1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ολα ρεφενέ και η σαλάτα στα τέσσερα ... αυτό είναι το γεύμα των ελεγκτών του ΔΝΤ.
Μάλλον την έχουμε γαμήσει .
μάλλον?
Ολα ρεφενέ και η σαλάτα στα τέσσερα ... αυτό είναι το γεύμα των ελεγκτών του ΔΝΤ.
Μάλλον την έχουμε γαμήσει .
ποιες 48;; σε 8...Αθήνα???Μόνο???
Έτσι είναι.Αυτό που ίσως δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι πάει, τέλειωσε.
Αυτό που ξέραμε μέχρι προχτές πρέπει να το ξεχάσουμε.
Η εικονική πραγματικότητα που ζούσαμε έληξε.
Μας πάτησαν το reset.
Ακόμα και εδώ μέσα, τις κλασσικές ρητορικές πρέπει να τις αφήσουμε.
Είναι παρελθόν.
Και δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τη Ελλάδα που ξημερώνει.
Είναι πλέον ΑΛΛΗ χώρα.
Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει, τόσο πιο γρήγορα θα προσαρμοστούμε.
Αφού είναι φανερό τι συμβαίνει.Οι άχρηστοι βάζουν άχρηστους.Γιατροί από Ρουμανία,λογοθεραπευτές από Βουλγαρία,πολιτικοί μηχανικοί από ΤΕΙ της Αγγλίας της κακιάς ώρας και πάει λέγοντας.Και προσέξτε τώρα τους μπουχέσες.Πιστεύουν οτι αυτό βελτιώνει τον ανταγωνισμό οτι θα κάνει τους άλλους να δουλέψουν περισσότερο.Αμ δε.Φίλε μου εσύ θα βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά,εσύ το πουλέν και ο πάκι.Εγώ θα σε γαμήσω.
Αλλά δεν έχουν καταλάβει ή φοβούνται κάποιοι τη δύναμη της μέσης τάξης αντί να τους κρεμάσουν.Φανταστείτε να γίνονταν τώρα σε αυτό το σημείο ανισορροπίας επεισόδια σαν τα περσινά του Δεκέμβρη.Οι τύποι θα είχαν κλάσει μέντες θα είχαν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθησαν.Αλλά ο κόσμος φοβάται,δε θέλει να τους κρεμάσει.
Πέρυσι μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα γιατί έπαιρναν πιστώσεις από έξω και μπορούσαν να εξαγοράσουν συνειδήσεις.Τώρα να δω τι θα κάνουν που δεν έχουν εναλλακτικές να προτείνουν.Μιλάμε για χρεοκωπία.Αγρια εκδίκηση.Δίψα καταστροφής και αίματος.
Και κυρίως είναι τόσο βλάκες που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται,δεν ξέρουν τι μέτρα πρέπει να πάρουν και να τα πάρουν δε θα τελεσφορήσουν γιατί έχουν αργήσει.Οπότε είναι μια ευκαιρία για την καταστροφή της μέσης τάξης εκ θεμελίων.
Για πολλοστή φορά το ξαναματαγράφω.Έτσι είναι.
Χρωστάμε όμως κάτι στις επόμενες γενιές.
Κρεμασμα και τιμωρία των υπευθυνων προδοτών και κάθε είδους λαμογιών.
Είναι υποχρέωση μας για παραδειγματισμό και για την τιμή μας στην ιστορία.
Για πολλοστή φορά το ξαναματαγράφω.
Απο που θα ξεκινήσεις και που θα τελειώσεις?
Μην ξεχνάς και την δίκη/καταδίκη/εκτέλεση των έξι το 1922.
Και ο Βενιζέλος λίγα χρόνια μετά τους "απεκατέστησε" μέσα στην Βουλή και ο Άρειος Πάγος, πρόσφατα, αποφάσισε την επανάληψη της δίκης.
Να τους κρεμάσουμε, να τους κάψουμε και μετά να τους σοδομίσουμε κι απο πάνω.
Μια ωραία μέρα να έρθουν οι απόγονοι τους και να μας ζητάνε τα ρέστα. Την αποκατάσταση του ονόματος τους.
Μπούτσες πρασινομπλέ.
Ξέρεις κανένα τρόπο να "απαλλοτριώσουμε" τα κλεμμένα?
Αυτή είναι η τιμωρία που θα τους τσούξει μεγάλε και οχι οι κρεμάλες.
Δυστυχώς.
Έτσι και κάποιος πει όλη την αλήθεια....σε 48 ώρες θα έχει καεί όλη η Αθήνα, γι' αυτό.
Εγώ ενα θέλω να μάθω :
Πότε θα δείρουμε ?
Ε κάλα τότε.αγαπητοί συνάδελφοι
όσο θ' αναζητάτε ευθύνες στα (όποια) πρόσωπα
και όχι στις κοινωνικές δομές και θεσμούς που δημιούργησαν (και θα δημιουργούν)
τη χρεοκοπία (με παράλληλο πλουτισμό κάποιων)
η συζήτηση θα είναι απλώς ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ και ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!
Ε κάλα τότε.
Άμα μου πείς και ποιά δομή, απο 150000 πΧ εως και 2010 μΧ, δεν κατέληξε στα παραπάνω αποτελέσματα...
Δυστυχώς πάντα είναι θέμα προσώπων.