Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εννοείς ότι ο ΓΑΠ "έθιξε" τους κερδοσκόπους;

οχι, αν κανεις καταλαβαινει πως οι οποιες αντιδρασεις, τα οποια 'τελεσιγραφα' αποτελουν απλως μερος της 'πολεμικης' ιεροτελεστιας, ενας αναγκαιος '8ορυβος' του συστηματος, χωρις πρακτικη αξια, λετ δε γκειμς μπιγκιν

το κολοσεο, ηταν αλλωστε παντα γεματο  ;)
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.469
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

  • anna goula1.jpg
    anna goula1.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 23

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.218
Like
4
Πόντοι
166
αυτα που δε θα σας πει ποτε ουτε ο Σημιτης, ουτε ο Τσαντ, ουτε ο Παγκαλος...



αααααα και μη παραμυθιαζεστε οτι χρησιμοποιησαμε το περιβοητο "πιστολι" απο το τραπεζι...

ΜΟΝΟ απο το ΔΝΤ γονυπαιτεις ζητησαμε δανεικα....

εσκεμενα, βιαστικα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!
 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.642
Like
4
Πόντοι
66
αυτα που δε θα σας πει ποτε ουτε ο Σημιτης, ουτε ο Τσαντ, ουτε ο Παγκαλος...



αααααα και μη παραμυθιαζεστε οτι χρησιμοποιησαμε το περιβοητο "πιστολι" απο το τραπεζι...

ΜΟΝΟ απο το ΔΝΤ γονυπαιτεις ζητησαμε δανεικα....

εσκεμενα, βιαστικα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!

Θεός
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καλημέρα στο Νέα-Ελλάδα.

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τίποτα και έχουμε την εντύπωση ότι προβλήματα του 2010 μπορεί να λυθούν με πρακτικές του 1920 ή του 1980....

come mr. tally-man, tally me banana λοιπόν!!

Δείτε στο 0:50-1:00  :2funny: :2funny:

 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866

26/04/10 08:46 
Επαφές Λοβέρδου με «τρόικα»
Κατάργηση 14ου και 13ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα ζητούν ΕΕ και ΔΝΤ

Αλλαγή στο καθεστώς των απολύσεων, κατάργηση του 14ου και του 13ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και μείωση του κατώτατου μισθού που σήμερα ανέρχεται στα 780 ευρώ, ζητούν από την κυβέρνηση τα κλιμάκια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Όπως αποκαλύπτει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά την συνάντησή του την προηγούμενη Παρασκευή με στελέχη της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ ερωτήθηκε για το εάν η κυβέρνηση εξετάζει να καταργήσει τον 14ο μισθό και εάν είναι στις προθέσεις της η χορήγηση 12 μόνο μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Ακόμη, στην συνάντηση εξετάσθηκαν ζητήματα σχετικά με το σύστημα διαιτησίας, το νομικό καθεστώς των συλλογικών διαπραγματεύσεων, το καθεστώς των απολύσεων, την περικοπή της αποζημίωσης για απόλυση στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση του ποσοστού των απολύσεων του 2% μηνιαίως, αλλά και το ενδεχόμενο να μειωθεί ο κατώτατος μισθός. Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο τα θέματα αυτά δεν ετέθησαν ως προϋποθέσεις εφαρμογής του μηχανισμού υποστήριξης της Ελλάδας.

Ο υπουργός αποσαφήνισε πως το υπουργείο Εργασίας είναι αντίθετο σε τέτοιες επιλογές, καθώς η κατάργηση των επιπλέον δύο μισθών θα είναι μια απολύτως καταστροφική επιλογή για τους εργαζομένους, την αγορά, και τα ασφαλιστικά Ταμεία, σημειώνοντας πως κάθε μισθός σημαίνει για τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης 2 δισ. ευρώ.

Για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα τόνισε πως ανταποκρίνονται στα κριτήρια της ΕΕ και στις συστάσεις πολιτικής που έδωσε το Εcοfιn με την απόφασή του, της 16ης Φεβρουαρίου, καθώς οι προωθούμενες παρεμβάσεις σχεδιάστηκαν με βάση τα όσα υπάρχουν στην πρόσφατη ευρωπαϊκή εμπειρία, όπου 17 χώρες άλλαξαν το σύστημά τους.

Ο υπουργός Εργασίας επεσήμαινε πως η προσφυγή στον μηχανισμό ήταν «προσφυγή διάσωσης της πατρίδας» και προσθέτει πως η συνεπής εφαρμογή του μηχανισμού όπως και η εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και όλων των πρόσθετων μέτρων είναι μονόδρομος για την επιβίωση της Ελλάδας.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866

Πώς να κερδίσετε 12 δις. $ ποντάροντας 100 χιλιάδες στην πτώχευση της Ελλάδας Παρασκευή, 23 Απρίλιος 2010 00:48

Το μέγεθος της κερδοσκοπίας εναντίον της Ελλάδας και ο βαθμός στον οποίο τα CDS είναι υπεύθυνα για την ελληνική κρίση είναι πάρα πολύ υποβαθμισμένα και αυτό γιατί όταν το θέμα εξετάζεται από τους ελάχιστους που το κατανοούν σε βάθος, αυτό γίνεται επιφανειακά, παραλείποντας μερικές εξαιρετικά σημαντικές παραμέτρους.

Τα ελληνικά CDS υποτίθεται πως είναι μία ασφάλεια που μπορούν να αγοράσουν όσοι έχουν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα ούτως ώστε να αντισταθμίσουν τον κίνδυνο από μία ενδεχόμενη πτώχευση της χώρας και συνεπώς από μία ενδεχόμενη αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεων της, πληρώνοντας ένα ασφάλιστρο (το οποίο είναι κυμαινόμενο και ανεβοκατεβαίνει όπως μία μετοχή) στο τραπεζικό ίδρυμα ή το επενδυτικό ίδρυμα που τους τα πουλάει.

Ωστόσο, επιτρέπεται να αγοράσει κανείς CDS και να νομιμοποιείται να λάβει την αποζημίωση σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας χωρίς να έχει στην κατοχή του ελληνικά ομόλογα, δηλαδή χωρίς να έχει την ανάγκη ασφάλισης της επένδυσης του. Σε αυτήν την περίπτωση τα ελληνικά CDS μετατρέπονται σε ένα χρηματιστηριακό στοίχημα, από το οποίο ο κερδοσκόπος μπορεί να κερδίσει με δύο τρόπους: είτε από την άνοδο της τιμής του CDS και την πώληση του ακριβότερα απ’ ότι το αγόρασε, καθώς το ασφάλιστρο αυξάνεται όσο η χρηματοπιστωτική επίθεση στην Ελλάδα συνεχίζεται είτε από την πραγματική πτώχευση της Ελλάδας και τη λήψη της τεράστιας αποζημίωσης.

Η δυνατότητα αυτή, της αγοράς CDS χωρίς την προϋπόθεση της κατοχής ελληνικών ομολόγων, δημιουργεί ένα κερδοσκοπικό κύκλο ασύλληπτων διαστάσεων, καθώς εμπλέκει, πέρα από hedge funds και κάθε λογής κερδοσκοπικά ιδρύματα και τις μεγαλύτερες τράπεζες / δανειστές της Ελλάδας, τις οποίες αναγκάζει να πουλήσουν ελληνικά ομόλογα εκτινάσσοντας τα επιτόκια τους στα ύψη και επομένως απογειώνοντας το κόστος δανεισμού της Ελλάδας.

Αυτό, γιατί όταν ένας κερδοσκόπος θέλει να στοιχηματίσει αγοράζοντας ελληνικά CDS, πρέπει να στραφεί, κατά κανόνα, στις μεγάλες τράπεζες που είναι οι νόμιμοι διαπραγματευτές αυτών των προϊόντων. Αγοράζοντας ελληνικά CDS από αυτές, στην ουσία ποντάρει εναντίον τους, καθώς θα είναι αυτές που θα κληθούν να τον πληρώσουν αν η Ελλάδα πτωχεύσει Το άμεσο αποτέλεσμα είναι οι τράπεζες να προχωρούν σε στρατηγικές αντιστάθμισης του επενδυτικού κινδύνου που ανέλαβαν, είτε προχωρώντας σε πωλήσεις ελληνικών ομολόγων είτε λαμβάνοντας θέσεις short εναντίον τους, δηλαδή πουλώντας τα, ποντάροντας στην πτώση τους, με την ελπίδα ότι θα τα αγοράσουν, στο μέλλον, φθηνότερα.

Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς οι κερδοσκόποι ποντάρουν στην αύξηση της πιθανότητας πτώχευσης της Ελλάδας αγοράζοντας όλο και περισσότερα CDS, οι τράπεζες που τους τα πουλούν είναι σα να ποντάρουν όλο και περισσότερο στο αντίθετο ενδεχόμενο, δηλαδή στη μη πτώχευση της Ελλάδας. Καθώς, όμως, οι περισσότερες από αυτές έχουν, ήδη και ελληνικά ομόλογα, βρίσκονται να ποντάρουν διπλά στη μη πτώχευση της Ελλάδας, από τη μία πλευρά με το να κατέχουν ομόλογα και από την άλλη παίζοντας κόντρα στους κερδοσκόπους των CDS. Το αποτέλεσμα είναι η υπερέκθεση τους στην επένδυση υπέρ της Ελλάδας η οποία τις οδηγεί, σχεδόν αναγκαστικά, στην ανάγκη της μείωσης του επενδυτικού τους ρίσκου πουλώντας ελληνικά ομόλογα ή και ποντάροντας στην πτώση τους. Οι τράπεζες που δεν έχουν, ήδη, επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα, ώστε να μπορούν να πουλήσουν κάποια από αυτά μειώνοντας το ρίσκο τους, αναγκάζονται να τα δανειστούν από άλλες τράπεζες και να τα πουλήσουν short, ποντάροντας και αυτές στην πτώση τους, ώστε ν!
α τα αγοράσουν αργότερα χαμηλότερα για να τα επιστρέψουν στις τράπεζες απ? όπου τα δανείστηκαν.

Απλοποιώντας το παράδειγμα μπορούμε να πούμε πως όταν πραγματοποιείται μία πράξη αγοράς ελληνικών CDS, ενεργοποιείται και μία πράξη πώλησης ελληνικών ομολόγων, με την τελευταία να έχει ως αυτόματη συνέπεια την αύξηση των επιτοκίων των ομολόγων (και των spreads τους με τα γερμανικά), δηλαδή την αύξηση του κόστους δανεισμού της Ελλάδας. Όσο οι κερδοσκόποι συνεχίζουν να σπρώχνουν την τιμή των CDS υψηλότερα, αγοράζοντας τα, τόσο οι τράπεζες που τους τα πουλούν επενδύουν στην πτώση των ελληνικών ομολόγων, σπρώχνοντας τα επιτόκια τους και το κόστος δανεισμού της Ελλάδας υψηλότερα.

Έτσι, η Ελλάδα έχει γίνει ένα τεράστιο χρηματιστηριακό καζίνο (ανάλογο με εκείνο που οδήγησε στην κατάρρευση της αγοράς ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ, πάλι με τη χρήση των CDS), το οποίο παρέχει ευκαιρίες για κέρδη σε κερδοσκόπους και τράπεζες σε όλο τον κόσμο, καθώς οι πρώτοι κερδίζουν όσο η κρίση επιδεινώνεται ενώ οι τράπεζες απολαμβάνουν τα κέρδη από τις προμήθειες που λαμβάνουν από το εμπόριο CDS. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη χειρότερο καθώς τα CDS μπορούν να αγοραστούν με μόχλευση, δηλαδή πληρώνοντας τμήμα, μόνο, της πραγματικής αξίας της τιμής τους. Έτσι, μία επένδυση σε ελληνικά CDS της τάξης του 1 εκ δολαρίων, μπορεί να απαιτεί κεφάλαιο μόλις της τάξης των 100 χιλιάδων δολαρίων.

Η μελέτη της πορείας τιμών των ελληνικών CDS αποκαλύπτει ότι η άνοδος τους ξεκίνησε από τον Ιούλιο του 2007, ταυτόχρονα με μία σειρά άλλων χρηματοπιστωτικών εξελίξεων, που αποτελούν τα σημαντικότερα κομμάτια στο διεθνές παζλ που δημιουργεί το έξυπνο χρήμα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ίδιου αυτού παζλ για περισσότερο από 2,5 χρόνια από σήμερα. Στο διάστημα αυτό έχει πέσει πάνω της μία χρηματοπιστωτική βόμβα 12204 μεγατόνων, όση, δηλαδή, είναι η ποσοστιαία άνοδος των τιμών των CDS από τις 4,6 μονάδες βάσης, τον Ιούλιο του 2007, στις 566 μονάδες βάσης σήμερα, η οποία και είχε ως αντανακλαστική συνέπεια το ξεπούλημα των ελληνικών ομολόγων, την απογείωση των επιτοκίων τους και την εκτίναξη του κόστους δανεισμού για την Ελλάδα.

Ο κερδοσκόπος που επένδυσε 1 εκ δολάρια ποντάροντας στην πτώχευση της Ελλάδας τον Ιούλιο του 2007, σήμερα βλέπει την επένδυση του να αξίζει 12,204 δις δολάρια. Και το πιθανότερο είναι πως για την αρχική επένδυση του 1 εκ δολαρίων δεν πλήρωσε περισσότερο από το 10%, δηλαδή 100 χιλιάδες δολάρια.

Και καθώς στις χρηματοπιστωτικές αγορές το κέρδος του ενός είναι, κατά κανόνα, η απώλεια του άλλου, το λογαριασμό για τα κέρδη των κερδοσκόπων τον λαμβάνει, μέσω της αγοράς ομολόγων, ο Έλληνας πολίτης (και θα συνεχίσει να τον λαμβάνει για πολλά χρόνια ακόμη). Έτσι, όταν η Ελλάδα κόβει μισθούς, λαμβάνει σκληρά δημοσιονομικά μέτρα κλπ, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να πληρώσει τους επιπλέον τόκους που προκύπτουν από την αύξηση του κόστους δανεισμού της, στην ουσία ενεργοποιεί το μηχανισμό εκείνο που, μεταξύ άλλων, θα πρέπει να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα πληρωθούν σε όσους πέτυχαν το τζακ ποτ ποντάροντας εναντίον της στην αγορά CDS.

Και πριν βιαστούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως η Ελλάδα έγινε εσκεμμένα στόχος σκοτεινών δυνάμεων, αξίζει να θυμηθούμε πως εξαιτίας των CDS κατέρρευσε η αγορά κατοικίας των ΗΠΑ, οδηγώντας σε μεγάλες απώλειες ή και στην πτώχευση εκατομμύρια Αμερικανών, για να καταλάβουμε πως οι κερδοσκόποι ενδιαφέρονται μόνο για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και τίποτε άλλο.

Πάνος Παναγιώτου - Διευθυντής ΕΚΤΑ, info@ekta1.gr
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
έτσι έτσι!

και βέβαια: υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή στο κόσμο που θα ήθελε να έχει στη κατοχή του ομόλογα ελλ. δημοσίου που να λήγουν το 2014?  :think: :think:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.523
Κριτικές
61
Like
42.893
Πόντοι
22.785
Δανείζω μέ χαμηλό τόκο !!!!!
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αυτο με τον 13-14ο είναι μέγιστη παπαριά και βρωμαει πανταχόθεν. Τα τελευταια 15 χρόνια σε οσες εταιρείες εχω εργαστει ή συζητήσει για συνεργασία, Ελληνικές η ξένες, περισσοτερες απο 20 (περιλαμβανω και τα interviews) η συζητηση ηταν παντα για gross annual, καταβλητεα σε 15 δόσεις (14 + bonus αν κι εφοσον φυσικα το Bonus) Kαι σε 22 δόσεις ή 6 να τα ζήταγα μάλλον αδιαφορο θα ήταν. Οποιος βεβαια αμειβεται με βαση την νομοθεσία μαλλον θα χει προβλημα εφόσον έχει τον Λοβέρδο να διαπραγματευτει για λογαριασμό του.
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.892
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
money in the bank
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Αυτο με τον 13-14ο είναι μέγιστη παπαριά και βρωμαει πανταχόθεν. Τα τελευταια 15 χρόνια σε οσες εταιρείες εχω εργαστει ή συζητήσει για συνεργασία, Ελληνικές η ξένες, περισσοτερες απο 20 (περιλαμβανω και τα interviews) η συζητηση ηταν παντα για gross annual, καταβλητεα σε 15 δόσεις (14 + bonus αν κι εφοσον φυσικα το Bonus) Kαι σε 22 δόσεις ή 6 να τα ζήταγα μάλλον αδιαφορο θα ήταν. Οποιος βεβαια αμειβεται με βαση την νομοθεσία μαλλον θα χει προβλημα εφόσον έχει τον Λοβέρδο να διαπραγματευτει για λογαριασμό του.
Ε καλά στην Ελλάδα το gross annual σπανίζει και αφορά κυρίως μεγαλοστελέχη!Η συντριπτική πλειοψηφία έχει ή μάλλον είχε 13ο και 14ο μισθό!
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Ε καλά στην Ελλάδα το gross annual σπανίζει και αφορά κυρίως μεγαλοστελέχη!Η συντριπτική πλειοψηφία έχει ή μάλλον είχε 13ο και 14ο μισθό!
λάθος.
σε όλες τις πολυεθνικές gross anual διαπραγματεύεσαι χρόνια τώρα.
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Αυτο με τον 13-14ο είναι μέγιστη παπαριά και βρωμαει πανταχόθεν. Τα τελευταια 15 χρόνια σε οσες εταιρείες εχω εργαστει ή συζητήσει για συνεργασία, Ελληνικές η ξένες, περισσοτερες απο 20 (περιλαμβανω και τα interviews) η συζητηση ηταν παντα για gross annual, καταβλητεα σε 15 δόσεις (14 + bonus αν κι εφοσον φυσικα το Bonus) Kαι σε 22 δόσεις ή 6 να τα ζήταγα μάλλον αδιαφορο θα ήταν. Οποιος βεβαια αμειβεται με βαση την νομοθεσία μαλλον θα χει προβλημα εφόσον έχει τον Λοβέρδο να διαπραγματευτει για λογαριασμό του.

Ρε, μιλάνε για τη περικοπη του 13ου-14ου σε αυτούς που αμείβονται με βάση συλλογικές συμβάσεις .... για τα 700€/μήνα μιλάμε. Τους άλλους δεν τους πιάνει γιατί όπως πολύ σωστά λες το πακετο είναι ετήσιο!
 

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.508
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αυτο που εννοώ είναι ότι μου βρωμαει γιατι το 13-14 σε ιδιωτική εταιρία που έχει αποκλειστικά να κάνει με το κόστος του επιχειρηματία δεν μου φαίνεται ως λογικός προβληματισμός ξένου οργανισμού. Αλλωστε δεν ειναι και τοσο σπανιο το Christmas bonus ανεξαρτητως θεσης και Bonus αποδοσης και στο εξωτερικο.
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.892
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτο που εννοώ είναι ότι μου βρωμαει γιατι το 13-14 σε ιδιωτική εταιρία που έχει αποκλειστικά να κάνει με το κόστος του επιχειρηματία δεν μου φαίνεται ως λογικός προβληματισμός ξένου οργανισμού.
:thumbsup: ;)
μια αμερικανιδα απ'την κυψελη.
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
13
Πόντοι
866
Όχι για όλους!!!Η καθαρίστρια , ο λογιστής ή ο οδηγός της πολυεθνικής απ' όσα ξέρω δεν έχει gross annual...

γιατί αυτοί δεν θεωρούνται υπάλληλοι της πολυεθνικής αλλά ενοικιάζονται από άλλες εταιρείες........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom