Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Βασικά να γράφω εγώ ή εσύ,τα ίδια λέμε,δεν έχει νοήμα να κουραζόμαστε κ οι δύο!!! :grin:

Άντε γράψε εσύ που έχεις κ αξιώματα εδώ μέσα,που είσαι εξουσία!!!! :birdman:

Θα βάλω το βοηθό μου να κάνει μάθημα :P

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλα λοιπον για να μην κλαις και επιμενεις. Η καινουργια σκεψη για την υποστηρηξη της Ευροζωνης...................ερχεται απο τους Αμερικανους μεσω Γκαιτνερ.

Για πες μας τι ανεφεραν τα ΜΜΕ?  :grin:
δεν ειδα ουε διαβασα τελευταια.για συνεχισε...γινεσαι ενδιαφερων...τι λυση ερχεται?πες γρηγορα για να συγκρατησω τα δακρυα μου... ;) ;)
Ναι δικιο εχεις!  :2funny: :2funny: :2funny:
λες?? :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Κανένας παραλογισμός,ο λαός στην εξουσία δεν είναι σε καμία περίπτωση,για μειοψηφία μιλάμε που εκλέγει αντιπροσώπους(οι οποιοί γράφουν κ στα @@ τους τον λαό άπαξ κ εκλεγούν).

Πόσο συχνά ρωτάνε οι εκλεγμένοι τον λάο άλλωστε,τελευταία φορά δημοψήφισμα έκανε ο Καραμανλής για την βασιλεία νομίζω.
Με τη λογικη αυτη, πρεπει ενα κομμα να παρει 60% επι των ψηφισαντων δηλαδη για να θεωρηθει οτι εχει νομιμοποιηση?
Και γιατι παρακαλω η νομιμοποιηση ξεκιναει απο το 50%+1 των εγγεγραμμενων? Εγω μπορει να θεωρω οτι ειναι φασιστικο το 49,9% να υποτασσεται. Γιατι να μην ειναι 70%+1? ή και παραπανω?
Ή γιατι να μην συμμετεχουν ΟΛΟΙ στην κυβερνηση εφοσον μπαινουν στη βουλη, υποχρεωτικα?
Ετσι θα το παμε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με τη λογικη αυτη, πρεπει ενα κομμα να παρει 60% επι των ψηφισαντων δηλαδη για να θεωρηθει οτι εχει νομιμοποιηση?
Και γιατι παρακαλω η νομιμοποιηση ξεκιναει απο το 50%+1 των εγγεγραμμενων? Εγω μπορει να θεωρω οτι ειναι φασιστικο το 49,9% να υποτασσεται. Γιατι να μην ειναι 70%+1? ή και παραπανω?
Ή γιατι να μην συμμετεχουν ΟΛΟΙ στην κυβερνηση εφοσον μπαινουν στη βουλη, υποχρεωτικα?
Ετσι θα το παμε?
Αν είναι να μιλάμε για λαό στην εξουσία ναι.

Αλλιώς έχεις οργανωμένες μειοψηφίες στην εξουσία που έχουν αποσπάσει κ μία ψήφο στην 4ετία με την βοήθεια των ΜΜΕ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν ειδα ουε διαβασα τελευταια.για συνεχισε...γινεσαι ενδιαφερων...τι λυση ερχεται?πες γρηγορα για να συγκρατησω τα δακρυα μου... ;) ;)λες?? :cheesy:

Ξεχασες επισεις να αναφερεις και τα 2 δις που εχασε ο αλλος στην Αγγλια με τα ETF's. Ετσι μου ερχεται να δακρυσω και εγω!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Αν σπάσουν , θα σπάσουν περιουσίες αθώων και πολιτιστική κληρονομιά δική τους.
Αν σκοτώσουν θα σκοτώσουν άσχετους ,που δεν φταίνε σε τίποτε.
Δυστυχώς.
Θα κλάσουν μια μάντρα.Θα βγάλει τα τανκς ο αντιπρόεδρας και ο Προπατζής και θα τους γαμησουν το ταμτιριρι.
Ξέρουν αυτοί απο τανκς ενεκας γενιά του Πολυτεχνείου και ετσι να ούμε :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αν είναι να μιλάμε για λαό στην εξουσία ναι.

Αλλιώς έχεις οργανωμένες μειοψηφίες στην εξουσία που έχουν αποσπάσει κ μία ψήφο στην 4ετία με την βοήθεια των ΜΜΕ.
Θα σου αποδειξω οτι κανεις λαθος για τα περι μειοψηφιας.
Ας υποθεσουμε λοιπον, οτι η αποχη ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Και σε επιπεδο εδρων. Αρα θα εχουμε ενα κοινοβουλιο με ΚΕΝΕΣ εδρες, οσες αντιστοιχουν στην αποχη. Πολυ ωραια. Θα εχουμε λοιπον 50 κενες εδρες.
Και 250 εδρες με βουλευτες. Αρα θα εχεις κυβερνηση με 126 εδρες. Που αναλογικα θα ειναι επιτευξιμες με πολυ μικροτερο ποσοστο απο οτι τωρα. Και μην μου πεις οτι θα πρεπει παντα οι αδειες εδρες να ειναι αρνητικες ψηφοι. Οπως μετρανε οι αποντες βουλευτες τωρα, θα μετρανε και τοτε. Τωρα ας πουμε, ψηφιζεται νομος με 10 παροντες και 290 αποντες. Ο απών δεν θεωρειται οτι λεει "ΟΧΙ". Και ειναι αδιανοητο να τον υποχρεωσεις να παρισταται για να πει απλως "ΠΑΡΩΝ". Ούτε ειναι δυνατον να απαιτεις 151 "ναι" σε καθε ψηφοφορια.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
το βλεπω ετοιμος εισαι... ;) ;)

Α ρε επαναστατη Κωστακη που ενημερωνεσαι απο τα ΜΜΕ. Θα εισαι απο τους πρωτους που θα πεινασουν στην Ελλαδα και θα σου λενε και τα ΜΜΕ.................."λεφτα εχουμε"  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μας  :grin:

Σοβαρά όμως τώρα:Στο τρίτο κόσμο γιατί δεν υπάρχει επαναστατική δραστηριότητα;;;;
Η απαντηση μου οτι ο λαος δεν κανει ποτέ επαναστασεις, δεν σε καλυψε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα σου αποδειξω οτι κανεις λαθος για τα περι μειοψηφιας.
Ας υποθεσουμε λοιπον, οτι η αποχη ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Και σε επιπεδο εδρων. Αρα θα εχουμε ενα κοινοβουλιο με ΚΕΝΕΣ εδρες, οσες αντιστοιχουν στην αποχη. Πολυ ωραια. Θα εχουμε λοιπον 50 κενες εδρες.
Και 250 εδρες με βουλευτες. Αρα θα εχεις κυβερνηση με 126 εδρες. Που αναλογικα θα ειναι επιτευξιμες με πολυ μικροτερο ποσοστο απο οτι τωρα. Και μην μου πεις οτι θα πρεπει παντα οι αδειες εδρες να ειναι αρνητικες ψηφοι. Οπως μετρανε οι αποντες βουλευτες τωρα, θα μετρανε και τοτε. Τωρα ας πουμε, ψηφιζεται νομος με 10 παροντες και 290 αποντες. Ο απών δεν θεωρειται οτι λεει "ΟΧΙ". Και ειναι αδιανοητο να τον υποχρεωσεις να παρισταται για να πει απλως "ΠΑΡΩΝ". Ούτε ειναι δυνατον να απαιτεις 151 "ναι" σε καθε ψηφοφορια.
Βρε πες το όπως θες κ φτιάξε το όπως θες,αναλογικά θα'ναι κ όχι απόλυτος αριθμός,άρα δεν μιλάμε για τον λαό αλλά για μειοψηφία αυτού.
Η απαντηση μου οτι ο λαος δεν κανει ποτέ επαναστασεις, δεν σε καλυψε?
Με κάλυψε.
Επίσης δεν κάνει κ αστικές εκλογές όμως,σε καμία περίπτωση.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Α ρε επαναστατη Κωστακη που ενημερωνεσαι απο τα ΜΜΕ. Θα εισαι απο τους πρωτους που θα πεινασουν στην Ελλαδα και θα σου λενε και τα ΜΜΕ.................."λεφτα εχουμε"  :2funny: :2funny: :2funny:
look mister παραποιητη των οσων γραφω.εγω εγραψα για οικονομολογους απλους μεχρι αναγνωρισμενους που ανεφεραν σε ΜΜΕ οσα σου εγραψα πριν.για το λεφτα εχουμε εγω δεν πιστεψα τον μπετοβλακα οταν το ειπε πριν δυο χρονια.και φυσικα ουτε επαναστατης ειμαι παρα μονο στο γκεμπελικο μυαλο σου που παραποιει οσα γραφω εδω χαρακτηριζοντας με επαναστατη και ατομο που αυθυποβαλεται στον ορυμαγδο των ΜΜΕ.τωρα σε οτι αφορα την πεινα ας πεινασω γιατι μια διαιτα την θελω τωρα...οκ λυκακι μου? ;) ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Βρε πες το όπως θες κ φτιάξε το όπως θες,αναλογικά θα'ναι κ όχι απόλυτος αριθμός,άρα δεν μιλάμε για τον λαό αλλά για μειοψηφία αυτού.
Εσυ εχεις καποια ενδειξη, οτι αυτοι που δεν ψηφιζουν, θα μετεβαλαν την εικονα των αποτελεσματων αν ψηφιζαν? Γιατι φανταζομαι αυτο ειναι το ζητουμενο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
look mister παραποιητη των οσων γραφω.εγω εγραψα για οικονομολογους απλους μεχρι αναγνωρισμενους που ανεφεραν σε ΜΜΕ οσα σου εγραψα πριν.για το λεφτα εχουμε εγω δεν πιστεψα τον μπετοβλακα οταν το ειπε πριν δυο χρονια.και φυσικα ουτε επαναστατης ειμαι παρα μονο στο γκεμπελικο μυαλο σου που παραποιει οσα γραφω εδω χαρακτηριζοντας με επαναστατη και ατομο που αυθυποβαλεται στον ορυμαγδο των ΜΜΕ.τωρα σε οτι αφορα την πεινα ας πεινασω γιατι μια διαιτα την θελω τωρα...οκ λυκακι μου? ;) ;)

Θελεις να με εντυπωσιασεις που διαβαζεις/ακους οικονομολογους (απλους μεχρι διασημους) ? :2funny: :2funny: :2funny: 

Ελα Κωστακη ηρεμησε και ανοιξε την τηλεοραση να δεις τι λενε τα ΜΜΕ, η πηγαινε και διαβασε τις εκθεσεις του ΔΝΤ και ελα να μου πεις τι λενε!  :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Θελεις να με εντυπωσιασεις που διαβαζεις/ακους οικονομολογους (απλους μεχρι διασημους) ? :2funny: :2funny: :2funny: 

Ελα Κωστακη ηρεμησε και ανοιξε την τηλεοραση να δεις τι λενε τα ΜΜΕ, η πηγαινε και διαβασε τις εκθεσεις του ΔΝΤ και ελα να μου πεις τι λενε!  :grin: :grin:
οχι δεν θελω να σε εντυπωσιασω.δεν χρειαζεται αλλωστε...ηρεμος ειμαι.σε οτι αφορα ΜΜΕ και εκθεσεις δου νου του παλι γκεμπελιζεις γιατι οπως σου ειπα δεν μασαω οσα μου προσφερουν τα πουλημενα μμε.για την εκθεση του δου νου του δεν την εχω διαβασει.αρκει που μπαινω στο μπουρδελα.κομ να με ενημερωνεις εσυ λυκακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσυ εχεις καποια ενδειξη, οτι αυτοι που δεν ψηφιζουν, θα μετεβαλαν την εικονα των αποτελεσματων αν ψηφιζαν? Γιατι φανταζομαι αυτο ειναι το ζητουμενο.
Το ζήτημα είναι κατά πόσο μιλάμε για τον λαό κ την εξουσία που υποτίθεται πηγάζει από αυτόν στην αστική δημοκρατία ή αν μιλάμε για μειοψηφία που αποφασίζει.

Εφόσον μιλάμε για μειοψηφία λοιπόν αποδεδειγμένα δεν έχει διαφορά με μία επανάσταση κ την εξουσία που θα προκύψει από αυτήν.

Η συμμαρία του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 154, η συμμορία του Λένιν είχε πολλούς περισσότερους στην τελική.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
οχι δεν θελω να σε εντυπωσιασω.δεν χρειαζεται αλλωστε...ηρεμος ειμαι.σε οτι αφορα ΜΜΕ και εκθεσεις δου νου του παλι γκεμπελιζεις γιατι οπως σου ειπα δεν μασαω οσα μου προσφερουν τα πουλημενα μμε.για την εκθεση του δου νου του δεν την εχω διαβασει.αρκει που μπαινω στο μπουρδελα.κομ να με ενημερωνεις εσυ λυκακι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω τι να σε ενημερωσω! Οπως σου ειπα ενα ταξιδιωτικο γραφειο στην Πανεπηστημιου εχω! :grin: :grin: :grin: :grin: Εσυ ομως ακους διασημους οικονομολογους και εχεις και τα ΜΜΕ. Τι αλλο θελεις αφου μπορεις και κρινεις οταν αλλοι κανουν λαθος!  :2funny: :2funny:

ΥΓ. Περνα και απο το γραφειο να σου βγαλω και κανενα φθηνο εισητηριο!  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγω τι να σε ενημερωσω! Οπως σου ειπα ενα ταξιδιωτικο γραφειο στην Πανεπηστημιου εχω! :grin: :grin: :grin: :grin: Εσυ ομως ακους διασημους οικονομολογους και εχεις και τα ΜΜΕ. Τι αλλο θελεις αφου μπορεις και κρινεις οταν αλλοι κανουν λαθος!  :2funny: :2funny:
α ωστε δεν εκανες λαθος ασχετα αν σε καποιο ποστ σου ανεφερες οτι αλλαξες γνωμη σχετικα με το τι θα γινει με την ελλαδα...οκ κυριες πρακτορα οτι πεις...δεν σου χαλαω χατηρι μετα απο τοσα ποστς :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
α ωστε δεν εκανες λαθος ασχετα αν σε καποιο ποστ σου ανεφερες οτι αλλαξες γνωμη σχετικα με το τι θα γινει με την ελλαδα...οκ κυριες πρακτορα οτι πεις...δεν σου χαλαω χατηρι μετα απο τοσα ποστς :2funny: :2funny: :2funny:

Τα οικονομικα ειναι επιστημη Κωστακη! Ακομα και ο Τρισε δεν ξερει που θα παει ακομα!  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom