις Βρυξελλες! Χαιρομαι ομως που καταλαβαινεις τι λενε και εχεις την κριση να ξεχωριζεις τις μπουρδες!  :grin: :grin:
ο καθενας με την κριση του.γνωσεις δεν εχω ωφειλω να το ομολογησω.ομως οταν μιλαει ενας επιστημονας στο ειδος του την οικομονια δηλαδη τον ακουω ασχετα αν θα υιοθετησω η οχι καποια η ολα απο οσα πει.κρατα τα λεφτα σου λυκακι...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ο καθενας με την κριση του.γνωσεις δεν εχω ωφειλω να το ομολογησω.ομως οταν μιλαει ενας επιστημονας στο ειδος του την οικομονια δηλαδη τον ακουω ασχετα αν θα υιοθετησω η οχι καποια η ολα απο οσα πει.κρατα τα λεφτα σου λυκακι...

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν εχεις περγαμηνες στον τοιχο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω και ενα μυστικο?..................Οι περισσοτεροι επιστημονες που ακους στα ΜΜΕ ειναι ασχετοι!!  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι δεν εχεις περγαμηνες στον τοιχο!  :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω και ενα μυστικο?..................Οι περισσοτεροι επιστημονες που ακους στα ΜΜΕ ειναι ασχετοι!!  ;)
ποτε δεν ειπα οτι εχω περγμαμηνες στον τοιχο.ευχαριστω για το μυστικο.εσυ θα ξερεις καλυτερα... :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Nαι μόνο που τις ιδιωτικές εταιρείες αν δε παράγουν έργο δε τις πληρώνεις θες δε θες. Αν αδυνατείς να καταλάβεις αυτή τη διαφορά και ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ... τι συζητάμε περαιτέρω.

Και ντάξει για αυτό προκόψαμε επειδή έχουμε το ισχυρό δημόσιο. Για αυτό πήγαμε μπροστά σα κοινωνία και άμα το χάσουμε αυτό το πολύτιμο αντικείμενο, θα βουλιάξουμε. Ενώ τώρα έχουμε τον παράδεισο. Και άσε τις εξυπνάδες τι λογίζεται ο καθένας. Άν σε έναν οργανισμό ή θεσμό έχεις ένα κάρο διοικητικούς υπαλλήλους και και και υπάρχει περιθώριο, και η υπηρεσία θα υπάρχει, μην ανησυχείς. Μη φοβάστε δε βουλιάζει η χώρα. Ως τώρα μάθαμε αλλιώς, ε είδαμε που φτάσαμε, καιρός να αλλάξουμε.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ακριβως φιντελ.τωρα αν θα προλαβουμε η θα γυρισουμε στην δραχμη και θα ειμαστε στην πεινα ειναι το θεμα.ολα πιθανα ειναι και κανεις δεν ξερει σιγουρα.οψομεθα λοιπον.

Επισκέπτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλα. Σορυ που θα σας ξυπνησω απο τον υπνο, αλλά τα πραγματα ειναι απλα.
ΓΑΠ μεχρι το 2013 και μετα Σαμαρας μονος του ή Σαμαρας-ΓΑΠ μαζι.
και κατα το 2017-2018 θα τελειωσει η κριση (καμια κριση δεν μπορει να διαρκεσει για παντα, ακομη κι αν δεν κανεις τιποτα).
Και τοτε θα μαζεψουμε τα κομματια μας, εχοντας γυρισει περιπου στο 1990 οικονομικα και θα τραβηξουμε παλι την ανηφορα. Μεχρι την επομενη κριση σε άλλα 30-40 χρονια και ουτω καθ εξης.
ρε βλάκα η προηγούμενη κρίση δε διήρκεσε για πάντα γιατί μεσολάβησε ο βου που που.
λες τις μαλακίες σου αλλα καμμιά φορά αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι δικηγόρος που έδωσε πανελλήνιες το μάθημα της ιστορίας.

Επισκέπτης
ρε βλάκα η προηγούμενη κρίση δε διήρκεσε για πάντα γιατί μεσολάβησε ο βου που που.
λες τις μαλακίες σου αλλα καμμιά φορά αρνούμαι να πιστέψω ότι είσαι δικηγόρος που έδωσε πανελλήνιες το μάθημα της ιστορίας.

Aύριο λαλάνε οι ντουντούκες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Aύριο λαλάνε οι ντουντούκες.

kampanes-fine.JPG

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Παπάρια μάντολες τίποτα δε θα γίνει. Άλλη μία πασοκία για να πάρουν και άλλα μέτρα. Πάντως ξέχορα από την Ελλάδα το κλίμα παγκοσμίως θυμίζει πάρα πολυ ο κλίμα πριν τον ΒΠΠ.Πάρα πολλές ομοιότητες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Παπάρια μάντολες τίποτα δε θα γίνει. Άλλη μία πασοκία για να πάρουν και άλλα μέτρα. Πάντως ξέχορα από την Ελλάδα το κλίμα παγκοσμίως θυμίζει πάρα πολυ ο κλίμα πριν τον ΒΠΠ.Πάρα πολλές ομοιότητες
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

κάτσε θα ρθει ο βολταίρος τώρα να σε πάρει και σένα στο ψιλό.
αααααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παππούλη το πτωχεύσατε το μαγαζί σε χρόνο ρεκόρ έμαθα.
αααααααααααααχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η κριση ειχε τελιωσει πριν το ΒΠΠ
γιατι η ΗΠΑ και λοιποι ριξανε χρημα στις δημοσιες επενδυσεις και "μαλακωσαν" το νομισμα τους σε αντιθεση με την Γερμανια που  μειωνε τις κοινωνικες παροχες και τις  δημοσιες επενδυσεις που αυτο οδηγησε τους Γερμανους στον ναζισμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom