Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντάξει, επειδή δεν μπορείς να ξέρεις που θα έπεφτε το χρηματιστήριο και τι υποτίμηση θα υπήρχε αν πτωχεύαμε το 2010 όλη η συλλογιστική βασίζεται σε υποθέσεις.

Ρε τύπε μην κοροϊδευόμαστε πρωί πρωί.
Για μια οικονομία στην κατάσταση της Ελλάδας, μια είναι η κατεύθυνση των αξιών στο εσωτερικό. Κάτω.
Εσύ πιστεύεις ότι από την εσωτερική υποτίμηση θα την γλίτωνε το ΧΑΑ;
Απλά οι όλες παλινωδίες, ειδικά του χοντρού, επιτείνουν την πτώση.

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν όλοι οι κάτοχοι ομολόγων.

Υπήρχε ελάχιστο ποσοστό για να περπατήσει το θέμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τί ποσοστό εξοφλεί όλο το ποσό πάνω στον μήνα????...θα έλεγα ελάχιστο

η λογική λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία καταβάλει μόνο την ελάχιστη καταβολή,που είναι ληστρικός τρόπος πληρωμής

αυτή είναι η λογική του παραλόγου... και δεν είναι τρόπος πληρωμής η πιστωτική κάρτα έτσι είναι δανεισμός...

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
και σε αυτούς λεφτά δανείζουν και το σπιτι θέλουν να τους πάρουν αλλά δεν τους αφήνουν...

Βέβαια η Καθημερινή στα άρθρα της δεν αναφέρει, ότι σε Ιρλανδία και Πορτογαλία ο ΦΠΑ εισπράτεται, οι δασμοί καταβάλονται, κλπ., ενώ εδώ έχουμε τέτοια περιστατικά:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αυτή είναι η λογική του παραλόγου... και δεν είναι τρόπος πληρωμής η πιστωτική κάρτα έτσι είναι δανεισμός...

οι αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα θα δυσκολευτούν να κάνουν συναλλαγές με κάρτες παντός είδους

πώς να χρησιμοποιήσω χρεωστική,όταν πρέπει να υπάρχει κάποιο ποσό μέσα(το αντιστοιχο της αγοράς),ενω πχ χρωστάω στην εν λόγω τράπεζα την πιστωτική μου???

οι τράπεζες σε περίπτωση καθυστέρησης πλέον,παίρνουν τα λεφτά από όπου βρουν,από όποιον λογαριασμό σου δηλαδή έχει διαθέσιμο,ασχετα αν εσύ δεν έχεις δώσει εξουσιοδότηση

συν ότι άμα καθυστερήσεις ένα προιόν,σου κόβουν προσωρινά και τα υπόλοιπα,ακόμα και αν είναι ενήμερα(πχ έχω 2 κάρτες,καθυστερώ την μία,μου κόβουν και την άλλη που είναι ενήμερη)

τέλος πάντων,το ΣτΕ πιστεύω θα κρίνει αντισυνταγματικό τον εν λογων μέτρο...δεν μπορείς να απαγορεύεις το Νο1 τρόπο πληρωμών,τα μετρητα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οι αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα θα δυσκολευτούν να κάνουν συναλλαγές με κάρτες παντός είδους

πώς να χρησιμοποιήσω χρεωστική,όταν πρέπει να υπάρχει κάποιο ποσό μέσα(το αντιστοιχο της αγοράς),ενω πχ χρωστάω στην εν λόγω τράπεζα την πιστωτική μου???

οι τράπεζες σε περίπτωση καθυστέρησης πλέον,παίρνουν τα λεφτά από όπου βρουν,από όποιον λογαριασμό σου δηλαδή έχει διαθέσιμο,ασχετα αν εσύ δεν έχεις δώσει εξουσιοδότηση

συν ότι άμα καθυστερήσεις ένα προιόν,σου κόβουν προσωρινά και τα υπόλοιπα,ακόμα και αν είναι ενήμερα(πχ έχω 2 κάρτες,καθυστερώ την μία,μου κόνουν και την άλλη που είναι ενήμερη)

να κάνουν με μετρητά τότε.. βέβαια αν έχουν μετρητά γιατί δεν πάνε να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε και πάνε και ψωνίζουν  :think: :think: :think: (και δεν μιλάω βέβαια για τρόφιμα και απαράιτητα προς το ζήν)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βέβαια η Καθημερινή στα άρθρα της δεν αναφέρει, ότι σε Ιρλανδία και Πορτογαλία ο ΦΠΑ εισπράτεται, οι δασμοί καταβάλονται, κλπ., ενώ εδώ έχουμε τέτοια περιστατικά:

η λύση είναι απλή.. κόβεις τον κώλο του αφεντικού του συγκεκριμένου μαγαζιού (φυλάκα κλπ κλπ κλπ) και οι υπόλοιποι συνετίζονται...

ή ακόμη καλύτερα.. όλοι οι μπάτσοι πάνω από τα 45 συνοδεύουν τα συνεργεία οπλισμένοι.. καλύτερο από το να κάθονται στα γραφεία και να ξύνονται ή να βγάινουν σε σύνταξη...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Ρε τύπε μην κοροϊδευόμαστε πρωί πρωί.
Για μια οικονομία στην κατάσταση της Ελλάδας, μια είναι η κατεύθυνση των αξιών στο εσωτερικό. Κάτω.
Εσύ πιστεύεις ότι από την εσωτερική υποτίμηση θα την γλίτωνε το ΧΑΑ;
Απλά οι όλες παλινωδίες, ειδικά του χοντρού, επιτείνουν την πτώση.

Υπήρχε ελάχιστο ποσοστό για να περπατήσει το θέμα.

Πρωΐ δεν είναι αλλά τσπα.

Η συλλογιστική του ότι η Ευρώπη μας δάνεισε για να πέσουν οι τιμές των assets κάπου χάνει.

Όχι, δεν υπήρχε ελάχιστο ποσοστό.
Διότι:
α) Ποιός το έθεσε;
β) Αν θέλει η SG ή η DB να κάνουν ανταλλαγή / μετακύλιση θα τους εμποδίσει ότι δεν θα κάνει η BA για παράδειγμα;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τί ποσοστό εξοφλεί όλο το ποσό πάνω στον μήνα????...θα έλεγα ελάχιστο

η λογική λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία καταβάλει μόνο την ελάχιστη καταβολή,που είναι ληστρικός τρόπος πληρωμής

Ρε τύπε, τι λες τώρα;
Αυτός που πλήρωνε μετρητοίς, θα συνεχισει να πληρώνει μετρητοίς και απλά δεν θα έχει το μπόνους στην φοροαπαλαγή.
Αν τώρα ο ίδιος τύπος, πληρώσει με την κάρτα του και τα λεφτά που θα έδινε μετρητοίς στο βενζινά τα δώσει στο τέλος του μήνα στην τράπεζα, τί ακριβώς ζημιά θα έχει;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η λύση είναι απλή.. κόβεις τον κώλο του αφεντικού του συγκεκριμένου μαγαζιού (φυλάκα κλπ κλπ κλπ) και οι υπόλοιποι συνετίζονται...

ή ακόμη καλύτερα.. όλοι οι μπάτσοι πάνω από τα 45 συνοδεύουν τα συνεργεία οπλισμένοι.. καλύτερο από το να κάθονται στα γραφεία και να ξύνονται ή να βγάινουν σε σύνταξη...

Εγώ πάλι λέω να κάνουμε τα εξάρχεια duty free ζώνη, μπας και τσιμπήσουμε καμια τηλεόραση από το εκεί πλαίσιο χωρίς φπα και να βγάζουμε κανά γκομενάκι στο γιάντες κάνοντας χαϊλικια φθηνότερα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

συν ότι άμα καθυστερήσεις ένα προιόν,σου κόβουν προσωρινά και τα υπόλοιπα,ακόμα και αν είναι ενήμερα(πχ έχω 2 κάρτες,καθυστερώ την μία,μου κόβουν και την άλλη που είναι ενήμερη)

τέλος πάντων,το ΣτΕ πιστεύω θα κρίνει αντισυνταγματικό τον εν λογων μέτρο...δεν μπορείς να απαγορεύεις το Νο1 τρόπο πληρωμών,τα μετρητα

Ρε μεγάλε, όποιος πλήρωνε μετρητοίς, θα πληρώνει μετρητοίς...
Η δε χρεωστική κάρτα είναι ουσία μετρητά και η χρέωση γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό σου...Εκεί που θα κουβαλούσες € 50 για βενζίνη, δίνεις την κάρτα, πληρώνεται ο βενζινάς μέσω τράπεζας, εσύ έχεις φορομπόνους και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγώ πάλι λέω να κάνουμε τα εξάρχεια duty free ζώνη, μπας και τσιμπήσουμε καμια τηλεόραση από το εκεί πλαίσιο χωρίς φπα και να βγάζουμε κανά γκομενάκι στο γιάντες κάνοντας χαϊλικια φθηνότερα!

πολύ καλή ιδέα.. να την κάνουμε Ειδική Οικονομική Ζώνη...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.755
Πόντοι
2.606

ενημερωτικα,οι του σδοε εχουν οπλα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Να πας απέναντι για τάπας.

Και trendy και φθηνότερα.

Αλλά άμα είσαι εθνίκι......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να πας απέναντι για τάπας.

Και trendy και φθηνότερα.

Αλλά άμα είσαι εθνίκι......

Στο σολέρο ή κάπως έτσι λες;
Πολύ καλό, φοβερά πιάτα, λογικές τιμές αν και για τάπας εμπιστευομαι ένα στην πανόρμου που διαρκώς ξεχνάω το όνομά του!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μεγάλε, όποιος πλήρωνε μετρητοίς, θα πληρώνει μετρητοίς...
Η δε χρεωστική κάρτα είναι ουσία μετρητά και η χρέωση γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό σου...Εκεί που θα κουβαλούσες € 50 για βενζίνη, δίνεις την κάρτα, πληρώνεται ο βενζινάς μέσω τράπεζας, εσύ έχεις φορομπόνους και όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Πλην των ληστών που θα στραφούν σε μικροεπιχειρηματίες για να βγάλουν το βιός τους...

Πάλι αβάντα στο μεγάλο κεφάλαιο κάνεις φασιστοεθνίκι;  :birdman:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πλην των ληστών που θα στραφούν σε μικροεπιχειρηματίες για να βγάλουν το βιός τους...

Πάλι αβάντα στο μεγάλο κεφάλαιο κάνεις φασιστοεθνίκι;  :birdman:

Και δε μου λε ρε παλουκάρι, αν ο βενζινάς, ο παντοπώλης κτλ πληρώνεται με κάρτες, τί μετρητά θα έχει πανω του για να ληστέψει ο ντόπιος ή εισαγόμενος εγκληματίας;
Ή είναι καλύτερα να κυκλοφορείς με πεντακοσαερυρα για τις καθημερινές συναλλαγές και όχι με 2-3 κάρτες;

Το μόνο που φοβάμαι είναι για τους συντρόφους που θα επισκέπτονται ct και θα έχουν πάνω κανά € 300 το λιγότερο...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πάλι εδώ το κωλοβαράτε ρε μαλάκες; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories