OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μην επιμένεις. Trust me ;)εσυ πιστευεις οτι ειναι δυνατον να δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ολο τον ελευθερο χρονο σου να τον περνας εδω;οκ.
Μην επιμένεις. Trust me ;)εσυ πιστευεις οτι ειναι δυνατον να δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ολο τον ελευθερο χρονο σου να τον περνας εδω;οκ.
όχι σαφώς και έχεις δίκιο.εσυ πιστευεις οτι ειναι δυνατον να δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ και ολο τον ελευθερο χρονο σου να τον περνας εδω;οκ.
θα αιτηθώ να σε κάνουν μπαν για να μην τους ξυπνάς....Μην επιμένεις. Trust me ;)
εγω πολιτικους δεν εχω ολοι λαμογια ειναι και οι δικοι σου και ολοι οι υπολοιποι.για το καλο του λαου δεν νοιαζεται κανεις.μονοι μας μπορουμε να τα καταφερουμε.να μου κοψει το χαμογελο δεν μπορει κανεις ποσο μαλον καρπαζιες.εχω φροντισει και εχω ενα επιπεδο να εχω αρκετα στην ακρη να παιρνω οτι χρειαζομαι και οχι το τελευταιο μοντελο κινητου για να πληρωνω δωσεις μεχρι να παρω το αλλο που θα βγει,αυτοκινητο πηρα οταν ειχα τα λεφτα στα χερια μου και οχι με δοσεις που θα το χασω καποια στιγμη,και τωρα μαζευω για να παρω αλλο χωρις να πειραζω αυτα που εχω στην ακρη για τις δυσκολες εποχες.η λυση ειναι απλη αλλα ο ελληνας ειναι τοσο μαλακας στον εγκεφαλο που δεν θα κατσει να σκεφτει.ενα δικό σου καλό βήμα θα ήταν όταν δεν γνωρίζεις να μην πετάς παπαριές.
αυτές τις παπαριές στυλ εξυπνάδες πέταγαν και οι πολιτικοί σου όξω και όταν άρχισαν οι καρπαζές βροχή βάλαν την ουρα στα σκέλια.
Υ.Γ.
έχω ξαναπεί. είσαι κουτός, δεν καταλαβαίνεις; ΟΚ. μην το παίζεις και εξυπνάκιας θα σου κόψουν και το χαμόγελο και θα σ αρχίσουν στις καρπαζές.
μην τους ξυπνάς.
θα περάσουν πολλές δεκαετίες να συμειφητοποιήσουν τα χωριατόπουλα πώς γίνεται ένα λάπτοπ να είναι ένας πλήρης χώρος καλά αμοιβόμενης εργασίας και διασκέδασης.
Αστους στην καφετέρια και στη μαλακία.... αμα ξυπνήσουν πολλοί θα χάσω μεροκάματα.
Πέρσονα, τι έφαγες για μεσημεριανό?
Πέρσονα, τι έφαγες για μεσημεριανό?
εγω πολιτικους δεν εχω ολοι λαμογια ειναι και οι δικοι σου και ολοι οι υπολοιποι.για το καλο του λαου δεν νοιαζεται κανεις.μονοι μας μπορουμε να τα καταφερουμε.να μου κοψει το χαμογελο δεν μπορει κανεις ποσο μαλον καρπαζιες.εχω φροντισει και εχω ενα επιπεδο να εχω αρκετα στην ακρη να παιρνω οτι χρειαζομαι και οχι το τελευταιο μοντελο κινητου για να πληρωνω δωσεις μεχρι να παρω το αλλο που θα βγει,αυτοκινητο πηρα οταν ειχα τα λεφτα στα χερια μου και οχι με δοσεις που θα το χασω καποια στιγμη,και τωρα μαζευω για να παρω αλλο χωρις να πειραζω αυτα που εχω στην ακρη για τις δυσκολες εποχες.η λυση ειναι απλη αλλα ο ελληνας ειναι τοσο μαλακας στον εγκεφαλο που δεν θα κατσει να σκεφτει.
Μια άλλη απορία αν επιτρέπεις μεγάλε .κλέφτικο, μακαρόνια, σαλάτα, πίττα με χαλούμι και περγαμόντο...... ;)
με είχαν τραπέζι τα γειτόνια.
στο συγκεκριμενο ποστ δεν λεω για σενα αλλα για την νοοτροπια του ελληνα.και βεβαίως είσαι σίγουρος ότι εγώ δεν έχω καμμιά σχέση με το μοντέλο που μόλις παρουσίασες γιατί έχω 32 χιλιάρια ποστ στο μπουρδέλα.
πραγματικά νιώθω ότι η ευφυία μου τέλεψε μπροστά στο δικό σου μεγαλείο. ;)
να είσαι δίκαιος.Σολωμό με Χαβιάρι προφανώς, να πέσει παρακάτω?
... γιατι άρχισε πάλι τις μαλακίες και την περιαυτολογία....
και τα θέλει ο κώλος του μου φαίνεται
Μια άλλη απορία αν επιτρέπεις μεγάλε .
Τη γυναίκα πότε την γκουλαντρίζεις?
οκ πάσο.στο συγκεκριμενο ποστ δεν λεω για σενα αλλα για την νοοτροπια του ελληνα.
......
αφού λοιπόν σας καβλώνει είμαι ρεμάλι που τρώω τα λεφτά του μπαμπά και χαραμοφαγιάζομαι όλη μέρα στο μπουρδέλα. Γιατί να σας χαλάσω το χατήρι .
Ούτε σε κόβω για κενό και κομλπεξικό. ;)
να είσαι δίκαιος.
Αστους να λένε , πλακίτσα γίνεται.
Εγώ δηλώνω πως σε εκτιμώ σφόδρα και τα μέγιστα.
Εξ άλλου με τις καταθέσεις σου εδώ δείχνεις επίπεδο και ότι κατέχεις πολλές και ποικίλες γνώσεις. ΄
Αυτά είναι που λέμε καμιά φορά, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις σε αυτή τη χώρα....
Οι τρεις πρώτες ανατροπές που συμφωνήθηκαν, κατά τις πληροφορίες, την πρώτη εβδομάδα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Αθήνα είναι οι εξής:
1. Στο ασφαλιστικό σύστημα, το οποίο οδηγείται σε ριζική αναδιοργάνωση με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και μείωση των συντάξεων.
2. Στην Υγεία, όπου θα γίνουν μεγάλες περικοπές στις δαπάνες για φάρμακα, πολυιατρεία, νοσοκομεία.
3. Στα κλειστά επαγγέλματα -από τα ταξί και τα κομμωτήρια ως τους συμβολαιογράφους- που θα απελευθερωθούν άμεσα από κάθε κρατικό έλεγχο και τα... «ρουσφέτια».