Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βαρουφάκης-Καζάκης last year.
New kid on the block Mr Kweku Adoboli.
Μόλις 2 δισάκια κόστισε ο καλά προετοιμασμένος στην καλά προετοιμασμένη τράπεζα του.

και όταν ποστάρεις κάτι φρόντιζε να το διαβάζεις καλά...

The losses stemmed from unauthorized derivatives-trading bets, according to a person familiar with the matter. The bank said no client positions were affected.

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
you pay peanuts you get monkeys... όταν βάζεις μπαμπουίνους να κάνουν trading τι περιμένεις να κάνουν..

αλήθεια η UBS είναι τράπεζα χώρας της ευρωζώνης  :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ακόμα εκεί είσαι?
Έχει πλέον καμία σχέση οτι έχει έδρα στην Ελβετία?

Α και που είσαι, strap on lover, και να χαρακτηρίζεις άλλους πούστηδες... ε δε λέει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ακόμα εκεί είσαι?
Έχει πλέον καμία σχέση οτι έχει έδρα στην Ελβετία?

Α και που είσαι, strap on lover, και να χαρακτηρίζεις άλλους πούστηδες... ε δε λέει

εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια φίλτατε ???

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και όταν ποστάρεις κάτι φρόντιζε να το διαβάζεις καλά...

The losses stemmed from unauthorized derivatives-trading bets, according to a person familiar with the matter. The bank said no client positions were affected.
Επειδή έτυχε να το διαβάσω...
α)Τα λεφτά που χρησιμοποίησε ήταν της τράπεζας
β)Ακόμα δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, απλώς κρατείται, μέχρι να βρούν τι λαδιά έκανε
γ)Μην επαναλαμβάνω, με άλλο νικ έγραφα αρκετό καιρό και έχω δεί και εγω τα καλλιμέντα σου με τα strapon....

Ύπαγε εν ειρήνη τώρα

enas31

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
you pay peanuts you get monkeys... όταν βάζεις μπαμπουίνους να κάνουν trading τι περιμένεις να κάνουν..

αλήθεια η UBS είναι τράπεζα χώρας της ευρωζώνης  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ελβετική.......εκεί που έγινε και η συγκέντρωση της Bildeberg!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Ναι, αυτό να ήταν.

Λες και αυτός εδώ ήταν βαρώνος:
J%C3%A9r%C3%B4me%20Kerviel.jpg

ή αυτός λόρδος:
6a00d8341bf8f353ef0115703a0be1970b-800wi

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
β)Ακόμα δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, απλώς κρατείται, μέχρι να βρούν τι λαδιά έκανε
γ)Μην επαναλαμβάνω, με άλλο νικ έγραφα αρκετό καιρό και έχω δεί και εγω τα καλλιμέντα σου με τα strapon....

Ύπαγε εν ειρήνη τώρα

αλήθεια ??? που κορίτσι μου???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ύπαγε εν ειρήνη τώρα

Το οποίο είναι;

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρώτα την περσόνα και τον straight....
[size=1pt]Μιας και βαριέσαι όμως cretan335[/size]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Εσύ αναρχοάπλυτε (να πλυθείς - να πλυθείς - να πλυθείς), αλλοδαπέ (να φύγεις - να φύγεις - να φύγεις) που κερδοσκοπείς και παρασιτείς εναντίον της πατρίδος μας θα με δανείσεις να καταβάλλω εγκαίρως την έκτακτη εισφορά για την πατρίδα; Έτσι να εξιλεωθείς για τα δεινά που της έχεις επιφέρει.

Και θα υπογράψουμε ένα Μνημόνιο για να σου τα επιστρέψω. Επίσης μπορώ να κάνω και αγγαρείες στο κτήμα! Επίσης μπορώ και να σου κουβαλάω τις μολώτωφ τον επόμενο Δεκέμβρη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ αναρχοάπλυτε (να πλυθείς - να πλυθείς - να πλυθείς), αλλοδαπέ (να φύγεις - να φύγεις - να φύγεις) που κερδοσκοπείς και παρασιτείς εναντίον της πατρίδος μας θα με δανείσεις να καταβάλλω εγκαίρως την έκτακτη εισφορά για την πατρίδα; Έτσι να εξιλεωθείς για τα δεινά που της έχεις επιφέρει.

Και θα υπογράψουμε ένα Μνημόνιο για να σου τα επιστρέψω. Επίσης μπορώ να κάνω και αγγαρείες στο κτήμα! Επίσης μπορώ και να σου κουβαλάω τις μολώτωφ τον επόμενο Δεκέβρη.

αν του τις πετάξεις και στο κεφάλι σε δανείζω εγώ.. ΔΝΤ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
είναι προφανές αυτό που συμβαίνει.
την εκτακτη στη ΔΕΗ την υπερδιπλασίασαν ώστε τύποι σαν τον τράνυ που έχουν ακόμα να πληρώσουν να πληρώσουν ΚΑΙ γι αυτουε που δεν έχουν.
μόλις απ τα έσοδα είναι προφανές ότι δεν θα έχουν ούτε αυτοί τότς αφού θα έχουν πάριε τα μουνιά όσα μπορούν για τους δανειστες θα βαρέσουν κανόνι.

γνωστή νοοτροπία τοκογλύφων.
σου παίρνω ότι έχεις
μετά σε εκβιαζω να πάρεις απο τους συγγενείς και φίλους να ξεχρεώ.
μόλις στεγνώσεις και έχω μετακυλίσει στους συγγενείς και φίλους σου τα τοκοχρεολύσια σε εκτελώ στα 3 μέτρα για παραδειγματισμό.
οι λοιποί οφειλέτες κόβουν τους τσαμπουκάδες και οι φίλοι και συγγενείς μένουν με το πουλί στ χέρι και καταχρεωμένοι.
:grin: :grin:

συνεχίστε μαλάκες να στηρίζετε μνημόνια και λοιπες ανοησίες.
:2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom