Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες να ρωτήδω κάτι. Εγώ δεν έχω να τουης πληρώσω την εισφορά συν το γεγονός οτι μου ήρθε τώρα η εισοποίηση και μου λέει να τους πληρώσω μέχρι τις 30 του μήνα. Από οτι φαίνεται θα πάρουν τα αρχίδια μου. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μάγκες να ρωτήδω κάτι. Εγώ δεν έχω να τουης πληρώσω την εισφορά συν το γεγονός οτι μου ήρθε τώρα η εισοποίηση και μου λέει να τους πληρώσω μέχρι τις 30 του μήνα. Από οτι φαίνεται θα πάρουν τα αρχίδια μου. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση?

πρόστιμο και υπερημέρια.. όχι φορολογική ενημερότητα... μόλις φτάσει στα 1500 το σύνολο έκδοση διαταγής πληρωμής... εκτέλεση της διαταγής πληρωμής με κάθε πρόσφορο μέσο (κατάσχεση κινητω΄ν και ακινήτων, κατάσχεση μισθού κλπ κλπ κλπ)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Αν δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε την δόση; ΚΕΔΕ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Tίτλους τέλους στην ΕΤ1 έβαλε το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό, ενώ 350 εργαζόμενοι εντάσσονται σε καθεστώς εφεδρείας και μειώνονται κατά 50% οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. Στη συχνότητα του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης θα μετακομίσει το ψηφιακό Prisma, το οποίο θα αγοράζει προγράμματα από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Παράλληλα, η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε συνεργασία με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο προκειμένου να προβάλλονται εκπαιδευτικά προγράμματα. Επίσης κλείνουν το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων και το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά κι εγώ έκτακτη εισφορά αρχή Οκτωβρίου...

Κι ας λέει ό, τι θέλει επάνω το χαρτί. Δεν βγαίνω. Σόρρυ κιόλας, ε;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τύπε άστο, εγώ τα έσκασα τον Ιούνιο και θα τα ξανασκάσω.
Για πόσο όμως; Τελευταίος χρόνος φέτος.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μόλις το πλήρωσα στα ΕΛΤΑ. 30/08 έλεγε - λέω να πα να γαμηθεί, πάω να το πληρώσω. :boobies:

Στην ουρά ένας παππούς έριχνε χριστοπαναγίες - που είσαι Παπαδόπουλε και τέτοια. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μόλις το πλήρωσα στα ΕΛΤΑ. 30/08 έλεγε - λέω να πα να γαμηθεί, πάω να το πληρώσω. :boobies:

Στην ουρά ένας παππούς έριχνε χριστοπαναγίες - που είσαι Παπαδόπουλε και τέτοια. :2funny:

παρομοίως... χθες το πρωί κυρά μου στην τράπεζα.. 4320-5% έκπτωση λόγω ολικής (εξόφλησης και όχι έκλειψης)... = 4104

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Έχω την εντύπωση ότι δε θα περάσει ο τσαμπουκάς του κινήματος 'δεν πληρώνω' αυτή τη φορά. Μάλλον είναι προετοιμασμένοι γι' αυτό και θα πέσουν σφαλιάρες. :rolleyes:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Έχω την εντύπωση ότι δε θα περάσει ο τσαμπουκάς του κινήματος 'δεν πληρώνω' αυτή τη φορά. Μάλλον είναι προετοιμασμένοι γι' αυτό και θα πέσουν σφαλιάρες. :rolleyes:
Μακάρι για όλους μας να περάσει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

είναι πολλά τα λεφτά λάκη... και μεγάλη η τρύπα (του προυπολογισμού)

και ακόμη μεγαλύτερη η πούτσα που έχωσε το ΔΝΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom